Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün negatifti canım. Adet normalde 8 mart ama. Erken yumurtladım bu ay adetten hemen sonra yumurtlama oldu 3,4 mart ta 14 gün oluyor.
Erken gebelik testi mi kaset testmiydi peki, ay bakalım ne olacak ben de merak ettim

Erken gebelik testi mi kaset testmiydi peki, ay bakalım ne olacak ben de merak ettim
Bu ovulasyon testlerinin yanında gelen strip gebelik testi canım erkenmi bilmiyorum onlar. Ama çıkmadı beklemk lazım bikaç gün. Hemen kan vermek istemiyorum.

Dün negatifti canım. Adet normalde 8 mart ama. Erken yumurtladım bu ay adetten hemen sonra yumurtlama oldu 3,4 mart ta 14 gün oluyor.
Yani lk yumurtlamaya gore 4 gun var, dun 5 gun vardı, cıkmaması normal

İnsallahh guzel haberler ver bize
İnşallah canım rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin birbirimize.
çok candan çok sevecen çok iyi insanlarsınız dualar ediyoruz burda birbirimize Rabbim en iyisini biliyor.. Burası gerçekten uğurlu ama. Birbirini tanımayan insanların ettiği duası daha çabuk kabul olurmuş. Rabbim tez zaman da sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin hepimize

Allah razı olsun canım ınsallah hepımızın yuzu gulecek tez vakitte

İnşallah bebeğin senınledir canım ve sağlıkla kavuşursun

Biz de bu ay başladık denemelere içim bir buruk yumurtlama günlerini degerlendırdık ama o içimdekı korku ne zaman ve nasıl gıder bılmıyorum bır yanım heyecanlanıyor ama
Ay ben ne diyorum kı kızlar öyle bır içimi dökesim geldı galıba

Bi yandan korku bi yandan umut günlerimiz böyle geçiyor.. Rabbim birdaha hicbirimize yasatmasin, güzel günler görelim

Zamanla hepsı gececek, hep bi burukluk olacak, 3bucuk ay oldu benım, ara ara aglama krizleri geliyor.. Ama cok sukur yenı aydan umudum var

Merhabahosgeldiniz

Hoşbulduk

Benimle aynı şeyleri yaşayan birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var o yüzden aranıza katılmak istedim bende.

Benim 1 sene içinde 2 kürtajım 1 düşüğüm var.8 ay geçti son kürtajımın üzerinden ve yeni yeni cesaret etmeye çalışıyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.

Bu psikolojiyi yaşamayan anlamıyor malesef o yüzden buraya yazmakta buldum çareyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…