Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi genleriniz sıkıntılı çıktı peki, birde rahim filmi çektirdiniz mi?
Benim bir düşük 24 Kasım da kürtaj oldum 9. Haftada kalbi durup gelişimi durmuş

Rahim filmi h,ç çektirmedim hangi doktora sorduysam da ''gerek yok ultrasonda çözümleyemediğim bir sorun gördüğümüz de hastalardan istiyoruz ''dendi.

Tahlil sonucumda aşağıda ki gibi yazıyor,hangisinde sorun var pek anlamlarını bilmiyorum ben
PAİ 4G/5G 4G/4G
Mthfr 677C HETEROZİGOT
1298A HETEROZİGOT

Ben çok test yaptırmadım basit tahliller yapıldı. İki aydır yumurta geliştirmek için klomen kullandım ve çatlama iğnesi oldum. Geçen ay olmadı da bu ay beklemedeyim

Ama hamile kalabiliyorsunuz neden tedaviye başlandı?

Fazla doktora sorunca oyle oluyor maalesef, ben de 4 doktor gorusu aldım 4 ü de farklı yorumladı, en son kendı doktorum ne derse o dedim.. Bekliyoruz bakalım gebelık olussun dıye

Sizin sorun bulundu mu peki ve kaç düşüğünüz oldu?

Sohrab ben adet oldum. 30mart yapalım benim batı. Vücut denedi olmadı heralde cuma günü en son testimi yaptım o da negatifti. Ovülasyon testi sipariş ettim bu ay bakalım ne görücem.

Aynen canım bencede
Birşeylerle ilgilenmen iyi kafa dağıtırsın
Bende sağlıklı beslenme ,yürüyüş,dersler uğraşmaya çalışıyorum
İnşallah güzel sonuçlar alırız
Neredeyse aynıymış benim de PAI 4G 4G ve MTHFR A1298C heterozigot genetik doktoru hafif pıhtılaşma eğilimi var dedi kadın doğum doktorum da gebelik öncesi coraspirin ve folik asit sonra igne ve coraspin olacak dedi hatta iğne için doz olarak 0,6 düşünüyor ama tabi nasıl olur bilmiyorum

Sohrab ben adet oldum. 30mart yapalım benim batı. Vücut denedi olmadı heralde cuma günü en son testimi yaptım o da negatifti. Ovülasyon testi sipariş ettim bu ay bakalım ne görücem.
Ay bu ay benim olmazsa bende netten alacağım ovulasyon testini Allahım nasıl pahalı normalde

Ama hamile kalabiliyorsunuz neden tedaviye başlandı?
Canım öyle ama ben 7ay hamile kalamayınca gittim foliküller küçük dedi doktor. İşte sanırım yumurtlamamı hzılandırmak istedi . Doğal haline bıraksam yine hamile kalabilirdim herhalde ama süreci hızlandırdık bir bahane bir sebep gerekiyor işte bazen

Kızlar ovülasyon takibini doktora söylesem yapar mı? Nasıl oluyor o işler? Ne demek lazım?

Ha-ri ben trendyoldan laboquik söyledim 50lik. İlk defa kullancam bakalım.

Bu söylediğine tamamen katılıyorum.Annem 5, 6 aylık olana kadar söylememiş bunu da kendisi değil de biri anlatıyordu. Ben de söylememiştim kalp atışı duyup öyle söylerim demiştim.Allah ın selamını vermeden hal hatır sormadan bana sokakta ee bişe yokmu diye soruyolar, tedavi görmüyor musun vs.. İllede edep diyip susarım.

Hayırlısı olsun, onumuzdekı aya sıkı takıp var nasılsa

Hoşgeldin❤ Çok geçmiş olsun.Umarım bir daha yaşatmasın bu durumu Rabbim hicbirimize.Ben de 2.kürtajdan sonra 1 yılı buldu toparlanmam.O cesareti Rabbim verecek inşaAllah hepimize.

