Hangi genleriniz sıkıntılı çıktı peki, birde rahim filmi çektirdiniz mi?
Benim bir düşük 24 Kasım da kürtaj oldum 9. Haftada kalbi durup gelişimi durmuş
Ben çok test yaptırmadım basit tahliller yapıldı. İki aydır yumurta geliştirmek için klomen kullandım ve çatlama iğnesi oldum. Geçen ay olmadı da bu ay beklemedeyim
Fazla doktora sorunca oyle oluyor maalesef, ben de 4 doktor gorusu aldım 4 ü de farklı yorumladı, en son kendı doktorum ne derse o dedim.. Bekliyoruz bakalım gebelık olussun dıye
İnşallah güzel sonuçlar alırızAynen canım bencede
Birşeylerle ilgilenmen iyi kafa dağıtırsın
Bende sağlıklı beslenme ,yürüyüş,dersler uğraşmaya çalışıyorum
Neredeyse aynıymış benim de PAI 4G 4G ve MTHFR A1298C heterozigot genetik doktoru hafif pıhtılaşma eğilimi var dedi kadın doğum doktorum da gebelik öncesi coraspirin ve folik asit sonra igne ve coraspin olacak dedi hatta iğne için doz olarak 0,6 düşünüyor ama tabi nasıl olur bilmiyorumRahim filmi h,ç çektirmedim hangi doktora sorduysam da ''gerek yok ultrasonda çözümleyemediğim bir sorun gördüğümüz de hastalardan istiyoruz ''dendi.
Tahlil sonucumda aşağıda ki gibi yazıyor,hangisinde sorun var pek anlamlarını bilmiyorum ben
PAİ 4G/5G 4G/4G
Mthfr 677C HETEROZİGOT
1298A HETEROZİGOT
Ay bu ay benim olmazsa bende netten alacağım ovulasyon testini Allahım nasıl pahalı normaldeSohrab ben adet oldum. 30mart yapalım benim batı. Vücut denedi olmadı heralde cuma günü en son testimi yaptım o da negatifti. Ovülasyon testi sipariş ettim bu ay bakalım ne görücem.
Canım öyle ama ben 7ay hamile kalamayınca gittim foliküller küçük dedi doktor. İşte sanırım yumurtlamamı hzılandırmak istedi . Doğal haline bıraksam yine hamile kalabilirdim herhalde ama süreci hızlandırdık bir bahane bir sebep gerekiyor işte bazenAma hamile kalabiliyorsunuz neden tedaviye başlandı?
Bu söylediğine tamamen katılıyorum.Annem 5, 6 aylık olana kadar söylememiş bunu da kendisi değil de biri anlatıyordu.Eskiler ne kadar iyiymiş bu konuda, 3 ay dolana kadar kimseye söylemezlermiş. Şimdi bazıları çok abartıyor. Zaten herşeyini bunun üzerine kuruyor. Tamam evlat sahibi olmak dünyanın en güzel duygusu ama herkesi düşünmek lazım. Milletin gözüne gözüne sokmak görmemişlik bence.. Ahlak meselesi canlar..
Hayırlısı olsun, onumuzdekı aya sıkı takıp var nasılsaSohrab ben adet oldum. 30mart yapalım benim batı. Vücut denedi olmadı heralde cuma günü en son testimi yaptım o da negatifti. Ovülasyon testi sipariş ettim bu ay bakalım ne görücem.
Eczanelerden almayın, cok pahalı 5 tane test 30 40 lira, internette o paraya 30lu test alırsın, yanında gebelık de hediye ediyorlarAy bu ay benim olmazsa bende netten alacağım ovulasyon testini Allahım nasıl pahalı normalde
Hoşgeldin❤ Çok geçmiş olsun.Umarım bir daha yaşatmasın bu durumu Rabbim hicbirimize.Ben de 2.kürtajdan sonra 1 yılı buldu toparlanmam.O cesareti Rabbim verecek inşaAllah hepimize.Hoşbulduk
Benimle aynı şeyleri yaşayan birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var o yüzden aranıza katılmak istedim bende.
Benim 1 sene içinde 2 kürtajım 1 düşüğüm var.8 ay geçti son kürtajımın üzerinden ve yeni yeni cesaret etmeye çalışıyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
Bu psikolojiyi yaşamayan anlamıyor malesef o yüzden buraya yazmakta buldum çareyi.
Ben doktora birşey söylemeden kendisi adet olduktan sonra 5.gün gel dedi gittim sonra yine çağırdı salı gün yani 12.gün gideceğim kendiliğinden takibe başladıKızlar ovülasyon takibini doktora söylesem yapar mı? Nasıl oluyor o işler? Ne demek lazım?
