Ya kıyamam, butun bunlar bitecek bır gun, hıc hatırlamıcaksınnbıle bugunleriİnanırmısın şunu senin anlatman doktorun anlatmasından daha çok içimi rahatlattıaslında buna bile insan kafa yormaz insanlar neler ile uğraşıyor ama kürtaj sonrası hep bir doktor işi git gel git gel derken beynen bugün son gün diye odaklayınca cee eee cumartesi de gel dedi ya bir an yine mi oldum
Bir ben mi hepimiz inşallah hatırlamayız valla sadece kendime değil hepimize dua ediyorumYa kıyamam, butun bunlar bitecek bır gun, hıc hatırlamıcaksınnbıle bugunleri
Allah razı olsun cnm bnmBir ben mi hepimiz inşallah hatırlamayız valla sadece kendime değil hepimize dua ediyorum
Ayy senin ne zamandı bat?hadi hayırlı haberler alalım inşallahh:) benim ovulasyon hala pik çıkıyor yarın cesaretimi toplarsam test yapıcam bakalımçokkk güzel haberler gelsin bu ayy inşallahhh belirtilerin var mııı
Ne dedi doktor peki canım ?Bana da mart ayı daha dakikasında gol atarak başladıbugün ne güzel güle oynaya gittim doktora gecen salı yumurta boyuna 9mm dedi ya bakalım kaç oldu diye adam 11 mm olmuş daha deyince bi kalakalmadım değil
Aynen geçmiyor ya hele bu ay sanki günler ilerlemiyorZaman geçmiyor yasende durumlar ne canım
İnşallah güzel haberler alırsın canım bır haftayaAyy senin ne zamandı bat?
inşallah canım
kasık ve bel ağrılarım oluyor bazen pek birşey yok başka
İnşallah canım hepimizAynen geçmiyor ya hele bu ay sanki günler ilerlemiyor
12 Mart benım canım 10 günüm varİnşallah canım hepimizSenin ne zaman bat?
Belki geç gelişecektir bir de cumartesi gel bakalım dediNe dedi doktor peki canım ?
Cumartesi baktır canım olmadı yumurta takibi yapar sanada yumurta geliştirici ilaçlar veriri yani aslında hamile kaldık ve elbette büyüyordur yumurtalar ama arada böyle de oluyor demekkiBelki geç gelişecektir bir de cumartesi gel bakalım dediben bu zamana kadar hiç araştırmadım yumurta hangi hız ile büyür ne boyutta olsa iyi olur, küçük kalsa ne olur ama artık üstünde durmadım. Cumartesi duruma göre yol izler diye düşünüyorum artık ne yapayım ovulasyon testi yaptım t çizgisi henüz koyu değil regl 1.günden sayarsak bugün 12.gün bu zamana kadar hep 12 veya 13 de ovulasyon pik olurdu. Bu ay böyle olası geldi demekki
Benim senle aynıydı bat canımkuzum 3 gün önce test yaptım çıkmadı ya konduramıyorum kendimeeşim bekletiyor valla korku sardı bizi ne edelim kıymetli oluyor kaybedince inşallah vardır ya
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallah12 Mart benım canım 10 günüm var
Neyse bakalım cumartesiye kadar bir umut beni geçelim sen nasılsın var mı hiç belirtiCumartesi baktır canım olmadı yumurta takibi yapar sanada yumurta geliştirici ilaçlar veriri yani aslında hamile kaldık ve elbette büyüyordur yumurtalar ama arada böyle de oluyor demekki
Pek yok canım bazen kasık ve bel ağrısı oluyor. Ama geçen ay o kadar çok belirtim vardı ki negatif oldu pek belirti aramayım diyorum bu ayNeyse bakalım cumartesiye kadar bir umut beni geçelim sen nasılsın var mı hiç belirti
Hadi bakalım inşallah bu kez olumlu ters köşe olursun bir belirti olmadan anaa çift çizgi ya bu dersinPek yok canım bazen kasık ve bel ağrısı oluyor. Ama geçen ay o kadar çok belirtim vardı ki negatif oldu pek belirti aramayım diyorum bu ay
İnşallah canımmHadi bakalım inşallah bu kez olumlu ters köşe olursun bir belirti olmadan anaa çift çizgi ya bu dersin
Canım nasılsın inşallah güzel haberini alacağız bu ayBenim yaklaştı canım 1 hafta kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?