Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiççç korkulcak bişey degıl hatta dünyanın en guzel şeyi dıyebılırım hiç acı hissedılmıyo yavrunu rahmine yerleştirirlerken izliyosun düşünsene guzelliği

Yaa inşallah birşey yoktur kuzum progestan varsa bitane fitil koy bi sakıncası yoksa senin için, doktoruna msj at istersen varsa numarası yoksa git bi acile önlem amaçlı istersen. İçin rahat etsin. Kahverengi akıntı kötü değil derler ama inşallah bebişi iyidir canım

Genetiğe gondermeyı neden tercih ettin canım
7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu
Doktorum amh düşüklüğünden beklediğimiz birşeydi dedi bundan dolayı tüp bebekte genetiği önerdi onuda araştırdım ama garantisi yokmuş onunda
Yaşarak görecem bakalım

Ayse kulin in adı aylin diye bi kitabını okumuştum cok guzeldi gercek hayat hıkayesınden uyarlanmış fakat psikolojımı bozmuştu bitişine cok üzülmüştüm
Evet baya güzeldir o da. Çok oldu onu okuyalı, her kitabı ayrı güzel ayşe kulinin

Sadakatsız cok guzelmiş herkes deli gibi izliyo, bi kısmet olmadı izleyemedım
Karakterler bazen sinir bozucu.Kadınlar aldatıldıkları halde gerekli tepkiyi vermiyoTabi bi de aile kavramına zarar veren de diziler ama izliyoruz yine de.

Kaçtı amh? Bende tüp bebekle hamıle kaldım 9. Haftada düşük oldu pgt li yapsam mı diye dusunuyorum en azından saglıklı emb transferı olur. Evet gecen hafta bi arkadasımın pgt li tutmadı fakat onda bagısklık gbi faktorler devreye gırıyo dediler bana onu da baskılıcaklarmış. Pgt nin oranları cok yüksek genel olarak tutuyo

Ağustos’ta 0.44 tü
İnşallah daha da düşmemiştir
Siz neden tüp bebek yaptırmıştınız?

Bende adetliyken bol bol temizlik yaptım bitti cok şükür temizlik de adet de ben cok dizi de tv de izlemiyorum bi Çukurova bide yeni izlemeye başladım kardeslerim agla agla bi hal oldum valla.. Bos kalan zamanlarimda genelde kuran okuyorum tesbih cekiyorum burdaki dua gruplari bana iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…