Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, aranızda devlet hastanesinde hsg çektiren var mı? Süreç nasıl ilerliyor? Özeldeki doktorum hsg istediğine dair bir kağıt verdi ama devlete gider gitmez çekebiliyorlar mı?

Selam kızlar. Ben tekrar yumurtluyorun sanırım ya.testim pik çıktı Sabah mide bulantısıyla uyandım. Sanırım 2. Yumurtlama bu ay

Eklentiler

• IMG_20210228_125741.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210228_125735.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 26
Düşükten sonra üçüncü reglim bu. Doktora mesaj attım femaraya yeniden başlayacak mıyım diye. Evet dedi. Valla hem seviniyorum hem de korkuyorum hadi hayırlısı...

Eklentiler

• IMG_20210228_132002.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20210228_131950.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20210228_125735.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 23
Selam kızlar. Ben tekrar yumurtluyorun sanırım ya.testim pik çıktı Sabah mide bulantısıyla uyandım. Sanırım 2. Yumurtlama bu ay
Aaa evet çok koyu çıkmış canım bir öncekinde de böyle koyu çıkmış mıydı ovulasyon testin? Benim de dün midem bulandı çok baş ağrısı falan oldu bugün ovulasyon testim koyulaşmaya başlamış anlayamadım geçen hafta ctesi pik olmuştu tekrar mı olacak acaba dedim

Eklentiler

• 6DF0A068-30B7-4A53-9874-3980CF58F84E.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 26
Aynen canım bi önceki de böyle koyuydu. Tarihler yazıyor resminde. Adet beklerken 2. Yumurtlama yaa aslında ilk hamileliğimdede böyle ovulasyon testlerim pik yapmıştı ama hamilelik testide yaptım 2. Olunca o negatif muhtemelen yumurtlama benim. Ama senin gebelik olabilir ayyy inşallahhh benim birkaç gündür bulantı ağrılarım vardı yazmıştım buraya ben gebeliğr yormuştum ama yumurtlamaymış demekki hadi hayırlısı

Eklentiler

• IMG_20210228_125723.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20210217_085752.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 24
Çok sevindim canım inşallah bebiş olur o minik yumurta hemen değerlendirin Ben daha erken diye korktum gebelik testi yapmadım moralim çok bozuluyor sonra bakalım daha koyulaşacak mı akşam birdaha yapıcam

Kızlar merhaba, aranızda devlet hastanesinde hsg çektiren var mı? Süreç nasıl ilerliyor? Özeldeki doktorum hsg istediğine dair bir kağıt verdi ama devlete gider gitmez çekebiliyorlar mı?
Devlette kadin doğuma muayene oluyorsun onlar yönlendirir gün filan verirler

Çok sevindim canım inşallah bebiş olur o minik yumurta hemen değerlendirin Ben daha erken diye korktum gebelik testi yapmadım moralim çok bozuluyor sonra bakalım daha koyulaşacak mı akşam birdaha yapıcam
Yaaa inşallah hayırlı haberler alırız dün değerlendirmiştim zaten bugünde devam ❤ ayyy çok mutluyum yaaa

Yanı belki gebeliğe işarettir. Adete kaç gün varcanim

Gebelik testi yaptınız mi
Ben ilk gebeliğimi de 2. Ye sürekli pik yapınca yest yapıp öğrenmiştim ondan gene pik görünce yaptım ama negatif sanırım 2. Yumurtlama yada gebelik daha testte çıkmadı.
İlk gebeliğimde sürekli pik olunca yumurtlama sanmıştım 3. Gün arka arkaya pik çıkınca test yapmıştım bunda da umutlandım ama çıkmadı belki erken yaptım devam edicem teste çünkü şeffaf uzayan bi akıntım var çok. Herşey olabilir

O zmn ya yeniden.yumurtlama ya da gebelik dilerim her şekilde de sonu sağlıklı gebelik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…