Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kıyamam, butun bunlar bitecek bır gun, hıc hatırlamıcaksınnbıle bugunleri

hadi hayırlı haberler alalım inşallahh:) benim ovulasyon hala pik çıkıyor yarın cesaretimi toplarsam test yapıcam bakalım çokkk güzel haberler gelsin bu ayy inşallahhh belirtilerin var mııı
Ayy senin ne zamandı bat?
inşallah canım
kasık ve bel ağrılarım oluyor bazen pek birşey yok başka

Bana da mart ayı daha dakikasında gol atarak başladı bugün ne güzel güle oynaya gittim doktora gecen salı yumurta boyuna 9mm dedi ya bakalım kaç oldu diye adam 11 mm olmuş daha deyince bi kalakalmadım değil
Ne dedi doktor peki canım ?

Ne dedi doktor peki canım ?
Belki geç gelişecektir bir de cumartesi gel bakalım dedi ben bu zamana kadar hiç araştırmadım yumurta hangi hız ile büyür ne boyutta olsa iyi olur, küçük kalsa ne olur ama artık üstünde durmadım. Cumartesi duruma göre yol izler diye düşünüyorum artık ne yapayım ovulasyon testi yaptım t çizgisi henüz koyu değil regl 1.günden sayarsak bugün 12.gün bu zamana kadar hep 12 veya 13 de ovulasyon pik olurdu. Bu ay böyle olası geldi demekki

Cumartesi baktır canım olmadı yumurta takibi yapar sanada yumurta geliştirici ilaçlar veriri yani aslında hamile kaldık ve elbette büyüyordur yumurtalar ama arada böyle de oluyor demekki

kuzum 3 gün önce test yaptım çıkmadı ya konduramıyorum kendimeeşim bekletiyor valla korku sardı bizi ne edelim kıymetli oluyor kaybedince inşallah vardır ya
Benim senle aynıydı bat canım inşallah vardır bebişin ben de dün erkenden test yaptım dayanamayıp negatif çıkınca çok kötü oldum eşim kızdı erkenden yapıp kendimi üzdüğüm için o yüzden birdaha yapamıyorum bakalım daha 5 yada 6 gün var bata geçen sefer 4 gün kala erken gebelik testinde çok silik ama net bir çizgi çıkmıştı Ben de izmirdeyim bu arada

Cumartesi baktır canım olmadı yumurta takibi yapar sanada yumurta geliştirici ilaçlar veriri yani aslında hamile kaldık ve elbette büyüyordur yumurtalar ama arada böyle de oluyor demekki
Neyse bakalım cumartesiye kadar bir umut beni geçelim sen nasılsın var mı hiç belirti

Neyse bakalım cumartesiye kadar bir umut beni geçelim sen nasılsın var mı hiç belirti
Pek yok canım bazen kasık ve bel ağrısı oluyor. Ama geçen ay o kadar çok belirtim vardı ki negatif oldu pek belirti aramayım diyorum bu ay

Pek yok canım bazen kasık ve bel ağrısı oluyor. Ama geçen ay o kadar çok belirtim vardı ki negatif oldu pek belirti aramayım diyorum bu ay
Hadi bakalım inşallah bu kez olumlu ters köşe olursun bir belirti olmadan anaa çift çizgi ya bu dersin

Bu arada öğretmenlere laf söylenince ben de çok sinirleniyorum bilmeden konuşmak kolay... Herkesin işi kendine zor yani herkes kendine baksa iyi olacak Benim de ablam öğretmen kuzenimiz bile laf falan sokmaya çalışıyor çalışmadıklarını ima ediyor o kadar güzeldi madem sen de öğretmen olsaydın. Böyle konuşurlar sonra kendi çocuklarıyla bile 2 dakika uğraşınca çok zor falan diye söylenirler kayınvalidem de emekli öğretmen kendini adamış resmen canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…