Haber veririm mutlaka sizeİçini ferah tut canım ama ağrın varsa git bence, baksınlar, gidersen yaz mutlaka
Kalp atısını gümbür gümbür duyayım dedın demekİnşallah canımbu topikteki herkes için hep dua ediyorum ben iki hafta sonra gideceğim inşallah bir sorun olmazsa..geç gitmek istedim
Progestan kullanıyordun deıl mı cnm, doktoruna haber verseydin o yonlendırır duruma goreDün kahverengi leke geldi ilk defa bu kadar koyuydu. Biraz tedirgin oldum ağrım da vardı, bekledim. Hiç de yorulmadım hep istirahat ediyorum. Sabah gayet iyi uyandım leke gelmedi tekrar. ama ağrım var şimdi de gitsem mi acile bilemedim kızlar
Aaa çok geçmiş olsun canım bende takip ediliyorum inş en kısa zamanda tekrar nasir eder Allah2,2 cm
Enfeksiyon olduğundan Acil serklaj yapmadılar
Hastaneye yattıktan 3 gece sonra suyum geldi zaten
Ay telefonda kırmızı odanın bir bölümü denk geldi çok da bakmazdım ney ki bu dedim adam saz çalıyordu yanında bir kadın hikayenin içeriğini anlayınca beni tuttu bir ağlamaNapıyosunuz kızlar
Kesinlikle bir doktoruna danış bize de haber ver olur mu, ama içini ferah tut stres yapmamaya çalış elinden geldiğinceDün kahverengi leke geldi ilk defa bu kadar koyuydu. Biraz tedirgin oldum ağrım da vardı, bekledim. Hiç de yorulmadım hep istirahat ediyorum. Sabah gayet iyi uyandım leke gelmedi tekrar. ama ağrım var şimdi de gitsem mi acile bilemedim kızlar
Ahhh ağzından bal damlıyorKalp atısını gümbür gümbür duyayım dedın demek
Ay tam da ben bugün sormayı düşünüyordum kitap önerisi olan var mı diye:) tesadüfe bak iyi oldu.☺Ben de Ayşe Kulin Umut okuyorum bitiremedim.Bi de Çocuk kalbi 2'si de yarım şu an.Kitap okuyorumm. "Napoli romanları" diye 4 kitaptan oluşan bir seri. ikinciyi bitirmek uzereyim çok güzel tavsiye ederim herkesee
Italyada geçiyor, 2 kizin çocukluktan itibaren hayatları. Ilk kitap çocukluktan gençlik, ikincisi evlilik okul hayatları filan.. 3 ve 4 u bilmiyorum devamıdır yine.. hatta dizisi varmış 2 sezon çekilmiş onu izliicem bitireyim de seriyi..Konusu nedir?
Doktoruna sor cnm gel derse bence gitmelisinHaber veririm mutlaka size
Inşallah her şey yolundadır...
Ayşe kulin çok severim çoğu kitabını da okudum. Napoli romanlarını da tavsiye ederim çok güzel içine alıyor siziAy tam da ben bugün sormayı düşünüyordum kitap önerisi olan var mı diye:) tesadüfe bak iyi oldu.☺Ben de Ayşe Kulin Umut okuyorum bitiremedim.Bi de Çocuk kalbi 2'si de yarım şu an.
Kuzu gidince haber ver bize de. Bir şey yoktur ama ihmal etme yine deDün kahverengi leke geldi ilk defa bu kadar koyuydu. Biraz tedirgin oldum ağrım da vardı, bekledim. Hiç de yorulmadım hep istirahat ediyorum. Sabah gayet iyi uyandım leke gelmedi tekrar. ama ağrım var şimdi de gitsem mi acile bilemedim kızlar
Ben gitmeni tavsiye ederim canım.InşaAllah kötü birşey yoktur.Dün kahverengi leke geldi ilk defa bu kadar koyuydu. Biraz tedirgin oldum ağrım da vardı, bekledim. Hiç de yorulmadım hep istirahat ediyorum. Sabah gayet iyi uyandım leke gelmedi tekrar. ama ağrım var şimdi de gitsem mi acile bilemedim kızlar
Hah işte tam aradığım böyle birşey.Ayşe kulin çok severim çoğu kitabını da okudum. Napoli romanlarını da tavsiye ederim çok güzel içine alıyor sizi
Ramazan girsede olsun kuzu hem genetiği gidecekmiş sende bu süreci dua ile geçirirsinAraya Ramazan ayı da girebilir transfer için biraz beklemem gerekebilir. Genetiğede gidece çünkü embriyolar
Ama transferdende korkmuyor değilim yani
İnşallah iyidir minnoş yeğenimizHaber veririm mutlaka size
Inşallah her şey yolundadır...
O yorgunluk uykusu bambaşka tatlı,dinlendirici oluyor. Biz de Sadakatsiz izliyoruz.Ben ıkı gundur uykulu moddayım, okuldan gelir gelmez 2 saat uyuyorum, birazdan da dizi acıp izlicem (The last kingdom)
Genetiğe gondermeyı neden tercih ettin canım?Araya Ramazan ayı da girebilir transfer için biraz beklemem gerekebilir. Genetiğede gidece çünkü embriyolar
Ama transferdende korkmuyor değilim yani
The last kingdom netflix dizisi mi? Dun eşimle netflix te behind her eyes izledik 3 bölüm fena degıldıBen ıkı gundur uykulu moddayım, okuldan gelir gelmez 2 saat uyuyorum, birazdan da dizi acıp izlicem (The last kingdom)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?