Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birisinde homozigot ikisinde heterozigot mutasyon var, ben olsam risk almam iğne veren doktorla devam ederdim, acısını biz çekiyoruz sonra benim de iki kaybım var, iki genim heterozigot

Birisinde homozigot ikisinde heterozigot mutasyon var, ben olsam risk almam iğne veren doktorla devam ederdim, acısını biz çekiyoruz sonra benim de iki kaybım var, iki genim heterozigot
Canım nasılsın, test verdın mı bugun

Baya da yükselmiş olur Çarsambaya kadar
İnşallah daha çok minik Çarşamba 4+5 olacağım 6. Haftadan önce gidesim yok ilk randevuya ama daha karar vermedim, psikoloğumla da bir konuşacağım bu hafta zorlayıcı geçiyor ama elimden geleni yapıyorum

Yaa canımbenım, keseyi gormek bıle sana o kadar ıyı gelecek ki, bence doktorun cagırırsa git, onun varlığını gör

Ayy MaaşAllah hamilemi kaldın. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤

Cok merak edıyorum ne cıkıcak sonuc, doktor da taksit taksit yaptırıyor testleri
Bende cok merak edıyorum bılıyo musun zaten bagısıklığa takmış durumdayım daha oncede karyotipe takmıştım o temiz cıkmıştı şükür.. işte düşük falan olunca doktorlar bagısıklık sistemine yöneliyolar bi de rahımın tutuculuğunu etkiliyomuş bagısıklık

Yaa canımbenım, keseyi gormek bıle sana o kadar ıyı gelecek ki, bence doktorun cagırırsa git, onun varlığını gör
Ah inşallah canım benim
Ayy MaaşAllah hamilemi kaldın. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Amin inşallah Allah mucizesini gösterdi. Hepinizden Allah razı olsun hamilelere sağlıklı hamilelik, adaylara da en kısa sürede müjdeli haber almayı nasip etsin rabbim

Rahmin tutuculugu mu, o zaman benım sorun cıkmayabılır, bende gelısım durdugu halde dusuk yapamadım, ılacla dusurduler o yuzden, leke bıle yoktu

Hamile olan arkadaşlar ve olacaklar 12. Haftadan itibaren kontrollerinizde rahim ağzı uzunluğunuzu mutlaka ölçtürün
Ben ilk kaybımı 22 haftalıkken bundan dolayı kaybettim

Sohrab bende bu ayın 15 inde tüp bebeğe başlayacağım
Biraz gerilmeye başladım yavaştan nelerle karışılacağım bakalım

Rahmin tutuculugu mu, o zaman benım sorun cıkmayabılır, bende gelısım durdugu halde dusuk yapamadım, ılacla dusurduler o yuzden, leke bıle yoktu
Benim de öyle olmuştu başta birkaç kere leke kanama olmuştu yine de düşmemişti kalbi durunca kendi düşer nasıl olsa diye progestanı bırakıp bekledik 9 gün falan düşmedi zorunlu kürtaj oldu en son bu arada bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok erken yaptım biliyorum ama yine de üzüldüm çarpıntı yaptı resmen stresten kalp krizi geçircem diye korkuyorum panik atak mı oldum ne oldum ooof of şu bir buçuk senede 5 yaş yaşlanmışımdır heralde kilo da aldım zaten o vitamin bu takviye aman spor yapma derken belki hamileyimdir diye 2 gün yıllık izin almıştım yazlığa geldik eşimle ama geçmiyor stresim hiçbir şeyden mutlu olamıyorum artık ben bebek istiyorum deyince ayy ben istemem çok zor diyenler gebelik düşünmeye başladı onların hemen olursa başlayacaklar anlatmaya bir yandan olsun onlar yaşamasın bu acıyı diyorum bir yandan da ben isterken bana uzaylı gibi bakanların olup benim olmazsa içim yanacak biliyorum kötü müyüm ben diye üzülüyorum tok açın halinden anlamaz ya işte onlar anlamaz asla aman gençsin olur ne olacak birsürü yöntem var bilmem ne o kadar kolay ki bunları söylemek bir de şu düşüğün arkası gebeliktir kafası bir bitsin artık kendi annem bile bir düşük yapmış sonra ablamla ben olmuşuz diye hemen olacağını sanıyor olmadı anacım olmadı ben sen değilim off bana geldiler yine...

İnsallah gerek kalmadan hamıle kalırız ben de cok heyecanlıyım.. Yumurta toplamadan falan korkuyorum ben de

Evet o da stres yapıyor, benım de 3 bucuk ay oldu, ıcınde asılama da var. Hanı yok nerde.. Vakti zamanı gelince olacak ama insanların her ay beklentiye girmeleri tuhaf sen de stres yapma bak erken yapmıssın testı, tatilinin keyfini cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…