Bir bakayım cumartesi tekrar gel dedi doktor ama artık cumartesiye ne kadar büyüyecek ki sankicanım youtube da yumurtla geliştirme masajı var onu denesene adetten sonra başlanıyor . hamilelik şüphesi olmayan herkes yapabilirmiş bi izle istersen ebru ceylan ın sitesi memnun kalan çok yumurtaları büyütüp geliştiriyormuş orda yapılışı anlatılıyor.
inşallah canım yumurtlama yada kist filan başka birşey değilse ... gebelikse çıkar diye dşünüyorum bendeYaz bize mutlaka
Benim bat'a 4-5 Gün kala pik görünmüyodu. O yüzden umudumu da azcik yitirmiştim. Bence pik eğer hayırlı haber sebebiyle çıktıysa testte pozitifi görürsün net kuzum
kuzum denemekten zarar gelmez bence yap 4 gün var Allahtan umut kesilmez belki büyümesine vesile olurBir bakayım cumartesi tekrar gel dedi doktor ama artık cumartesiye ne kadar büyüyecek ki sanki
Henüz öyle bişey demedi cumartesi bir daha gel dedi galiba geç yumurtlama olacak ve bu ay adetin gecikebilir dedi ama benim bu aydan umudum geçti 7 günde 2mm büyüme bence sağlıklı değil hiçYaa, doktor ne dedı, yumurta gelıstırıcı ılac veya ıgne kullandıtabılır belkı eger bu ay olmazsa.. Takıp ettıgı ıyı olmus bak, hıc kafanı takma buna.
Ben vallaha ağzıma geleni söylüyorum öğretmene laf ederlerse.Ay evet ya haksızlık ediyorlar, biz mi istedik pandemi olsun millet bu hale gelsin. O gün hastaneye yatış yapacağım gün bile, doktorun sekreteri okullardan konuşuyordu. Boşver öğretmenleri nolursa olsun, iyi yattılar dedi. Kendi acıma gömülmüştüm. Yoksa ona neler demezdim. Böyle zihniyetler evlat yetiştiriyor işte.
Hadi bakalım bi deneyeyim haber veririm sonucukuzum denemekten zarar gelmez bence yap 4 gün var Allahtan umut kesilmez belki büyümesine vesile olur
Kuzu sen gebesin. Bak diyorum şimdiden. Bu kadar pik ovulasyon eşittir gebelik❤hadi hayırlı haberler alalım inşallahh:) benim ovulasyon hala pik çıkıyor yarın cesaretimi toplarsam test yapıcam bakalımçokkk güzel haberler gelsin bu ayy inşallahhh belirtilerin var mııı
Benim yaklaştı canım 1 hafta kaldı
Yaa oyle deme, sinir bozucu bir durum yok demek ki yavas buyuyor senın yumurta, normalde gunluk 1 mm cıvarı buyuyor, senınkı 0.5 mm büyümüş.. İlk asılama da 75 mc doz gonalf ile gunde 2 mm büyüdü ve gayet normal demişti doktor.. Adetin gecıksin hıc muhım deil yumurta nihayetinde ılac vs kullanmadan büyüyor, sadece daha yavas o kadar..Henüz öyle bişey demedi cumartesi bir daha gel dedi galiba geç yumurtlama olacak ve bu ay adetin gecikebilir dedi ama benim bu aydan umudum geçti 7 günde 2mm büyüme bence sağlıklı değil hiç
Neyse en azından rahim duvarının kalınlığı iyi hiç sıkıntı yapma günün azalmasını felan takma dedi. Yani her gidişimde bir iyi bir kötü haber ile dönüyorumgülüyorum ama sinirim bozuldu
kuzum 3 gün önce test yaptım çıkmadı ya konduramıyorum kendimeKuzu sen gebesin. Bak diyorum şimdiden. Bu kadar pik ovulasyon eşittir gebelik❤
Ay bi kan ver yahuuu
Ben de 4 gun sonra ovulasyon testine baslıcam ınsallahKuzu sen gebesin. Bak diyorum şimdiden. Bu kadar pik ovulasyon eşittir gebelik❤
Ay bi kan ver yahuuu
dene dene bu ay hepimiz gebe kalalım inşallahhhhh allahımmmmHadi bakalım bi deneyeyim haber veririm sonucu
kuzummm inşallah olcakkkkBen de 4 gun sonra ovulasyon testine baslıcam ınsallah
Umarimkuzummm inşallah olcakkkk
İnanırmısın şunu senin anlatman doktorun anlatmasından daha çok içimi rahatlattıYaa oyle deme, sinir bozucu bir durum yok demek ki yavas buyuyor senın yumurta, normalde gunluk 1 mm cıvarı buyuyor, senınkı 0.5 mm büyümüş.. İlk asılama da 75 mc doz gonalf ile gunde 2 mm büyüdü ve gayet normal demişti doktor.. Adetin gecıksin hıc muhım deil yumurta nihayetinde ılac vs kullanmadan büyüyor, sadece daha yavas o kadar..
Ay inşallah Mart tüm bahar enerjisi şansı ile hepimize gülerBen de 4 gun sonra ovulasyon testine baslıcam ınsallah
Inşallah yavrummkuzum 3 gün önce test yaptım çıkmadı ya konduramıyorum kendimeeşim bekletiyor valla korku sardı bizi ne edelim kıymetli oluyor kaybedince inşallah vardır ya
Ayy çok heycanlı. Bu ay bende baslicammmBen de 4 gun sonra ovulasyon testine baslıcam ınsallah
Dur bakalım cnm belki bianda büyür nasıl oluyor pek bilmiyorum ama ins güzel olur herşey senin icinBana da mart ayı daha dakikasında gol atarak başladıbugün ne güzel güle oynaya gittim doktora gecen salı yumurta boyuna 9mm dedi ya bakalım kaç oldu diye adam 11 mm olmuş daha deyince bi kalakalmadım değil
Bende hiç bilmiyorum ne ne kadar ne zaman büyür ama sağolsunDur bakalım cnm belki bianda büyür nasıl oluyor pek bilmiyorum ama ins güzel olur herşey senin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?