70, hamileMerhaba 0.70 mi çıktı
Benim bugün 0.81 çıktı acaba yükselir mi regl kanaması olmayan bı kanama yaşadım yanlış değilsem yerleşme kanaması bu bugün 6ci gün ve hala adet olmadım kan testi yaptım 0.81 çıktı70, hamile
Benım yerlesme kanaması yaşadıgım gun beta 81 cıkmıstı.. Umudunuzu kırmak istemem ama maalesef olamayabilir..Benim bugün 0.81 çıktı acaba yükselir mi regl kanaması olmayan bı kanama yaşadım yanlış değilsem yerleşme kanaması bu bugün 6ci gün ve hala adet olmadım kan testi yaptım 0.81 çıktı
Ahh canım benim yaa.Teşekkürler canım size yazayım dedim stres yapmıcam desem de sabahtan beri kalbim geçmiyor bu stresle olcaksa da olmaz artık... İşyerinde zaten çok stresim oluyor bazen çıldırtıyorlar aman birine sinirlenirim falan bir şey olmasın diye izin aldım yine aynı şeyher seferinde izin alacak da değilim zaten ne kadar iznimiz oluyor... Hem çalışıp hem bunları düşünmek çok zor oluyor bide özel sektörde asla paylaşamazsın ben çocuk istiyorum diye müdürünün kulağına giderse çat diye kovma ihtimali bile var hamileyken kovmanın çok büyük tazminatı var ama değilken normal alıyorsun. Başka bir işe girmeye kalksan hemen çocuk yaparsan da fırsatçı oluyorsun mobing yapıyorlar. Birkaç yıllık evli ve çocuğun yoksa aman bu çocuk yapar deyip almıyorlar zaten... Ben düşük yaptığımı bile söylemedim bi operasyon geçircem dedim raporu götürdüm insan kaynaklarına kadın baktıysa rapora detaylıca da birilerine söylediyse diye çok korkuyorum 3 aydır bir kere temizlik görevlisi abla geldi sen hamileydin dimi doğdu mu falan bir şeyler dedi kimseye söylemediğim halde kalbime iniyordu meğer başka bir kızla karıştırmış (gerçekse tabi ) kendime mi üzüleyim herkes duydu mu diye kafama mı takayım ne yapayım şaşırdım... Zaten hüznümü de hiç yaşayamadım akşam eve dönerken serviste gizli gizli ağladım durdum... Allah yüzümüzü güldürsün artık hepimizin çocuğum çok zor hiç uyutmuyor iki dakika bırakamıyorum hiçbir şey yemiyor diye ağlaşan analara bir özeniyorum bir özeniyorum aaah ah inşallah kavuşalım hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimize
Yok gecikmemin 10gunu çok az leke olmuştu bende adet olucam sandım ama 6 gündür olmadım bu leke bazen oluyor bazen olmuyor ped bile takmıyorum yani öyle diyimBenım yerlesme kanaması yaşadıgım gun beta 81 cıkmıstı.. Umudunuzu kırmak istemem ama maalesef olamayabilir..
Gecıkmenızıın mı 6. Günü?
Pko mu var sızde? Doktora gitmenizi öneririm, gebelık yoksa adetın gelmesi ıcın ılac verır..Yok gecikmemin 10gunu çok az leke olmuştu bende adet olucam sandım ama 6 gündür olmadım bu leke bazen oluyor bazen olmuyor ped bile takmıyorum yani öyle diyim
Çok teşekkür ederim canım muzu hiç duymamıştım denicem dediklerini kızlar sayesinde biraz azaldı şimdi Allah hepinizden razı olsunAhh canım benim yaa.Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah.En kısa zamanda anne olmak nasip olsun.(amin) Bak stres çarpıntı yapıyor ben de de çayına bi papatya at içerken iyi geliyor.Bi de muz kaynatıp içebilirsin çarpıntıya iyi geliyor ritmi düzenliyor, uyku yapıyor bayağ güzel uyutuyor.:)
Rica ederimÇok teşekkür ederim canım muzu hiç duymamıştım denicem dediklerini kızlar sayesinde biraz azaldı şimdi Allah hepinizden razı olsun
Ay bu ben değilimdir inşaAllah.Öyle bi izlenim asla bırakmak istemem kimse de..Ayy tabıkı sen deılsın, acık acık yazmak isterdim burda ama ban yemek istemem, aktıf deıl grupta neyseki, arada ugradıgını görüyorumbiz gayet ölçülüyüz, ben bu grubu cok sevıyorum o yuzden
Hayır tabıkı sen de deılsınAy bu ben değilimdir inşaAllah.Öyle bi izlenim asla bırakmak istemem kimse de..
Ay keşke söylesen insan acaba ben miyim diyor vallaHayır tabıkı sen de deılsınsöyletceksiniz bana bu gıdısle
Ay bu ben değilimdir inşaAllah.Öyle bi izlenim asla bırakmak istemem kimse de..
Ben de anladım diye fik fik gülüyorum burada ama sonra dedim ki ay bide ben olurmuşumHayır tabıkı sen de deılsınsöyletceksiniz bana bu gıdısle
Ya yakınında olup sana sarılmak istedim şuanAy keşke söylesen insan acaba ben miyim diyor valla
Ay yoksa ben miyim bana sarilmak istiyorsunuzYa yakınında olup sana sarılmak istedim şuan
Hayır yaa sadece öyle güzel telaş yaptın kiAy yoksa ben miyim bana sarilmak istiyorsunuz
Hayır tabıkı sen de deılsınsöyletceksiniz bana bu gıdısle
Aynen ben acaba ben miyim dedim yahuAy keşke söylesen insan acaba ben miyim diyor valla
Ahh bizim konu nerelere geldiAynen ben acaba ben miyim dedim yahuNe bilim acaba abartılı kelimeler mi kullandım fark etmeksizin.Sessiz sessiz çıkayım dedim hatta kimseyi rahatsz etmim filan.
İyi yapmışsın arkadaşım.Afiyet şifa olsun.Bu arada bir itirafta bulunmak istiyorum ben bugün dayanamadım tam 3 ay sonra triliçe yaptım yapmak ile kalmadım koskoca 2 dilim yedim
Ama nasıl rahatladım terapi gibi geldi
Benim yerimede yeseydin canim. Afiyet bal şeker, şifa olsun. Ben bayılırım tiriliçeyeBu arada bir itirafta bulunmak istiyorum ben bugün dayanamadım tam 3 ay sonra triliçe yaptım yapmak ile kalmadım koskoca 2 dilim yedim
Ama nasıl rahatladım terapi gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?