Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelişim geriliği mi oldu sizin gebeliğinizde?

Rahim ağzı uzunluğu hani şu doğumdan önce ölçülen şey mi dicem saçma mı olcak bilemedim
Hayır bebeğin gelişimi güzel gidiyordu herşey çok iyidi herhangi bi sorunuda yoktu saglikliydi suyum çok erken geldi sıkıntı oldu o yüzden enfeksiyon yayılmıştı vücuduma sudan dolayı zorunlu kürtaj oldum

Aslında doğru olan o ama işte doğru olanı yapmaya çalışırken duygularına yenik düşüyorsun

Aslında doğru olan o ama işte doğru olanı yapmaya çalışırken duygularına yenik düşüyorsun
Çok normal bu duygu karmaşası içinde siz yine de sağlığınıza dikkat edin Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin

Bu arada bir itirafta bulunmak istiyorum ben bugün dayanamadım tam 3 ay sonra triliçe yaptım yapmak ile kalmadım koskoca 2 dilim yedim

Ama nasıl rahatladım terapi gibi geldi
Afiyet olsun ya çok iyi yapmışsın çok severim triliçe candır

Ayy ben hep okuyorum da sızı yoksa ben mıyım olabılır yanı sız yıne de kovmayın benı

Ben bıraz gerıden kaldım galıba okuya okuya geldım çok tatlısınız gerçekten burası da olmasa okuyup aynı seylerı yaşadığımızı bılıp rahatlamasam ne yapardım bılmıyorum konseyle konuşulmuyor çünkü hıssedılenler

Okuldan geldim yeni bugunluk ders bıttı sen nasılsın cnmm
ayy başladı dimi okullar yaa allah yardımcınız olsum canım benim dikkat et valla iyi bende canım napayım işteyim iş güç devam

Aşkolsun canım, ne haddime benım, sonucta burası ortak alan.. Sen deılsın ayrıca ay keşke demeseydim
dedın bır kere sohrabcıgım yapacak bırsey yok
Okurken gördüm canım tüp bebeğe başlama tarıhın netleşmiş inşallah sürecin sağlıkla geçer sonucu güzel gelır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…