Evet ben öğretmenliğe başlayınca başka yerlerdeydim çok şükür evlenince getirdi beni eşimOhh ne guzel ya, yerleşik hayat sizinki desene
Amin kuzumHayırlı haberlerle gel
Ana'yi bildiğim kadarıyla romatoloğun değerlendirmesini ister. Sağlıklı kişilerde de yüksek çıkabiliyomuş o kesimde olursun inş hayırlısı ise
Protein s tek başına olmasa da pıhtılaşma önleyici bi madde. Eksikliğindense yüksekliği daha masum bence. Hadi her şey yolunda gitsin allahım
Memleketten evlenmek ıyı oluyor bu acıdan.. Ben göcebe gibiyimEvet ben öğretmenliğe başlayınca başka yerlerdeydim çok şükür evlenince getirdi beni eşimhatta bir süre ayrıydık
Eskişehir'in neresinden bende Eskişehir'in köyünde oturuyorumEvet canım ikimize Eskişehirliyiz aileler de burada
Bakalım doktorun ne dicek cnm önemli olan oTrombofili ile alakalı bısey ama, ben anlayamıyorum bunları ya, cidden kafam basmıyor, cok fazla yabancı kelime gecıyor, genelde protein s eksikliğinden bahsediyor.. Benımkı ıyı bısey mi acaba diye dusunuyorum
Çok iyi koyulaşmışKızlar salı gün yani 12. Gün 11 mm olan yumurta galiba gelişmeye başlamış değil mi bugün T çizgisi koyulaştı
Cumartesi gel demişti doktor ben şimdi ne yapcam bilemedimÇok iyi koyulaşmış
Hocam atladım geliyorum bi koşu yumurtama bak heleCumartesi gel demişti doktor ben şimdi ne yapcam bilemedim
İki günde ne kadar büyücek ki neyse sabırla bekleyeyimHocam atladım geliyorum bi koşu yumurtama bak hele
Off 2 gün varmış hem de heyecanlandım
Sağol tatlım. Daha önce 2 ay kullandım. Ikincisinde hamile kalmıştım zaten. Sonra düşük olunca 3 regl ara verdik. Bu ay 3.kez kullanmış olucam yani. Ancak femarayla hamile kalabildiğim için heyecan yaptım bu seferHayırlısı olsun canım bu 2. Kullanımın mı?
Ayy hadi bakalım olur inşallah yineSağol tatlım. Daha önce 2 ay kullandım. Ikincisinde hamile kalmıştım zaten. Sonra düşük olunca 3 regl ara verdik. Bu ay 3.kez kullanmış olucam yani. Ancak femarayla hamile kalabildiğim için heyecan yaptım bu sefer
Aa hangisi canım? Ben merkezdeymEskişehir'in neresinden bende Eskişehir'in köyünde oturuyorum
Evet rahat oluyormuş vallaMemleketten evlenmek ıyı oluyor bu acıdan.. Ben göcebe gibiyim
Okuduklarımda genelde 2.ayda hamile kalmışlar. İnşallah senin de öyle olurAyy hadi bakalım olur inşallah yine
Benimde 2. Kullanımım bu ay olacak mı diye beklemekteym
1.5-2 mm daha büyür canımİki günde ne kadar büyücek ki neyse sabırla bekleyeyimay ben de bu gün de silik çıkar diye yaptım yerine sakin sakin götürdüm sonra idrak ettim
Valla nasip artık bakalım cumartesi doktora kadar yine de ovulasyon ile takip ederim artık gidince ne derse1.5-2 mm daha büyür canımhadi bakalım hayırlısı
Aynen canım güzel düşünelim güzel olsunValla nasip artık bakalım cumartesi doktora kadar yine de ovulasyon ile takip ederim artık gidince ne derse
İnşallah canımOkuduklarımda genelde 2.ayda hamile kalmışlar. İnşallah senin de öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?