Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak içimiz rahatladı büyüyor annesı, sinyal yolluyor sana

Okul yordu beni 1 de çıkıyoruz ama alışkın değiliz bayağıdır uyku bastırıyor bu saate bide progestana başladım ptesi o da yapıyormuydu uyku ?
Evet sabah 7 de kalkıyorum dus al hazırlan derken baslıyor kostırmaca.. Ben fitil kullanmıstım pek uyku yapmadı.. Ama agızdan alıyorsan fena çarpıyormus dıyorlar.. İlk aşılamada iğne kullanmıstım o da cok uyku yapmıstı, sersemletmıstı resmen benı

Tam okula vardığımda almam gerekiyor (8 saatte bir almaya çalışıyorum) o nedenle hap olarak alıyorum fitil ilk başta bi iki denemiştim. O çarpıyor ozaman sürekli bi uyku hali var

Kızlar merhaba, bugün saat 15.30 gibi Dr Prüger erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Az önce Days comfort’u uyguladım hemen ekteki çizgi çıktı. Sizce gebelik var mı? Normalde döngülerim 25 gün, 3 ocakta düşük dolayısıyla kürtaj oldum 31 gün sonra yani 5 Şubatta adet oldum. Bu nedenle bat tarihim nedir bilmiyorum. Eski döngüme göre 25 gün ise 2 gün gecikti, kürtaj sonrası ilk döngü gibi 32 gün olacaksa daha 4 gün var. Çözemiyorum...

Eklentiler

• 66025B44-BFDE-493B-9BF8-DE9F3657E920.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 52
Liloss cnm tabiki nazlı olucak bizim bebeklerimiz böyle arada korkutucaklar annesi seni özlemiş demek gormeni istemiş

Kız kardeşim yeni fotoğraf var mı diyo

hem de ne nazlı, korkuttu... Bizim gibi kıymet bilse keşke herkes.
Herkes bir değil işte napcan.. Bi arkadaşım var hep der bu korku hic bitmicek annelik hep bi endise hali..

Yarın kan verin testlerin hassasiyeti farklı olabılır belkı

Tam okula vardığımda almam gerekiyor (8 saatte bir almaya çalışıyorum) o nedenle hap olarak alıyorum fitil ilk başta bi iki denemiştim. O çarpıyor ozaman sürekli bi uyku hali var
Progestan dır o zaman kac gun kaldı sımdı bata

Çok şükür canım.İnşallah hep yolunda gitsin herşey.

Çok sevindim iyi olmanıza kuzum maşşallah

Ben de gulseren budayıcıoğlunun okumadığım kitaplarını okuyacağım, ozellıkle masumlar apartmanının kitabını.. Cok merak ettim acaba kitapta nasıl anlatılıyor
Bak işte onu ben de okuyacağım, çok merak ediyorum. Kitabını okumak her zaman daha çok keyif veriyor. Sen kraliyete baya sardın ya, okumadıysan Boleyn Kızı nı şiddetle tavsiye ederim elinden bırakasın gelmez. Favorilerimden de söyliyim. Uçurtma avcısı, ustam ve ben (mimar sinanla ilgili hiç bilmediklerimiz, hayranlığım daha da arttı.)

Ucurtma avcısı favorimdir ustamve bene bakayım

Ah bu minnoşlar hep korkutuyor annelerini bende 2 defa hafta başı oldu kahverengi lekelenme sonra pembe oldu sorada kan şükür bebegim iyi 18 inde randevum var bakalım o zamana kadar bir yarammazlik yapmasa iyi sende içini ferah tut bol bol dinlen doktor bana ayakta durma ma mi önerdi agrikesici günde 1 tane alıyorum vitamin ve magnezyum da ins bebiş seni birdaha korkutmaz üzmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…