Aynı hisler cidden hem korku var hem heyecanBiz de bu ay başladık denemelere içim bir buruk yumurtlama günlerini degerlendırdık ama o içimdekı korku ne zaman ve nasıl gıder bılmıyorum bır yanım heyecanlanıyor ama
Ay ben ne diyorum kı kızlar öyle bır içimi dökesim geldı galıba
Aynen canım düşüncesiz insan çokBazen dıyorum ben mı abartıyorum acaba, ama herkes yasıyor bu durumu baksana
Allah bir daha yaşatmasın peki testlerinizi yaptırdınız mı sebep bulundu mu hiçHoşbulduk
Benimle aynı şeyleri yaşayan birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var o yüzden aranıza katılmak istedim bende.
Benim 1 sene içinde 2 kürtajım 1 düşüğüm var.8 ay geçti son kürtajımın üzerinden ve yeni yeni cesaret etmeye çalışıyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
Bu psikolojiyi yaşamayan anlamıyor malesef o yüzden buraya yazmakta buldum çareyi.
HoşbuldukkkHoşgeldiniz
İfade etsem kendımı ancak bu kadar antabılırdım heralde yaAynı hisler cidden hem korku var hem heyecanben birde nedense çok karamsar bir insan oldum kürtaj sonrası ilk deneme ya aman ilk ayda tutmaz boşuna heves etme modundayım, eşim de diyor içine aksi bir nine kaçmış gibi dolanıyorsun evde diye ne bileyim sanki peşimi aksilik hiç bırakmayacak gibi bir korku istemsiz oluştu ama bir yanım da hiç takmıyor böyle tutarsız bir ruh hali
O zaman dogru yerdesınHoşbulduk
Benimle aynı şeyleri yaşayan birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var o yüzden aranıza katılmak istedim bende.
Benim 1 sene içinde 2 kürtajım 1 düşüğüm var.8 ay geçti son kürtajımın üzerinden ve yeni yeni cesaret etmeye çalışıyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
Bu psikolojiyi yaşamayan anlamıyor malesef o yüzden buraya yazmakta buldum çareyi.
Ben Google arama işini, burayı didiklemeyi bıraktım yoksa sürekli acaba doktoru dinlemeyip rahim filmi çektirsemiydim, şu testleri de yapsamıydım, iğne kullanılacak ama dozu yetecek mi, kaç ay olmazsa ne gibi bir yol izlesem ardı uzayıp gidiyor o yüzden 19 marta kadar sadece burada takılacağımİfade etsem kendımı ancak bu kadar antabılırdım heralde yaDün aynı seylerı bende bızımkıyle konuştum dedım boşuna heyecanlanma ılk aydan olmaz ama içimde bir yandan regl gününü falan hesap edıyorum bır yandan Google da döllenme kaç gün sonra oluyor aramaları
Hoş geldin canımHoşbulduk
Didikledikçe kafanın içi kazan gibi olmuyor mu yaaBen Google arama işini, burayı didiklemeyi bıraktım yoksa sürekli acaba doktoru dinlemeyip rahim filmi çektirsemiydim, şu testleri de yapsamıydım, iğne kullanılacak ama dozu yetecek mi, kaç ay olmazsa ne gibi bir yol izlesem ardı uzayıp gidiyor o yüzden 19 marta kadar sadece burada takılacağım
En iyisi bu galıba yoksa o aramaların içinde kendımı kaybediyorum karmaşık duygular içersinde buluyorum kendımı bat da 12 Mart nasıl beklenir bılmemBen Google arama işini, burayı didiklemeyi bıraktım yoksa sürekli acaba doktoru dinlemeyip rahim filmi çektirsemiydim, şu testleri de yapsamıydım, iğne kullanılacak ama dozu yetecek mi, kaç ay olmazsa ne gibi bir yol izlesem ardı uzayıp gidiyor o yüzden 19 marta kadar sadece burada takılacağım
Allah bir daha yaşatmasın peki testlerinizi yaptırdınız mı sebep bulundu mu hiç
Hoşbulduk
Hemde nasıl kazanDidikledikçe kafanın içi kazan gibi olmuyor mu yaabende bıraktım sayılır dicem ama en son prosegtana başlayacağım diye onu araştırdım bayağı heryerden inşallah bu ay olur kuzum sen şimdi en son gittğinde normaldi demi herşeyin rahim tersti bi herhalde ama o da sorun olmaz diye biliyorum
Hoş geldin canım
Hepimiz aynı şeyleri yaşadık ve birbirimizi en iyi biz anlarız çok geçmiş Allah bir daha yaşatmasın korkman çok normal benimde bir kaybım var 8ay oldu yeniden istiyorum şimdi tedavi görüyorum ama o korku bebiş doğana kadar bitmeyecek
O zaman dogru yerdesın
Genetik, trombofili testlerınızı yaptırdınız mı?
Hangi genleriniz sıkıntılı çıktı peki, birde rahim filmi çektirdiniz mi?Amin inşallah
Evet 2.düşükten sonra genetik tarama,kromozom analizi vs. yaptırdık.
Bir çok doktora gittik kimisi pıhtılaşma yok sürekli deneyeceksiniz her hangi bir sorun yok diyor kimisi de pıhtılaşma eğilimin var o yüzden hamile kalınca göbekten iğne kullanmalısın diyor o yüzden allak bullak kafam.
Siz 1 kere mi düşük yaşadınız?
Fazla doktora sorunca oyle oluyor maalesef, ben de 4 doktor gorusu aldım 4 ü de farklı yorumladı, en son kendı doktorum ne derse o dedim.. Bekliyoruz bakalım gebelık olussun dıyeEvet yaptırdım,
Kimi doktor pıhtılaşma var dedi kimisi yok dedi malesef net cevap alamadık
o korku her birimiz de kalacak canım maalesef ama olsun güzel günler gelecek beklicezBiz de bu ay başladık denemelere içim bir buruk yumurtlama günlerini degerlendırdık ama o içimdekı korku ne zaman ve nasıl gıder bılmıyorum bır yanım heyecanlanıyor ama
Ay ben ne diyorum kı kızlar öyle bır içimi dökesim geldı galıba
Aynen canım bencedeHemde nasıl kazanaslında kendi kendimize yapıyoruz ama istemsiz oluyor insan duramıyor, o yüzden kendimi ev işi yemek spor gibi şeylere vermeye çalışıyorum bolca bakmamak için. En son salı gün doktor bir tek ters rahim dedi onu takmıyorum, yarın için tekrar gel dedi yumurta büyüklüğüne bakacak gibi.
Görünüşte sorun yok gibi tabi perde, şekil bozukluğu, yapışıklık varsa bilmiyorumama daha hiç birşey olmadan da koşa koşa rahim filmi işinden de vaz geçtim. Çünkü her süreç bir tık daha yıpratıyor.
Ben çok test yaptırmadım basit tahliller yapıldı. İki aydır yumurta geliştirmek için klomen kullandım ve çatlama iğnesi oldum. Geçen ay olmadı da bu ay beklemedeyimHoşbuldukkk
Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun.
Ne tedavisi görüyorsun canım sorun ne çıktı sende?
tutarmı tutar valla.İfade etsem kendımı ancak bu kadar antabılırdım heralde yaDün aynı seylerı bende bızımkıyle konuştum dedım boşuna heyecanlanma ılk aydan olmaz ama içimde bir yandan regl gününü falan hesap edıyorum bır yandan Google da döllenme kaç gün sonra oluyor aramaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?