Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım doktor aşılarını yaptırdığın sürece sorun olmaz dedı, hatta çok mutlu o da, eşime teşekkür bile etti benı mutlu ettıgı ıcın

Haa ben ilaçlı diye kendi kendime uydurmuşum kuzu, hep öyle olunca ne dedi peki bu durum için yani bekleyelim büyür mü dedi, müdahale mi edelim dedi. Anlatsana cağnım, ciğerim
Valla cumartesi gel dedi sağolsun sadece bunu dedi doktorun umudu büyür bu kez geç yumurtlama olacaktır belki dedi bende öyle umut etmek istiyorum

Benım doktor aşılarını yaptırdığın sürece sorun olmaz dedı, hatta çok mutlu o da, eşime teşekkür bile etti benı mutlu ettıgı ıcın
Yaa maşallah size kuzum , ne güzel doktor muş o. Tabi aşıları atlamam asla kuzu

Valla cumartesi gel dedi sağolsun sadece bunu dedi doktorun umudu büyür bu kez geç yumurtlama olacaktır belki dedi bende öyle umut etmek istiyorum
AA hımm büyümeyi bekliyor demek iyi bari onu söylemiş geç yumurtlama vs bende hep geç yumurtlar ım biliyor musun, bunu bilmek de güzel. Ona göre davranırsın kuzu

Kızlar demiştim 33. Gün bitiyor bugün regl oldum dedim ama çok çok az kahve leke geliyor böyle mi oluyordu sizdede, uff taktım kafayı şuna gel geeeel geeeel geeel

Amh yükselmesi cok iyi cnm ayni yerde mi yaptırdın 2 tahlili de? Yumurta sayisi demek
Evet, aynı yerde yapıldı, ben yukselme olmaz dıye biliyordum, cok sasırdım yukselmesı ne 1.92den 2.74 e cıkmıs.. 1.92 ıcın fena deıl demıstı eylulde

Kızlar demiştim 33. Gün bitiyor bugün regl oldum dedim ama çok çok az kahve leke geliyor böyle mi oluyordu sizdede, uff taktım kafayı şuna gel geeeel geeeel geeel
Kurtaj mı olmustun sen canım. 40 güne kadar yolu var hatta 45 e kadar normal diyor doktorlar. Leke gelmeye basladiysa yakinda sökülür insallh canim. Stres yapma o da geciktiriyor.

Ana ifa mı canım? Anti nükleer antikor yazıyor benim teste canim. Bağısıklıkla alakali sanırım.
Evet oyleymıs, biraz baktım da yuksek oranda antikor bulunuyormus, saglıklı hucreye de saldırıyormus hatta bi yerde saglıklı yumurta hucresının dnasına bıle zarar verebilir yazıyor.. Dusuk sebebı olabılır diye istedi sanırım. Intermtenn okuduklarım tabı bunlar.. Yakında ölebilirim de

AA hımm büyümeyi bekliyor demek iyi bari onu söylemiş geç yumurtlama vs bende hep geç yumurtlar ım biliyor musun, bunu bilmek de güzel. Ona göre davranırsın kuzu
Benim de ilk kez oldu gecen ay misal denemeyecektik ama ovulasyon yaptım 12. Gün oldu şimdi lazım ya işim düştü ya

Tövbe de canım. Aşılama vs olduya ondan olmus olabilir belki yada grip olmustun antikor sayın artmıştır. Bakalım doktor ne diyecek. Düşükten sonra topluca hepsini yapsaydı keske doktor niye taksit taksit yapiyor anlamadim kuzum. Bide aşılama denediniz. Hepsini iste insanlardan sonra tedaviyo planla dimi. Dur bakalim buna ne diyecek.

Her tüp yaptırandan istemiyorlar sanırım bunları, düşük olandan istiyorlar

Bazı test sonucları cıkmıs ANA pozitif cıkmıs, normal dışı diyor, ne demek acaba
Kuzum benım bıldiğim bagısıklık ile alakalı bir sıkıntı oldgunu gosteren testler bunlar. Ana testını 2 ay sonra yıne yapıyolar sanırım yıne poz cıkarsa net sonuc oluyo ama bazı doktorlar ilk teste de yeterli dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…