Evet cnm Netflix, snowpıercer in yeni bolumu gelmıs dun, onu izledik simdi ,eşimle birlikte izlediğim var, ayrı ızledıgım varThe last kingdom netflix dizisi mi? Dun eşimle netflix te behind her eyes izledik 3 bölüm fena degıldı
Cok begendımBeğendin mi kuzum bende başlayacağım
Cabuk gectı ama belim agrıyor, uzun zamandır bu kadar ayakta kalmamıstım, ben derste de oturamıyorum hıc, hep ayakta gectıİyiyiz kuzum, sen nasılsın, nöbet nasıl geçti?
Ben de gulseren budayıcıoğlunun okumadığım kitaplarını okuyacağım, ozellıkle masumlar apartmanının kitabını.. Cok merak ettim acaba kitapta nasıl anlatılıyorEvet baya güzeldir o da. Çok oldu onu okuyalı, her kitabı ayrı güzel ayşe kulinin
Aslında cokta düşük degil benım komsum 0.3 amh ile 38 yasında 3 yumurtasıyla ikizlere hamıle kaldı doğurdu bile. Düşük sebebi degil bence amh.. kromzoom olarak normal yumurtaya denk gelmek bence asıl olay o aya denk gelınırse bebiş saglıklı oluyo. Yine bi arkadasımda 0.4 amh ile saglıklıyı 4. Denemesınde buldu o saglıklıyı doğurdu şimdi 2 yasında.. bizim normal yolla olmadı canım yaptrdık o da düşük oldu saglıksız bir bebekti sanırım.Ağustos’ta 0.44 tü
İnşallah daha da düşmemiştir
Siz neden tüp bebek yaptırmıştınız?
Hiç okumadım o yazarı ama güzel diyolar kitaplarına canimmBen de gulseren budayıcıoğlunun okumadığım kitaplarını okuyacağım, ozellıkle masumlar apartmanının kitabını.. Cok merak ettim acaba kitapta nasıl anlatılıyor
Snowpiercer izliyoruz ama gerıden gelıyoruz haftada 2 bölüm falan izliyoruz. Valla netflix nimetEvet cnm Netflix, snowpıercer in yeni bolumu gelmıs dun, onu izledik simdi ,eşimle birlikte izlediğim var, ayrı ızledıgım varKendım ayrı olarak The last kingdom ızlıyorum..
Kesınlıkle, resmen etinden kemıgınden faydalandım dıyelebılırimSnowpiercer izliyoruz ama gerıden gelıyoruz haftada 2 bölüm falan izliyoruz. Valla netflix nimet
Anladım gülüm sağolHamilelikte 3cm nin altı tehlikeli diye biliyorum
Evet bi kitabını okudum ben de, gercek olaylar olunca sarıyor baya.. Dıger kitaplarını da alıcamHiç okumadım o yazarı ama güzel diyolar kitaplarına canimm
Allah kabul etsin canım.Bahar temizliği yakın zaten bize de burada havalar çabuk ısındığı için.Bende adetliyken bol bol temizlik yaptım bitti cok şükür temizlik de adet deben cok dizi de tv de izlemiyorum bi Çukurova bide yeni izlemeye başladım kardeslerim agla agla bi hal oldum valla.. Bos kalan zamanlarimda genelde kuran okuyorum tesbih cekiyorum burdaki dua gruplari bana iyi geliyor
Bende geçen yaz yapamadım valla doğru düzgün hamile kalinca. Anca annemlerr tarif ettim. Bu yaz sıkı bi temizlik bekliyor beniAllah kabul etsin canım.Bahar temizliği yakın zaten bize de burada havalar çabuk ısındığı için.
Yine yapamazsın belkı deBende geçen yaz yapamadım valla doğru düzgün hamile kalinca. Anca annemlerr tarif ettim. Bu yaz sıkı bi temizlik bekliyor beni
İnşaAllah yine çok detaylı bi temizlik yapamayız.Bende geçen yaz yapamadım valla doğru düzgün hamile kalinca. Anca annemlerr tarif ettim. Bu yaz sıkı bi temizlik bekliyor beni
Oo tamam bildik bir dizi gibiCok begendımragnar dıye birinden bahsediliyor ama vikingdeki ragnar deil, Bı de genc ragnar varmıs onu daha gostermedı, isimler hap tandıık geliyor wessex krallıgı, norhambıa krallıgı falan.. 5. Bolumdeyim henuz
En sevdiğim öğretmen profili kanlı canlı ayakta anlatan. Allah eksikliginizi göstermesinCabuk gectı ama belim agrıyor, uzun zamandır bu kadar ayakta kalmamıstım, ben derste de oturamıyorum hıc, hep ayakta gectı
Ay çok şükür hepimizi bir korkutmak istedi demekki minikKızlar çok ama çok teşekkür ederim.
Aklıma bu yaz yaşadıklarım geldi hafta ve tablo da cok benzer olunca desteginizle acile gittim. Çok şükür her şey yolunda. Minik iyiprogestanı günde 2 kez kullan dedi doktor. Yarın kendi doktoruma da danışıcam. Ağrı kesici parol ve endol fitil verdi ağrım için de. Parolu denicem.
İyi ki varsınız. Tanıdıklarımdan önce size koşuyosam gerçekten koca bi iyi ki...
Canım geçmiş olsun çok şükür iyi olmanıza çok sevindimKızlar çok ama çok teşekkür ederim.
Aklıma bu yaz yaşadıklarım geldi hafta ve tablo da cok benzer olunca desteginizle acile gittim. Çok şükür her şey yolunda. Minik iyiprogestanı günde 2 kez kullan dedi doktor. Yarın kendi doktoruma da danışıcam. Ağrı kesici parol ve endol fitil verdi ağrım için de. Parolu denicem.
İyi ki varsınız. Tanıdıklarımdan önce size koşuyosam gerçekten koca bi iyi ki...
Okul yordu beni 1 de çıkıyoruz ama alışkın değiliz bayağıdırCabuk gectı ama belim agrıyor, uzun zamandır bu kadar ayakta kalmamıstım, ben derste de oturamıyorum hıc, hep ayakta gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?