Hayırlısı olsun canım bu 2. Kullanımın mı?Bugün adetin 5.günü ve yeniden femaraya başlıyorum hadi bismillah
Yok canım, yuruyus faydalı hatta, agır spor yapılması ıyı olmuyor.. Bende okula yuruyerek gıdıp geliyorum yaklasık gıt gel 5bın adım oluyorBen yürüyüş yapıyorum sabahları çok zararı olmaz demi?
Ben de geçenlerde sormuştum sağ olsun arkadaşlar yanıtladılar. Benim reglim yine aynı döngüde oldu ama dediğin gibiydi benim de daha sıvı. Böyle değişiklikler olması normalmiş. Normale göre az ya da çok gelebilirmiş.Kızlar düşükten sonra adetlerınız düzenli mi oldu? Bi de kanamanız düşükten sonra degişti mi? Benım eskisi gbi degil kanamam daha sulu gibi cok özür dilerim eskiden parcalı oluyodu
Kaç ay boyle gidicek acaba.. normalse iyi saglığımız yerınde olsundaBen de geçenlerde sormuştum sağ olsun arkadaşlar yanıtladılar. Benim reglim yine aynı döngüde oldu ama dediğin gibiydi benim de daha sıvı. Böyle değişiklikler olması normalmiş. Normale göre az ya da çok gelebilirmiş.
Baktın mi netten cnm protein s ye ne oluyomuşKızlar butun sonuclarım cıkmıs, lupus negatıf,protein s yüksek, ANA poztif.. Yarın gorusmeye gıdıcem
Trombofili ile alakalı bısey ama, ben anlayamıyorum bunları ya, cidden kafam basmıyor, cok fazla yabancı kelime gecıyor, genelde protein s eksikliğinden bahsediyor.. Benımkı ıyı bısey mi acaba diye dusunuyorumBaktın mi netten cnm protein s ye ne oluyomuş
Protein s düşüklüğünü duymuştum da canım yüksekliğini duymamıştımKızlar butun sonuclarım cıkmıs, lupus negatıf,protein s yüksek, ANA poztif.. Yarın gorusmeye gıdıcem
Kanımda protein kaynıyorProtein s düşüklüğünü duymuştum da canım yüksekliğini duymamıştım
Lupusun negatif olması iyi olmuş, bende kendıme bakıyorum lupus falan var mı dıye kızarık yanaklar oluyomuş o gorunmuyoKanımda protein kaynıyor
Zor olsa da bence kurcalama çok okuma sonra cidden aklın allak bullak oluyor gidince doktor söyler, birde ben bu değerlerden şunu anladım bazıları tek başına yüksek veya az bir anlam ifade etmiyor galiba atıyorum ciddi kan pıhtılaşman var ve bunlardan da sıkıntı var ikisi birleşince sıkıntı oluyor gibi tam anlatabildim mi bilmiyorum amaTrombofili ile alakalı bısey ama, ben anlayamıyorum bunları ya, cidden kafam basmıyor, cok fazla yabancı kelime gecıyor, genelde protein s eksikliğinden bahsediyor.. Benımkı ıyı bısey mi acaba diye dusunuyorum
Yapma kız sabret bekle varsa bebekr daha küçük rahatsız etme yerinden kaymasin baze kadınları n rahmi aşağıda olur bunu kimse anlamıyor sonra sonuçlar kötü oluyot sen evde dinlen ağır iş yapmaBen yürüyüş yapıyorum sabahları çok zararı olmaz demi?
Benimki düzene girdidie sadece kan miktarı değişti ilk 2 gün nazlanir sancı yapardı yoğun gelirdicsonraki günler çok sancılı az gelirdi herkesin değişiyorKızlar düşükten sonra adetlerınız düzenli mi oldu? Bi de kanamanız düşükten sonra degişti mi? Benım eskisi gbi degil kanamam daha sulu gibi cok özür dilerim eskiden parcalı oluyodu
Paroli dene günde 1 mi önerdi benim ki Paracetamol verdi günde 1 içiyorum karın agrilarimi lekelenmeleri mi kesti ne yaptın doktora gittin mi simdiKızlar çok ama çok teşekkür ederim.
Aklıma bu yaz yaşadıklarım geldi hafta ve tablo da cok benzer olunca desteginizle acile gittim. Çok şükür her şey yolunda. Minik iyiprogestanı günde 2 kez kullan dedi doktor. Yarın kendi doktoruma da danışıcam. Ağrı kesici parol ve endol fitil verdi ağrım için de. Parolu denicem.
İyi ki varsınız. Tanıdıklarımdan önce size koşuyosam gerçekten koca bi iyi ki...
hayırlı haberler al inşallah canım. inşallah iyidir sonuçlarınKızlar butun sonuclarım cıkmıs, lupus negatıf,protein s yüksek, ANA poztif.. Yarın gorusmeye gıdıcem
Öyle mi diyorsun tatlımYapma kız sabret bekle varsa bebekr daha küçük rahatsız etme yerinden kaymasin baze kadınları n rahmi aşağıda olur bunu kimse anlamıyor sonra sonuçlar kötü oluyot sen evde dinlen ağır iş yapmayürüyüş yapma bekle var mı belirtiler
Oo iyiymiş senin canım ben okula arabayla gidiyorum da evime yakın park var kardeşimle yürüyüşe başladıkYok canım, yuruyus faydalı hatta, agır spor yapılması ıyı olmuyor.. Bende okula yuruyerek gıdıp geliyorum yaklasık gıt gel 5bın adım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?