Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diğer aya canım, bi aksilik cıkmazsa.. Bazı testler yaptırdık onlara da bakalım dedı
İnşallah bundan sonra herşey gönlünce olsun canım ❤ Rabbim yüzümüzü güldürsün. Benim transfer nasipse cuma günü, e2 biraz düşük çıkmıştı doktor erteleyelim istersen demişti, nasibimde ne varsa o olacak dedim ertelemek istemedim yine bir aksilik çıkarsa diye. Dua edin canlarım. Rabbim hepimize hamile kalmayı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Cok az kalmıs Allahım ınsallah sıkıca tutunur bebegın, tek mı çift mı bu arada

İnşallah sağlıkla alırsın kucağına da şu korkular geride kalır valla bu süreçte bende kardeşim olmasa çok zorlanırdım gibi sağolsun ne sabırlar ile dinledi beni

Teşekkürler canım size yazayım dedim stres yapmıcam desem de sabahtan beri kalbim geçmiyor bu stresle olcaksa da olmaz artık... İşyerinde zaten çok stresim oluyor bazen çıldırtıyorlar aman birine sinirlenirim falan bir şey olmasın diye izin aldım yine aynı şey her seferinde izin alacak da değilim zaten ne kadar iznimiz oluyor... Hem çalışıp hem bunları düşünmek çok zor oluyor bide özel sektörde asla paylaşamazsın ben çocuk istiyorum diye müdürünün kulağına giderse çat diye kovma ihtimali bile var hamileyken kovmanın çok büyük tazminatı var ama değilken normal alıyorsun. Başka bir işe girmeye kalksan hemen çocuk yaparsan da fırsatçı oluyorsun mobing yapıyorlar. Birkaç yıllık evli ve çocuğun yoksa aman bu çocuk yapar deyip almıyorlar zaten... Ben düşük yaptığımı bile söylemedim bi operasyon geçircem dedim raporu götürdüm insan kaynaklarına kadın baktıysa rapora detaylıca da birilerine söylediyse diye çok korkuyorum 3 aydır bir kere temizlik görevlisi abla geldi sen hamileydin dimi doğdu mu falan bir şeyler dedi kimseye söylemediğim halde kalbime iniyordu meğer başka bir kızla karıştırmış (gerçekse tabi ) kendime mi üzüleyim herkes duydu mu diye kafama mı takayım ne yapayım şaşırdım... Zaten hüznümü de hiç yaşayamadım akşam eve dönerken serviste gizli gizli ağladım durdum... Allah yüzümüzü güldürsün artık hepimizin çocuğum çok zor hiç uyutmuyor iki dakika bırakamıyorum hiçbir şey yemiyor diye ağlaşan analara bir özeniyorum bir özeniyorum aaah ah inşallah kavuşalım hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimize

O nasıl bi testmiş oyle, erken gebelık alma bida, normal testlerden al
Ay hiç mantıgı yok zaten ovulasyonun yanında hediye olursa olur modundayım bu saatten sonra nedense giderek pinpirik işini geride bırakmaya başladım şükür, galiba beynen yok testi yok ovulasyon günü ondan önce yol pıhtılaşma vs derken yorulmuşum

Ay bu ara nedense en ufak şeye ağlayasım geliyor valla gözlerim doldu insan özel hayatında verdiği mücadeleleri düşünmesi, sağlık sorunlar yetmez gibi bir de iş hayatında çocuk yapma fikrinin bu kadar sıkıntı olmasıcidden özel sektör diye bu kadar olur mu ya

Ahh cnm, özel sektörüm bu konuda sıkıntıları oluyormus maalesef, biçok kişi bu sorunla yüzyüze.. Çalısan anne olmak zaten zor, gebelik donemi bile zorlu oluyor bu yuzden.. Insallah saglıklı Bı gebelık gecırıp butun haklarından faydalanırsın

İnşallah sağlıkla alırsın kucağına da şu korkular geride kalır valla bu süreçte bende kardeşim olmasa çok zorlanırdım gibi sağolsun ne sabırlar ile dinledi beni
Aminnnnn inşallahhhhh Seni dinleyen destek olan bir kardeşin varsa o kadarrr şanslısın ki, kıymetini bil

Ayy ne evhamlı ınsanlar var, ruhum daralıyor onların yazdıklarını okuyunca artık, senınkilerde bişey yok kuzum, o kadarını hepımız yaptık test sürecimde, bak simdi 6 mart ı beklıyorum, ama hıc takmıyorum artık, nasılsa tedavıye oyle veya boyle baslıcaz dıyorum.. Sende de o rahatlık olabılır, doktor kontrolunde ilerlemen bu acıdan cok ıyı oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…