Valla çok şükür birbirimize çok düşkünü zaten ama bir yandan da psikoloji mezunu olunca daha bilinçli dinleyip yönlendirmesi iyi oluyorAminnnnn inşallahhhhhSeni dinleyen destek olan bir kardeşin varsa o kadarrr şanslısın ki, kıymetini bil
Canım düşüklere hamıle kalamamaya neden oluyomuş o yuzden düşüklerde ve başarısız tedavılerde istenılıyo. Bagısıklık bebege saldırıp öldürebılıyo o yuzden ya tutunamıyo ya da düşüyoRahmin tutuculugu mu, o zaman benım sorun cıkmayabılır, bende gelısım durdugu halde dusuk yapamadım, ılacla dusurduler o yuzden, leke bıle yoktu
Evet kuzum valla üzülün diye anlatmıyorum sadece kimse gerçekten empati yapamıyor siz anlıyorsunuz diye yazmak istedimAy bu ara nedense en ufak şeye ağlayasım geliyor valla gözlerim dolduinsan özel hayatında verdiği mücadeleleri düşünmesi, sağlık sorunlar yetmez gibi bir de iş hayatında çocuk yapma fikrinin bu kadar sıkıntı olması cidden özel sektör diye bu kadar olur mu ya
Galiba birde artık hastahane işi olarak şimdilik elimden geleni yaptım şimdi az sakince yoluma bakayım moduna girdim, Ayyy burada cidden bu gören gözler neler okudu onlara nazaran kaybımız oldugu halde bizde yine ne var biz iyi deliye çıkmamışız derimAyy ne evhamlı ınsanlar var, ruhum daralıyor onların yazdıklarını okuyunca artık, senınkilerde bişey yok kuzum, o kadarını hepımız yaptık test sürecimde, bak simdi 6 mart ı beklıyorum, ama hıc takmıyorum artık, nasılsa tedavıye oyle veya boyle baslıcaz dıyorum.. Sende de o rahatlık olabılır, doktor kontrolunde ilerlemen bu acıdan cok ıyı oldu..
Ay yok anlat tabiki için rahatlar en azından, özel sektör cidden kan emici bana gecen sene gelen teklif haftada 6 gün sabah 8 akşam beş bucuk gidecekmişim, bir gün yatılı nöbet mecbur, pazar gün de olası toplantılar, etkinlikler mecburi, yemek dışardan kaç verecekmiş 2 bin 300 sanki robot çalışacakEvet kuzum valla üzülün diye anlatmıyorum sadece kimse gerçekten empati yapamıyor siz anlıyorsunuz diye yazmak istedimbunların üstüne bir de ücretsiz mesai yapmanı bekliyorlar bide bütün gün maskeyle oturuyoruz oksijen alamıyoruz bebeğim olsa oksijen alabilcek mi onu bile düşünüyorum neyse sizi üzmek değil amacım güzel kalpli arkadaşlarım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bazen batma hissi bende hissediyorum ama nedendir bilmiyorum smear verdim temiz sadece çok az enfeksiyon çıkmıştı belki odur diyrorum başka aklıma gelen yok
Ben doktorun özelinde olduğum için öyle bebekle çıkanları felan görmedim şükür. Ama kendi yeri olunca da her kontrol için gidişimde bir korku titreme oluyor sadece.
Bizde de anestezi uzmanı oraya geldi yoksa canlı canlı da yaptıkları olur mu ki dayanamaz insanBenim doktorumda muayenehanede de kürtaj yapabilirim demişti ama o zaman aneztezi uygulanmayacaktı,ben o anı yaşamak istemedim o yüzden hastanede anestezi ile kürtaj olmuştum 2sinde de .
