- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Yaaa harika haber buKızlar ben dün akşam dayanamadım test yaptım idrar seyreltik olduğu halde ince bir çizgi çıktı ama o öncekiler gibi ışıkla bakıp oynata oynata görmeye çalıştıklarımdan değil ve 3 dakika içinde çıktı ve eşim de diğerleri gibi değil bu görünüyor pembemsi dedi. Predictor early testten yaptım. Adeti pazar ya da ptesi bekliyordum. Yarın sabah birdaha yapıcam o yüzden kesinleşmeden söylemek istemedim ama çok umutluyumdua edin koyulaşsın olur mu Koyulaşırsa yarın akşam da acilden kan testi yaptırıcam çok heyecanlıyım inşallah bebiş vardır ve bu sefer sağlıkla gelir
Ayy canım hadi inşallahKızlar ben dün akşam dayanamadım test yaptım idrar seyreltik olduğu halde ince bir çizgi çıktı ama o öncekiler gibi ışıkla bakıp oynata oynata görmeye çalıştıklarımdan değil ve 3 dakika içinde çıktı ve eşim de diğerleri gibi değil bu görünüyor pembemsi dedi. Predictor early testten yaptım. Adeti pazar ya da ptesi bekliyordum. Yarın sabah birdaha yapıcam o yüzden kesinleşmeden söylemek istemedim ama çok umutluyumdua edin koyulaşsın olur mu Koyulaşırsa yarın akşam da acilden kan testi yaptırıcam çok heyecanlıyım inşallah bebiş vardır ve bu sefer sağlıkla gelir
Ya atsana bi burayaKızlar ben dün akşam dayanamadım test yaptım idrar seyreltik olduğu halde ince bir çizgi çıktı ama o öncekiler gibi ışıkla bakıp oynata oynata görmeye çalıştıklarımdan değil ve 3 dakika içinde çıktı ve eşim de diğerleri gibi değil bu görünüyor pembemsi dedi. Predictor early testten yaptım. Adeti pazar ya da ptesi bekliyordum. Yarın sabah birdaha yapıcam o yüzden kesinleşmeden söylemek istemedim ama çok umutluyumdua edin koyulaşsın olur mu Koyulaşırsa yarın akşam da acilden kan testi yaptırıcam çok heyecanlıyım inşallah bebiş vardır ve bu sefer sağlıkla gelir
Hadi insallh canim. Cok guzel haber buKızlar ben dün akşam dayanamadım test yaptım idrar seyreltik olduğu halde ince bir çizgi çıktı ama o öncekiler gibi ışıkla bakıp oynata oynata görmeye çalıştıklarımdan değil ve 3 dakika içinde çıktı ve eşim de diğerleri gibi değil bu görünüyor pembemsi dedi. Predictor early testten yaptım. Adeti pazar ya da ptesi bekliyordum. Yarın sabah birdaha yapıcam o yüzden kesinleşmeden söylemek istemedim ama çok umutluyumdua edin koyulaşsın olur mu Koyulaşırsa yarın akşam da acilden kan testi yaptırıcam çok heyecanlıyım inşallah bebiş vardır ve bu sefer sağlıkla gelir
Yaaa harika haber buhemen çıktıysa muhakkak vardır. Hadi inşallah haberdar et bizi
Ayy canım hadi inşallahbence vardır öyle çıktıysa
Ya atsana bi buraya
Çok teşekkür ederim hepinize valla sizin sayenizde sürekli ağlama krizlerim geçti illa ki onun da etkisi vardırHadi insallh canim. Cok guzel haber buinsallh kop koyu olur zamanla
Bebiş yolda demekKızlar ben dün akşam dayanamadım test yaptım idrar seyreltik olduğu halde ince bir çizgi çıktı ama o öncekiler gibi ışıkla bakıp oynata oynata görmeye çalıştıklarımdan değil ve 3 dakika içinde çıktı ve eşim de diğerleri gibi değil bu görünüyor pembemsi dedi. Predictor early testten yaptım. Adeti pazar ya da ptesi bekliyordum. Yarın sabah birdaha yapıcam o yüzden kesinleşmeden söylemek istemedim ama çok umutluyumdua edin koyulaşsın olur mu Koyulaşırsa yarın akşam da acilden kan testi yaptırıcam çok heyecanlıyım inşallah bebiş vardır ve bu sefer sağlıkla gelir
Hayırlı olsunÇok teşekkür ederim hepinize valla sizin sayenizde sürekli ağlama krizlerim geçti illa ki onun da etkisi vardırptesi yaşadığım buhrandan sonra hiç beklemiyordum şok oldum inşallah koyulaşır Fotoda pek net çekemedim akşam ama atayım. Gözle görülüyor normalde ışık tutmaya gerek kalmıyor burda çok belli değil. Flashsız çektim bunu da.
İnşallah daha çok erken konuşmak için ama yoldaşlarımla paylaşmak istedim belirtilerim de var inşallah hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşalımBebiş yolda demekcok sevındım cnm.ınsallah sabah daha da koyılasarak goruruz
Kız bu benim ilk testime çok benziyorResmi atamamışım birdaha deniyorum
Yaaa öyle miiii akşam baktım ya bide birsürü su içmiştim ona rağmen çıkınca umutlandım allahım utandırmasınKız bu benim ilk testime çok benziyorgece böyleydi sabah beta hcg 18 çıkmıştı Daha çokk minik annesi
Ay bugün benim de koyu
Valla gözüküyorResmi atamamışım birdaha deniyorum
Ooo çok iyi koyulaşmış değerlendirin kesinlikle
Yaa yeriiimValla gözüküyorinşallah kanda da görürsün ve sağlıklı bir şekilde ilerler değerin sonra gruptaki kızlar ile arka arkaya şurada doğum resimlerinizi görmek nasip olsun ay her birinizin haberini alınca bu şekildeyim
Ay nasıl güldümYaa yeriiimçok teşekkür ederim katkınız çok büyük inşallah çıkar bu kadar yaygaraya yarın koyulaşmazsa ben iptal
Amin kuzumAy nasıl güldümcidden hepimiz bu konuda aynıyız ya ben ovulasyon testini bile kırk kez eşime onaylatıyorum değil mi ki hamilelik için yapılan test çok haklısın ama biz iyi düşünelim ya olumlu bakalım o miniğin göz kırpışı olsun bize Allahım çok amin
Kız bu bariz ben burdayım diyorResmi atamamışım birdaha deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?