İlk bi kaç ay duzensız oluyor maalesef , yarın tekrarlayın testı onda da cıkarsa kan testine gidersinizEvet evet, beklemiş test değil, 5-6 dkkada çıktı... ama belli belirsiz ya... bir de döngümü hesaplayamıyorum 31 güne göre mi düşünmeliyim yoksa eski döngüm olan 24’e göre mi, kafam çok karışık... bir de predictor’de gölge gören çok var, belki bu da odur...
Geçmiş olsun.Kızlar merhaba...
3 ocak’ta bebeğimin kalbinin durup ölmesi sonucu kürtaj oldum. Normalde döngüm 24 gündür. Kürtajdan sonra 31. Günde regl oldum. Bugün 26. Gün 2. Adetimi bekliyorum, gelen giden yok. Normal döngüme göre 2 gün geçti, ama kürtajdan sonra 31. Günde olduğum için yine mi öyle bir döngüde olurum, bilmiyorum... Dün bir test yaptım sanki gölge var gibi, ama belki ben görmek istediğim için görüyorumdur. Size de sorayım dedim...
Sağol kuzum cevabın için, bende 33. Gün oldum bugün çok şükür, buna da seviniyorum artık, bir yerden başlamak lazımBenim 31.günde oldu diğer ikisi 28 günde geldi düzenli
Bende anlamadım VallaBen tam.bi fransizm kimden neden bahsediliyor
Öyle diyorsa doktorun dediği gibi hareket et kuzum. İnşallah şu süreç hepimiz ve çocuklar için kolay geçer. Bende yarın gideceğim bugün gitmedim. Hep okulda olacağım öğrenci olmasa bileBende idari izindeyim hala kızlar ( pihtilasmadan dolayi) bi yanim cok sıkılıyor evde baslamak istiyorum bi yanimda hamile kalinca sıkınti olur diyorum.. Doktorum riskli olucak hersey yine dinleniceksin sürekli diyor.. E dilekce verip okula baslasam hamile kalsam bu kez rapor da vermez.. Artık eylulde baslicam mecburen..
Ay evet ya haksızlık ediyorlar, biz mi istedik pandemi olsun millet bu hale gelsin. O gün hastaneye yatış yapacağım gün bile, doktorun sekreteri okullardan konuşuyordu. Boşver öğretmenleri nolursa olsun, iyi yattılar dedi. Kendi acıma gömülmüştüm. Yoksa ona neler demezdim. Böyle zihniyetler evlat yetiştiriyor işte.Cidden şu uzaktan eğitim tam bir sabır sınavı birde demezler mi ohh beleşten evde para kazandınız diye
Öncelikle çok geçmiş olsun kuzum bende 25 ocakta kürtaj oldum 40 im bitene kadar adet olurun diye düşündüm ama hala olmadım daha doğrusu kanamam hala var iki gündür kasıklarıma feci ağrılar giriyor bakalım ne zaman olucam bekliyorum bendeKızlar merhaba...
3 ocak’ta bebeğimin kalbinin durup ölmesi sonucu kürtaj oldum. Normalde döngüm 24 gündür. Kürtajdan sonra 31. Günde regl oldum. Bugün 26. Gün 2. Adetimi bekliyorum, gelen giden yok. Normal döngüme göre 2 gün geçti, ama kürtajdan sonra 31. Günde olduğum için yine mi öyle bir döngüde olurum, bilmiyorum... Dün bir test yaptım sanki gölge var gibi, ama belki ben görmek istediğim için görüyorumdur. Size de sorayım dedim...
Amin canım birbirlerimizden dualarımızı esirgemeyelim, hepimizin kucağı sağlıklı bebekler ile dolsun inşallah...Öncelikle çok geçmiş olsun kuzum bende 25 ocakta kürtaj oldum 40 im bitene kadar adet olurun diye düşündüm ama hala olmadım daha doğrusu kanamam hala var iki gündür kasıklarıma feci ağrılar giriyor bakalım ne zaman olucam bekliyorum bende
Kürtajdan sonra 2 3 aya kadar falan düzene giriyo diye biliyorum doktorun söylediğine göre kişiden kişiye de farklılık gösterebilir
Hafif bı gölge gördüm bende kuzum biraz daha bekleyip kan testi yaptır İnşallah hamilesindir
Cok pimpirikli bi doktorum var gerçekten herseyin en iyisini istiyor en iyisi icin uğraşıyor ve uğraşılmasini istiyor.. Bu süreçte bende daha cok maneviyata verdim kendimi aslinda iyi olduÖyle diyorsa doktorun dediği gibi hareket et kuzum. İnşallah şu süreç hepimiz ve çocuklar için kolay geçer. Bende yarın gideceğim bugün gitmedim. Hep okulda olacağım öğrenci olmasa bileişimi gücümü halleder kitap okurum, biraz size bakarım artık napim
Bizde sınıf bölünmedi Allahtan mevcutlar az diye Allah kolaylık versin canım maraton başladı bakalımBenım her sınıftan şubem varbaya okulda olucam, ders saatleri belirlenmedi daha, gruplar ikiye katlandığı ıcın ders saatleri de cok artıcak, ogretmen yetmiyor.. Nöbet bitseydi yarın en yorucu gunum olcak
Benim yaklaştı canım 1 hafta kaldıbu arada BAT ı yakın olan varmı kızlarr güzelllhaberler gelsin inşallahhh
hadi hayırlı haberler alalım inşallahh:) benim ovulasyon hala pik çıkıyor yarın cesaretimi toplarsam test yapıcam bakalımBenim yaklaştı canım 1 hafta kaldı
Bana da mart ayı daha dakikasında gol atarak başladıBu ay cok tirt çıktık kızlar güzel haberler alamadikşubat ask ayi sözdehadi bakalım mart ayi bize iyi gelsin
canım youtube da yumurtla geliştirme masajı var onu denesene adetten sonra başlanıyor . hamilelik şüphesi olmayan herkes yapabilirmiş bi izle istersen ebru ceylan ın sitesi memnun kalan çok yumurtaları büyütüp geliştiriyormuş orda yapılışı anlatılıyor.Bana da mart ayı daha dakikasında gol atarak başladıbugün ne güzel güle oynaya gittim doktora gecen salı yumurta boyuna 9mm dedi ya bakalım kaç oldu diye adam 11 mm olmuş daha deyince bi kalakalmadım değil
Yaz bize mutlakahadi hayırlı haberler alalım inşallahh:) benim ovulasyon hala pik çıkıyor yarın cesaretimi toplarsam test yapıcam bakalımçokkk güzel haberler gelsin bu ayy inşallahhh belirtilerin var mııı
Yaa, doktor ne dedı, yumurta gelıstırıcı ılac veya ıgne kullandıtabılır belkı eger bu ay olmazsa.. Takıp ettıgı ıyı olmus bak, hıc kafanı takma buna.Doktordan çıktım kızlar geçen salı 9mm olan yumurta bugün sadece 11 mm olmuş şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?