Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnnn inşallahhhhh Seni dinleyen destek olan bir kardeşin varsa o kadarrr şanslısın ki, kıymetini bil
Valla çok şükür birbirimize çok düşkünü zaten ama bir yandan da psikoloji mezunu olunca daha bilinçli dinleyip yönlendirmesi iyi oluyor eşim bile dua eder inşallah yarın bir gün iyi biri ile evlenir de aramız bozulmaz diye

Rahmin tutuculugu mu, o zaman benım sorun cıkmayabılır, bende gelısım durdugu halde dusuk yapamadım, ılacla dusurduler o yuzden, leke bıle yoktu
Canım düşüklere hamıle kalamamaya neden oluyomuş o yuzden düşüklerde ve başarısız tedavılerde istenılıyo. Bagısıklık bebege saldırıp öldürebılıyo o yuzden ya tutunamıyo ya da düşüyo

Evet kuzum valla üzülün diye anlatmıyorum sadece kimse gerçekten empati yapamıyor siz anlıyorsunuz diye yazmak istedim bunların üstüne bir de ücretsiz mesai yapmanı bekliyorlar bide bütün gün maskeyle oturuyoruz oksijen alamıyoruz bebeğim olsa oksijen alabilcek mi onu bile düşünüyorum neyse sizi üzmek değil amacım güzel kalpli arkadaşlarım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Galiba birde artık hastahane işi olarak şimdilik elimden geleni yaptım şimdi az sakince yoluma bakayım moduna girdim, Ayyy burada cidden bu gören gözler neler okudu onlara nazaran kaybımız oldugu halde bizde yine ne var biz iyi deliye çıkmamışız derim

Ay yok anlat tabiki için rahatlar en azından, özel sektör cidden kan emici bana gecen sene gelen teklif haftada 6 gün sabah 8 akşam beş bucuk gidecekmişim, bir gün yatılı nöbet mecbur, pazar gün de olası toplantılar, etkinlikler mecburi, yemek dışardan kaç verecekmiş 2 bin 300 sanki robot çalışacak

Benim doktorumda muayenehanede de kürtaj yapabilirim demişti ama o zaman aneztezi uygulanmayacaktı,ben o anı yaşamak istemedim o yüzden hastanede anestezi ile kürtaj olmuştum 2sinde de .

Benim doktorumda muayenehanede de kürtaj yapabilirim demişti ama o zaman aneztezi uygulanmayacaktı,ben o anı yaşamak istemedim o yüzden hastanede anestezi ile kürtaj olmuştum 2sinde de .
Bizde de anestezi uzmanı oraya geldi yoksa canlı canlı da yaptıkları olur mu ki dayanamaz insan

Birisinde homozigot ikisinde heterozigot mutasyon var, ben olsam risk almam iğne veren doktorla devam ederdim, acısını biz çekiyoruz sonra benim de iki kaybım var, iki genim heterozigot

Bende hiç riske girmeyi düşünmüyorum,gücüm yok 1 kayıp daha yaşamaya.

Evhamlılardan biri de benim sanırım ruhunuzu daraltmak istemedim kusura bakmayın olur mu kuzular ben birkaç güne toparlanıp dönerim sevgiler herkese bebişlerinize kavuşursunuz inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla

Benim de 7buçuk 5buçuk ve ekstra ücretsiz mesai yapmazsan düşük zam geliyor yıl sonunda performansa bakan falan yok işlerini yetiştirsen de bekliyorlar Amaaan neyse biz konuşunca değişecek mi boşuna üzülmeyelim allah sabır versin hepimize canım

Ayy tabıkı sen deılsın, acık acık yazmak isterdim burda ama ban yemek istemem, aktıf deıl grupta neyseki, arada ugradıgını görüyorum biz gayet ölçülüyüz, ben bu grubu cok sevıyorum o yuzden

Ayy tabıkı sen deılsın, acık acık yazmak isterdim burda ama ban yemek istemem, aktıf deıl grupta neyseki, arada ugradıgını görüyorum biz gayet ölçülüyüz, ben bu grubu cok sevıyorum o yuzden
Ya bende çok seviyorum cidden başka gruplarda da ne var takip ediyordum ama tek yoğunlaştıgım yer burası
Ay yok be sende ne var Allah aşkına

Uff dedikodum geldi. Anlayan anladı çoğunluğun içinde çıkıyo öyle nazarlık olsun. yoksa grubumuz mis gibi, bu kadar iyi insan bi arada

PembeAnkaKusu kendini başkalarıyla karıştırma, üzülürüz

Ay ben saf miyim ne anlamadim

Ya bende çok seviyorum cidden başka gruplarda da ne var takip ediyordum ama tek yoğunlaştıgım yer burası

Ay yok be sende ne var Allah aşkına

Yaa çok tatlısınız ben de çok seviyorum hatta tek bu gruba bakıyorum yine de biraz evham yapmış olabilirim insanın kendini bilmesi lazım belli ki alınganım da hahaha kusura bakmayınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…