Kuzum neden gerildin çok güzel bir süreç kolay ve hızlı ilerliyor. İnşallah senin içinde öyle olur rabbim vesile kılsınHamile olan arkadaşlar ve olacaklar 12. Haftadan itibaren kontrollerinizde rahim ağzı uzunluğunuzu mutlaka ölçtürün
Ben ilk kaybımı 22 haftalıkken bundan dolayı kaybettim
Sohrab bende bu ayın 15 inde tüp bebeğe başlayacağım
Biraz gerilmeye başladım yavaştan nelerle karışılacağım bakalım
Canım benim.. İnsan insandan anlamaz oldu bencil, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı hallerdeler.. İş iş işTeşekkürler canım size yazayım dedim stres yapmıcam desem de sabahtan beri kalbim geçmiyor bu stresle olcaksa da olmaz artık... İşyerinde zaten çok stresim oluyor bazen çıldırtıyorlar aman birine sinirlenirim falan bir şey olmasın diye izin aldım yine aynı şeyher seferinde izin alacak da değilim zaten ne kadar iznimiz oluyor... Hem çalışıp hem bunları düşünmek çok zor oluyor bide özel sektörde asla paylaşamazsın ben çocuk istiyorum diye müdürünün kulağına giderse çat diye kovma ihtimali bile var hamileyken kovmanın çok büyük tazminatı var ama değilken normal alıyorsun. Başka bir işe girmeye kalksan hemen çocuk yaparsan da fırsatçı oluyorsun mobing yapıyorlar. Birkaç yıllık evli ve çocuğun yoksa aman bu çocuk yapar deyip almıyorlar zaten... Ben düşük yaptığımı bile söylemedim bi operasyon geçircem dedim raporu götürdüm insan kaynaklarına kadın baktıysa rapora detaylıca da birilerine söylediyse diye çok korkuyorum 3 aydır bir kere temizlik görevlisi abla geldi sen hamileydin dimi doğdu mu falan bir şeyler dedi kimseye söylemediğim halde kalbime iniyordu meğer başka bir kızla karıştırmış (gerçekse tabi ) kendime mi üzüleyim herkes duydu mu diye kafama mı takayım ne yapayım şaşırdım... Zaten hüznümü de hiç yaşayamadım akşam eve dönerken serviste gizli gizli ağladım durdum... Allah yüzümüzü güldürsün artık hepimizin çocuğum çok zor hiç uyutmuyor iki dakika bırakamıyorum hiçbir şey yemiyor diye ağlaşan analara bir özeniyorum bir özeniyorum aaah ah inşallah kavuşalım hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimize
Çok teşekkür ederim desteğin için canımCanım benim.. İnsan insandan anlamaz oldu bencil, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı hallerdeler.. İş iş işne bu böyle, insanlığınız nerede, çok üzüldüm senin için bu acıyı yaşamak ve gizli yaşamak ne kadar zor olmalı.. Özel sektör gerçekten bu konuda acımasız, Allah vicdan versin. İnşallah akıllı bir bebişi olur annesi, seni o kadar iyi anlıyorum ki. Herkes şöyle zor böyle uykusuz böyle bakımsız kalıyorsun derdi.. Ben hepsine şükrettim. Ve bana hiçbiri zor gelmedi. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur derler.
Sabrımızın, şükrümüzün, hüzünlü kalplerimizin karşılığını Allah bize verecek inşallah kuzumÇok teşekkür ederim desteğin için canımHerkesin vicdanı olsa zaten sorun kalmayacak da vicdansız çok... Biz de böyle tuvaletlerde servislerde gizli gizli ağlarız Ay ne güzel sözmüş yalnız geciktiriyorsa güzelleştiriyordur demek çok sevdim inşallah hepimiz için öyle olur
Gelişim geriliği mi oldu sizin gebeliğinizde?Hoşgeldinizinşallah tekrar yaşamayız aynı sıkıntılari benim ilk gebeligimdi 25 ocakta 17 haftalık kürtaj oldum daha yeni sayılır benimki insan hayalini kurmaya başladığında gitmesi çok zor oluyo gerçekten de benim de öyle aslinda bazen hemen bı tane olsun istiyorum bazende biraz zamanı var diyoruz ama ben kararımızi verdik ilk adetimi olunca denemelere baslicaz özel bişey yapmicaz ovulasyon vs. Rabbim ne zaman isterse o zaman olsun istiyorum
Rahim ağzı uzunluğu hani şu doğumdan önce ölçülen şey mi dicem saçma mı olcak bilemedimHamile olan arkadaşlar ve olacaklar 12. Haftadan itibaren kontrollerinizde rahim ağzı uzunluğunuzu mutlaka ölçtürün
Ben ilk kaybımı 22 haftalıkken bundan dolayı kaybettim
Sohrab bende bu ayın 15 inde tüp bebeğe başlayacağım
Biraz gerilmeye başladım yavaştan nelerle karışılacağım bakalım
Ayyy bende üstüme alındım kuzu ama evhamlı degılım biraz pimpirikliyim de o test bu test koşuştruyorumDedim ya aktif biri deil, bi kere girdi evhamlarını ortaya saçtı gitti, hatta ben de yapma etme dedım, bana cevap dahi vermediama yazılanları okuyor, altta adı cıkıyor bulmaca gıbı oldu.. Zaten ona cevap veren Bı kısı oldu grupta.. Bilin bakalım kim bu yazdıgımı okursa kendini şıp diye tanır..
