Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progestan kullanıyordun deıl mı cnm, doktoruna haber verseydin o yonlendırır duruma gore

Napıyosunuz kızlar
Ay telefonda kırmızı odanın bir bölümü denk geldi çok da bakmazdım ney ki bu dedim adam saz çalıyordu yanında bir kadın hikayenin içeriğini anlayınca beni tuttu bir ağlama şimdi de kalktım bir çay koydum aklım dağılsın diye

Kesinlikle bir doktoruna danış bize de haber ver olur mu, ama içini ferah tut stres yapmamaya çalış elinden geldiğince

Kitap okuyorumm. "Napoli romanları" diye 4 kitaptan oluşan bir seri. ikinciyi bitirmek uzereyim çok güzel tavsiye ederim herkesee
Ay tam da ben bugün sormayı düşünüyordum kitap önerisi olan var mı diye:) tesadüfe bak iyi oldu.☺Ben de Ayşe Kulin Umut okuyorum bitiremedim.Bi de Çocuk kalbi 2'si de yarım şu an.

Ay tam da ben bugün sormayı düşünüyordum kitap önerisi olan var mı diye:) tesadüfe bak iyi oldu.☺Ben de Ayşe Kulin Umut okuyorum bitiremedim.Bi de Çocuk kalbi 2'si de yarım şu an.
Ayşe kulin çok severim çoğu kitabını da okudum. Napoli romanlarını da tavsiye ederim çok güzel içine alıyor sizi

Kuzu gidince haber ver bize de. Bir şey yoktur ama ihmal etme yine de

Ben gitmeni tavsiye ederim canım.InşaAllah kötü birşey yoktur.Belki önemsizdir ama ben bu benzeri birşey yaşadığım için belki de böyle düşünüyorum gidebiliyorsan gitmeni tavsiye ederdim.İçini ferah tut doğuma kadar kanaması olan var.

Araya Ramazan ayı da girebilir transfer için biraz beklemem gerekebilir. Genetiğede gidece çünkü embriyolar

Ama transferdende korkmuyor değilim yani
Ramazan girsede olsun kuzu hem genetiği gidecekmiş sende bu süreci dua ile geçirirsin transfer en kolay olanı zaten kuzum, yani ben görmedim ama, en güzel an olduğunu duymuştum inşallah senin içinde kolay ve güzel olur

Haber veririm mutlaka size
Inşallah her şey yolundadır...
İnşallah iyidir minnoş yeğenimiz Lekelenmeler hemen hemen her hamilelikte oluyor bebeğim çok zor ama sakin olmaya çalış olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…