Benim yerimede yeseydin canim. Afiyet bal şeker, şifa olsun. Ben bayılırım tiriliçeye
Ben normalde çok tatlı vs sevmem ama 3 ay hiç şekerli birşey yemeyince 2 dilim nasıl yedim bilmiyorum sonra da çarptı zatenİyi yapmışsın arkadaşım.Afiyet şifa olsun.Ben de bu ara çok yapıyorum tatlı, pasta börek. Öff can boğazdan gelirmiş Valla
Bende yapmasını degilde yemesini sevenlerdenim canimBen normalde çok tatlı vs sevmem ama 3 ay hiç şekerli birşey yemeyince 2 dilim nasıl yedim bilmiyorum sonra da çarptı zatenama pasta börek işini yapmasına bayılırım keşke bu alanda çalışsaydım diye hep derim
Ay keşke söylesen insan acaba ben miyim diyor valla
Dedim ya aktif biri deil, bi kere girdi evhamlarını ortaya saçtı gitti, hatta ben de yapma etme dedım, bana cevap dahi vermediBen de anladım diye fik fik gülüyorum burada ama sonra dedim ki ay bide ben olurmuşum(söyleme sen yine de ban vs olmasın)
Ben de severek yaparım elimde lezzetlidir.Ben normalde çok tatlı vs sevmem ama 3 ay hiç şekerli birşey yemeyince 2 dilim nasıl yedim bilmiyorum sonra da çarptı zatenama pasta börek işini yapmasına bayılırım keşke bu alanda çalışsaydım diye hep derim
Dedim ya aktif biri deil, bi kere girdi evhamlarını ortaya saçtı gitti, hatta ben de yapma etme dedım, bana cevap dahi vermediama yazılanları okuyor, altta adı cıkıyor bulmaca gıbı oldu.. Zaten ona cevap veren Bı kısı oldu grupta.. Bilin bakalım kim bu yazdıgımı okursa kendini şıp diye tanır..
Siz değilsiniz korkmayın
Bende yapmasını degilde yemesini sevenlerdenim canimne güzel bu konuda becerikli olman. Bende daha cok yemek yapmayi severim. Degisik şeyler denemeyi.
Ayy valla ben de yapmasını sevenlerdenim hem yemek hem pasta börek, başarılarımın mimarı eşimBen de severek yaparım elimde lezzetlidir.En çokta yapıp yedirmeyi seviyorum.Bi Chopın- Nocturne açıyorum bi gaza geliyorum usta Şef misali..Kesinlikle bi yer açmayı çok isterdim Valla bu başka bi aşk.
Ohh sonunda birisi üzerine alınmadıgaliba ben hatirladım canım.
En cokta ona yaramistir kuzum. Turk kası yapmistir bol bol.Ayy valla ben de yapmasını sevenlerdenim hem yemek hem pasta börek, başarılarımın mimarı eşimçünkü tüm deneme yanılmalarımı sabırla yedi doğru ölçüde dur dedi böyle böyle oturdu baya
Ohh sonunda birisi üzerine alınmadıkızlar ben mıyım Ben mıyım diye deli oldular
Ben de cok severim ama, cok üşengec oldum bu aralar, yemek bile yapasım gelmiyor, mecburiyetten mutfaga giriyorumBen normalde çok tatlı vs sevmem ama 3 ay hiç şekerli birşey yemeyince 2 dilim nasıl yedim bilmiyorum sonra da çarptı zatenama pasta börek işini yapmasına bayılırım keşke bu alanda çalışsaydım diye hep derim
Yoook hem yer hem çok dikkat eder nazar değmesinEn cokta ona yaramistir kuzum. Turk kası yapmistir bol bol.
