Yaa dun ben de deli oldum aksam 9 da acıkladı okullar acılacak, pekı program ne olcak idare bılgı vermiyor, 567 ler ne olcak bellı deıl, veliler yazıp duruyo, sonra gruptan yazdım idare bılgı verırse haber vercem dedım, idare de il milli eğitimin haberini beklıyor..gruptan yazdım, hala ozelden soruyor veliler 7ler yarın gelecek mı okula, la havle dedım sustum artık.. Deli oldum dun gece.. Bazen sabir taşı gıbı oluyoruz..Ne olacak stres bir ise beş oldu pandemide, hele o veliler Allahım eşim yerine ben cinnet geçirecek oluyordum bazen. Adam veya kadın fark etmez akşamın 11 i arıyorlardı ya
Aaa sen ne ogretmenısın cnmBende idari izindeyim hala kızlar ( pihtilasmadan dolayi) bi yanim cok sıkılıyor evde baslamak istiyorum bi yanimda hamile kalinca sıkınti olur diyorum.. Doktorum riskli olucak hersey yine dinleniceksin sürekli diyor.. E dilekce verip okula baslasam hamile kalsam bu kez rapor da vermez.. Artık eylulde baslicam mecburen..
Bizim okuldan bi öğretmen de bu yuzden idari izinli, oh bi de hamıle kalmıs,bebıs bekliyorlar sımdıBende idari izindeyim hala kızlar ( pihtilasmadan dolayi) bi yanim cok sıkılıyor evde baslamak istiyorum bi yanimda hamile kalinca sıkınti olur diyorum.. Doktorum riskli olucak hersey yine dinleniceksin sürekli diyor.. E dilekce verip okula baslasam hamile kalsam bu kez rapor da vermez.. Artık eylulde baslicam mecburen..
Ya bir de bana hiç ev toplu ve temiz gibi gelmiyor bana o da sınır yapıyor halıyle adama sarıyorum sonraKesinlikle birde evin düzenine karışmaya başladı mı tamam benim film kopuyor
Yumurtlama olabılır mıDün bütün gün inanılmaz bır kaşık ağrısı çektim yumurtlama agrısı desem bu kadar şiddetlı olur mu kı bilemedim reglden sonrakı 16.günüm dü regl e 10 günüm var sabah kalktğmda ağrı geçmişti
Cidden şu uzaktan eğitim tam bir sabır sınavı birde demezler mi ohh beleşten evde para kazandınız diyeYaa dun ben de deli oldum aksam 9 da acıkladı okullar acılacak, pekı program ne olcak idare bılgı vermiyor, 567 ler ne olcak bellı deıl, veliler yazıp duruyo, sonra gruptan yazdım idare bılgı verırse haber vercem dedım, idare de il milli eğitimin haberini beklıyor..gruptan yazdım, hala ozelden soruyor veliler 7ler yarın gelecek mı okula, la havle dedım sustum artık.. Deli oldum dun gece.. Bazen sabir taşı gıbı oluyoruz..
Valla benim bugün yarın yumurtlama ve benim de dizime kadar ağrı vurdu bir gece boyunca sızlar sabah gecer hep böyle olur baya hissederim yaniDün bütün gün inanılmaz bır kaşık ağrısı çektim yumurtlama agrısı desem bu kadar şiddetlı olur mu kı bilemedim reglden sonrakı 16.günüm dü regl e 10 günüm var sabah kalktğmda ağrı geçmişti neden oldu anlmadım
Bilmiyorum kı benım hesaplarıma göre 13ya da 14.gün yumurtlama olması lazım dün 16.gündü ağrıdan değerlendiremedik de dün sadece 13.14.gün değerlendirebildık bu ayYumurtlama olabılır mı
Hıc sormaCidden şu uzaktan eğitim tam bir sabır sınavı birde demezler mi ohh beleşten evde para kazandınız diye
Belkı gec yumurtlama olmustur 2 gun.. Benım de yumurtlama sancım oluyor oyle sız bugunu de unutmayınBilmiyorum kı benım hesaplarıma göre 13ya da 14.gün yumurtlama olması lazım dün 16.gündü ağrıdan değerlendiremedik de dün sadece 13.14.gün değerlendirebildık bu ay
Yani olabiliyor demekkı ben hiç böyle yaşamazdım bu dönemi ağrıdan ilişki de olamadı yani inşallah sadece bu aya özel bır durumdur sıkıntı verdı bana bayaValla benim bugün yarın yumurtlama ve benim de dizime kadar ağrı vurdu bir gece boyunca sızlar sabah gecer hep böyle olur baya hissederim yani
Evet bugün var demiBelkı gec yumurtlama olmustur 2 gun.. Benım de yumurtlama sancım oluyor oyle sız bugunu de unutmayın
Amin kuzum cümlemize inşallahÇok normal bu duygu karmaşası içinde siz yine de sağlığınıza dikkat edinRabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin
Agrın kesildi deıl mı, bence dun gece yumurtladın, bugunu sakın unutmayınEvet bugün var demiben bu ayı böyle kapattık dıye düşünmüşüm hep
Evet canım bugün agrı kesildi bakalım akşam içinAgrın kesildi deıl mı, bence dun gece yumurtladın, bugunu sakın unutmayın
Öncelikle cok gecmıs olsun , ben de gördüm, hemen mı cıktı o golgeKızlar merhaba...
3 ocak’ta bebeğimin kalbinin durup ölmesi sonucu kürtaj oldum. Normalde döngüm 24 gündür. Kürtajdan sonra 31. Günde regl oldum. Bugün 26. Gün 2. Adetimi bekliyorum, gelen giden yok. Normal döngüme göre 2 gün geçti, ama kürtajdan sonra 31. Günde olduğum için yine mi öyle bir döngüde olurum, bilmiyorum... Dün bir test yaptım sanki gölge var gibi, ama belki ben görmek istediğim için görüyorumdur. Size de sorayım dedim...
Evet evet, beklemiş test değil, 5-6 dkkada çıktı... ama belli belirsiz ya... bir de döngümü hesaplayamıyorum 31 güne göre mi düşünmeliyim yoksa eski döngüm olan 24’e göre mi, kafam çok karışık... bir de predictor’de gölge gören çok var, belki bu da odur...Öncelikle cok gecmıs olsun , ben de gördüm, hemen mı cıktı o golge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?