Canlı hücreden ve ölü hücreden yapılma durumu varmış bende onu duymuştum çin aşısı ölü hücredenmiş canlı hücreden olanların bazı etkileri olabiliyormuşSoguk ası alman ası pfızzer asısı - 70 derece de saklanıp cozduruuluo yapılan ası.. Cin asısı basıt bir ası 4 derecede buzdolabında saklanabılııyormus
O zaman Pfizer canlı hucreler, o yuzden - 70de saklanıyordurCanlı hücreden ve ölü hücreden yapılma durumu varmış bende onu duymuştum çin aşısı ölü hücredenmiş canlı hücreden olanların bazı etkileri olabiliyormuş
Aynen canım öyleymişO zaman Pfizer canlı hucreler, o yuzden - 70de saklanıyordur
Olmasa bile bekleme taraftarıyım kuzum, önce olursa gebelik zaten aşı yapmazlar herhalde. Gebelere canlı aşı yapılmıyor muş.Tabı gonul ıster 1 ay daha makul ama ben doktoruma guvenıyorum, 3 ay zaten onerılmıyor 4.ayda transfer teklif etmesi mantıklı.. Doktor bıle dıyor ben ol veya olma diyemem, zaten zorunluluk durumu yok, ısteyen ölcer biçer tartar olur..
Gebelere hıcbıri onerılmıyorOlmasa bile bekleme taraftarıyım kuzum, önce olursa gebelik zaten aşı yapmazlar herhalde. Gebelere canlı aşı yapılmıyor muş.
moralini bozma cok yuksek degilmis. istersen kilo vermeye simdiden basla dr da vermen gerek derse diyetteyim zatenBiraz yüksek evet, en son 3.1 idi
Ben yaklasık ıkı yıldır seker ılacı kullanıyorum cnm, bugunku degerim 3.0 cıktı toplamda 13 kılo verdımilk direncim 6.9 du, dustu kılo verince , gebe kalınca 2 3 kılo gerı aldım, gerı de veremedim, aslında hıc dikkat etmiyorum azıcık etsem kolayca düşer.. Bı de hergun en az yarım saat tempolu yuruyus.. Ama maalesef evde olunca hareketsiz kaldım hep.. Okullar acılınca hareket gırecek ınsallah yasamımamoralini bozma cok yuksek degilmis. istersen kilo vermeye simdiden basla dr da vermen gerek derse diyetteyim zatendiye hava atarsin. benim ilk tedavim Ist Memorial da olmustu ozaman 70 lerdeydim dr kilo vermen gerek, kilo hamile kalmayi etkiliyor falan diye bana seker hastalarinin kullandigi ilaci yazdi. guya kilo vermeye yardimci oluyormus... simdiki aklim olsa kullanmazdim simdiki kiloma bakinca 70 hic fazla kilo degilmis nice tontisler hamile kaliyor o kismi bence bahane. inshallah senin insulin direncinde duser extra seylere gerek kalmaz. takma kafana sen
Benimde direncim yükselmiş baktırdım bu hafta 3 falandı 6ya çıkmışBen yaklasık ıkı yıldır seker ılacı kullanıyorum cnm, bugunku degerim 3.0 cıktı toplamda 13 kılo verdımilk direncim 6.9 du, dustu kılo verince , gebe kalınca 2 3 kılo gerı aldım, gerı de veremedim, aslında hıc dikkat etmiyorum azıcık etsem kolayca düşer.. Bı de hergun en az yarım saat tempolu yuruyus.. Ama maalesef evde olunca hareketsiz kaldım hep.. Okullar acılınca hareket gırecek ınsallah yasamıma
Oo epey yukseltmıssın, ılac kullanıyor musun sen cnm? Ben ilaca devam..ocak ayında 3 kılo verdım.. Mart ıcın de kendıme hedef koycam, tedavı baslarsa mart sonu baslayacak..Benimde direncim yükselmiş baktırdım bu hafta 3 falandı 6ya çıkmış
İlaç kullanıyorum kilo verdim biraz sonra geri aldım . Bu değeri görüncede diyetisyene başladım umarım biraz da olsa veririmOo epey yukseltmıssın, ılac kullanıyor musun sen cnm? Ben ilaca devam..ocak ayında 3 kılo verdım.. Mart ıcın de kendıme hedef koycam, tedavı baslarsa mart sonu baslayacak..
