Sorma beni akşam akşam perişan etti ya güleyimmi üzüleyimm mi şaşırdımAy eşinin umudundan pozitifliğinden bana da yolla ne olurçok iyi ya
Dengeleri yok gerçekten hiç birininHahaha hepsi bi çeşit bu beylerin valla benimki de bana kızıp durdu erkenden yaptım diyeyaaa çok sevindim valla ne güzel inşallah sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimiz de olur bakalım allah kabul etsin dualarımızı
Ama çok iyi değil mi ya düşündükçe beni bir gülme aldıSorma beni akşam akşam perişan etti ya güleyimmi üzüleyimm mi şaşırdım
Yilda bir kac kez tekrarliyo ya acaba dermatit yani egzama mı diye düşündüm. Stresin arttığı dönemlerde baş gösteriyo olabilir kuzum.Ya kızlar konumuzla çok alakasız ama benim yılda 2 veya 3 kez başıma gelen bir kaşıntı türü var önce sadece elimde oluşurdu o kırmızılık şimdi ayağıma da atladı. Ama oldu mu size abartmıyorum gece 1 saat bile uyuyamıyorum kaşıntıdan yanmadan. Soğuk bişey değdirince az azalıyor sonra yine aynı. Doktorlar da krem verip yolluyor ama fayda yok o kendince 1 hafta sürüyor deri kendince soyulup dökülüyor bitiyor. Şuan yine ayağımda oldu tiksindirici bir görüntü değil çekip bi atayım mı hiç gördünüz mü böyle bişey çaresi var mı valla uykusuzluktan öleceğim artık
Gül gülAma çok iyi değil mi ya düşündükçe beni bir gülme aldı
Ben o an şoktayım kuzu dediğim gibi yoksa bende affetmem yani, birşeyi yapmadan yargılamak ne kadar kolay değil mi? Bizim ülke yargıç dolu.Ben vallaha ağzıma geleni söylüyorum öğretmene laf ederlerse.
Ben histereskopi sonrası adet oldum.. doktor kontrole gelmene gerek yok demişti, bende genetik testler çıksın adet olup öyle gideyim diyordum.. testler de cikti, ancak haftaya per doktordan randevu aldım. E okul.açılıyor malum. Bakayım fırsat bulursam gidicem bulamasam kaldıZaman geçmiyor yasende durumlar ne canım
Aynen valla. Bir de gerçekten uzaktan.eğitim daha zor bunu algılayabilseler keskeBen o an şoktayım kuzu dediğim gibi yoksa bende affetmem yani, birşeyi yapmadan yargılamak ne kadar kolay değil mi? Bizim ülke yargıç dolu.
Rahim ağzı uzunluğun kaçtı canımHamile olan arkadaşlar ve olacaklar 12. Haftadan itibaren kontrollerinizde rahim ağzı uzunluğunuzu mutlaka ölçtürün
Ben ilk kaybımı 22 haftalıkken bundan dolayı kaybettim
Sohrab bende bu ayın 15 inde tüp bebeğe başlayacağım
Biraz gerilmeye başladım yavaştan nelerle karışılacağım bakalım
Evet benim de şuan deri kızarmış minik minik kabarcıklar var en son hatırladığım tüm evi temizledim bir kez eldivensiz birşeyi yağ çözücü ile temizledim acaba o mu diyorum ama bir defa çok ciddi grip oldum yattım geçen sene onun arkasına oldu o zaman da bağışıklık düştü ondan mı dedim, stres desem bu ara olan stresimde ne var ki kürtaj sonrası çıkması lazımdı. Valla ne kremler kullandım yok anca kendi keyfine göre bir haftada geçiyor ama uyku namına bişey asla olmuyorYilda bir kac kez tekrarliyo ya acaba dermatit yani egzama mı diye düşündüm. Stresin arttığı dönemlerde baş gösteriyo olabilir kuzum.
Bende kontakt dermatit oluyodu çalıştığım dönemlerde kimyasallarla el yıkamadan dolayı. Kaşıntı ile baş etmek zor insanın siniri bozuluyo bilirim. Kızarıklık, hassasiyet, hafif kabarıklık seklindeydi yanıyodu. Öyle mi acaba sende de?
Ilık duş, fenistil jel, bepanthol sensiderm öneririm.rabbim şifa versin de geçsin bi an önce.
Bu ay cok tirt çıktık kızlar güzel haberler alamadikşubat ask ayi sözdehadi bakalım mart ayi bize iyi gelsin
Amin aminGül gülbende hem güldüm hem kızdım düşükten sonra bu ilk denememiz ya sanırım çok heycanlı.
Bana belli etmicem diyr çok sıktı kendini. İnşallah Rabbim bekletmeden verir bir minik kucağımıza
Canım kedilerİnşallah bize ve kedilere iyi gelecek
İyi yapmışsın kuzum hem doktor önemli. Ne güzel zaten hep öyle olmamız lazım kuzum, hep Allahı hatırlamamız. O HEP BİZİMLECok pimpirikli bi doktorum var gerçekten herseyin en iyisini istiyor en iyisi icin uğraşıyor ve uğraşılmasini istiyor.. Bu süreçte bende daha cok maneviyata verdim kendimi aslinda iyi oldu
Kuzu ona göre ayarlıyordur doktorun dozu değil mi?Doktordan çıktım kızlar geçen salı 9mm olan yumurta bugün sadece 11 mm olmuş şaka gibi
Benım kedi 3685 gr olmus, en son 1080 gramdıCanım kediler
Yaa bende kedi almak çok istiyorum kuzum, ama cesaret edemedim.Benım kedi 3685 gr olmus, en son 1080 gramdıkısıtlastırcaz yakın zamanda galıba, belirtiler vermeye basladı
Dinlenmek yok yarınSohrab inşallah kolay geçer nöbetin kuzum, nöbetler çok kötü keşke hiçbir öğretmen nöbet tutmak zorunda kalmasa.
Ya ben hep istiyordum ama cesaret edemiyordum, dusuk yaptıktan 9 gun sonra evimize geldı, el kadardı dahaYaa bende kedi almak çok istiyorum kuzum, ama cesaret edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?