Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bugün 0.81 çıktı acaba yükselir mi regl kanaması olmayan bı kanama yaşadım yanlış değilsem yerleşme kanaması bu bugün 6ci gün ve hala adet olmadım kan testi yaptım 0.81 çıktı
Benım yerlesme kanaması yaşadıgım gun beta 81 cıkmıstı.. Umudunuzu kırmak istemem ama maalesef olamayabilir..
Gecıkmenızıın mı 6. Günü?

Ahh canım benim yaa.Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah.En kısa zamanda anne olmak nasip olsun.(amin) Bak stres çarpıntı yapıyor ben de de çayına bi papatya at içerken iyi geliyor.Bi de muz kaynatıp içebilirsin çarpıntıya iyi geliyor ritmi düzenliyor, uyku yapıyor bayağ güzel uyutuyor.:)

Benım yerlesme kanaması yaşadıgım gun beta 81 cıkmıstı.. Umudunuzu kırmak istemem ama maalesef olamayabilir..
Gecıkmenızıın mı 6. Günü?
Yok gecikmemin 10gunu çok az leke olmuştu bende adet olucam sandım ama 6 gündür olmadım bu leke bazen oluyor bazen olmuyor ped bile takmıyorum yani öyle diyim

Yok gecikmemin 10gunu çok az leke olmuştu bende adet olucam sandım ama 6 gündür olmadım bu leke bazen oluyor bazen olmuyor ped bile takmıyorum yani öyle diyim
Pko mu var sızde? Doktora gitmenizi öneririm, gebelık yoksa adetın gelmesi ıcın ılac verır..

Çok teşekkür ederim canım muzu hiç duymamıştım denicem dediklerini kızlar sayesinde biraz azaldı şimdi Allah hepinizden razı olsun

Ayy tabıkı sen deılsın, acık acık yazmak isterdim burda ama ban yemek istemem, aktıf deıl grupta neyseki, arada ugradıgını görüyorum biz gayet ölçülüyüz, ben bu grubu cok sevıyorum o yuzden
Ay bu ben değilimdir inşaAllah.Öyle bi izlenim asla bırakmak istemem kimse de..

Bu arada bir itirafta bulunmak istiyorum ben bugün dayanamadım tam 3 ay sonra triliçe yaptım yapmak ile kalmadım koskoca 2 dilim yedim

Ama nasıl rahatladım terapi gibi geldi
İyi yapmışsın arkadaşım.Afiyet şifa olsun.Ben de bu ara çok yapıyorum tatlı, pasta börek. Öff can boğazdan gelirmiş Valla

Bu arada bir itirafta bulunmak istiyorum ben bugün dayanamadım tam 3 ay sonra triliçe yaptım yapmak ile kalmadım koskoca 2 dilim yedim

Ama nasıl rahatladım terapi gibi geldi
Benim yerimede yeseydin canim. Afiyet bal şeker, şifa olsun. Ben bayılırım tiriliçeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…