Hayır bebeğin gelişimi güzel gidiyordu herşey çok iyidi herhangi bi sorunuda yoktu saglikliydi suyum çok erken geldi sıkıntı oldu o yüzden enfeksiyon yayılmıştı vücuduma sudan dolayı zorunlu kürtaj oldumGelişim geriliği mi oldu sizin gebeliğinizde?
Rahim ağzı uzunluğu hani şu doğumdan önce ölçülen şey mi dicem saçma mı olcak bilemedim
Cok da onemlı Bı mevzu deilBen tam.bi fransizm kimden neden bahsediliyor
Bende yabancı kaldım konuya mesele NewCok da onemlı Bı mevzu deil
Aynen canım. Hayırlısıyla inşallahNasipte varsa olur kuzu hem de öyle bi sağlıklı olur ki.. hayırlısı sağlıklı olsun de. Tadını cikar❤
Aslında doğru olan o ama işte doğru olanı yapmaya çalışırken duygularına yenik düşüyorsunGünaydınEvet bende duydum hamile kalıp sorunsuz devam eden var. Ama açıkcası insan heves etse de acele etse de bence en az 1 adet bari beklemeli gibi geliyor bana. Çünkü rahim anca kendine geliyor, bünye zaten bir operasyon geçirmiş olunca ona göre oluyor. Ama tabi herkesin planı farklı oluyor
Çok normal bu duygu karmaşası içinde siz yine de sağlığınıza dikkat edinAslında doğru olan o ama işte doğru olanı yapmaya çalışırken duygularına yenik düşüyorsun
Afiyet olsun ya çok iyi yapmışsın çok severim triliçe candırBu arada bir itirafta bulunmak istiyorum ben bugün dayanamadım tam 3 ay sonra triliçe yaptım yapmak ile kalmadım koskoca 2 dilim yedim
Ama nasıl rahatladım terapi gibi geldi
Ayy ben hep okuyorum da sızı yoksa ben mıyım olabılır yanı sız yıne de kovmayın benıDedim ya aktif biri deil, bi kere girdi evhamlarını ortaya saçtı gitti, hatta ben de yapma etme dedım, bana cevap dahi vermediama yazılanları okuyor, altta adı cıkıyor bulmaca gıbı oldu.. Zaten ona cevap veren Bı kısı oldu grupta.. Bilin bakalım kim bu yazdıgımı okursa kendini şıp diye tanır..
Siz değilsiniz korkmayın
Haksız mıyım ama
Aşkolsun canım, ne haddime benım, sonucta burası ortak alan.. Sen deılsın ayrıcaAyy ben hep okuyorum da sızı yoksa ben mıyım olabılır yanı sız yıne de kovmayın benı
Okuldan geldim yeniselam kızlar nasılsınız
Haklısın yani doktorun dediğini bile kabullenmeyen birde çok karamsar insanlar oluyor ne yazıkki kuzumHaksız mıyım ama
ayy başladı dimi okullar yaaOkuldan geldim yenibugunluk ders bıttı sen nasılsın cnmm
Ders programın nasıl canım bizde şuan için 8ler açık 5,6,7 ler de açılacak ama birşey denmediOkuldan geldim yenibugunluk ders bıttı sen nasılsın cnmm
Oncesını de bıldıgım ıcın, Baska mevzularda da oyle davrandı. Daraldım artık.. Neyse kapattık artık konuyuHaklısın yani doktorun dediğini bile kabullenmeyen birde çok karamsar insanlar oluyor ne yazıkki kuzum
Aşkolsun canım, ne haddime benım, sonucta burası ortak alan.. Sen deılsın ayrıcaay keşke demeseydim
Basladık cnm, gece yarısı bellı olsa daayy başladı dimi okullar yaaallah yardımcınız olsum canım benim dikkat et valla iyi bende canım napayım işteyim iş güç devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?