evet okullarin acilmasi iyi gelecek sana. bende aralikli oruc yapiyorum, baslamadan once arastirmistim ve seker hastalarinin aralikli oructan sonra ilaci biraktiklarini gordum. darisi sana inshallah. bransiniz neydi hocamBen yaklasık ıkı yıldır seker ılacı kullanıyorum cnm, bugunku degerim 3.0 cıktı toplamda 13 kılo verdımilk direncim 6.9 du, dustu kılo verince , gebe kalınca 2 3 kılo gerı aldım, gerı de veremedim, aslında hıc dikkat etmiyorum azıcık etsem kolayca düşer.. Bı de hergun en az yarım saat tempolu yuruyus.. Ama maalesef evde olunca hareketsiz kaldım hep.. Okullar acılınca hareket gırecek ınsallah yasamıma
Süper ozaman, bır de tempolu yuruyus yaparsan tamamdırİlaç kullanıyorum kilo verdim biraz sonra geri aldım . Bu değeri görüncede diyetisyene başladım umarım biraz da olsa veririm
Okulların acılması da karıstı, pazartesı kabine toplanacakmıs, son karar verilecekmiş, İlk acacaz dedıler program hersey hazır.. Okulların acılması toptweet olmus sanırım, o yuzden boyle Bı yola basburdular pazartesı gunu Bı sure daha onlıne devam edıcez diyecekler buyuk ıhtımalle..evet okullarin acilmasi iyi gelecek sana. bende aralikli oruc yapiyorum, baslamadan once arastirmistim ve seker hastalarinin aralikli oructan sonra ilaci biraktiklarini gordum. darisi sana inshallah. bransiniz neydi hocam
Ay benim durumum çok karışık ya avuçla test yaptım hepsi negatif. Salı günü lekelenme olmuştu hatta yazmıştım buraya yerleşme kanaması mı diye. Perşembe de lekeden biraz daha fazlası geldi. Nasıl desem çoook az ve çok koyu kahve rengi, çokk koyu kıvamlı akıntı. Aa dedim adet olcam ben galiba. Doktor randevum vardı ve adet olcam diye onu da iptal ettim. Devamı gelmedikızlar var mı güzel haberler? yoksa guncelleme yapalım mı ?
bortu
@Smyrra
@Alisa35
@burcusami
@Random33
Evet ya bu ay bakalım gebelik olursa zaten dikkat etmeye devam edicem diyetisyen kontrolü ile olmazsa da biraz veririm diğer adete kadarSüper ozaman, bır de tempolu yuruyus yaparsan tamamdıryumurta kalıtesını düşrüyormus bu direnc
Guzel dusunelim güzel olsunAy benim durumum çok karışık ya avuçla test yaptım hepsi negatif. Salı günü lekelenme olmuştu hatta yazmıştım buraya yerleşme kanaması mı diye. Perşembe de lekeden biraz daha fazlası geldi. Nasıl desem çoook az ve çok koyu kahve rengi, çokk koyu kıvamlı akıntı. Aa dedim adet olcam ben galiba. Doktor randevum vardı ve adet olcam diye onu da iptal ettim. Devamı gelmediGünlük ped taktım hani bişey gelirse göreyim diye valla tık yok. Küçük çocuklar gibi günde dört beş kere donumu indirip bakıyorum delirdim iyicene Gülüyorum ama sinirden
Ayy ne stresli bi bekleyişAy benim durumum çok karışık ya avuçla test yaptım hepsi negatif. Salı günü lekelenme olmuştu hatta yazmıştım buraya yerleşme kanaması mı diye. Perşembe de lekeden biraz daha fazlası geldi. Nasıl desem çoook az ve çok koyu kahve rengi, çokk koyu kıvamlı akıntı. Aa dedim adet olcam ben galiba. Doktor randevum vardı ve adet olcam diye onu da iptal ettim. Devamı gelmediGünlük ped taktım hani bişey gelirse göreyim diye valla tık yok. Küçük çocuklar gibi günde dört beş kere donumu indirip bakıyorum delirdim iyicene Gülüyorum ama sinirden
İnsallahh canımmEvet ya bu ay bakalım gebelik olursa zaten dikkat etmeye devam edicem diyetisyen kontrolü ile olmazsa da biraz veririm diğer adete kadaryürüyüşe de çıkarım dediğin gibi düzelir inşallah
Okullar cidden belirsiz garip oldu bizimde program falan hazırdı hep. İnsülin direncine uzun açlıklar yaramayabiliyor yalnız kuzum karatay diyeti iyi diyorlar hiç yapmadım ama şimdi diyetisyen üç ana öğünle verdi bana diyetOkulların acılması da karıstı, pazartesı kabine toplanacakmıs, son karar verilecekmiş, İlk acacaz dedıler program hersey hazır.. Okulların acılması toptweet olmus sanırım, o yuzden boyle Bı yola basburdular pazartesı gunu Bı sure daha onlıne devam edıcez diyecekler buyuk ıhtımalle..Benım bransım matematik cnm
Aslında bana ilk ilac verdiklerinde doktor 3 ay - 6ay dedı.. Tabı dusurmeyınce devam ediyorum hala, 2.5 altına inmedi bır turlu.. Bı kere 2.9 gördüm.. Aralıklı orucu arastır ayım ben de, belkı mart ayına faydası dokunur
Öyle düşünme canım benim. Bunlar bizim kuruntularımız.. Yanlış düşünce tarzlarını. Bi vakti zamanı var elbet onu bekliyor.. Bazen kendimize çok acımasız davranıyoruz.Guzel dusunelim güzel olsun
Ama bı kac gun daha olmazsan ıstersen prolaktıne baktır bi cnm.. Benım basıma Bı kere geldı, hatta cocuk dusunmedımız zamandaydı 13 gun gecıktı, hamıleyım dıye korkmustumBı kere pembe leke geldı, oldum dıye sevındım gelmedı, gebelık testı yaptırdık negatıf cıktı. prolaktın yuksek oldugu ıcın engellemiş.. Minicık Bı ılac vermisti 2 gun sonra adet olmustum onu ıcınce..hatta hep kızıyorum kendime o zaman hamıle kaldım dıye korktum, Allah da benı cezalandırıyor cocugum olmuyor simdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?