Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Organik olarak aynı şeyi yaşamış ama hissiyatta sınıfta kalmış insan müsveddesi.
Cok üşüyormus okulda, gebelikten dememizi beklıyor, ben de donuyorum, bugun az yakmışlar kalaroferı dedım
Ben bu durumu yaşamadan önce de her şeyi hamileliğe bağlayana, sırf naz olsun diye ay canım çektilere, öldüm bittim hallere uyuz oluyordum ama bir de üstüne bu görgüsüz insanlar iyiden katlanılmaz

Benim cidden 9. Hafta kalbi durmuş ama inanın o zamana kadar halsizken kalbi durduğu hafta belirtiler anında kesildi ben sandım ki iyiyim net belli 2 hafta mis gibi işlerimi yaptım hiç naz vs yapmadım net iyiyim çünkü. Eğer o iki hafta ay canım şunu istedi ay öldüm bittim naz yapar olsam eşimin gözünde resmen yalanci olacaktım düşünsenizehele erkenden aşermek cidden var mı bilmiyorum tek bildiğim 8. Hafta 4 gece arka arkaya rüyamda çilek gördüm uyandım her yer çilek kokuyordu ama ben bunu bizimkiler ile sürekli çilek tarlasının işinden konuştuk diye oldu diye düşündüm misal

Keşke kucağımıza alana kadar kimseye söylemesek Bu imkansız galiba
Eskiler ne kadar iyiymiş bu konuda, 3 ay dolana kadar kimseye söylemezlermiş. Şimdi bazıları çok abartıyor. Zaten herşeyini bunun üzerine kuruyor. Tamam evlat sahibi olmak dünyanın en güzel duygusu ama herkesi düşünmek lazım. Milletin gözüne gözüne sokmak görmemişlik bence.. Ahlak meselesi canlar..

Sohrab cnm yaşadığın benim arkadaşımla dialoguma dönmüş. Temmuzda msj attı bana ben bos gebelik yaşadım sende ne var ne yok diye bende uzulmesin diye yok yazdım normalde soylerdim yakindik saniyodum.. Ekimde msj attı nasil bebeğin diye kaybettim yazdım bende çift çizgi gördüm kan verdim yazmis sağlıkla kucağına al yazdim.. Ne diyeyim ki..

Bi arkadasım da somester da yazdı, sana kahveye gelmek ıstıyorum dedı.. Ama hıcbısey demiyor, bende yenıden tedavıye basladım falan dedım, güzel Bi dille reddettim gorusme yı, sonra demesin mi hamileyim kalp atısını aldık cok sukur dedı, yanı reddettıgıme uzulmedi bile, megerse gelip onu soylıcekmiş.. Ben cıdden anlamıyorum insanları, bana soylesen ne soylemesen ne.. Belkı bu kadar uzulmıcem onlar boyle davranmasa..belkı ben abartıyorum.. Ay ne cok dolmusum ben de daha anlatacak neler var neler..

Allah'ım çok şey istiyorum biliyorum ama sen ıslah et, akıl ver
Resmen üşenmeyecek gelip söyleyecek. Al birini vur ötekine rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. Burda ne güzel bulduk birbirimizi

Gülüm o bebek haberlerini verenler bitmez inadına çoğalır onlar birde arkadaş tabiri caizse dış kapının mandalı bana eşimin ailesinden görümcem arıyo deniyoruz olmuyo çokta istiyorum stresiminde farkında dediği şu telefonda alo canım napıyosun biliyo musun eltimin gelini gene hamileymiş ben şok bananr ay eltinin gelininden deli kadın amaç psikolojiyle oynamak bunlar ruh hastası

Ay nıııı benim görünce düşüncesiz insanlar . Allahım gör bunlar Yarabbim yaaa akıl fikir versin şaka gibiler. Ne istiyorlar anlamıyorum ağızlarının tam ortasına bi yane çakmamızı mı ki. Amaç ne yani

Kızlarr benim testim bugün de böyle çıktı yaa. Bu yumurtlama değilmi acaba yaaa

Eklentiler

• IMG_20210301_085550.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 24
Kuzum ilkide böyle öğrendim ya ben ama bu sefer dün negatif çıkınca eşim dedi ki bekleyelim adeye kadar. İlk te kaybedince korkuyor insan bu sefer doktora da geç gidelim dedi adet gecikince. En azından varsa da keseyi görür, kalbi duyarız dedi. İlkte öğrendiğimde 3haftalıktı çok gelgit yaptık.
Dün eşitti bugün daha koyu çıktı. Ya hamileyim yada yumurtlama. Bakalım yarında böyle çıkarsa kan veririm

Hakkında hayırlısı kuzum.. inşallah sağlıkla bebistir sen yine de folik asiti filan ihmal etme.

Gebelik testi dün mü negatif cıktı? Kac gun kaldı adete

Ayy hadi inşallah bebiştir

Gebelik testi dün mü negatif cıktı? Kac gun kaldı adete
Dün negatifti canım. Adet normalde 8 mart ama. Erken yumurtladım bu ay adetten hemen sonra yumurtlama oldu 3,4 mart ta 14 gün oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…