Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm valla aslında bi sıkıntı yoktu ama doktorum inanilmaz pimpirikli her olumsuz ihtimale karşı herseyi verdi bana.. Biraz bebegimin gelişimi yavasti bagisikliktan şüphelendi sanırım

Süper katlanmıs ne zamana randevu verdi cnm

İnsallah canım, en azından sebebini biliriz artık.. Tedavısı varmıs neysekı.. Insallah benımde bebegım olur

Cnm valla aslında bi sıkıntı yoktu ama doktorum inanilmaz pimpirikli her olumsuz ihtimale karşı herseyi verdi bana.. Biraz bebegimin gelişimi yavasti bagisikliktan şüphelendi sanırım
En basında herşeyı yapan doktorları cok sevıyorum illa bi olumsuzluktan sonra istıyolar testlerı falan bazı doktorlar hiç anlam veremıyorum Zamanımız gidiyor boşuna...

En basında herşeyı yapan doktorları cok sevıyorum illa bi olumsuzluktan sonra istıyolar testlerı falan bazı doktorlar hiç anlam veremıyorum Zamanımız gidiyor boşuna...
Bizimki tüpe baslamadan bu testlere de bakalım dedı.. Bıraz da garanti olsun artık dıyor herhalde

Aynen cnm ben aklina gelebilcek her ilaci kullandim. Düşük önleyici fitil iğne, bagisiklik için ilac serum, pıhtılaşma icin igne ilac, bi hafta kadar kortizon.. O kadar cok dikkat ettirdi ki doktorum tum kimyasallar yasak bol bol dinlen sağlıklı beslen.. Ama iste nasibi yokmus prensesimin bu dunyada.. Mesela bana doktorum hamile kaldığın an yine tum ilaclari icicez yine dinleniceksin herşey yine ayni olucak dedi.. Tiroid degerim 2.4 du sınırda onun icin bile ilac verdi dusuk doz

Bizimki tüpe baslamadan bu testlere de bakalım dedı.. Bıraz da garanti olsun artık dıyor herhalde
Ama senınde bir düşüğün ve olumsuz denemen var ya kuzum direk tüp bebek olsaydı bunlara yıne bakmazlardı. Bana serum verdi doktorum düşük yapana kadar 2 haftada 1 serum aldım bi de organ naklınde verılen bi ilaç verıldı prograf diye ( organ naklınde yabancı algılayıp saldırır dıye bu ilaçı verıyolarmıs) ama ekstra ilaçlarda verılcek heralde bu testlerde sorun cıkarsa mesela lupusta ayrı tedavı uygulanıyomuş diye duydum. Artık kısmet dıyorum hamıle kalmak bakıyosun tek yumurtası cıkıyo tüp bebekte hamıle kalıyo diğerının cok yumurtası oluyo tutunamıyo

Kuzum bana kortizon vermedi işte prograf dıye bı ilaç verdı daha etkıleri az olan bişey tam net bi teşhis olsaydı belki daha farklı olurdu. Serum ne verdi intralipid mi? Troid hamılelikte benımde cıktı ilaç kullandım düşük doz aynen. Nasibinde varsa oluyo kuzum o bu şu degıl heralde haşimato troidi olan arkadasımın bebegı oldu sonucta bagısıklık hastalığı Sonra doktora kızıyoruz aslında ilk başta bu testleri kimse istemıyo karyotiptir bagısıklıktır ama işte ilk tedavıde olsun istegı var ya ne bılım nasip sanırım tek yumurtası olup bebegı olan o kadar cok insan var ki dediğin gbi nasibi yokmuş bu dunyada

Aynen nasip herşey cnm.. Elbette onlem alicaz..valla 2 kez verdi serum ismini bilmiyorum. Bende dediğin ilacı kullandım gunde 2 kez. Kortizonu da bebegimin bi ara kalp atisi 114 den 113 e düştü o yüzden verdi 5 gün ictim ama inanılmaz fena oldum uyuyamadim iştahım açıldı tansiyonum çıktı sonra bırakırdı zaten

