Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben dün akşam dayanamadım test yaptım idrar seyreltik olduğu halde ince bir çizgi çıktı ama o öncekiler gibi ışıkla bakıp oynata oynata görmeye çalıştıklarımdan değil ve 3 dakika içinde çıktı ve eşim de diğerleri gibi değil bu görünüyor pembemsi dedi. Predictor early testten yaptım. Adeti pazar ya da ptesi bekliyordum. Yarın sabah birdaha yapıcam o yüzden kesinleşmeden söylemek istemedim ama çok umutluyum dua edin koyulaşsın olur mu Koyulaşırsa yarın akşam da acilden kan testi yaptırıcam çok heyecanlıyım inşallah bebiş vardır ve bu sefer sağlıkla gelir

Yaaa harika haber bu hemen çıktıysa muhakkak vardır. Hadi inşallah haberdar et bizi

Ayy canım hadi inşallah bence vardır öyle çıktıysa

Ya atsana bi buraya

Hadi insallh canim. Cok guzel haber bu insallh kop koyu olur zamanla

Yaaa harika haber bu hemen çıktıysa muhakkak vardır. Hadi inşallah haberdar et bizi
Ayy canım hadi inşallah bence vardır öyle çıktıysa
Ya atsana bi buraya
Hadi insallh canim. Cok guzel haber bu insallh kop koyu olur zamanla
Çok teşekkür ederim hepinize valla sizin sayenizde sürekli ağlama krizlerim geçti illa ki onun da etkisi vardır ptesi yaşadığım buhrandan sonra hiç beklemiyordum şok oldum inşallah koyulaşır Fotoda pek net çekemedim akşam ama atayım. Gözle görülüyor normalde ışık tutmaya gerek kalmıyor burda çok belli değil. Flashsız çektim bunu da.

Bebiş yolda demek cok sevındım cnm.ınsallah sabah daha da koyılasarak goruruz

Hayırlı olsun İnşallah sağlıklı ilerler kucağına alırsın

Bebiş yolda demek cok sevındım cnm.ınsallah sabah daha da koyılasarak goruruz
İnşallah daha çok erken konuşmak için ama yoldaşlarımla paylaşmak istedim belirtilerim de var inşallah hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşalım sana ayrıca çok teşekkür ediyorum bu grup en iyi terapiden bile daha iyi ve iyi ki kurmuşsun inşallah yarın da daha koyu çıkarsa o zaman birazcık sevinebilcem

Resmi atamamışım birdaha deniyorum
Valla gözüküyorinşallah kanda da görürsün ve sağlıklı bir şekilde ilerler değerin sonra gruptaki kızlar ile arka arkaya şurada doğum resimlerinizi görmek nasip olsun ay her birinizin haberini alınca bu şekildeyim

Yaa yeriiim çok teşekkür ederim katkınız çok büyük inşallah çıkar bu kadar yaygaraya yarın koyulaşmazsa ben iptal

Yaa yeriiim çok teşekkür ederim katkınız çok büyük inşallah çıkar bu kadar yaygaraya yarın koyulaşmazsa ben iptal
Ay nasıl güldüm cidden hepimiz bu konuda aynıyız ya ben ovulasyon testini bile kırk kez eşime onaylatıyorum değil mi ki hamilelik için yapılan test çok haklısın ama biz iyi düşünelim ya olumlu bakalım o miniğin göz kırpışı olsun bize Allahım çok amin

Amin kuzum ben de dün akşamdan beri yazsam mı yazsam mı delirdim bide yazmazsam ihanet gibi geldi o kadar birlikte dualar ettik nasıl yazmam sevinç de üzüntü de beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…