Bu protein s ve c pıhtılaşmayla ilgiliydi kuzum banada bakmıştı doktor bakalım ne diyecek yarınKızlar butun sonuclarım cıkmıs, lupus negatıf,protein s yüksek, ANA poztif.. Yarın gorusmeye gıdıcem
Benım ana ve protein normal dısı.. Cok merak edıyorum ne olcak acaba.. Her defasında arastırmıcam dıyorum, Bı baktım 14 sekme acık..Lupusun negatif olması iyi olmuş, bende kendıme bakıyorum lupus falan var mı dıye kızarık yanaklar oluyomuş o gorunmuyoama ANA ve proteinlerden suphelıyım.. iyice paranoyak olduk hale bak
Çok anlamıyorum ama aklından çıktı en azından canım belirsizlik sinir bozucu oluyorKızlar butun sonuclarım cıkmıs, lupus negatıf,protein s yüksek, ANA poztif.. Yarın gorusmeye gıdıcem
Bence canım yürüyüş yapma dikkat et çok hassas lar varsa küçüktür yürüdükçe akıntın da olur agrinda. Tabi bilemeyiz Allah bilir inşallah vardır benimde belirtilerim kasik ağrısı ve akıntıydi sabretÖyle mi diyorsun tatlımvalla kasık ağrısı oluyor arada başka birşey yok akıntım var bide
Protein s’nin düşük olması kötü birşey, pıhtılaşmaya eğilim yapıyor senin iyi çıkmış canımKızlar butun sonuclarım cıkmıs, lupus negatıf,protein s yüksek, ANA poztif.. Yarın gorusmeye gıdıcem
Evet, mesela benım ana poztif cıktı 2 ay sonra tekrar bakılıyormjs galıba Bı topıkte arkadslar oyle dedı.. Bazı doktorlar ilk deger de cıddıye alıyormuş bazıları tekrarlamak ıstıyormus testı..Zor olsa da bence kurcalama çok okuma sonra cidden aklın allak bullak oluyor gidince doktor söyler, birde ben bu değerlerden şunu anladım bazıları tek başına yüksek veya az bir anlam ifade etmiyor galiba atıyorum ciddi kan pıhtılaşman var ve bunlardan da sıkıntı var ikisi birleşince sıkıntı oluyor gibi tam anlatabildim mi bilmiyorum ama
Ama şu protein işini merak ettim bakalım ona ne açıklama getirecek bize de haber ver tamam mı
Haklısın canım dikkat etmek lazım sağolBence canım yürüyüş yapma dikkat et çok hassas lar varsa küçüktür yürüdükçe akıntın da olur agrinda. Tabi bilemeyiz Allah bilir inşallah vardır benimde belirtilerim kasik ağrısı ve akıntıydi sabretkısmeti de vardır inşallah ama adet olsan bu birkaç gün kala kasık ağrısı olur ksrin ağrısı belki tutmuştur bu ay
Hayırlısı bakalımKızlar butun sonuclarım cıkmıs, lupus negatıf,protein s yüksek, ANA poztif.. Yarın gorusmeye gıdıcem
Aaa senın ailen de mı eskısehırde, sen oralısın o zamanOo iyiymiş senin canım ben okula arabayla gidiyorum da evime yakın park var kardeşimle yürüyüşe başladık
Hadi bakalım gelsin inşallah müjdeli haberHaklısın canım dikkat etmek lazım sağolinşallah vardır Pazartesi yada salı test yaparım gelmek bilmedi
Amin cnmÇok anlamıyorum ama aklından çıktı en azından canım belirsizlik sinir bozucu oluyorHem sorun ne bilirlerse herşeye çözüm de buluyorlar çok şükür hayırlısı olsun
Yaa oyle mı dıyosunProtein s’nin düşük olması kötü birşey, pıhtılaşmaya eğilim yapıyor senin iyi çıkmış canımAna için bakalım ne diyecek
Canım en iyisini doktor değerlendırır bu sonuçlar birbirleriyle de ilişkili olabılır galıba inşallah bır sorun yoktur kalbını ferah tutEvet, mesela benım ana poztif cıktı 2 ay sonra tekrar bakılıyormjs galıba Bı topıkte arkadslar oyle dedı.. Bazı doktorlar ilk deger de cıddıye alıyormuş bazıları tekrarlamak ıstıyormus testı..
Aynen 2 defa pozitif cıkarsa teshıs koyuyo bazı doktorlar bazılarıda ilkinde teshis koyuyoEvet, mesela benım ana poztif cıktı 2 ay sonra tekrar bakılıyormjs galıba Bı topıkte arkadslar oyle dedı.. Bazı doktorlar ilk deger de cıddıye alıyormuş bazıları tekrarlamak ıstıyormus testı..
Aynen cnm bekleyip gorelımCanım en iyisini doktor değerlendırır bu sonuçlar birbirleriyle de ilişkili olabılır galıba inşallah bır sorun yoktur kalbını ferah tut
Benımkı bıdaha ıster kesınAynen 2 defa pozitif cıkarsa teshıs koyuyo bazı doktorlar bazılarıda ilkinde teshis koyuyo
Evet canım ikimize Eskişehirliyiz aileler de buradaAaa senın ailen de mı eskısehırde, sen oralısın o zaman
Hayırlı haberlerle gelKızlar butun sonuclarım cıkmıs, lupus negatıf,protein s yüksek, ANA poztif.. Yarın gorusmeye gıdıcem
Ohh ne guzel ya, yerleşik hayat sizinki deseneEvet canım ikimize Eskişehirliyiz aileler de burada
Dün akşam gittim kuzum, günde 1 önerdi bana da senin gibi.Paroli dene günde 1 mi önerdi benim ki Paracetamol verdi günde 1 içiyorum karın agrilarimi lekelenmeleri mi kesti ne yaptın doktora gittin mi simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?