Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlarr benim testim bugün silik çıktı. yumurtlamışım ve çatladı demekki buna da şükür en azından kaçırmadım değerlendirdim gerisi allah kerim... Sohrab kuzum benim tarihi değiştirirmisin sana zahmet ya 17 mart yeni BAT.

Yok hayır istemıyolar düşük yapanlardan istenıyo zaten bagısıklıkla cok orantılıymış düşük.
Tedavı olarak ne yapıılıyormus, bılgın var mı cnm? Ben daha doktorla gorusmedım

Yumurtlama günü değişince bat da mı değişiyor

Yumurtlama günü değişince bat da mı değişiyor
değişiyormuş canım. benim takibi yapan abla söyledi. 8 marttı adetim dedim. yumurtlamadan 17 gün sonra test yap dedi. ama kafam alllak bullak geç yumurtlamadan birşey anlamadım normal adete 5 gün var geç yumurtladın diye hadi öteledin diyelim ya adet olursam ne olcak ne biçim iştir bu ya kadın olmak ne zor.

İşte doktorun dediği doğruysa benim de geç yumurtlama olacak ya desene ikimiz de bu ay tecrübe edeceğiz nasıl bişey benim daha 13.gün yumurtlama yok bat 19 marttı bakalım nasıl olacak ilk senin belli olacak hadi bakalım

Tedavı olarak ne yapıılıyormus, bılgın var mı cnm? Ben daha doktorla gorusmedım
Bagısıklığın tam bir tedavısı yok kuzum bende ondan korkuyorum o yuzden burda 1 aydır yazıyrm. Sadece baskılamaya calışıyolar serum ve ilaçlarla. Hatta tekrarlayan düşükler diye canlı yayını vardı dr. Furkan kayabaşoğlunun ondada bahsedıyo cok guzel anlatmış. Bnmde haftaya cıkcak sonuclar bagısıklktan korkuyorum cunku cok cabuk hasta oluyodum ben

Evet, aynı yerde yapıldı, ben yukselme olmaz dıye biliyordum, cok sasırdım yukselmesı ne 1.92den 2.74 e cıkmıs.. 1.92 ıcın fena deıl demıstı eylulde
Kuzum aslında amh ında degısmemesi lazım azalır ama artmaz dıye bılıyorum sonucta kadınlar belli bir rezerv ile doğup onu harcıyolar rezerv artmıyo doktorlar oylr dıyo en azından en guzeli kandan test degıl sag ve sol yumurtalıkta kaç adet folikul goruldugu en net rezervı gosteren o genelde doktorlar 15 üstü yumurta sayısını sevıyo

inşallahhh iyi tecrübe olur kuzum yaa benim adet bitimi hemen 9.10yumurtlama 11 çatlama oldu. ama ben test var diye elimde devam etmiştim iyiki de bırkmamışım 20/21/22 gene yumurtlama gördüm bugünde çatladı. Ama ilk yumurtlama da birşey hissetmedim bundan çok ağrım, akıntım ve bulantım oldu. inşallah kaliteli bir yumurtadır da bebişlerimiz gelir sende sakın bırakma testi bak benden örnek al kaçıncı gün gene yumurtladım hayır olsun inşallah bu ay

Gebelik oncesı baslanır tedavıye yazıyor ınternette, ama ne tedavısı yazmıyor.. Bakalım bu hafta gıdıcem gorusmeye, lupus da cıkarsa

Aynen kuzum genelde yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyor
Şu bilgisizliğim ah
Bu ay olmaz ise toplu ovulasyon testi alacağım zaten bakalım ama şu önümüzdeki durum bir geçsin bakalım

Gebelik oncesı baslanır tedavıye yazıyor ınternette, ama ne tedavısı yazmıyor.. Bakalım bu hafta gıdıcem gorusmeye, lupus da cıkarsa
Lupusun bi hapı var sanırım ama onda hastalık uykudayken hamıle kalınması istenılıyomuş. Tam bir tedavısı yok bagısıklıgı baskılamaya calışıyolar işte ama yarıyo işe cok kişi hamıle kalıyoda. Ama tek testte kalmıyo bazı doktorlar yanlış cıkabılıyo diye 2 defa pozitif cıkarsa tam teşhis konuluyo. 2 ay sonra yapılıyo test. Antı fosfolidip, beta2 testınede bakıldı mı?

Şu bilgisizliğim ah

Bu ay olmaz ise toplu ovulasyon testi alacağım zaten bakalım ama şu önümüzdeki durum bir geçsin bakalım
Bende bılmıyodum canım hatta ben yumurtlama oldgnu bıle bılmıyodum ilk evlendgmde sirek oluyo sanıyodum olmayınca araştıra araştıraa ahhh ahhh doktoruma bıle bazı testlerı ben soyluyorum suna da bakalım diye, adam bi gun bana bişey dicek ama

Gerçekten hatrı sayılır bir tıp bilgisi edineceğiz gibi
hakkımızda herşeyin hayırlısı canım benim
Amin amin

Yumurtayı baskılayan Bı durum mu vardı acaba dıye dusundum ben de

Bagısıklık için doktorum bana ilac vermişti sabah aksam ac karinla iciyodum bide serum vermişti 2 kez. Benim bebeğimde başka sıkıntılar olduğu için kaybettim ama serum ve ilaclarla kızımın büyümesi hizlanmisti

Evet serum tedavısı ve ilaç varmış coğu kişidede işe yarıyomuş lupus içinde ayrıca bi hap var lupusun tedavısı var sanırsam. Senınde bagısıklıkta sorun mu vardı canım neden verdı doktor bunları?

Onları bılmıyorum, lupus taraması daha cıkmamıs, sonuc cıkınca belkı altta lıstelenır

Bugün 761 çıktı
Sohrab canım romatolojiye yönlendirir seni herhalde doktorun, onlarla ilgili diye biliyorum, tekrarlayan gebelik kayıplarında bakılıyor ana’ya. Burda birkaç kişi vardı ana pozitif olan bulursam seni etiketleyeceğim inşallah herşey harika olur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…