TeşekkürlerDevlette kadin doğuma muayene oluyorsun onlar yönlendirir gün filan verirler
Canım bizim batlarımız aynıydı sanırım dimi 8marttı. Ayy inşallah bu ay güzel hberlerr gelirrAaa evet çok koyu çıkmış canımbir öncekinde de böyle koyu çıkmış mıydı ovulasyon testin? Benim de dün midem bulandı çok baş ağrısı falan oldu bugün ovulasyon testim koyulaşmaya başlamış anlayamadım geçen hafta ctesi pik olmuştu tekrar mı olacak acaba dedim
Evet kuzum aynı inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize çok heyecanlıyım inşallah hayal kırıklığı olmazCanım bizim batlarımız aynıydı sanırım dimi 8marttı. Ayy inşallah bu ay güzel hberlerr gelirr
İnşallah canım inşallah hayırlısıylaEvet kuzum aynı inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize çok heyecanlıyım inşallah hayal kırıklığı olmaz
İnşallah canımm, biz çabalayıp elimizden geleni yapacağız o bebişler gelecekortada Bı suc yok halbukı ama ıste, bı sebep arıyor insan. O zaman cok kafaya taktım.. Neysekı ıyı Bı doktor buldum ınsallah vesile olur dıyorum..
Ben kullanmıştım iyiydi laboquik kuzu.Ovülasyon testi
Niye cezalandırsın sonuçta zamana ve şartlara göre şekilleniyoruz. Benimde ay hamile miyim diye paniklediğim çok oldu. Hatta ne zaman eczaneden test alıp yapsam ertesi sabah adet olurdum araya 20lira sıkışmış diye dalga geçerdim sonra
Bana tavsiye verin ben bi ovülasyon testi alayım. Laboquick die bi marka var 50lik en uyguna o geliyor sanırım. Önerir misiniz? Bir de gebelik testi alacağım toptan
Hadi güzel sonuçlara canlarımİyi akşamlar kızlar. Haydi yarın diyeteHer pazar listelerimden paylaşırım ve bir haftalık diyetimizi yaparız. Ben 171cm 73kgım siz buna göre kendinizi oranlayın. azaltma çoğaltmaları birlikte buluruz Bu listeler şeker ve tiroidi düzeltmek için hazırlanmıştı yani kimseye dokuncanı sanmıyorum ama karar sizin
1.HAFTA DİYET LİSTESİ (1MART-7MART)
Sabah:
1 kupa kiraz sapı çayı
1adet haşlanmış yumurta + 2yemek kaşığı yağsız lor peyniri + 1 çay kaşığı çörek otu
1 avuç maydanoz dereotu
1 orta boy domates + salatalık
2 ince dilim tam buğday ekmeği (50gr toplam)
Kuşluk:
1 su bardağı ayran
Öğle:
4 yumurta büyüklüğünde (120gr) et (köfte, tavuk veya küçük boy150gr balık veya 160gr süzülmüş ton balığı) haşlama, ızgara,fırında olabilir
Mevsim salata yağsız* (havuç ve mısır yasak)
1 dilim tam buğday (25gr) ekmeği (veya 1 kase kremasız çorba)
İkindi:
1 kupa kiraz sapı çayı
1 dilim tam buğday ekmeğinin (25gr) arasına 1 yemek kaşığı yağsız lor ile tost veya sandiwich
Akşam:
6 yemek kaşığıetsiz sususuz sebze yemeği (havuç, patates, bezelye yasak!) + ***1kg sebze max 2 yemek kaşığı yağ ile pişecek)
4 yemek kaşığı yoğurt (baharatlandır)
1 dilim tam buğday (25gr) ekmeği (veya 1 kase kremasız çorba)
Gece (en geç 22:00da yenmiş olcak)
1 kutu activia + 1 çay kaşığı toz tarçın + 1 çay kaşığı keten tohumu + 2 adet kuru kayısı (veya iki adet hurma)
***Her gün toplam 3 litre su içilecek
***1 litre suyu bu şekilde hazırlayınız; 1 çubuk tarçın (yoksa bir çay kaşığı toz tarçın), yarım limon suyu, 1 avuç maydanoz, 1 kaşık silme toz zencefil. Akşam hazırlanacak bir sürahide ve sabaha kadar bekletilecek. Eğer akşamdan hazırlanması unutulursa sabah sıcak suyla hazırlanacak 5dk demlendikten sonra tüketmeye başlanılacak.
