Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnternette,çevrede gördüğüm hep bu pıhtılaşma yönünde ve çoğunlukta bu iğneleri öneren doktorlar.
Yeter ki şifası şu iğneler de olsun ya ama yine düşük olacak yada kürtaj olacak diye korkum o kadar büyük ki

Anladım canım Allah tez zamanda nasip etsin inşallah

Korkmanız o kadar normal ki. Kürtaj sonrası ruhen hissettiklerimiz yanında birde bedenen var. Ben bir kürtaj oldum sadece onda bile adet günüm de yoğunluk da azaldı. İnsan bi bir türlü şey düşünüyor. Haliyle hepsi ayrı bir stres olarak dönüyor

Hoşbuldukk
Allah yardımcınız olsun,inşallah bir daha yaşamazsınız.
sebep açıklandı mı peki ?

Hani hep diyorlar ya kadın kadına ...... yapmaz(.... herşey dahil yanlış anlaşılmasın)
Öyle olmadığını ben yeni anlıyorum gerçektende

Hoşbuldukk
Allah yardımcınız olsun,inşallah bir daha yaşamazsınız.
sebep açıklandı mı peki ?
Ağrılarım fazlalasinca gittiğimde suyun gelmiş dedi bu yüzden mecburi kürtaj oldum yoksa ne bebekte ne bende hicbi sıkıntı yoktu Allah'ın takdiri işte

Beni en çok üzen son kürtajım için doğum haneye alınmıştım ve 1 kadın görmüştüm doğumdan çıkıyordu kucağında bebeğiyle.
O görüntü hala içimi öyle yakar ki...
Kürtajdan çıktığımda anestizinin etkisindeyken demişim '' İnsanlar ne için giriyorlar buraya ben ise ne için girdim ''diye.
Rabbim kimseye yaşatmasın hiç kimseye.
Birde dediğiniz gibi bedensel tarafı var.Benimde son kürtajımdan beri sol yumurtalığımda ara ara batma hissi oluyor.

Ağrılarım fazlalasinca gittiğimde suyun gelmiş dedi bu yüzden mecburi kürtaj oldum yoksa ne bebekte ne bende hicbi sıkıntı yoktu Allah'ın takdiri işte

En azından sıkıntınızın olmadığını biliyorsunuz bu bundan sonra ki zaman için umut olur size

Bu batmalar ben de oluyor geçen ay bayağ oldu.Enfeksiyon olabilir diye okumuştum ama bilemiyorum.

Ayyyy inanamıyorum hiç yüz verme araya mesafe koy, benımde bi arkadasım arayıp arayıp hamıle mısın dıyodu cok can sıkıcı bişey hatta hamıle olsam soylerım bu konuları konuşmak istemıyorum dememe ragmen hala arayıp soruyodu mesafemı koydum resmen psikolojımı bozmuştu. Bilincli yapmış bence arkadasın sen nerden bılceksın cinsiyet ne zaman belli olacak üstelik 36 haftalık bı hamıleliği olmuş sen daha iyi bılmıyo musun diye ona sorsaydın

Bazen batma hissi bende hissediyorum ama nedendir bilmiyorum smear verdim temiz sadece çok az enfeksiyon çıkmıştı belki odur diyrorum başka aklıma gelen yok
Ben doktorun özelinde olduğum için öyle bebekle çıkanları felan görmedim şükür. Ama kendi yeri olunca da her kontrol için gidişimde bir korku titreme oluyor sadece.

En azından sıkıntınızın olmadığını biliyorsunuz bu bundan sonra ki zaman için umut olur size
Evet öyle ama ister istemez bı korku oluyo insanda kafamda hep şu kelimeler var " acaba yine böyle olurmu"

Sohrab cabım sen lupus testı için örnek verıcektın cumartesı gunu aynı gunde cıktı mı sonucun? Bana 1 hafta dedıler sormak istedım sanada

Erken gebelık fiyatına normal test mı vermısler?

Sohrab cabım sen lupus testı için örnek verıcektın cumartesı gunu aynı gunde cıktı mı sonucun? Bana 1 hafta dedıler sormak istedım sanada
Evet cnm 6 martta cıkıcakmıs lupus, ana, protein s, hepsı ıste Bı tek ınsulın direnci cıktı aynı gun

Daha benim annede bilmiyor KV geçen hafta öğrendi eşim dedi benim aileden birtej hamile olan kardeşim biliyor bakalım hiç diyesim yok kimseye bebek hareketlensin diom ama bakalım 3 ay geçsin benim ailem istemiyor hamile kalmamı çünkü sorunalr yaşadım hep üzülüyorlar bana karşı geliyorlar ama bende kalabalık aile istiyorum kendi ailem gibi kizm küçükken kardeş haberi aldık oda ayrı bir tepki olacak sezeryen doğum erkendir gebelik için diye o yüzden kimsenin canımi sıkmasın a musade edemem iyi olalım bebeğimle öyle konuşuruz ailemle

Bazen dıyorum ben mı abartıyorum acaba, ama herkes yasıyor bu durumu baksana
Sen tek değilsin herkes yaşıyor bu durumu bende o tiplerden olmamak için birazda susuyorum çünkü 2 yıldır eltimde istiyor olmuyor çok hassas konu kırılıyo üzülüyor lar ama elbet öğrenecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…