Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim canım beklemedeyim
inşallahhh
sen nasılsın nasıl gidiyor yarın gidecektin demi doktora ?
İyiyim canım daha gitmiyorum sabah kan vereceğim sonucuyla da randevu alacağım Onun dışında sessiz takipteyim gözüm üstünüzde

Ayy senin ne zamandı bat?
inşallah canım
kasık ve bel ağrılarım oluyor bazen pek birşey yok başka
Benim bat 8 mart canım ama. Benim kocam zorla test yaptırdı şimdi bana erken gebelik testi negatif çıktı sanırım yumurtlama gerçekten.
Ama şimdi nasıl olcak 2. Yumurtlama geç adete yakın oldu nasıl hesaplancak allahım çıldırıcam yaa

Kuzumm benim koca test yaptırdı bana yaaa. Benim muhtemelen 2. Yumurtlama. Benim adetim de 8mart aynıyız ama ben şimdi geç yumurtladım adetim gelirse tutmucakmı yani ay çok kötüyüm yaaa.
Bu arada İzmirin neresi ben bucadayım hemşehrim

Ama daha erken dur bakalım canım umudunu kesme batı bekle

Yumurtlama gününe 14 gün ekle o zaman senin bat değişmiştir kuzum 2. yumurtlama da olsa o değişmez bence 14 gün ekleniyor hep. Belki bu tutar değerlendirin kesinlikle bu arada sen de erken yapmışsın yine çıkmıyor da olabilir perşembe falan anca çıkar 8 martsa bat. Zaten sabah ilk idrarla yapmak lazım idrar yeterince derişik olmuyor gün içinde

Ben karşıyakadayım hemşehrim ama dokuz eylül üni tınaztepe kampüsünde okudum yıllarca bucaya da çok gittik geldik

Aynen canım değerlendircem ama bidaha bata kadar test yapmıcam. Gelmezse yeni BAT a göre hareket etcem artık . hakkımızda hayırlısı gene üzüldüm valla

Aynen canım değerlendircem ama bidaha bata kadar test yapmıcam. Gelmezse yeni BAT a göre hareket etcem artık . hakkımızda hayırlısı gene üzüldüm valla
O kadar iyi anlıyorum ki dün çarpıntı yaptı bütün gün resmen panik atak mı oldum diye triplere girdim negatif görmekten fenalık geldi

O kadar iyi anlıyorum ki dün çarpıntı yaptı bütün gün resmen panik atak mı oldum diye triplere girdim negatif görmekten fenalık geldi
Al benden de o kadar ya. Ben kendimi yumurtlama da olablir diye alıştırdım. Bana sen hamilesin hissediyom diyo durmadan. Almış test ite kaka beni banyoya soktu test yaptırdı benden çok panik atak

Al benden de o kadar ya. Ben kendimi yumurtlama da olablir diye alıştırdım. Bana sen hamilesin hissediyom diyo durmadan. Almış test ite kaka beni banyoya soktu test yaptırdı benden çok panik atak
Ay nasıl güldüm şu süreçlerde karılı kocalı Allahım aklımızı korusun

Ay nasıl güldüm şu süreçlerde karılı kocalı Allahım aklımızı korusun
Korusun valla canım ya sinir etti beni. Sabah yapmam lazım varsada çıkmaz diyom yaptırdı bide çıkmayınca diyo ki küçük diye çıkmadı he var da çıkmıyor gibi konuşuyor hala deli

Korusun valla canım ya sinir etti beni. Sabah yapmam lazım varsada çıkmaz diyom yaptırdı bide çıkmayınca diyo ki küçük diye çıkmadı he var da çıkmıyor gibi konuşuyor hala deli
Ay eşinin umudundan pozitifliğinden bana da yolla ne olur çok iyi ya

Aynen bende doğma büyüme izmirliyim yeni bi arkadaş edinmiş olduk
Hahaha hepsi bi çeşit bu beylerin valla benimki de bana kızıp durdu erkenden yaptım diye yaaa çok sevindim valla ne güzel inşallah sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimiz de olur bakalım allah kabul etsin dualarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…