İyiyim canım beklemedeyimCanım nasılsın inşallah güzel haberini alacağız bu ay
İyiyim canım daha gitmiyorum sabah kan vereceğim sonucuyla da randevu alacağımİyiyim canım beklemedeyim
inşallahhh
sen nasılsın nasıl gidiyor yarın gidecektin demi doktora ?
Benim bat 8 mart canım ama. Benim kocam zorla test yaptırdı şimdi bana erken gebelik testi negatif çıktıAyy senin ne zamandı bat?
inşallah canım
kasık ve bel ağrılarım oluyor bazen pek birşey yok başka
Kuzumm benim koca test yaptırdı bana yaaa. Benim muhtemelen 2. Yumurtlama. Benim adetim de 8mart aynıyız ama ben şimdi geç yumurtladım adetim gelirse tutmucakmı yaniBenim senle aynıydı bat canıminşallah vardır bebişin ben de dün erkenden test yaptım dayanamayıp negatif çıkınca çok kötü oldum eşim kızdı erkenden yapıp kendimi üzdüğüm için o yüzden birdaha yapamıyorum bakalım daha 5 yada 6 gün var bata geçen sefer 4 gün kala erken gebelik testinde çok silik ama net bir çizgi çıkmıştı Ben de izmirdeyim bu arada
Güzel bir artış göreceksin inşallah canımİyiyim canım daha gitmiyorum sabah kan vereceğim sonucuyla da randevu alacağımOnun dışında sessiz takipteyim gözüm üstünüzde
Ama daha erken dur bakalım canım umudunu kesme batı bekleBenim bat 8 mart canım ama. Benim kocam zorla test yaptırdı şimdi bana erken gebelik testi negatif çıktısanırım yumurtlama gerçekten.
Ama şimdi nasıl olcak 2. Yumurtlama geç adete yakın oldu nasıl hesaplancak allahım çıldırıcam yaa
Yumurtlama gününe 14 gün ekle o zaman senin bat değişmiştir kuzum 2. yumurtlama da olsa o değişmez bence 14 gün ekleniyor hep. Belki bu tutar değerlendirin kesinlikleBenim bat 8 mart canım ama. Benim kocam zorla test yaptırdı şimdi bana erken gebelik testi negatif çıktısanırım yumurtlama gerçekten.
Ama şimdi nasıl olcak 2. Yumurtlama geç adete yakın oldu nasıl hesaplancak allahım çıldırıcam yaa
Mecbur beklicem artık canım çok sıkıldı valla ama bi yandan da diyorum en azından 2. Yumurtlamayı gördüm değerlendirdim. İnşallah bu tutar ne diyimAma daha erken dur bakalım canım umudunu kesme batı bekle
Ben karşıyakadayım hemşehrim ama dokuz eylül üni tınaztepe kampüsünde okudum yıllarca bucaya da çok gittik geldikKuzumm benim koca test yaptırdı bana yaaa. Benim muhtemelen 2. Yumurtlama. Benim adetim de 8mart aynıyız ama ben şimdi geç yumurtladım adetim gelirse tutmucakmı yaniay çok kötüyüm yaaa.
Bu arada İzmirin neresi ben bucadayım hemşehrim
Aynen canım değerlendircem ama bidaha bata kadar test yapmıcam. Gelmezse yeni BAT a göre hareket etcem artık . hakkımızda hayırlısı gene üzüldüm vallaYumurtlama gününe 14 gün ekle o zaman senin bat değişmiştir kuzum 2. yumurtlama da olsa o değişmez bence 14 gün ekleniyor hep. Belki bu tutar değerlendirin kesinliklebu arada sen de erken yapmışsın yine çıkmıyor da olabilir perşembe falan anca çıkar 8 martsa bat. Zaten sabah ilk idrarla yapmak lazım idrar yeterince derişik olmuyor gün içinde
YaaaBen karşıyakadayım hemşehrim ama dokuz eylül üni tınaztepe kampüsünde okudum yıllarca bucaya da çok gittik geldik
O kadar iyi anlıyorum ki dün çarpıntı yaptı bütün gün resmen panik atak mı oldum diye triplere girdimAynen canım değerlendircem ama bidaha bata kadar test yapmıcam. Gelmezse yeni BAT a göre hareket etcem artık . hakkımızda hayırlısı gene üzüldüm valla
Evet ben de doğdum büyüdüm okudum çalışıyorum hep burada hiç bırakasım yokYaaaizmirimin heryeri çok güzel
Al benden de o kadar ya. Ben kendimi yumurtlama da olablir diye alıştırdım. Bana sen hamilesin hissediyom diyo durmadan. Almış test ite kaka beni banyoya soktu test yaptırdıO kadar iyi anlıyorum ki dün çarpıntı yaptı bütün gün resmen panik atak mı oldum diye triplere girdimnegatif görmekten fenalık geldi
Aynen bende doğma büyüme izmirliyimEvet ben de doğdum büyüdüm okudum çalışıyorum hep burada hiç bırakasım yok
İsim yazdırdı ama henüz aşı olmadı, şu aşı gelmeden deneseydik bari diye hayıflanıyorİnşallah canımmeşin ne yaptı aşı için randevu aldı mı ya da oldu mu?
Ay nasıl güldüm şu süreçlerde karılı kocalı Allahım aklımızı korusunAl benden de o kadar ya. Ben kendimi yumurtlama da olablir diye alıştırdım. Bana sen hamilesin hissediyom diyo durmadan. Almış test ite kaka beni banyoya soktu test yaptırdıbenden çok panik atak
Korusun valla canım ya sinir etti beni. Sabah yapmam lazım varsada çıkmaz diyom yaptırdı bide çıkmayınca diyo ki küçük diye çıkmadıAy nasıl güldüm şu süreçlerde karılı kocalı Allahım aklımızı korusun
Ay eşinin umudundan pozitifliğinden bana da yolla ne olurKorusun valla canım ya sinir etti beni. Sabah yapmam lazım varsada çıkmaz diyom yaptırdı bide çıkmayınca diyo ki küçük diye çıkmadıhe var da çıkmıyor gibi konuşuyor hala deli
Al benden de o kadar ya. Ben kendimi yumurtlama da olablir diye alıştırdım. Bana sen hamilesin hissediyom diyo durmadan. Almış test ite kaka beni banyoya soktu test yaptırdıbenden çok panik atak
Hahaha hepsi bi çeşit bu beylerin valla benimki de bana kızıp durdu erkenden yaptım diyeAynen bende doğma büyüme izmirliyimyeni bi arkadaş edinmiş olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?