Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım kedi 3685 gr olmus, en son 1080 gramdı kısıtlastırcaz yakın zamanda galıba, belirtiler vermeye basladı
Ayyyy kızım kadar olmuş, yetişmiş ablasına.

Canını yerim onların. Koku bırakmadan kisirlastir oğluşu ben daha yaptıramadım operasyonu fırsat olmadi. Yavrum 10 aylık oldu bugün tam kızgınlık geçirmedi hep azcik ucundan belirtiler

Maşallahh büyümüş fıstık Benımkı de tam olmadı ama, sinyaller verıyor artık erkek ya cok afedersin koluma sarılıyor

Hadi hayırlısı olsun canım
Vallahi okullar yokken yine rahat gidiyorduk doktora falan şimdi zor boşluk bulmak lazım anca

Bazı test sonucları cıkmıs ANA pozitif cıkmıs, normal dışı diyor, ne demek acaba

İlaçlı değil normal takip yapıyordu
Haa ben ilaçlı diye kendi kendime uydurmuşum kuzu, hep öyle olunca ne dedi peki bu durum için yani bekleyelim büyür mü dedi, müdahale mi edelim dedi. Anlatsana cağnım, ciğerim

Dinlenmek yok yarın

Ya ben hep istiyordum ama cesaret edemiyordum, dusuk yaptıktan 9 gun sonra evimize geldı, el kadardı daha hep iyiki iyiki dıyorum, keşke daha önce grlseymıs dıyorum.. Benım her şeyim o
Yaa öylemi diyorsun bende bi yerden bekliyorum skotişh doğum yapınca alacağım inşallah daha kedi hamile değil ama bu marttan hepiniz için umutluyum bi de bi yakınımın tanıdığı toksoplazma sebebiyle bebeğini kaybetti 9 haftalık ondan da çekindim aslında senin bilgin var mı beni aydınlatırsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…