Bak içimiz rahatladıKızlar çok ama çok teşekkür ederim.
Aklıma bu yaz yaşadıklarım geldi hafta ve tablo da cok benzer olunca desteginizle acile gittim. Çok şükür her şey yolunda. Minik iyiprogestanı günde 2 kez kullan dedi doktor. Yarın kendi doktoruma da danışıcam. Ağrı kesici parol ve endol fitil verdi ağrım için de. Parolu denicem.
İyi ki varsınız. Tanıdıklarımdan önce size koşuyosam gerçekten koca bi iyi ki...
Evet sabah 7 de kalkıyorum dus al hazırlan derken baslıyor kostırmaca.. Ben fitil kullanmıstım pek uyku yapmadı.. Ama agızdan alıyorsan fena çarpıyormus dıyorlar.. İlk aşılamada iğne kullanmıstım o da cok uyku yapmıstı, sersemletmıstı resmen benıOkul yordu beni 1 de çıkıyoruz ama alışkın değiliz bayağıdıruyku bastırıyor bu saate bide progestana başladım ptesi o da yapıyormuydu uyku ?
Tam okula vardığımda almam gerekiyor (8 saatte bir almaya çalışıyorum) o nedenle hap olarak alıyorum fitil ilk başta bi iki denemiştim. O çarpıyor ozaman sürekli bi uyku hali varEvet sabah 7 de kalkıyorum dus al hazırlan derken baslıyor kostırmaca.. Ben fitil kullanmıstım pek uyku yapmadı.. Ama agızdan alıyorsan fena çarpıyormus dıyorlar.. İlk aşılamada iğne kullanmıstım o da cok uyku yapmıstı, sersemletmıstı resmen benı
Kız kardeşim yeni fotoğraf var mı diyoLiloss cnm tabiki nazlı olucak bizim bebeklerimiz böyle arada korkutucaklar annesi seni özlemiş demek gormeni istemiş
Kız kardeşim yeni fotoğraf var mı diyo
hem de ne nazlı, korkuttu... Bizim gibi kıymet bilse keşke herkes.
Yarın kan verinKızlar merhaba, bugün saat 15.30 gibi Dr Prüger erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Az önce Days comfort’u uyguladım hemen ekteki çizgi çıktı. Sizce gebelik var mı? Normalde döngülerim 25 gün, 3 ocakta düşük dolayısıyla kürtaj oldum 31 gün sonra yani 5 Şubatta adet oldum. Bu nedenle bat tarihim nedir bilmiyorum. Eski döngüme göre 25 gün ise 2 gün gecikti, kürtaj sonrası ilk döngü gibi 32 gün olacaksa daha 4 gün var. Çözemiyorum...
Progestan dır o zamanTam okula vardığımda almam gerekiyor (8 saatte bir almaya çalışıyorum) o nedenle hap olarak alıyorum fitil ilk başta bi iki denemiştim. O çarpıyor ozaman sürekli bi uyku hali var
Çok şükür canım.İnşallah hep yolunda gitsin herşey.Kızlar çok ama çok teşekkür ederim.
Aklıma bu yaz yaşadıklarım geldi hafta ve tablo da cok benzer olunca desteginizle acile gittim. Çok şükür her şey yolunda. Minik iyiprogestanı günde 2 kez kullan dedi doktor. Yarın kendi doktoruma da danışıcam. Ağrı kesici parol ve endol fitil verdi ağrım için de. Parolu denicem.
İyi ki varsınız. Tanıdıklarımdan önce size koşuyosam gerçekten koca bi iyi ki...
Çok sevindim iyi olmanıza kuzum maşşallahKızlar çok ama çok teşekkür ederim.
Bak işte onu ben de okuyacağım, çok merak ediyorum. Kitabını okumak her zaman daha çok keyif veriyor. Sen kraliyete baya sardın ya, okumadıysan Boleyn Kızı nı şiddetle tavsiye ederim elinden bırakasın gelmez. Favorilerimden de söyliyim. Uçurtma avcısı, ustam ve ben (mimar sinanla ilgili hiç bilmediklerimiz, hayranlığım daha da arttı.)Ben de gulseren budayıcıoğlunun okumadığım kitaplarını okuyacağım, ozellıkle masumlar apartmanının kitabını.. Cok merak ettim acaba kitapta nasıl anlatılıyor
Bu gunlerde rahme gelmiş olcak6gün canım
Ucurtma avcısı favorimdirBak işte onu ben de okuyacağım, çok merak ediyorum. Kitabını okumak her zaman daha çok keyif veriyor. Sen kraliyete baya sardın ya, okumadıysan Boleyn Kızı nı şiddetle tavsiye ederim elinden bırakasın gelmez. Favorilerimden de söyliyim. Uçurtma avcısı, ustam ve ben (mimar sinanla ilgili hiç bilmediklerimiz, hayranlığım daha da arttı.)
Ah bu minnoşlar hep korkutuyor annelerini bende 2 defa hafta başı oldu kahverengi lekelenme sonra pembe oldu sorada kan şükür bebegim iyi 18 inde randevum var bakalım o zamana kadar bir yarammazlik yapmasa iyiDün kahverengi leke geldi ilk defa bu kadar koyuydu. Biraz tedirgin oldum ağrım da vardı, bekledim. Hiç de yorulmadım hep istirahat ediyorum. Sabah gayet iyi uyandım leke gelmedi tekrar. ama ağrım var şimdi de gitsem mi acile bilemedim kızlar
Ben yürüyüş yapıyorum sabahları çok zararı olmaz demi?Bu gunlerde rahme gelmiş olcak
EvettAz kalmışhadi hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?