Sadakatsız cok guzelmiş herkes deli gibi izliyo, bi kısmet olmadı izleyemedımO yorgunluk uykusu bambaşka tatlı,dinlendirici oluyor. Biz de Sadakatsiz izliyoruz.
Hiççç korkulcak bişey degıl hatta dünyanın en guzel şeyi dıyebılırımRamazan girsede olsun kuzu hem genetiği gidecekmiş sende bu süreci dua ile geçirirsintransfer en kolay olanı zaten kuzum, yani ben görmedim ama, en güzel an olduğunu duymuştum inşallah senin içinde kolay ve güzel olur
Normalde kaç olması lazımmış gülüm2,2 cm
Enfeksiyon olduğundan Acil serklaj yapmadılar
Hastaneye yattıktan 3 gece sonra suyum geldi zaten
Ay çok zor oluyor birikinceKızlar 2 gündür siteye giremedim
Normal çalışma düzenine geçtik İşlerde biraz yoğundu 20 sayfayı hızlı hızlı okudum
Allahım ben onu sinirden izleyemiyorum sürekli değiştiriyorum Volkanı gördükçeO yorgunluk uykusu bambaşka tatlı,dinlendirici oluyor. Biz de Sadakatsiz izliyoruz.
Ayse kulin in adı aylin diye bi kitabını okumuştum cok guzeldi gercek hayat hıkayesınden uyarlanmış fakat psikolojımı bozmuştu bitişine cok üzülmüştümAyşe kulin çok severim çoğu kitabını da okudum. Napoli romanlarını da tavsiye ederim çok güzel içine alıyor sizi
Yaa inşallah birşey yoktur kuzum progestan varsa bitane fitil koy bi sakıncası yoksa senin için, doktoruna msj at istersen varsa numarası yoksa git bi acile önlem amaçlı istersen. İçin rahat etsin. Kahverengi akıntı kötü değil derler ama inşallah bebişi iyidir canımDün kahverengi leke geldi ilk defa bu kadar koyuydu. Biraz tedirgin oldum ağrım da vardı, bekledim. Hiç de yorulmadım hep istirahat ediyorum. Sabah gayet iyi uyandım leke gelmedi tekrar. ama ağrım var şimdi de gitsem mi acile bilemedim kızlar
Beğendin mi kuzum bende başlayacağımBen ıkı gundur uykulu moddayım, okuldan gelir gelmez 2 saat uyuyorum, birazdan da dizi acıp izlicem (The last kingdom)
İyiyiz kuzum, sen nasılsın, nöbet nasıl geçti?Napıyosunuz kızlar
Evet ben de çok uyuz oluyorum Volkan'a.Ay çok zor oluyor birikince
Allahım ben onu sinirden izleyemiyorum sürekli değiştiriyorum Volkanı gördükçe
7 haftalıkken bebeğimin kalbi durduGenetiğe gondermeyı neden tercih ettin canım
Evet baya güzeldir o da. Çok oldu onu okuyalı, her kitabı ayrı güzel ayşe kulininAyse kulin in adı aylin diye bi kitabını okumuştum cok guzeldi gercek hayat hıkayesınden uyarlanmış fakat psikolojımı bozmuştu bitişine cok üzülmüştüm
Karakterler bazen sinir bozucu.Kadınlar aldatıldıkları halde gerekli tepkiyi vermiyoSadakatsız cok guzelmiş herkes deli gibi izliyo, bi kısmet olmadı izleyemedım
Tabi dili daha hafifHah işte tam aradığım böyle birşey.Sefiller gibi Suç ve Ceza gibi..
Hamilelikte 3cm nin altı tehlikeli diye biliyorumNormalde kaç olması lazımmış
Kaçtı amh? Bende tüp bebekle hamıle kaldım 9. Haftada düşük oldu pgt li yapsam mı diye dusunuyorum en azından saglıklı emb transferı olur. Evet gecen hafta bi arkadasımın pgt li tutmadı fakat onda bagısklık gbi faktorler devreye gırıyo dediler bana onu da baskılıcaklarmış. Pgt nin oranları cok yüksek genel olarak tutuyo7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu
Doktorum amh düşüklüğünden beklediğimiz birşeydi dedi bundan dolayı tüp bebekte genetiği önerdi onuda araştırdım ama garantisi yokmuş onunda
Yaşarak görecem bakalım
Ağustos’ta 0.44 tüKaçtı amh? Bende tüp bebekle hamıle kaldım 9. Haftada düşük oldu pgt li yapsam mı diye dusunuyorum en azından saglıklı emb transferı olur. Evet gecen hafta bi arkadasımın pgt li tutmadı fakat onda bagısklık gbi faktorler devreye gırıyo dediler bana onu da baskılıcaklarmış. Pgt nin oranları cok yüksek genel olarak tutuyo
Aminn cnmmAhhh ağzından bal damlıyorHepimize o günleri görmek nasip olsun
Hiç sorma, kafayı koyduğum anda daliyorum rüyalaraO yorgunluk uykusu bambaşka tatlı,dinlendirici oluyor. Biz de Sadakatsiz izliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?