Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar butun sonuclarım cıkmıs, lupus negatıf,protein s yüksek, ANA poztif.. Yarın gorusmeye gıdıcem
Bu protein s ve c pıhtılaşmayla ilgiliydi kuzum banada bakmıştı doktor bakalım ne diyecek yarın

Lupusun negatif olması iyi olmuş, bende kendıme bakıyorum lupus falan var mı dıye kızarık yanaklar oluyomuş o gorunmuyo ama ANA ve proteinlerden suphelıyım.. iyice paranoyak olduk hale bak
Benım ana ve protein normal dısı.. Cok merak edıyorum ne olcak acaba.. Her defasında arastırmıcam dıyorum, Bı baktım 14 sekme acık..

Kızlar butun sonuclarım cıkmıs, lupus negatıf,protein s yüksek, ANA poztif.. Yarın gorusmeye gıdıcem
Çok anlamıyorum ama aklından çıktı en azından canım belirsizlik sinir bozucu oluyor Hem sorun ne bilirlerse herşeye çözüm de buluyorlar çok şükür hayırlısı olsun

Öyle mi diyorsun tatlım valla kasık ağrısı oluyor arada başka birşey yok akıntım var bide
Bence canım yürüyüş yapma dikkat et çok hassas lar varsa küçüktür yürüdükçe akıntın da olur agrinda. Tabi bilemeyiz Allah bilir inşallah vardır benimde belirtilerim kasik ağrısı ve akıntıydi sabret kısmeti de vardır inşallah ama adet olsan bu birkaç gün kala kasık ağrısı olur ksrin ağrısı belki tutmuştur bu ay

Protein s’nin düşük olması kötü birşey, pıhtılaşmaya eğilim yapıyor senin iyi çıkmış canım Ana için bakalım ne diyecek

Evet, mesela benım ana poztif cıktı 2 ay sonra tekrar bakılıyormjs galıba Bı topıkte arkadslar oyle dedı.. Bazı doktorlar ilk deger de cıddıye alıyormuş bazıları tekrarlamak ıstıyormus testı..

Haklısın canım dikkat etmek lazım sağol inşallah vardır Pazartesi yada salı test yaparım gelmek bilmedi

Protein s’nin düşük olması kötü birşey, pıhtılaşmaya eğilim yapıyor senin iyi çıkmış canım Ana için bakalım ne diyecek
Yaa oyle mı dıyosun zaten heryerde dusuklugunden bahsediliyor.. Yuksek cıkması ile ılgılı bılgı yok cok fazla

Evet, mesela benım ana poztif cıktı 2 ay sonra tekrar bakılıyormjs galıba Bı topıkte arkadslar oyle dedı.. Bazı doktorlar ilk deger de cıddıye alıyormuş bazıları tekrarlamak ıstıyormus testı..
Canım en iyisini doktor değerlendırır bu sonuçlar birbirleriyle de ilişkili olabılır galıba inşallah bır sorun yoktur kalbını ferah tut

Aynen 2 defa pozitif cıkarsa teshıs koyuyo bazı doktorlar bazılarıda ilkinde teshis koyuyo

Hayırlı haberlerle gel
Ana'yi bildiğim kadarıyla romatoloğun değerlendirmesini ister. Sağlıklı kişilerde de yüksek çıkabiliyomuş o kesimde olursun inş hayırlısı ise

Protein s tek başına olmasa da pıhtılaşma önleyici bi madde. Eksikliğindense yüksekliği daha masum bence. Hadi her şey yolunda gitsin allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…