Kurtaj mı olmustun sen canım. 40 güne kadar yolu var hatta 45 e kadar normal diyor doktorlar. Leke gelmeye basladiysa yakinda sökülür insallh canim. Stres yapma o da geciktiriyor.
Normal doğum yoluyla oldu canım benim düşüğüm. İyi bari kuzu inşallah sökülür yaa ne bilim ister istemez stres yapıyorsun işte

Allah seni , yani sende böyle birşey mi varmış kuzu doktor yorumlaması değil mi daha cuma giderim diyordun. Ne diyecek bakalım.

Benım doktor asılamayı tedaviden saymıyor, sen normal hamıle kalıyorsun dedı hep o yuzden tüpe yanasmadı. Senın tüpten once baska dusuk var mıydı? O yuzden mı serum verdı tüp te.. Yoksa herkese mı veriliyor

Allah seni , yani sende böyle birşey mi varmış kuzu doktor yorumlaması değil mi daha cuma giderim diyordun. Ne diyecek bakalım.
İnternetten ogrendıklerım, daha Baska seyler de ogrendim de, cok karısık 5 degısık sekılde yorumluyorlar bunu.. Doktora lupus cıkınca gıdıcem, cumaya cıkar sanırım, normalde bugun 4teydı randebu

İnternetten ogrendıklerım, daha Baska seyler de ogrendim de, cok karısık 5 degısık sekılde yorumluyorlar bunu.. Doktora lupus cıkınca gıdıcem, cumaya cıkar sanırım, normalde bugun 4teydı randebu
Anladım canım, bakalım ne diyecek doktorun bizde bekliyoruz

Yok benım ilk düşüğüm kuzum. Bi de benım doktor aşılama yapmıyo zaten direk tüp bebek merkezi cunku normal yoldan hamıle kalmak %10-15 miş aşılamayla da aynıymış tüpte 5. Gun emb konuldgnda direk %40-45 ten başlıyo bana konulan embrıyoya %70 gebelık şansı verıldı. Bendede sorun yoktu ama normal yollarla hamıle kalamadım kalitede sorun vardır belki dedıler tüp bebekte yumurta toplanınca anlaşılıyo o durum döllenme sayısı ve yumurtaların gorunumunden ama cıkan yumurtaların hepsi döllendı ve kalitelı cıktı yumurtalarım. Sadece sunu soyledi doktorum sag ve solda 5 6 adet folikulum gorunuyo biraz yasına gore az dedı 15 16 adet beklerdık dedıler ama toplamda 12 13 adet olmasıda normal yoldan hamıle kalamıcagım anlamına gelmıyomuş sonucta 2 adet yumurtası olanlar bıle hamıle kalıyo. Valla doktorum herkese verıyo mu bılmıyorum ben cok pimpirikliyim sürekli soru soruyorum karyotipide ilk baştan istedı benden ama bagısıklık testı hiç istemedı şimdi bi 10 tane istedı işte düşükten sonra ama ben bagısıklığı cok sordum korkuyodum cunku

Evet aşılama sansı düşük oluyor, zaten %90ı normal ilerliyor.. Ben de yalvara yalvara test yaptırdım resmen, hepsı o yuzden taksit taksit oldu.. Bundan sorası hepımız ıcın hayırlı olsun ınsallah..

Prograf mı verdı canım doktorun o yeterli oluyo mu acaba banada gunde 2 kez verdı. kortizon bana hiç vermedi yan etkılerınden heralde ama cogu doktor verıyo bende neden vermedı dıye kızıyodum bi de rahım için ilaç vermişti bana kasılma olmasın bebegi dısarı atmasın rahım diye.. kısmet degılmiş artık napalım.. inşallah en yakın zamanda bebegımız olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…