Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir bakayım cumartesi tekrar gel dedi doktor ama artık cumartesiye ne kadar büyüyecek ki sanki

Yaz bize mutlaka
Benim bat'a 4-5 Gün kala pik görünmüyodu. O yüzden umudumu da azcik yitirmiştim. Bence pik eğer hayırlı haber sebebiyle çıktıysa testte pozitifi görürsün net kuzum
inşallah canım yumurtlama yada kist filan başka birşey değilse ... gebelikse çıkar diye dşünüyorum bende yazıcam kuzum rabbim hepimizi güldürsün inşallahhh

Bir bakayım cumartesi tekrar gel dedi doktor ama artık cumartesiye ne kadar büyüyecek ki sanki
kuzum denemekten zarar gelmez bence yap 4 gün var Allahtan umut kesilmez belki büyümesine vesile olur

Yaa, doktor ne dedı, yumurta gelıstırıcı ılac veya ıgne kullandıtabılır belkı eger bu ay olmazsa.. Takıp ettıgı ıyı olmus bak, hıc kafanı takma buna.
Henüz öyle bişey demedi cumartesi bir daha gel dedi galiba geç yumurtlama olacak ve bu ay adetin gecikebilir dedi ama benim bu aydan umudum geçti 7 günde 2mm büyüme bence sağlıklı değil hiç

Neyse en azından rahim duvarının kalınlığı iyi hiç sıkıntı yapma günün azalmasını felan takma dedi. Yani her gidişimde bir iyi bir kötü haber ile dönüyorum gülüyorum ama sinirim bozuldu

Ben vallaha ağzıma geleni söylüyorum öğretmene laf ederlerse.

hadi hayırlı haberler alalım inşallahh:) benim ovulasyon hala pik çıkıyor yarın cesaretimi toplarsam test yapıcam bakalım çokkk güzel haberler gelsin bu ayy inşallahhh belirtilerin var mııı
Kuzu sen gebesin. Bak diyorum şimdiden. Bu kadar pik ovulasyon eşittir gebelik❤
Ay bi kan ver yahuuu

Yaa oyle deme, sinir bozucu bir durum yok demek ki yavas buyuyor senın yumurta, normalde gunluk 1 mm cıvarı buyuyor, senınkı 0.5 mm büyümüş.. İlk asılama da 75 mc doz gonalf ile gunde 2 mm büyüdü ve gayet normal demişti doktor.. Adetin gecıksin hıc muhım deil yumurta nihayetinde ılac vs kullanmadan büyüyor, sadece daha yavas o kadar..

Kuzu sen gebesin. Bak diyorum şimdiden. Bu kadar pik ovulasyon eşittir gebelik❤
Ay bi kan ver yahuuu
kuzum 3 gün önce test yaptım çıkmadı ya konduramıyorum kendimeeşim bekletiyor valla korku sardı bizi ne edelim kıymetli oluyor kaybedince inşallah vardır ya

İnanırmısın şunu senin anlatman doktorun anlatmasından daha çok içimi rahatlattı aslında buna bile insan kafa yormaz insanlar neler ile uğraşıyor ama kürtaj sonrası hep bir doktor işi git gel git gel derken beynen bugün son gün diye odaklayınca cee eee cumartesi de gel dedi ya bir an yine mi oldum

Bana da mart ayı daha dakikasında gol atarak başladı bugün ne güzel güle oynaya gittim doktora gecen salı yumurta boyuna 9mm dedi ya bakalım kaç oldu diye adam 11 mm olmuş daha deyince bi kalakalmadım değil
Dur bakalım cnm belki bianda büyür nasıl oluyor pek bilmiyorum ama ins güzel olur herşey senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…