Birisinde homozigot ikisinde heterozigot mutasyon var, ben olsam risk almam iğne veren doktorla devam ederdim, acısını biz çekiyoruz sonrabenim de iki kaybım var, iki genim heterozigot
Evhamlılardan biri de benim sanırımAyy ne evhamlı ınsanlar var, ruhum daralıyor onların yazdıklarını okuyunca artık, senınkilerde bişey yok kuzum, o kadarını hepımız yaptık test sürecimde, bak simdi 6 mart ı beklıyorum, ama hıc takmıyorum artık, nasılsa tedavıye oyle veya boyle baslıcaz dıyorum.. Sende de o rahatlık olabılır, doktor kontrolunde ilerlemen bu acıdan cok ıyı oldu..
Benim de 7buçuk 5buçuk ve ekstra ücretsiz mesai yapmazsan düşük zam geliyor yıl sonunda performansa bakan falan yok işlerini yetiştirsen de bekliyorlarAy yok anlat tabiki için rahatlar en azından, özel sektör cidden kan emici bana gecen sene gelen teklif haftada 6 gün sabah 8 akşam beş bucuk gidecekmişim, bir gün yatılı nöbet mecbur, pazar gün de olası toplantılar, etkinlikler mecburi, yemek dışardan kaç verecekmiş 2 bin 300 sanki robot çalışacak
Ayy tabıkı sen deılsın, acık acık yazmak isterdim burda ama ban yemek istemem, aktıf deıl grupta neyseki, arada ugradıgını görüyorumEvhamlılardan biri de benim sanırımruhunuzu daraltmak istemedim kusura bakmayın olur mu kuzular ben birkaç güne toparlanıp dönerim sevgiler herkese bebişlerinize kavuşursunuz inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla
Ya bende çok seviyorum cidden başka gruplarda da ne var takip ediyordum ama tek yoğunlaştıgım yer burasıAyy tabıkı sen deılsın, acık acık yazmak isterdim burda ama ban yemek istemem, aktıf deıl grupta neyseki, arada ugradıgını görüyorumbiz gayet ölçülüyüz, ben bu grubu cok sevıyorum o yuzden
Ay yok be sende ne var Allah aşkınaEvhamlılardan biri de benim sanırımruhunuzu daraltmak istemedim kusura bakmayın olur mu kuzular ben birkaç güne toparlanıp dönerim sevgiler herkese bebişlerinize kavuşursunuz inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla
Uff dedikodum geldi.Ayy tabıkı sen deılsın, acık acık yazmak isterdim burda ama ban yemek istemem, aktıf deıl grupta neyseki, arada ugradıgını görüyorumbiz gayet ölçülüyüz, ben bu grubu cok sevıyorum o yuzden
Ay ben saf miyim ne anlamadimUff dedikodum geldi.Anlayan anladı çoğunluğun içinde çıkıyo öyle nazarlık olsun. yoksa grubumuz mis gibi, bu kadar iyi insan bi arada
PembeAnkaKusu kendini başkalarıyla karıştırma, üzülürüz
Ay nasıl bir anda kahkaha attım yaaAy ben saf miyim ne anlamadim
Ayy tabıkı sen deılsın, acık acık yazmak isterdim burda ama ban yemek istemem, aktıf deıl grupta neyseki, arada ugradıgını görüyorumbiz gayet ölçülüyüz, ben bu grubu cok sevıyorum o yuzden
Ya bende çok seviyorum cidden başka gruplarda da ne var takip ediyordum ama tek yoğunlaştıgım yer burası
Ay yok be sende ne var Allah aşkına
Yaa çok tatlısınız ben de çok seviyorumUff dedikodum geldi.Anlayan anladı çoğunluğun içinde çıkıyo öyle nazarlık olsun. yoksa grubumuz mis gibi, bu kadar iyi insan bi arada
PembeAnkaKusu kendini başkalarıyla karıştırma, üzülürüz
Yaa sen bitanesinAy ben saf miyim ne anlamadim
Yaa sen bitanesinnasıl tatlısın öyle
Sende kuzum iyiki varsın ne güzel yaptın da bu topigi açtın bize
Merhaba 0.70 mi çıktıKızlar bugün 70 çıktı beta hcgEcopirin,oksapar 0.4,progestan kullanacakmışım. Folik asit devam.5-6 gün sonra kan vereceğim randevu günü belirleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?