Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum neden gerildin çok güzel bir süreç kolay ve hızlı ilerliyor. İnşallah senin içinde öyle olur rabbim vesile kılsın zaten biliyorsundur. İlaçları kullanıp yumurtalar büyüyecek, arada kontrol edilecek, sonra toplanacak, Bi tek toplanmada yarım saat 45 dakikalık bi süreç oda anestezi altında, sonra rahmin durumuna göre transfer inşallah. Bazen rahmi dinlendirmek istiyorlar ilaçlar etkilediği için, sağlam ilerlemek adına 1 2 ay, inşallah sorunsuz sıkıntısız ilerler

Canım benim.. İnsan insandan anlamaz oldu bencil, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı hallerdeler.. İş iş iş ne bu böyle, insanlığınız nerede, çok üzüldüm senin için bu acıyı yaşamak ve gizli yaşamak ne kadar zor olmalı.. Özel sektör gerçekten bu konuda acımasız, Allah vicdan versin. İnşallah akıllı bir bebişi olur annesi, seni o kadar iyi anlıyorum ki. Herkes şöyle zor böyle uykusuz böyle bakımsız kalıyorsun derdi.. Ben hepsine şükrettim. Ve bana hiçbiri zor gelmedi. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur derler.

Çok teşekkür ederim desteğin için canım Herkesin vicdanı olsa zaten sorun kalmayacak da vicdansız çok... Biz de böyle tuvaletlerde servislerde gizli gizli ağlarız Ay ne güzel sözmüş yalnız geciktiriyorsa güzelleştiriyordur demek çok sevdim inşallah hepimiz için öyle olur

Sabrımızın, şükrümüzün, hüzünlü kalplerimizin karşılığını Allah bize verecek inşallah kuzum amiin

Merhaba kızlar topikcek depresyona mı girdik ne oldu, hangi ay nereye girdi satürn e mi bişey oldu merküre mi bu nedir. Bende bugün bunu düşünüp durdum. Yemek yapmak istemedim temizlik yapmak istemedim. Hastada olamadım daha onu bekliyorum. Hastalığı çok geciken var mı kürtaj dan sonra. 32 gün oldu.

Gelişim geriliği mi oldu sizin gebeliğinizde?

Rahim ağzı uzunluğu hani şu doğumdan önce ölçülen şey mi dicem saçma mı olcak bilemedim

Ayyy bende üstüme alındım kuzu ama evhamlı degılım biraz pimpirikliyim de o test bu test koşuştruyorum ögrendıklerımı soylemeye calışıyorum yeter ki evlatlarımız olsunnn.. hep suna inanıyorum yumurtalarımız var spermlerımız var olmıcak hiç bişey yok hiç evham yapmadan tedavılerımızı ya da tedavı olmayanlar adet gecıkmelerını beklesın bu bir süreç biraz tuzlu fakat sonu bal gibi tatlı olanlardan

Benim 31.günde oldu diğer ikisi 28 günde geldi düzenli

Günaydın herkese,
Ben sohbetlerinize katılmayı çok istiyorum ama geçmişte ki hikayelerinizi neler yaşadığınızı bilmediğim için yorum da yapamıyorum,konuları da anlayamıyorum

Günaydın herkese,
Ben sohbetlerinize katılmayı çok istiyorum ama geçmişte ki hikayelerinizi neler yaşadığınızı bilmediğim için yorum da yapamıyorum,konuları da anlayamıyorum
Günaydın Hiç dert etmeyin zamanla tanırsınız o arada da dikkatinizi çeken yerden girin konuya sonuçta illaki size birşey söylenirse konuşacaksınız diye bişey yok yada burada kimse bu neden araya atladı demez

Ama kısaca ben kendimden bahsedeyim 24 Kasım da kürtaj oldum, 3.adetimi gördüm, 3 aydır buralarda nasıl düzenli beslendiğimi hiç şeker yemediğimi(düne kadar) , hangi testleri yaptırdığımı vs anlatıyordum. Genetik sonucum çıkmadı ama pıhtılaşma eğilimim var. Bu ay bebek için ilk kez başladık denemelere hatta bugün doktora gidiyorum yumurta ne kadar olmuş ona bakacak birde kürtaj sonrası adetimde azalma hissettim diye rahim duvarı kalınlığı ölçeceğim dedi bakalım son olarak öğretmenlik mezunuyum ama bu yıla kadar kpss ile uğraşıyordum bu yıl ara verdim hazırlanmaya

Doğru diyorsunuz arada direk konulara dalayım en iyisi ben

Ne kadarlıktı bebeğiniz kürtaj olduğunuzda ve düşük olmasının sebebi Pıhtılaşma eğiliminiz miymiş ?

Beslenme konusunda ne kadar güzel bir şey yapıyorsunuz bu arada ben hiç dikkat edemiyorum o şekilde.

Günaydın güzeller. Ben dün birşey yaptım ama çok korkuyorum.
8 şubatta 9 haftalık bebeğimi aldılar kalbi durduğu için. Dün ilişki sırasında korunmadık. Afedersiniz içime boşaldı. O kadar çok duydum ki kürtaj sonrası adet olmadan hamile kalan. Çok heves ettim. Korkuyla karışık bir heyecan var içimde. Rabbim isteyen herkese, bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Ben miyim yoksa cevap veren birini tahmin ettim ama

Aynen öyle öyle bakmışsınız dahil olmuş gitmişsiniz

12.hafta gittim sözde ikili tarama olacağı hafta 9. Haftada kalmış 9+2 felan dedi doktor. Ben o ara Hamileyim sanıyorum hep. Net evet kesin pıhtılaşmadan oldu deneniyor ki. Belki de sağlıksız bebekti ama artık o pıhtılaşma eğilimi çıkınca insan belki diyor sadece.

Valla korku insana her şeyi yaptırıyor yoksa bende çok sağlıklı beslenmezdim

GünaydınEvet bende duydum hamile kalıp sorunsuz devam eden var. Ama açıkcası insan heves etse de acele etse de bence en az 1 adet bari beklemeli gibi geliyor bana. Çünkü rahim anca kendine geliyor, bünye zaten bir operasyon geçirmiş olunca ona göre oluyor. Ama tabi herkesin planı farklı oluyor

Ay sen de alınma biraz evham hepimizde var cnm, o test bu test ben de kostırup duruyorum.. Benım bahsettiğim oyle boyle deıl.. Neyse bosver, cok da önemli deil zaten

Nasipte varsa olur kuzu hem de öyle bi sağlıklı olur ki.. hayırlısı sağlıklı olsun de. Tadını cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…