Aslında paketli ürün,kurabiye cıkolata hayatımdan cıkardım, 2 yıldır cok cok minimum duzeyde tuketıyorum, ekmegi de cıkarsam keske,heersey duzelecek de işteOkullar cidden belirsiz garip oldu bizimde program falan hazırdı hep. İnsülin direncine uzun açlıklar yaramayabiliyor yalnız kuzum karatay diyeti iyi diyorlar hiç yapmadım ama şimdi diyetisyen üç ana öğünle verdi bana diyet
ortada Bı suc yok halbukı ama ıste, bı sebep arıyor insan. O zaman cok kafaya taktım.. Neysekı ıyı Bı doktor buldum ınsallah vesile olur dıyorum..Öyle düşünme canım benim. Bunlar bizim kuruntularımız.. Yanlış düşünce tarzlarını. Bi vakti zamanı var elbet onu bekliyor.. Bazen kendimize çok acımasız davranıyoruz.
Niye cezalandırsın sonuçta zamana ve şartlara göre şekilleniyoruz. Benimde ay hamile miyim diye paniklediğim çok oldu. Hatta ne zaman eczaneden test alıp yapsam ertesi sabah adet olurdum araya 20lira sıkışmış diye dalga geçerdim sonraGuzel dusunelim güzel olsun
Ama bı kac gun daha olmazsan ıstersen prolaktıne baktır bi cnm.. Benım basıma Bı kere geldı, hatta cocuk dusunmedımız zamandaydı 13 gun gecıktı, hamıleyım dıye korkmustumBı kere pembe leke geldı, oldum dıye sevındım gelmedı, gebelık testı yaptırdık negatıf cıktı. prolaktın yuksek oldugu ıcın engellemiş.. Minicık Bı ılac vermisti 2 gun sonra adet olmustum onu ıcınce..hatta hep kızıyorum kendime o zaman hamıle kaldım dıye korktum, Allah da benı cezalandırıyor cocugum olmuyor simdi de
Okulların acılması da karıstı, pazartesı kabine toplanacakmıs, son karar verilecekmiş, İlk acacaz dedıler program hersey hazır.. Okulların acılması toptweet olmus sanırım, o yuzden boyle Bı yola basburdular pazartesı gunu Bı sure daha onlıne devam edıcez diyecekler buyuk ıhtımalle..Benım bransım matematik cnm
Aslında bana ilk ilac verdiklerinde doktor 3 ay - 6ay dedı.. Tabı dusurmeyınce devam ediyorum hala, 2.5 altına inmedi bır turlu.. Bı kere 2.9 gördüm.. Aralıklı orucu arastır ayım ben de, belkı mart ayına faydası dokunur
Aslında evet karbonhidrat azaldımı biraz da yürüyüş güzel oluyor ama bozuyordum bende hepAslında paketli ürün,kurabiye cıkolata hayatımdan cıkardım, 2 yıldır cok cok minimum duzeyde tuketıyorum, ekmegi de cıkarsam keske,heersey duzelecek de işte
Evet bende de Labaquık var, ama en ıyısı innovita, biraz daha pahalı Labaquıke gore.. Sen Labaquık al, onun yanında gebelık testı hediye gonderıyolar 3 4 tane.. Ben de gebelık testı sıparıs verıcem miratech mı versem bılmıyorum, prodoctor asla almamOvülasyon testi
Niye cezalandırsın sonuçta zamana ve şartlara göre şekilleniyoruz. Benimde ay hamile miyim diye paniklediğim çok oldu. Hatta ne zaman eczaneden test alıp yapsam ertesi sabah adet olurdum araya 20lira sıkışmış diye dalga geçerdim sonra
Bana tavsiye verin ben bi ovülasyon testi alayım. Laboquick die bi marka var 50lik en uyguna o geliyor sanırım. Önerir misiniz? Bir de gebelik testi alacağım toptan
