Organik olarak aynı şeyi yaşamış ama hissiyatta sınıfta kalmış insan müsveddesi.Yok artık hem aynı şeyleri yaşamış hem durumunu biliyor hem de ısrarla çocuk lafı yapıyor ha ay yine bastı bana sinir
Cok üşüyormus okulda, gebelikten dememizi beklıyor, ben de donuyorum, bugun az yakmışlar kalaroferı dedımYok artık hem aynı şeyleri yaşamış hem durumunu biliyor hem de ısrarla çocuk lafı yapıyor ha ay yine bastı bana sinir
Asla ama asla onun gıbı olmıcam.. Hatta karnım cıkana kadar kımseye de demicemOrganik olarak aynı şeyi yaşamış ama hissiyatta sınıfta kalmış insan müsveddesi.
Organik olarak aynı şeyi yaşamış ama hissiyatta sınıfta kalmış insan müsveddesi.
Ben bu durumu yaşamadan önce de her şeyi hamileliğe bağlayana, sırf naz olsun diye ay canım çektilere, öldüm bittim hallere uyuz oluyordum ama bir de üstüne bu görgüsüz insanlar iyiden katlanılmazCok üşüyormus okulda, gebelikten dememizi beklıyor, ben de donuyorum, bugun az yakmışlar kalaroferı dedım
Keşke kucağımıza alana kadar kimseye söylemesek Bu imkansız galibaAsla ama asla onun gıbı olmıcam.. Hatta karnım cıkana kadar kımseye de demicem
Eskiler ne kadar iyiymiş bu konuda, 3 ay dolana kadar kimseye söylemezlermiş. Şimdi bazıları çok abartıyor. Zaten herşeyini bunun üzerine kuruyor. Tamam evlat sahibi olmak dünyanın en güzel duygusu ama herkesi düşünmek lazım. Milletin gözüne gözüne sokmak görmemişlik bence.. Ahlak meselesi canlar..Keşke kucağımıza alana kadar kimseye söylemesek Bu imkansız galiba
Bi arkadasım da somester da yazdı, sana kahveye gelmek ıstıyorum dedı.. Ama hıcbısey demiyor, bende yenıden tedavıye basladım falan dedım, güzel Bi dille reddettim gorusme yı, sonra demesin mi hamileyim kalp atısını aldık cok sukur dedı, yanı reddettıgıme uzulmedi bile, megerse gelip onu soylıcekmiş.. Ben cıdden anlamıyorum insanları, bana soylesen ne soylemesen ne.. Belkı bu kadar uzulmıcem onlar boyle davranmasa..belkı ben abartıyorum.. Ay ne cok dolmusum ben de daha anlatacak neler var neler..Sohrab cnm yaşadığın benim arkadaşımla dialoguma dönmüş. Temmuzda msj attı bana ben bos gebelik yaşadım sende ne var ne yok diye bende uzulmesin diye yok yazdım normalde soylerdim yakindik saniyodum.. Ekimde msj attı nasil bebeğin diye kaybettim yazdım bende çift çizgi gördüm kan verdim yazmis sağlıkla kucağına al yazdim.. Ne diyeyim ki..
Allah'ım çok şey istiyorum biliyorum ama sen ıslah et, akıl verBi arkadasım da somester da yazdı, sana kahveye gelmek ıstıyorum dedı.. Ama hıcbısey demiyor, bende yenıden tedavıye basladım falan dedım, güzel Bi dille reddettim gorusme yı, sonra demesin mi hamileyim kalp atısını aldık cok sukur dedı, yanı reddettıgıme uzulmedi bile, megerse gelip onu soylıcekmiş.. Ben cıdden anlamıyorum insanları, bana soylesen ne soylemesen ne.. Belkı bu kadar uzulmıcem onlar boyle davranmasa..belkı ben abartıyorum.. Ay ne cok dolmusum ben de daha anlatacak neler var neler..
Çok şükür, ıyıkı varsınız cnm bnmAllah'ım çok şey istiyorum biliyorum ama sen ıslah et, akıl ver
Resmen üşenmeyecek gelip söyleyecek. Al birini vur ötekine rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. Burda ne güzel bulduk birbirimizi
Ay nıııı benim görünceYaa maşallahzaman nasıl da cabuk gecıyor, kızlar ben dogurdum demeni dort gizle beklıyorum insallah saglıcakla kucagına da alıcaksın..
Bulup da kıymet bilmeyenlere ben de cok sinir oluyorum..Ahh ah nelere şahit oldum bi bilsen..
Vallahi okulları ne sen sor ne ben söylim, yarın belli olcak.. Bugun kursa gıttım Bı arkadas 9 haftalık gebe 4 haftadır her pazar gunu sureklı bana gebelık konusu acıp duruyor, bır gun patlıcam ama susuyorum, sureklı konuyu ne yapıp edip oraya getiriyor, ya düşük yapmıs bır insanın ustune de bu kadar gidilmez ki. Gecen hafta bana cinsiyet ne zaman belli olur dıye sordu, ve bu kısı de 36 haftada ölü doğum yapmıs bır insan.. Gebelikler ılgılı benden cok bilgiye sahiptir.. Ben de soyledım 9 haftadan ileri gıdemedıgım ıcın bılmıyorum, cocugu olanlara sor istersen dedım.
Kuzum bi kan versene. Belki bebistir❤Kızlarr benim testim bugün de böyle çıktı yaa. Bu yumurtlama değilmi acaba yaaa
Hakkında hayırlısı kuzum.. inşallah sağlıkla bebistirKuzum ilkide böyle öğrendim ya ben ama bu sefer dün negatif çıkınca eşim dedi ki bekleyelim adeye kadar. İlk te kaybedince korkuyor insan bu sefer doktora da geç gidelim dedi adet gecikince. En azından varsa da keseyi görür, kalbi duyarız dedi. İlkte öğrendiğimde 3haftalıktı çok gelgit yaptık.
Dün eşitti bugün daha koyu çıktı. Ya hamileyim yada yumurtlama. Bakalım yarında böyle çıkarsa kan veririm
Gebelik testi dün mü negatif cıktı? Kac gun kaldı adeteKuzum ilkide böyle öğrendim ya ben ama bu sefer dün negatif çıkınca eşim dedi ki bekleyelim adeye kadar. İlk te kaybedince korkuyor insan bu sefer doktora da geç gidelim dedi adet gecikince. En azından varsa da keseyi görür, kalbi duyarız dedi. İlkte öğrendiğimde 3haftalıktı çok gelgit yaptık.
Dün eşitti bugün daha koyu çıktı. Ya hamileyim yada yumurtlama. Bakalım yarında böyle çıkarsa kan veririm
Hakkında hayırlısı kuzum.. inşallah sağlıkla bebistirsen yine de folik asiti filan ihmal etme.
Ayy hadi inşallah bebiştirKuzum ilkide böyle öğrendim ya ben ama bu sefer dün negatif çıkınca eşim dedi ki bekleyelim adeye kadar. İlk te kaybedince korkuyor insan bu sefer doktora da geç gidelim dedi adet gecikince. En azından varsa da keseyi görür, kalbi duyarız dedi. İlkte öğrendiğimde 3haftalıktı çok gelgit yaptık.
Dün negatifti canım. Adet normalde 8 mart ama. Erken yumurtladım bu ay adetten hemen sonra yumurtlama oldu 3,4 mart ta 14 gün oluyor.Gebelik testi dün mü negatif cıktı? Kac gun kaldı adete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?