Ha-ri ben trendyoldan laboquik söyledim 50lik. İlk defa kullancam bakalım.
Ben birde ne yaptımEczanelerden almayın, cok pahalı 5 tane test 30 40 lira, internette o paraya 30lu test alırsın, yanında gebelık de hediye ediyorlar
Tutarsa da hiç fena olmaz hakkaten uğraştırmasalar çok iyi olurtutarmı tutar valla.bana da kürtajdan sonra çabuk hamile kalınır demişlerdi belki doğrudur eskiler biliyor birşeyler. benimki de dünde beri sana anne güzelliği geldi diyor adamlar bizden beter kafayı yedirttik.
Malesef insanlar tuhaf.. Boşver cnm böylece insanları da tanımıs olduk..Bi arkadasım da somester da yazdı, sana kahveye gelmek ıstıyorum dedı.. Ama hıcbısey demiyor, bende yenıden tedavıye basladım falan dedım, güzel Bi dille reddettim gorusme yı, sonra demesin mi hamileyim kalp atısını aldık cok sukur dedı, yanı reddettıgıme uzulmedi bile, megerse gelip onu soylıcekmiş.. Ben cıdden anlamıyorum insanları, bana soylesen ne soylemesen ne.. Belkı bu kadar uzulmıcem onlar boyle davranmasa..belkı ben abartıyorum.. Ay ne cok dolmusum ben de daha anlatacak neler var neler..
Bu herkeste var cnm benim daha yeni sayılır çocuk odasını boşaltmıstik bebek için o odayı gorudkce içim gidiyo zaten bide kenarda birikim yapmıştım dün kaynanam geliyo diyoki bebek için birikim yaptiniz onu sakın harcamayın sen bana ver ben onu sakliyim çocuk olunca veririm daha çocuk odasını yapicaksiniz bu parayla bı aya bı tane çocuk yaparsınızBi arkadasım da somester da yazdı, sana kahveye gelmek ıstıyorum dedı.. Ama hıcbısey demiyor, bende yenıden tedavıye basladım falan dedım, güzel Bi dille reddettim gorusme yı, sonra demesin mi hamileyim kalp atısını aldık cok sukur dedı, yanı reddettıgıme uzulmedi bile, megerse gelip onu soylıcekmiş.. Ben cıdden anlamıyorum insanları, bana soylesen ne soylemesen ne.. Belkı bu kadar uzulmıcem onlar boyle davranmasa..belkı ben abartıyorum.. Ay ne cok dolmusum ben de daha anlatacak neler var neler..
HoşgeldinizHoşbulduk
Benimle aynı şeyleri yaşayan birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var o yüzden aranıza katılmak istedim bende.
Benim 1 sene içinde 2 kürtajım 1 düşüğüm var.8 ay geçti son kürtajımın üzerinden ve yeni yeni cesaret etmeye çalışıyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
Bu psikolojiyi yaşamayan anlamıyor malesef o yüzden buraya yazmakta buldum çareyi.
Ağlama canım ya bu insanlara inat güçlü ol Lütfen değmez gözyaşını dökmeye.Çocuğu olana da Allah veriyor bu onun takdiri cahil insan bunu kavrayamıyor.Çocuğu olan bi tık daha mı üstün oluyormuş.Bu herkeste var cnm benim daha yeni sayılır çocuk odasını boşaltmıstik bebek için o odayı gorudkce içim gidiyo zaten bide kenarda birikim yapmıştım dün kaynanam geliyo diyoki bebek için birikim yaptiniz onu sakın harcamayın sen bana ver ben onu sakliyim çocuk olunca veririm daha çocuk odasını yapicaksiniz bu parayla bı aya bı tane çocuk yaparsınız
Ya insan birazcık olsun düşünür ben niye böyle konuşuyorum diye onlarda hiç öyle bişey yok kalkmışlar benim yanımda yok bunun bebeği olmuş yok şu hamileymiş Allah bağışlasın ama benim yanimdada ballandıra ballandıra anlatmazsiniz yani onlar yüzünden eve gelip saatlerce ağlıyorum
uğraşmadan o melekler nasıl gelsin ya illa ana babayı çıldırtacaklarTutarsa da hiç fena olmaz hakkaten uğraştırmasalar çok iyi olurher ay yumurtlama takip et günleri kaçırma ben başka birseye odaklanmaz oldum ama benzeşe sende var Birseyler canım güzel hissediyorum bakalım haberi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?