Evet öyle görünüyorSelam kızlar. Ben tekrar yumurtluyorun sanırım ya.testim pik çıktı Sabah mide bulantısıyla uyandım. Sanırım 2. Yumurtlama bu ay
Selam kızlar. Ben tekrar yumurtluyorun sanırım ya.testim pik çıktı Sabah mide bulantısıyla uyandım. Sanırım 2. Yumurtlama bu ay
Aaa evet çok koyu çıkmış canımSelam kızlar. Ben tekrar yumurtluyorun sanırım ya.testim pik çıktı Sabah mide bulantısıyla uyandım. Sanırım 2. Yumurtlama bu ay
Adetten sonra 9/10. Gün yumurtlama görmüştüm 11. Gün çatlaylamayı. Bugün 20. Gün tekrar pik yaptıEvet öyle görünüyorkaçıncı gün?
Aynen canım bi önceki de böyle koyuydu. Tarihler yazıyor resminde. Adet beklerken 2. Yumurtlama yaaAaa evet çok koyu çıkmış canımbir öncekinde de böyle koyu çıkmış mıydı ovulasyon testin? Benim de dün midem bulandı çok baş ağrısı falan oldu bugün ovulasyon testim koyulaşmaya başlamış anlayamadım geçen hafta ctesi pik olmuştu tekrar mı olacak acaba dedim
Çok sevindim canım inşallah bebiş olur o minik yumurta hemen değerlendirinAynen canım bi önceki de böyle koyuydu. Tarihler yazıyor resminde. Adet beklerken 2. Yumurtlama yaaaslında ilk hamileliğimdede böyle ovulasyon testlerim pik yapmıştı ama hamilelik testide yaptım 2. Olunca o negatif muhtemelen yumurtlama benim. Ama senin gebelik olabilir ayyy inşallahhh benim birkaç gündür bulantı ağrılarım vardı yazmıştım buraya ben gebeliğr yormuştum ama yumurtlamaymış demekki hadi hayırlısı
Devlette kadin doğuma muayene oluyorsun onlar yönlendirir gün filan verirlerKızlar merhaba, aranızda devlet hastanesinde hsg çektiren var mı? Süreç nasıl ilerliyor? Özeldeki doktorum hsg istediğine dair bir kağıt verdi ama devlete gider gitmez çekebiliyorlar mı?
Gebelik testi yaptınız miAdetten sonra 9/10. Gün yumurtlama görmüştüm 11. Gün çatlaylamayı. Bugün 20. Gün tekrar pik yaptı
Güzel olur dilerim hepimiz için her şeyDüşükten sonra üçüncü reglim bu. Doktora mesaj attım femaraya yeniden başlayacak mıyım diye. Evet dedi. Valla hem seviniyorum hem de korkuyorum hadi hayırlısı...
Yaaa inşallah hayırlı haberler alırızÇok sevindim canım inşallah bebiş olur o minik yumurta hemen değerlendirinBen daha erken diye korktum gebelik testi yapmadım moralim çok bozuluyor sonra bakalım daha koyulaşacak mı akşam birdaha yapıcam
Yanı belki gebeliğe işarettir. Adete kaç gün varcanimAaa evet çok koyu çıkmış canımbir öncekinde de böyle koyu çıkmış mıydı ovulasyon testin? Benim de dün midem bulandı çok baş ağrısı falan oldu bugün ovulasyon testim koyulaşmaya başlamış anlayamadım geçen hafta ctesi pik olmuştu tekrar mı olacak acaba dedim
Ben ilk gebeliğimi de 2. Ye sürekli pik yapınca yest yapıp öğrenmiştim ondan gene pik görünce yaptım ama negatif sanırım 2. Yumurtlama yada gebelik daha testte çıkmadı.Gebelik testi yaptınız mi
Kürtajdan sonra tam düzenli dgl ama yumurtlamaya göre hesaplamıştım 1 hafta var adetime. 23/28 gün arası geliyordu adetim.Yanı belki gebeliğe işarettir. Adete kaç gün varcanim
O zmn ya yeniden.yumurtlama ya da gebelikBen ilk gebeliğimi de 2. Ye sürekli pik yapınca yest yapıp öğrenmiştim ondan gene pik görünce yaptım ama negatif sanırım 2. Yumurtlama yada gebelik daha testte çıkmadı.
İlk gebeliğimde sürekli pik olunca yumurtlama sanmıştım 3. Gün arka arkaya pik çıkınca test yapmıştım bunda da umutlandım ama çıkmadı belki erken yaptım devam edicem testeçünkü şeffaf uzayan bi akıntım var çok. Herşey olabilir
Aminnn allah razı olsun hepimize Rabbim nasip etsin sağlıklı bebekler kucağımıza alalımm inşallahO zmn ya yeniden.yumurtlama ya da gebelikdilerim her şekilde de sonu sağlıklı gebelik olsun
7si 8i gibi adet olmam gerekiyor aslında daha var salı veya çarşamba test yapsam belki çıkar diyorum hatta o bile erken muhtemelenYanı belki gebeliğe işarettir. Adete kaç gün varcanim
Ovulasyon köyü çıkınca gebelik olabiliyor ondan dedim. Salı erken canim, dayanabilirsen cars filan yap.7si 8i gibi adet olmam gerekiyor aslında daha var salı veya çarşamba test yapsam belki çıkar diyorum hatta o bile erken muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?