Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında paketli ürün,kurabiye cıkolata hayatımdan cıkardım, 2 yıldır cok cok minimum duzeyde tuketıyorum, ekmegi de cıkarsam keske,heersey duzelecek de işte

Öyle düşünme canım benim. Bunlar bizim kuruntularımız.. Yanlış düşünce tarzlarını. Bi vakti zamanı var elbet onu bekliyor.. Bazen kendimize çok acımasız davranıyoruz.
ortada Bı suc yok halbukı ama ıste, bı sebep arıyor insan. O zaman cok kafaya taktım.. Neysekı ıyı Bı doktor buldum ınsallah vesile olur dıyorum..

Ovülasyon testi
Niye cezalandırsın sonuçta zamana ve şartlara göre şekilleniyoruz. Benimde ay hamile miyim diye paniklediğim çok oldu. Hatta ne zaman eczaneden test alıp yapsam ertesi sabah adet olurdum araya 20lira sıkışmış diye dalga geçerdim sonra

Bana tavsiye verin ben bi ovülasyon testi alayım. Laboquick die bi marka var 50lik en uyguna o geliyor sanırım. Önerir misiniz? Bir de gebelik testi alacağım toptan

amann isler iyice karismis desene, hayirlisi olsun.. benim de bransim okul oncesi ama kafadan emekliye ayirdim kendimi
arastir umarim faydasi olur, ben dr mehmet in bakis acisini cok begeniyorum. sadece duyduklariyla benim yaptigima zararli diyenler oldu ama ayni teknigi Mehmet beyde uyguluyor ve cok memnun. kuzenim ve esi burda dr. gelinimiz de aralikli oruc yapiyor, onun da fikrini aldim yabanci kaynaklardan da cok arastirma yaptim kesinlikle kulak asma sen boyle devam et dedi. yaygin olani 18/6 yada 16/8 ama ben 22/2 yapiyorum yani 22 saat ac kalip 2 saat yiyorum

Aslında paketli ürün,kurabiye cıkolata hayatımdan cıkardım, 2 yıldır cok cok minimum duzeyde tuketıyorum, ekmegi de cıkarsam keske,heersey duzelecek de işte
Aslında evet karbonhidrat azaldımı biraz da yürüyüş güzel oluyor ama bozuyordum bende hep Bide eşim sağolsun

Evet bende de Labaquık var, ama en ıyısı innovita, biraz daha pahalı Labaquıke gore.. Sen Labaquık al, onun yanında gebelık testı hediye gonderıyolar 3 4 tane.. Ben de gebelık testı sıparıs verıcem miratech mı versem bılmıyorum, prodoctor asla almam

O 22 saatte su ıcmek serbest herhalde deıl mı? Ama cok deıl mı 22 benım ıcın en uygun 16 /8 olabılır.. Video ıcın tesekkurler bu arada

Kızlar diyet listlerimi paylaşabilirim istiyosanız. Ben 171e 73kiloyum. Kendinizi buna göre oranlayıp orta yolu bulabilirsiniz. Mesela 6kaşık sebze yemeği yazan yerde 65kilo birisi 5kaşık yerse tam olur. Zaten diyetisyenler de böyle ayarlıyor. Değişim listeleri falan da var.

Ben de 170 ile 72 kiloyum su an seviniriz fikir olur bıze de

Tamam inşallah canım yürüyüşe de kesin çıkacağım birbirimize sorarız arada
Bu konuda Ha-ri cok dıkkatlı ve azimli.. Ocak ayında hep soyluyordum burda, gunluk en az 3 bın adım atıyordum sonra H M bın adım yarısması grubuna katıldım, cok faydası oldu.. Beni iteklemek gerekıyor bıraz

Evet bazen öyle gerekiyor bende burda gruplara falan girdim ocak ayı yne iyiydi de şubatta nolduysa tam tersi oldu neyse bırakmak yok

Tmm senın ınsulın direncin var mıydı ınsallah ona uygundur
Benim listem herkesin kullanabileceği bir liste çünkü direk şeker tiroid döngüsünü kırmak ve maksimum yağ kaybı için yönlendirilmiştim diyetisyene. İlk bir hafta çok sıkıcı ama o bile inanılmaz ödem attırıyo ben ilk hafta 3kilo az çıkmıştım tartıda. Haftada 5kere 1er saat yütüyüş vermişti onuda 2kere yapabilmiştim

O 22 saatte su ıcmek serbest herhalde deıl mı? Ama cok deıl mı 22 benım ıcın en uygun 16 /8 olabılır.. Video ıcın tesekkurler bu arada
rice ederim evet gecen yil duydugumda bana da fazla gelmisti ama denemeye baslayinca oyle olmadigini gordum. ilk gunden beri cok rahatim, aclik yada kan sekeri dusmesi yasamadim. aralik ayinda baslamistim cok alistim. esimde 16/8 i yapiyor. bunda en sevdigim sey istedigini yemek

Canım ara kanama gebelıkten degılse östrojen ya da progesteron eksikliğinden olur dıye duymuştum

Ben hamilelik öncesi hiç sağlıklı beslenmiyordum, spor yürüyüş zaten yoktu her gün çayın yanında bir hamur işi veya çikolata olurdu düzenli sağlıklı yemezdim. Ne zaman hamilelik ve kürtaj oldu dank ettihoş ne güzel 48 kiloydum ama canım annem 10 günde 2 kilo almama sebep oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…