Ayy sağlıklı sıhhatli olsun kuzum da yumurtlama da gebelikte başımın üstüne kabulümAyy hadi inşallah bebiştir
Erken gebelik testi mi kaset testmiydi peki, ay bakalım ne olacak ben de merak ettimDün negatifti canım. Adet normalde 8 mart ama. Erken yumurtladım bu ay adetten hemen sonra yumurtlama oldu 3,4 mart ta 14 gün oluyor.
Bu ovulasyon testlerinin yanında gelen strip gebelik testi canım erkenmi bilmiyorum onlar. Ama çıkmadıErken gebelik testi mi kaset testmiydi peki, ay bakalım ne olacak ben de merak ettim
Yani lk yumurtlamaya gore 4 gun var, dun 5 gun vardı, cıkmaması normalDün negatifti canım. Adet normalde 8 mart ama. Erken yumurtladım bu ay adetten hemen sonra yumurtlama oldu 3,4 mart ta 14 gün oluyor.
Bi umut beklicem 4 gün bakalımYani lk yumurtlamaya gore 4 gun var, dun 5 gun vardı, cıkmaması normal
İnsallahh guzel haberler ver bizeBi umut beklicem 4 gün bakalım
Bazen dıyorum ben mı abartıyorum acaba, ama herkes yasıyor bu durumu baksanaGünaydın kızlar
Canım bu insanlardan ne yazıkki fazlasıyla oluyor banada bir arkadaş durumumu bilmesine rağmen hamilelelik çok güzel deyip yaşadıklarını anlattı daha bir hafta önceSohrab
İnşallah canım rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin birbirimize.İnsallahh guzel haberler ver bize
Allah razı olsun canımİnşallah canım rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin birbirimize.
çok candan çok sevecen çok iyi insanlarsınız dualar ediyoruz burda birbirimize Rabbim en iyisini biliyor.. Burası gerçekten uğurlu ama. Birbirini tanımayan insanların ettiği duası daha çabuk kabul olurmuş. Rabbim tez zaman da sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin hepimize❤
MerhabaMerhabaaa,
Bende aranıza katılabilir miyimm
İnşallah bebeğin senınledir canım ve sağlıkla kavuşursunİnşallah canım rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin birbirimize.
çok candan çok sevecen çok iyi insanlarsınız dualar ediyoruz burda birbirimize Rabbim en iyisini biliyor.. Burası gerçekten uğurlu ama. Birbirini tanımayan insanların ettiği duası daha çabuk kabul olurmuş. Rabbim tez zaman da sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin hepimize❤
Allah razı olsun canımınsallah hepımızın yuzu gulecek tez vakitte
Amin inşallah canım benim hayırlısıylaİnşallah bebeğin senınledir canım ve sağlıkla kavuşursun
HoşgeldinizMerhabaaa,
Bende aranıza katılabilir miyimm
Bi yandan korku bi yandan umut günlerimiz böyle geçiyor.. Rabbim birdaha hicbirimize yasatmasin, güzel günler görelimBiz de bu ay başladık denemelere içim bir buruk yumurtlama günlerini degerlendırdık ama o içimdekı korku ne zaman ve nasıl gıder bılmıyorum bır yanım heyecanlanıyor ama
Ay ben ne diyorum kı kızlar öyle bır içimi dökesim geldı galıba
Zamanla hepsı gececek, hep bi burukluk olacak, 3bucuk ay oldu benım, ara ara aglama krizleri geliyor.. Ama cok sukur yenı aydan umudum varBiz de bu ay başladık denemelere içim bir buruk yumurtlama günlerini degerlendırdık ama o içimdekı korku ne zaman ve nasıl gıder bılmıyorum bır yanım heyecanlanıyor ama
Ay ben ne diyorum kı kızlar öyle bır içimi dökesim geldı galıba
Merhabahosgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?