Siz değilsiniz korkmayın
Benim 31.günde oldu diğer ikisi 28 günde geldi düzenliMerhaba kızlar topikcek depresyona mı girdik ne oldu, hangi ay nereye girdi satürn e mi bişey oldu merküre mibu nedir. Bende bugün bunu düşünüp durdum. Yemek yapmak istemedim temizlik yapmak istemedim. Hastada olamadım daha onu bekliyorum. Hastalığı çok geciken var mı kürtaj dan sonra. 32 gün oldu.
GünaydınGünaydın herkese,
Ben sohbetlerinize katılmayı çok istiyorum ama geçmişte ki hikayelerinizi neler yaşadığınızı bilmediğim için yorum da yapamıyorum,konuları da anlayamıyorum
GünaydınHiç dert etmeyin zamanla tanırsınız o arada da dikkatinizi çeken yerden girin konuya sonuçta illaki size birşey söylenirse konuşacaksınız diye bişey yok yada burada kimse bu neden araya atladı demez
Ama kısaca ben kendimden bahsedeyim 24 Kasım da kürtaj oldum, 3.adetimi gördüm, 3 aydır buralarda nasıl düzenli beslendiğimi hiç şeker yemediğimi(düne kadar) , hangi testleri yaptırdığımı vs anlatıyordum. Genetik sonucum çıkmadı ama pıhtılaşma eğilimim var. Bu ay bebek için ilk kez başladık denemelere hatta bugün doktora gidiyorum yumurta ne kadar olmuş ona bakacak birde kürtaj sonrası adetimde azalma hissettim diye rahim duvarı kalınlığı ölçeceğim dedi bakalım son olarak öğretmenlik mezunuyum ama bu yıla kadar kpss ile uğraşıyordum bu yıl ara verdim hazırlanmaya
Ben miyim yoksa cevap verenDedim ya aktif biri deil, bi kere girdi evhamlarını ortaya saçtı gitti, hatta ben de yapma etme dedım, bana cevap dahi vermediama yazılanları okuyor, altta adı cıkıyor bulmaca gıbı oldu.. Zaten ona cevap veren Bı kısı oldu grupta.. Bilin bakalım kim bu yazdıgımı okursa kendini şıp diye tanır..
Siz değilsiniz korkmayın
Aynen öyle öyle bakmışsınız dahil olmuş gitmişsinizDoğru diyorsunuz arada direk konulara dalayım en iyisi ben
Ne kadarlıktı bebeğiniz kürtaj olduğunuzda ve düşük olmasının sebebi Pıhtılaşma eğiliminiz miymiş ?
Beslenme konusunda ne kadar güzel bir şey yapıyorsunuz bu arada ben hiç dikkat edemiyorum o şekilde.
GünaydınGünaydın güzeller. Ben dün birşey yaptım ama çok korkuyorum.
8 şubatta 9 haftalık bebeğimi aldılar kalbi durduğu için. Dün ilişki sırasında korunmadık. Afedersiniz içime boşaldı. O kadar çok duydum ki kürtaj sonrası adet olmadan hamile kalan. Çok heves ettim. Korkuyla karışık bir heyecan var içimde. Rabbim isteyen herkese, bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Ay sen de alınmaAyyy bende üstüme alındım kuzu ama evhamlı degılım biraz pimpirikliyim de o test bu test koşuştruyorumögrendıklerımı soylemeye calışıyorum yeter ki evlatlarımız olsunnn.. hep suna inanıyorum yumurtalarımız var spermlerımız var olmıcak hiç bişey yok hiç evham yapmadan tedavılerımızı ya da tedavı olmayanlar adet gecıkmelerını beklesın bu bir süreç biraz tuzlu fakat sonu bal gibi tatlı olanlardan
Evet bildinizBen miyim yoksa cevap verenbirini tahmin ettim ama
Nasipte varsa olur kuzu hem de öyle bi sağlıklı olur ki.. hayırlısı sağlıklı olsun de. Tadını cikarGünaydın güzeller. Ben dün birşey yaptım ama çok korkuyorum.
8 şubatta 9 haftalık bebeğimi aldılar kalbi durduğu için. Dün ilişki sırasında korunmadık. Afedersiniz içime boşaldı. O kadar çok duydum ki kürtaj sonrası adet olmadan hamile kalan. Çok heves ettim. Korkuyla karışık bir heyecan var içimde. Rabbim isteyen herkese, bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?