Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk bi kaç ay duzensız oluyor maalesef , yarın tekrarlayın testı onda da cıkarsa kan testine gidersiniz

Geçmiş olsun.
Gölge var gibi. Ilk adet kürtaj sonrası geç gelir normal ya'ni. Bu ay belki düzene girmiştir, belki oluşmuştur gebelik. Yarin testi tekrar edin olmadi.kan verin. Gönlünüze göre.olsun

Öyle diyorsa doktorun dediği gibi hareket et kuzum. İnşallah şu süreç hepimiz ve çocuklar için kolay geçer. Bende yarın gideceğim bugün gitmedim. Hep okulda olacağım öğrenci olmasa bile işimi gücümü halleder kitap okurum, biraz size bakarım artık napim

Cidden şu uzaktan eğitim tam bir sabır sınavı birde demezler mi ohh beleşten evde para kazandınız diye
Ay evet ya haksızlık ediyorlar, biz mi istedik pandemi olsun millet bu hale gelsin. O gün hastaneye yatış yapacağım gün bile, doktorun sekreteri okullardan konuşuyordu. Boşver öğretmenleri nolursa olsun, iyi yattılar dedi. Kendi acıma gömülmüştüm. Yoksa ona neler demezdim. Böyle zihniyetler evlat yetiştiriyor işte.

Öncelikle çok geçmiş olsun kuzum bende 25 ocakta kürtaj oldum 40 im bitene kadar adet olurun diye düşündüm ama hala olmadım daha doğrusu kanamam hala var iki gündür kasıklarıma feci ağrılar giriyor bakalım ne zaman olucam bekliyorum bende
Kürtajdan sonra 2 3 aya kadar falan düzene giriyo diye biliyorum doktorun söylediğine göre kişiden kişiye de farklılık gösterebilir
Hafif bı gölge gördüm bende kuzum biraz daha bekleyip kan testi yaptır İnşallah hamilesindir

Amin canım birbirlerimizden dualarımızı esirgemeyelim, hepimizin kucağı sağlıklı bebekler ile dolsun inşallah...

Cok pimpirikli bi doktorum var gerçekten herseyin en iyisini istiyor en iyisi icin uğraşıyor ve uğraşılmasini istiyor.. Bu süreçte bende daha cok maneviyata verdim kendimi aslinda iyi oldu

Benım her sınıftan şubem var baya okulda olucam, ders saatleri belirlenmedi daha, gruplar ikiye katlandığı ıcın ders saatleri de cok artıcak, ogretmen yetmiyor.. Nöbet bitseydi yarın en yorucu gunum olcak
Bizde sınıf bölünmedi Allahtan mevcutlar az diye Allah kolaylık versin canım maraton başladı bakalım

Benim yaklaştı canım 1 hafta kaldı
hadi hayırlı haberler alalım inşallahh:) benim ovulasyon hala pik çıkıyor yarın cesaretimi toplarsam test yapıcam bakalım çokkk güzel haberler gelsin bu ayy inşallahhh belirtilerin var mııı

Bu ay cok tirt çıktık kızlar güzel haberler alamadikşubat ask ayi sözdehadi bakalım mart ayi bize iyi gelsin
Bana da mart ayı daha dakikasında gol atarak başladı bugün ne güzel güle oynaya gittim doktora gecen salı yumurta boyuna 9mm dedi ya bakalım kaç oldu diye adam 11 mm olmuş daha deyince bi kalakalmadım değil

Bana da mart ayı daha dakikasında gol atarak başladı bugün ne güzel güle oynaya gittim doktora gecen salı yumurta boyuna 9mm dedi ya bakalım kaç oldu diye adam 11 mm olmuş daha deyince bi kalakalmadım değil
canım youtube da yumurtla geliştirme masajı var onu denesene adetten sonra başlanıyor . hamilelik şüphesi olmayan herkes yapabilirmiş bi izle istersen ebru ceylan ın sitesi memnun kalan çok yumurtaları büyütüp geliştiriyormuş orda yapılışı anlatılıyor.

hadi hayırlı haberler alalım inşallahh:) benim ovulasyon hala pik çıkıyor yarın cesaretimi toplarsam test yapıcam bakalım çokkk güzel haberler gelsin bu ayy inşallahhh belirtilerin var mııı
Yaz bize mutlaka
Benim bat'a 4-5 Gün kala pik görünmüyodu. O yüzden umudumu da azcik yitirmiştim. Bence pik eğer hayırlı haber sebebiyle çıktıysa testte pozitifi görürsün net kuzum

Doktordan çıktım kızlar geçen salı 9mm olan yumurta bugün sadece 11 mm olmuş şaka gibi
Yaa, doktor ne dedı, yumurta gelıstırıcı ılac veya ıgne kullandıtabılır belkı eger bu ay olmazsa.. Takıp ettıgı ıyı olmus bak, hıc kafanı takma buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…