Kızlar ovülasyon takibini doktora söylesem yapar mı? Nasıl oluyor o işler? Ne demek lazım?

Ha-ri ben trendyoldan laboquik söyledim 50lik. İlk defa kullancam bakalım.
Ben doktora birşey söylemeden kendisi adet olduktan sonra 5.gün gel dedi gittim sonra yine çağırdı salı gün yani 12.gün gideceğim kendiliğinden takibe başladı

Eczanelerden almayın, cok pahalı 5 tane test 30 40 lira, internette o paraya 30lu test alırsın, yanında gebelık de hediye ediyorlar
Ben birde ne yaptım 2.bir eken gebelik testi alayım dedim iğne başlanacak ya ne kadar erken o kadar iyi buradan kalk hastahane vs uğraşıncaya ilk belli olur belki elimin altında 2 test olsun dedim biri var zaten. Perşembe genetik doktoru çıkışı o kafa dalgınlığı ile eczehanede istedim ama dedim erken gebelik testi diye eve geldim yanlış çıktı

tutarmı tutar valla. bana da kürtajdan sonra çabuk hamile kalınır demişlerdi belki doğrudur eskiler biliyor birşeyler. benimki de dünde beri sana anne güzelliği geldi diyor adamlar bizden beter kafayı yedirttik.
Tutarsa da hiç fena olmaz hakkaten uğraştırmasalar çok iyi olur her ay yumurtlama takip et günleri kaçırma ben başka birseye odaklanmaz oldum ama benzeşe sende var Birseyler canım güzel hissediyorum bakalım haberi bekliyoruz

Malesef insanlar tuhaf.. Boşver cnm böylece insanları da tanımıs olduk..

Bu herkeste var cnm benim daha yeni sayılır çocuk odasını boşaltmıstik bebek için o odayı gorudkce içim gidiyo zaten bide kenarda birikim yapmıştım dün kaynanam geliyo diyoki bebek için birikim yaptiniz onu sakın harcamayın sen bana ver ben onu sakliyim çocuk olunca veririm daha çocuk odasını yapicaksiniz bu parayla bı aya bı tane çocuk yaparsınız
Ya insan birazcık olsun düşünür ben niye böyle konuşuyorum diye onlarda hiç öyle bişey yok kalkmışlar benim yanımda yok bunun bebeği olmuş yok şu hamileymiş Allah bağışlasın ama benim yanimdada ballandıra ballandıra anlatmazsiniz yani onlar yüzünden eve gelip saatlerce ağlıyorum

Hoşgeldiniz inşallah tekrar yaşamayız aynı sıkıntılari benim ilk gebeligimdi 25 ocakta 17 haftalık kürtaj oldum daha yeni sayılır benimki insan hayalini kurmaya başladığında gitmesi çok zor oluyo gerçekten de benim de öyle aslinda bazen hemen bı tane olsun istiyorum bazende biraz zamanı var diyoruz ama ben kararımızi verdik ilk adetimi olunca denemelere baslicaz özel bişey yapmicaz ovulasyon vs. Rabbim ne zaman isterse o zaman olsun istiyorum

Ağlama canım ya bu insanlara inat güçlü ol Lütfen değmez gözyaşını dökmeye.Çocuğu olana da Allah veriyor bu onun takdiri cahil insan bunu kavrayamıyor.Çocuğu olan bi tık daha mı üstün oluyormuş. Bu ballandırarak anlatma benim kv. de vardı hem de 1 ölü doğum yapmış biri ve 10 yıl sonra evlat sahibi olmuş kendisi.Bi kadın hem cinsini nasıl buradan vurur benim aklım almıyor

raşmadan o melekler nasıl gelsin ya illa ana babayı çıldırtacaklar hiç ummadığın anda pes ettiğinde geliyor minnaklar test edilmiş onaylanmış inşallah bakalım bikaç güne belli olur hepimiz sevinelim inşallah bebişle dolsun bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…