Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence düşük yapan kadın sayısı az diye test yaptrmak istemıyolar nasıl olsa hamıle kalırlar dıye mi bakıyolar acaba.. hayırlısıyla bebeklerimiz olsunn ya kuzum

Valla önlem amacli verdi cnm bilmiyorum artık benim kizimda kromozom bozukluğu vardi yani sanırım kullandıklarımla alakali değildi.. Ins cnm ins sağlıkla kavusuruz

Ya ne çok şey varmış ilk defa okuduklarım oluyor.Organ naklinde verilen ilacı ilk defa duydum.Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşaAllah.

Valla önlem amacli verdi cnm bilmiyorum artık benim kizimda kromozom bozukluğu vardi yani sanırım kullandıklarımla alakali değildi.. Ins cnm ins sağlıkla kavusuruz
Kromozom bozukluğu saglıklı embrıyoya denk geldiğin an da bitcek bişey canım iyi gunler bizi beklıyor

Ya ne çok şey varmış ilk defa okuduklarım oluyor.Organ naklinde verilen ilacı ilk defa duydum.Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşaAllah.
Di mi bende dıyorum ki doğuranların 4 4lük mü yani herkesın bagısıklığı olsun yumurtalıkları olsun vucudu olsun harıka mi yani yoo degıl bence ama bizim işte biraz daha ugrasmamız lazım Rabbım emeklerımızı boşa cıkarmasın

Kromozom bozukluğu saglıklı embrıyoya denk geldiğin an da bitcek bişey canım iyi gunler bizi beklıyor
Kromozm bozuklugu dollenme esnasinda gelisen bir durummus cnm cok sordum bende çikolata kisti var yumurtam mi sagliksizdi diye hayır dedi doktorum bende araştırdım oyleymis gerçekten.. Ins güzel günler görelim güneşli günler

Dün kahverengi leke geldi ilk defa bu kadar koyuydu. Biraz tedirgin oldum ağrım da vardı, bekledim. Hiç de yorulmadım hep istirahat ediyorum. Sabah gayet iyi uyandım leke gelmedi tekrar. ama ağrım var şimdi de gitsem mi acile bilemedim kızlar

Süper katlanmıs ne zamana randevu verdi cnm

İnsallah canım, en azından sebebini biliriz artık.. Tedavısı varmıs neysekı.. Insallah benımde bebegım olur
İnşallah canım bu topikteki herkes için hep dua ediyorum ben iki hafta sonra gideceğim inşallah bir sorun olmazsa..geç gitmek istedim

Araya Ramazan ayı da girebilir transfer için biraz beklemem gerekebilir. Genetiğede gidece çünkü embriyolar

Ama transferdende korkmuyor değilim yani

İçini ferah tut canım ama ağrın varsa git bence, baksınlar, gidersen yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…