Biliyor musun memlekete gidip dönünceye kadar kürtajdan sonra aynı oldum, ev işini bile mecburiyetten yaptım, yaptıgım yemeklerden zevk almıyordum, yaptıgım işlere odaklanamıyordum. Bence resmen depresyonumsu bunalımsı bişeymişBen de cok severim ama, cok üşengec oldum bu aralar, yemek bile yapasım gelmiyor, mecburiyetten mutfaga giriyorum
Olabılır, eskıden nefis yemek tariflerını acıp denerdım, sımdı şıpsak karın doyuracak bişey yapayım yeter modundayım.. Demek ki ben gizli depresyondayımYoook hem yer hem çok dikkat eder nazar değmesineskiden çok kiloluymuş cidden filmlerdeki gibi eski kıyafetine iki o girer, onun korkusuna sporu eksik etmez
Biliyor musun memlekete gidip dönünceye kadar kürtajdan sonra aynı oldum, ev işini bile mecburiyetten yaptım, yaptıgım yemeklerden zevk almıyordum, yaptıgım işlere odaklanamıyordum. Bence resmen depresyonumsu bunalımsı bişeymiş
Nasil vermis o kadar kiloyu maasallhYoook hem yer hem çok dikkat eder nazar değmesineskiden çok kiloluymuş cidden filmlerdeki gibi eski kıyafetine iki o girer, onun korkusuna sporu eksik etmez
Biliyor musun memlekete gidip dönünceye kadar kürtajdan sonra aynı oldum, ev işini bile mecburiyetten yaptım, yaptıgım yemeklerden zevk almıyordum, yaptıgım işlere odaklanamıyordum. Bence resmen depresyonumsu bunalımsı bişeymiş
Cidden insan şüpheleniyor ama misal sürekli yatma isteği ama yatsa da rahat uyuyamam felanOlabılır, eskıden nefis yemek tariflerını acıp denerdım, sımdı şıpsak karın doyuracak bişey yapayım yeter modundayım.. Demek ki ben gizli depresyondayım
Valla nasıl yaptıysa askerde vermişNasil vermis o kadar kiloyu maasallhbenimkide dünyayi yer hep ayni kilo. Ben su icsem gövegim fırliyor.
Bebiş olunca hepsı gececek, ona mamalar hazırlıcaz, ek gıdaya gecınce ne yedırsek dıye arastımalar yapıcaz, ne guzel gunler beklıyor biziCidden insan şüpheleniyor ama misal sürekli yatma isteği ama yatsa da rahat uyuyamam felan
Valla nasıl yaptıysa askerde vermiş
Bende de kendime karşi özensizlik var canim. Eskiden makyajsiz yada en azindan rimelsiz vs dolasmayan ben simdi saldım çayıra. Bende mi depresyondayim acabaCidden insan şüpheleniyor ama misal sürekli yatma isteği ama yatsa da rahat uyuyamam felan
Valla nasıl yaptıysa askerde vermiş
Bebiş olunca hepsı gececek, ona mamalar hazırlıcaz, ek gıdaya gecınce ne yedırsek dıye arastımalar yapıcaz, ne guzel gunler beklıyor bizi
Valla bebişlere kalmadan bir şekilde hemen çıkın o hallerden, kendinizde hangi alanda öncekine göre bir isteksizlik varsa bilin ki birşeyler normal değil, kendimizi yaşadığımız olaya ve sonra bebeğe odaklayınca parça parça günlük hallerimizden gidiyor. Çünkü akıl hep tek bir yerde oluyor. Valla bu bebek işine ay odaklanmıyorum diyen yalan söyler. Günlük aklımızda ama bunun yanında bol bol kendimize bakıp sürekli birşeyler yapalım. Zihnen ve bedenen zinde olmak bizim avantajımıza. Valla eve geldim geleli sanki yenilenmiş gibi hissediyorumBende de kendime karşi özensizlik var canim. Eskiden makyajsiz yada en azindan rimelsiz vs dolasmayan ben simdi saldım çayıra. Bende mi depresyondayim acaba
Bencede canım en iyisi bu herkes evladını düşünüyor işte onlar seni sen bebeğiniDaha benim annede bilmiyor KV geçen hafta öğrendi eşim dedi benim aileden birtej hamile olan kardeşim biliyor bakalım hiç diyesim yok kimseye bebek hareketlensin diom ama bakalım 3 ay geçsin benim ailem istemiyor hamile kalmamı çünkü sorunalr yaşadım hep üzülüyorlar bana karşı geliyorlar ama bende kalabalık aile istiyorum kendi ailem gibi kizm küçükken kardeş haberi aldık oda ayrı bir tepki olacak sezeryen doğum erkendir gebelik için diye o yüzden kimsenin canımi sıkmasın a musade edemem iyi olalım bebeğimle öyle konuşuruz ailemle
Valla şoyle bi kaç gün bi yerlere gitmek beni kendime getirir iyi gelecek gibi canim. Ama şartlar müsait degil malesef.Valla bebişlere kalmadan bir şekilde hemen çıkın o hallerden, kendinizde hangi alanda öncekine göre bir isteksizlik varsa bilin ki birşeyler normal değil, kendimizi yaşadığımız olaya ve sonra bebeğe odaklayınca parça parça günlük hallerimizden gidiyor. Çünkü akıl hep tek bir yerde oluyor. Valla bu bebek işine ay odaklanmıyorum diyen yalan söyler. Günlük aklımızda ama bunun yanında bol bol kendimize bakıp sürekli birşeyler yapalım. Zihnen ve bedenen zinde olmak bizim avantajımıza. Valla eve geldim geleli sanki yenilenmiş gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?