Ayyyy kızım kadar olmuş, yetişmiş ablasına.Benım kedi 3685 gr olmus, en son 1080 gramdıkısıtlastırcaz yakın zamanda galıba, belirtiler vermeye basladı
Maşallahh büyümüş fıstıkAyyyy kızım kadar olmuş, yetişmiş ablasına.
Canını yerim onların. Koku bırakmadan kisirlastir oğluşu ben daha yaptıramadım operasyonu fırsat olmadi. Yavrum 10 aylık oldu bugüntam kızgınlık geçirmedi hep azcik ucundan belirtiler
İlaçlı değil normal takip yapıyorduKuzu ona göre ayarlıyordur doktorun dozu değil mi?
Hadi hayırlısı olsun canımBen histereskopi sonrası adet oldum.. doktor kontrole gelmene gerek yok demişti, bende genetik testler çıksın adet olup öyle gideyim diyordum.. testler de cikti, ancak haftaya per doktordan randevu aldım. E okul.açılıyor malum. Bakayım fırsat bulursam gidicem bulamasam kaldıben bu ay değerlendirecem 2 ay geçmiş oluyor düşük üstünden
Evet aşı olmadan değerlendirin olmadı denk gelirseİsim yazdırdı ama henüz aşı olmadı, şu aşı gelmeden deneseydik bari diye hayıflanıyor
Öyle canim, ders programı filan da net değil ki ona göre randevu alsam. Artık.hayırlısıHadi hayırlısı olsun canım
Vallahi okullar yokken yine rahat gidiyorduk doktora falan şimdi zor boşluk bulmak lazım anca
Aynen yine değişecekmiş bizimde haftayaÖyle canim, ders programı filan da net değil ki ona göre randevu alsam. Artık.hayırlısı
Aynen yine değişecekmiş bizimde haftayaBenimde kontorlüm 9unda doktor da hep sabahtan oluyor öğleden sonraya kalmıyor
Bakalım cumartesi doktora göre artıkEvet aşı olmadan değerlendirin olmadı denk gelirse
Kızlar benım amh Eylul de 1.92 idi, şimdi 2.74 olmusyukselmesı normal mı bunun
Ben bu konuda çok bilgisizim bakalım ne diyecekler inşallah herşey normaldir demeye geldimBazı test sonucları cıkmıs ANA pozitif cıkmıs, normal dışı diyor, ne demek acaba
Off nıye bunların hepsi aynı zamanda cıkmıyor ya, yarına randevu almıstım, eksık testler var daha.. Cumaya kadar beklerim artıkBen bu konuda çok bilgisizim bakalım ne diyecekler inşallah herşey normaldir demeye geldim
Ay hep öyle olmaz mı amaOff nıye bunların hepsi aynı zamanda cıkmıyor ya, yarına randevu almıstım, eksık testler var daha.. Cumaya kadar beklerim artık
Bu testin ne olduğunu bilmiyorum. Amh ina sevindim canimm, Inş diğer testlerin de güzel sonuçlanırBazı test sonucları cıkmıs ANA pozitif cıkmıs, normal dışı diyor, ne demek acaba
ANA kafamı karıstırdıBu testin ne olduğunu bilmiyorum. Amh ina sevindim canimm, Inş diğer testlerin de güzel sonuçlanır
Baktımda bagisiklikla ilgili birşeymiş. Olumsuz düşünme canim doktorun açıklar her şeyi..ANA kafamı karıstırdı
Umarım kotu bısey yokturBaktımda bagisiklikla ilgili birşeymiş. Olumsuz düşünme canim doktorun açıklar her şeyi..
Haa ben ilaçlı diye kendi kendime uydurmuşum kuzu, hep öyle olunca ne dedi peki bu durum için yani bekleyelim büyür mü dedi, müdahale mi edelim dedi.İlaçlı değil normal takip yapıyordu
Yaa öylemi diyorsunDinlenmek yok yarın
Ya ben hep istiyordum ama cesaret edemiyordum, dusuk yaptıktan 9 gun sonra evimize geldı, el kadardı dahahep iyiki iyiki dıyorum, keşke daha önce grlseymıs dıyorum.. Benım her şeyim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?