***Her gün 45 dk yürünecek yada haftada 4 gün 1 saat yürünecek.
***7. günden önce TARTILMAK YASAK.
Yok kuzum ben kürtajdan sonra 4-5 ay yaptım online diyetisyen ile. 1 ay önce bitti
Lilosum sen nasılsın canım, bebiş nasıl, kontrol ne zamanHadi güzel sonuçlara canlarım
Bebiş çok iyi. Ben de teyzelerine dua modundayim hepLilosum sen nasılsın canım, bebiş nasıl, kontrol ne zaman
Yaa maşallahBebiş çok iyi. Ben de teyzelerine dua modundayim hepyarın 8 hafta dolacak. Bi sonraki kontrol mart ortası
Bulantı halsizlik hiç biri gözümde değil yeter ki o iyi olsun. Tuzuna biberine kurban olurum.. Milleti görüyorum amma nazlanıyorlar. Yok öyle yok böyle yok kocamla şeyapamıyoruz of.Allah'ım kıymet bilene nasip etsin
Progestana kutu bitene kadar devam edeceğim. Sen nasılsın, okulların durumu ne oldu
Babaannem böyle tiplere asaletsiz der, ben onun kadar kibar olamayıp ennnnnn ağır şeyleri sayarım.Yaa maşallahzaman nasıl da cabuk gecıyor, kızlar ben dogurdum demeni dort gizle beklıyorum insallah saglıcakla kucagına da alıcaksın..
Bulup da kıymet bilmeyenlere ben de cok sinir oluyorum..Ahh ah nelere şahit oldum bi bilsen..
Vallahi okulları ne sen sor ne ben söylim, yarın belli olcak.. Bugun kursa gıttım Bı arkadas 9 haftalık gebe 4 haftadır her pazar gunu sureklı bana gebelık konusu acıp duruyor, bır gun patlıcam ama susuyorum, sureklı konuyu ne yapıp edip oraya getiriyor, ya düşük yapmıs bır insanın ustune de bu kadar gidilmez ki. Gecen hafta bana cinsiyet ne zaman belli olur dıye sordu, ve bu kısı de 36 haftada ölü doğum yapmıs bır insan.. Gebelikler ılgılı benden cok bilgiye sahiptir.. Ben de soyledım 9 haftadan ileri gıdemedıgım ıcın bılmıyorum, cocugu olanlara sor istersen dedım.
Bugunku konuyu acma şekli de şu, Aaa hocam bilıyor musun bu hafta oksapara basladım, cok yakıyor nasıl dayancam..Babaannem böyle tiplere asaletsiz der, ben onun kadar kibar olamayıp ennnnnn ağır şeyleri sayarım.
Hayatta tek başarısı yumurtasını kocasının spermine dölletebilmek olmuş. Ona göre başarı... Ne hayır gelir şimdi o zihniyetin varligindan, insanligindan, anneliginden... kaybı olmasına rağmen böyle ya.
Ya sabır ya selamet. Rabbim sınav diye yaratmış. Beyinsiz
Dilime neler geliyo da susuyorum. Seni düşünemiyorumBugunku konuyu acma şekli de şu, Aaa hocam bilıyor musun bu hafta oksapara basladım, cok yakıyor nasıl dayancam..
İçimden neler geçti neler..
Bizim zümre diyor ki, insallah oğlu olmazDilime neler geliyo da susuyorum. Seni düşünemiyorum
Yok artık hem aynı şeyleri yaşamış hem durumunu biliyor hem de ısrarla çocuk lafı yapıyor ha ay yine bastı bana sinirYaa maşallahzaman nasıl da cabuk gecıyor, kızlar ben dogurdum demeni dort gizle beklıyorum insallah saglıcakla kucagına da alıcaksın..
Bulup da kıymet bilmeyenlere ben de cok sinir oluyorum..Ahh ah nelere şahit oldum bi bilsen..
Vallahi okulları ne sen sor ne ben söylim, yarın belli olcak.. Bugun kursa gıttım Bı arkadas 9 haftalık gebe 4 haftadır her pazar gunu sureklı bana gebelık konusu acıp duruyor, bır gun patlıcam ama susuyorum, sureklı konuyu ne yapıp edip oraya getiriyor, ya düşük yapmıs bır insanın ustune de bu kadar gidilmez ki. Gecen hafta bana cinsiyet ne zaman belli olur dıye sordu, ve bu kısı de 36 haftada ölü doğum yapmıs bır insan.. Gebelikler ılgılı benden cok bilgiye sahiptir.. Ben de soyledım 9 haftadan ileri gıdemedıgım ıcın bılmıyorum, cocugu olanlara sor istersen dedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?