Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
The last kingdom netflix dizisi mi? Dun eşimle netflix te behind her eyes izledik 3 bölüm fena degıldı
Evet cnm Netflix, snowpıercer in yeni bolumu gelmıs dun, onu izledik simdi ,eşimle birlikte izlediğim var, ayrı ızledıgım var Kendım ayrı olarak The last kingdom ızlıyorum..

Beğendin mi kuzum bende başlayacağım
Cok begendım ragnar dıye birinden bahsediliyor ama vikingdeki ragnar deil, Bı de genc ragnar varmıs onu daha gostermedı, isimler hap tandıık geliyor wessex krallıgı, norhambıa krallıgı falan.. 5. Bolumdeyim henuz

Evet baya güzeldir o da. Çok oldu onu okuyalı, her kitabı ayrı güzel ayşe kulinin
Ben de gulseren budayıcıoğlunun okumadığım kitaplarını okuyacağım, ozellıkle masumlar apartmanının kitabını.. Cok merak ettim acaba kitapta nasıl anlatılıyor

Ağustos’ta 0.44 tü
İnşallah daha da düşmemiştir
Siz neden tüp bebek yaptırmıştınız?
Aslında cokta düşük degil benım komsum 0.3 amh ile 38 yasında 3 yumurtasıyla ikizlere hamıle kaldı doğurdu bile. Düşük sebebi degil bence amh.. kromzoom olarak normal yumurtaya denk gelmek bence asıl olay o aya denk gelınırse bebiş saglıklı oluyo. Yine bi arkadasımda 0.4 amh ile saglıklıyı 4. Denemesınde buldu o saglıklıyı doğurdu şimdi 2 yasında.. bizim normal yolla olmadı canım yaptrdık o da düşük oldu saglıksız bir bebekti sanırım.

Ben de gulseren budayıcıoğlunun okumadığım kitaplarını okuyacağım, ozellıkle masumlar apartmanının kitabını.. Cok merak ettim acaba kitapta nasıl anlatılıyor
Hiç okumadım o yazarı ama güzel diyolar kitaplarına canimm

Evet cnm Netflix, snowpıercer in yeni bolumu gelmıs dun, onu izledik simdi ,eşimle birlikte izlediğim var, ayrı ızledıgım var Kendım ayrı olarak The last kingdom ızlıyorum..
Snowpiercer izliyoruz ama gerıden gelıyoruz haftada 2 bölüm falan izliyoruz. Valla netflix nimet

Allah kabul etsin canım.Bahar temizliği yakın zaten bize de burada havalar çabuk ısındığı için.

Allah kabul etsin canım.Bahar temizliği yakın zaten bize de burada havalar çabuk ısındığı için.
Bende geçen yaz yapamadım valla doğru düzgün hamile kalinca. Anca annemlerr tarif ettim. Bu yaz sıkı bi temizlik bekliyor beni

Bende geçen yaz yapamadım valla doğru düzgün hamile kalinca. Anca annemlerr tarif ettim. Bu yaz sıkı bi temizlik bekliyor beni
İnşaAllah yine çok detaylı bi temizlik yapamayız. Çünkü burada bulunan herkes riskli oluyo dikkat etmek gerekecek.

Kızlar çok ama çok teşekkür ederim.
Aklıma bu yaz yaşadıklarım geldi hafta ve tablo da cok benzer olunca desteginizle acile gittim. Çok şükür her şey yolunda. Minik iyi progestanı günde 2 kez kullan dedi doktor. Yarın kendi doktoruma da danışıcam. Ağrı kesici parol ve endol fitil verdi ağrım için de. Parolu denicem.

İyi ki varsınız. Tanıdıklarımdan önce size koşuyosam gerçekten koca bi iyi ki...

Cok begendım ragnar dıye birinden bahsediliyor ama vikingdeki ragnar deil, Bı de genc ragnar varmıs onu daha gostermedı, isimler hap tandıık geliyor wessex krallıgı, norhambıa krallıgı falan.. 5. Bolumdeyim henuz
Oo tamam bildik bir dizi gibi Başlarım bende

Ay çok şükür hepimizi bir korkutmak istedi demekki minik

Canım geçmiş olsun çok şükür iyi olmanıza çok sevindim

Cabuk gectı ama belim agrıyor, uzun zamandır bu kadar ayakta kalmamıstım, ben derste de oturamıyorum hıc, hep ayakta gectı
Okul yordu beni 1 de çıkıyoruz ama alışkın değiliz bayağıdır uyku bastırıyor bu saate bide progestana başladım ptesi o da yapıyormuydu uyku ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…