O 22 saatte su ıcmek serbest herhalde deıl mı? Ama cok deıl mı 22amann isler iyice karismis desene, hayirlisi olsun.. benim de bransim okul oncesi ama kafadan emekliye ayirdim kendimi
arastir umarim faydasi olur, ben dr mehmet in bakis acisini cok begeniyorum. sadece duyduklariyla benim yaptigima zararli diyenler oldu ama ayni teknigi Mehmet beyde uyguluyor ve cok memnun. kuzenim ve esi burda dr. gelinimiz de aralikli oruc yapiyor, onun da fikrini aldim yabanci kaynaklardan da cok arastirma yaptim kesinlikle kulak asma sen boyle devam et dedi. yaygin olani 18/6 yada 16/8 ama ben 22/2 yapiyorum yani 22 saat ac kalip 2 saat yiyorum
Bu ay kılo verelim, birbirimize gaz verelimAslında evet karbonhidrat azaldımı biraz da yürüyüş güzel oluyor ama bozuyordum bende hepBide eşim sağolsun
Ben de 170 ile 72 kiloyum su anKızlar diyet listlerimi paylaşabilirim istiyosanız. Ben 171e 73kiloyum. Kendinizi buna göre oranlayıp orta yolu bulabilirsiniz. Mesela 6kaşık sebze yemeği yazan yerde 65kilo birisi 5kaşık yerse tam olur. Zaten diyetisyenler de böyle ayarlıyor. Değişim listeleri falan da var.
Tamam inşallah canım yürüyüşe de kesin çıkacağım birbirimize sorarız aradaBu ay kılo verelim, birbirimize gaz verelim
Sen aynen uygularsın o zamanBen de 170 ile 72 kiloyum su anseviniriz fikir olur bıze de
TmmSen aynen uygularsın o zaman
Şöyle yapayım. Her pazar o hafta uygulanacak listeyi yazayım topluca diyet de yaparızYarın ilk listeyi yazarım
Evet bazen öyle gerekiyor bende burda gruplara falan girdim ocak ayı yne iyiydi de şubatta nolduysa tam tersi oldu
Benim listem herkesin kullanabileceği bir liste çünkü direk şeker tiroid döngüsünü kırmak ve maksimum yağ kaybı için yönlendirilmiştim diyetisyene. İlk bir hafta çok sıkıcı ama o bile inanılmaz ödem attırıyo ben ilk hafta 3kilo az çıkmıştım tartıda. Haftada 5kere 1er saat yütüyüş vermişti onuda 2kere yapabilmiştimTmmsenın ınsulın direncin var mıydı ınsallah ona uygundur
rice ederimO 22 saatte su ıcmek serbest herhalde deıl mı? Ama cok deıl mı 22benım ıcın en uygun 16 /8 olabılır.. Video ıcın tesekkurler bu arada
Canım ara kanama gebelıkten degılse östrojen ya da progesteron eksikliğinden olur dıye duymuştumAy benim durumum çok karışık ya avuçla test yaptım hepsi negatif. Salı günü lekelenme olmuştu hatta yazmıştım buraya yerleşme kanaması mı diye. Perşembe de lekeden biraz daha fazlası geldi. Nasıl desem çoook az ve çok koyu kahve rengi, çokk koyu kıvamlı akıntı. Aa dedim adet olcam ben galiba. Doktor randevum vardı ve adet olcam diye onu da iptal ettim. Devamı gelmediGünlük ped taktım hani bişey gelirse göreyim diye valla tık yok. Küçük çocuklar gibi günde dört beş kere donumu indirip bakıyorum delirdim iyicene Gülüyorum ama sinirden
Ben hamilelik öncesi hiç sağlıklı beslenmiyordum, spor yürüyüş zaten yoktu her gün çayın yanında bir hamur işi veya çikolata olurdu düzenli sağlıklı yemezdim. Ne zaman hamilelik ve kürtaj oldu dank etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?