Bence düşük yapan kadın sayısı az diye test yaptrmak istemıyolar nasıl olsa hamıle kalırlar dıye mi bakıyolar acaba.. hayırlısıyla bebeklerimiz olsunn ya kuzumEvet aşılama sansı düşük oluyor, zaten %90ı normal ilerliyor.. Ben de yalvara yalvara test yaptırdım resmen, hepsı o yuzden taksit taksit oldu.. Bundan sorası hepımız ıcın hayırlı olsun ınsallah..
Amiinn canımBence düşük yapan kadın sayısı az diye test yaptrmak istemıyolar nasıl olsa hamıle kalırlar dıye mi bakıyolar acaba.. hayırlısıyla bebeklerimiz olsunn ya kuzum
Valla önlem amacli verdi cnm bilmiyorum artık benim kizimda kromozom bozukluğu vardi yani sanırım kullandıklarımla alakali değildi.. Ins cnm ins sağlıkla kavusuruzPrograf mı verdı canım doktorun o yeterli oluyo mu acababanada gunde 2 kez verdı. kortizon bana hiç vermedi yan etkılerınden heralde ama cogu doktor verıyo bende neden vermedı dıye kızıyodum bi de rahım için ilaç vermişti bana kasılma olmasın bebegi dısarı atmasın rahım diye.. kısmet degılmiş artık napalım.. inşallah en yakın zamanda bebegımız olsunda
Ya ne çok şey varmış ilk defa okuduklarım oluyor.Organ naklinde verilen ilacı ilk defa duydum.Ama senınde bir düşüğün ve olumsuz denemen var ya kuzum direk tüp bebek olsaydı bunlara yıne bakmazlardı. Bana serum verdi doktorum düşük yapana kadar 2 haftada 1 serum aldım bi de organ naklınde verılen bi ilaç verıldı prograf diye ( organ naklınde yabancı algılayıp saldırır dıye bu ilaçı verıyolarmıs) ama ekstra ilaçlarda verılcek heralde bu testlerde sorun cıkarsa mesela lupusta ayrı tedavı uygulanıyomuş diye duydum. Artık kısmet dıyorum hamıle kalmak bakıyosun tek yumurtası cıkıyo tüp bebekte hamıle kalıyo diğerının cok yumurtası oluyo tutunamıyo
Zaten ben bu sürece bir rüyadayım en fazla 2 sene sürecek bu sürece dayanmalıyım diye bakıyorum kuzum sonrasında miss gibi gunler bizi beklıyoAmiinn canımunutalım bugunleri ya
Kromozom bozukluğu saglıklı embrıyoya denk geldiğin an da bitcek bişey canımValla önlem amacli verdi cnm bilmiyorum artık benim kizimda kromozom bozukluğu vardi yani sanırım kullandıklarımla alakali değildi.. Ins cnm ins sağlıkla kavusuruz
Di mi bende dıyorum ki doğuranların 4 4lük mü yani herkesın bagısıklığı olsun yumurtalıkları olsun vucudu olsun harıka mi yani yoo degıl bence ama bizim işte biraz daha ugrasmamız lazımYa ne çok şey varmış ilk defa okuduklarım oluyor.Organ naklinde verilen ilacı ilk defa duydum.Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşaAllah.
Kromozm bozuklugu dollenme esnasinda gelisen bir durummus cnm cok sordum bende çikolata kisti var yumurtam mi sagliksizdi diye hayır dedi doktorum bende araştırdım oyleymis gerçekten.. Ins güzel günler görelim güneşli günlerKromozom bozukluğu saglıklı embrıyoya denk geldiğin an da bitcek bişey canımiyi gunler bizi beklıyor
İnanmana ve ümitvari olmana seviniyorum.☺ Dualarım sizlerle olucak inşaAllah.Zaten ben bu sürece bir rüyadayım en fazla 2 sene sürecek bu sürece dayanmalıyım diye bakıyorum kuzum sonrasında miss gibi gunler bizi beklıyoBen inanıyorum
Mahsumiyet diye bi dizi vardı gecen hafta yenı başlamıştı begendım sürükledi, şimdide saati gelsede iZlesem modundayımNapıyosunuz kızlar
Kitap okuyorummNapıyosunuz kızlar
İnşallah canımSüper katlanmısne zamana randevu verdi cnm
İnsallah canım, en azından sebebini biliriz artık.. Tedavısı varmıs neysekı.. Insallah benımde bebegım olur
Araya Ramazan ayı da girebilir transfer için biraz beklemem gerekebilir. Genetiğede gidece çünkü embriyolarKuzum neden gerildin çok güzel bir süreç kolay ve hızlı ilerliyor. İnşallah senin içinde öyle olur rabbim vesile kılsınzaten biliyorsundur. İlaçları kullanıp yumurtalar büyüyecek, arada kontrol edilecek, sonra toplanacak, Bi tek toplanmada yarım saat 45 dakikalık bi süreç oda anestezi altında, sonra rahmin durumuna göre transfer inşallah. Bazen rahmi dinlendirmek istiyorlar ilaçlar etkilediği için, sağlam ilerlemek adına 1 2 ay, inşallah sorunsuz sıkıntısız ilerler
Yok o değilRahim ağzı uzunluğu hani şu doğumdan önce ölçülen şey mi dicem saçma mı olcak bilemedim
2,2 cmRahim ağzı uzunluğun kaçtı canım
Ben ıkı gundur uykulu moddayım, okuldan gelir gelmez 2 saat uyuyorum, birazdan da dizi acıp izlicem (The last kingdom)Mahsumiyet diye bi dizi vardı gecen hafta yenı başlamıştı begendım sürükledi, şimdide saati gelsede iZlesem modundayımSen napıyosun kuzu
İçini ferah tut canım ama ağrın varsa git bence, baksınlar, gidersen yaz mutlakaDün kahverengi leke geldi ilk defa bu kadar koyuydu. Biraz tedirgin oldum ağrım da vardı, bekledim. Hiç de yorulmadım hep istirahat ediyorum. Sabah gayet iyi uyandım leke gelmedi tekrar. ama ağrım var şimdi de gitsem mi acile bilemedim kızlar
Konusu nedir?Kitap okuyorumm. "Napoli romanları" diye 4 kitaptan oluşan bir seri. ikinciyi bitirmek uzereyim çok güzel tavsiye ederim herkesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?