Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ders programın nasıl canım bizde şuan için 8ler açık 5,6,7 ler de açılacak ama birşey denmedi
8 lerde bi sınıfım var ıkı grup oldular toplam 10 saat okuldayım bu hafta 17 saat de onlıne ders var , bu hafta sadece 8ler gelecek, haftaya da program degıscek 5 6 7 ler 2 gun gelecekmiş okula, program cok acayıp olcak merakla bekliyoruz..
Yuzyuze dersten cıkıp 10 dk sonra onlıne derse gecmek zor oluyor, bos sınıf bulamıyorsun, ogretmenler odası kalabalık.. Yarın nobetcıyim bi de, 4 saat yuzyuze 2 saat de onlıne var, mecbur okulda yapcam onlıneı da

dedın bır kere sohrabcıgım yapacak bırsey yok
Okurken gördüm canım tüp bebeğe başlama tarıhın netleşmiş inşallah sürecin sağlıkla geçer sonucu güzel gelır canım
Daha tam net deıl, testlerin sonucuna gore tekrar kpnuscagız, ama buyuk ıhtımal onumuzdekı ay olcak

Bilerek açsan bu kadar öğretmen bir araya gelemezdi benim eşimin okulu dönem başında direk açılmıştı köy okulu saydıkları için, valla ne yalan söyleyeyim hastalık korkusu olmasa okulun açılması ona da bana da iyi geldi tamam adamı gerçekten seviyorum ama sürekli dibimde baygınlık gelmişti ilk gün öyle bir uğurlamışım ki okuldan mesaj atıyor oyun havası açıp oynadın değil mi itiraf et diye

Ay çok karışacak gerçekten çarşamba ben okulda online verip hemen yüzyüze devam etçem benim 8 saat 8lerle şimdi bide 6larım açılacak 2 şer saat perşembe nöbetçiym bende

Ay sesli güldüm adamlar evde olduklarında bellı bır sure sonra bunalım gelıyor gerçekten özlemek iyidir yanı

Hıc sorma, evde bunaldık hepimiz, yuzyuze egıtım bambaşka bısey. Hakkıkaten hep ogretmenler mı dusuk yapmıs dıyorum ben, pandemi yaramadı bize

Ay çok karışacak gerçekten çarşamba ben okulda online verip hemen yüzyüze devam etçem benim 8 saat 8lerle şimdi bide 6larım açılacak 2 şer saat perşembe nöbetçiym bende
Benım her sınıftan şubem var baya okulda olucam, ders saatleri belirlenmedi daha, gruplar ikiye katlandığı ıcın ders saatleri de cok artıcak, ogretmen yetmiyor.. Nöbet bitseydi yarın en yorucu gunum olcak

Hıc sorma, evde bunaldık hepimiz, yuzyuze egıtım bambaşka bısey. Hakkıkaten hep ogretmenler mı dusuk yapmıs dıyorum ben, pandemi yaramadı bize
Ne olacak stres bir ise beş oldu pandemide, hele o veliler Allahım eşim yerine ben cinnet geçirecek oluyordum bazen. Adam veya kadın fark etmez akşamın 11 i arıyorlardı ya

Bende idari izindeyim hala kızlar ( pihtilasmadan dolayi) bi yanim cok sıkılıyor evde baslamak istiyorum bi yanimda hamile kalinca sıkınti olur diyorum.. Doktorum riskli olucak hersey yine dinleniceksin sürekli diyor.. E dilekce verip okula baslasam hamile kalsam bu kez rapor da vermez.. Artık eylulde baslicam mecburen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…