Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim. Inşallah sağlıkla ilerler. Her şey gönlünce olsuuun

Ayyyy süper haber bebiş gelıyooo Düşükten sonra kaçıncı ayın kuzum?

Ayyyy süper haber bebiş gelıyooo Düşükten sonra kaçıncı ayın kuzum?
Yaa inşallah öyledir bu sefer kötü şeyleri aklıma getirmemeye çalışıyorum inşallah herşey yolunda gider hayırlısıyla 9 kasımda olmuştu operasyon 3 ay oldu yani çok şaşırdım nerdeyse eşim işgüzar bi doktor yüzünden varikosel ameliyatı olucaktı ve deneyemeyecektik bile iyi ki başka doktora da gitmiş takviye (zeucit ve keçiboynuzu pekmezi) işe yaradı demekki... Bir önceki gebeliğim 1 yılda anca olmuştu çok şaşkınım

Rabbim ol desin yeter kuzum İlk 3 ay gebelık oranı zaten cok yuksek oluyomuş canım.. cokkk sevındım boyle biri hamıle kalınca insanın içi kıpır kıpır oluyo pozitif seyler gormek istiyo insan

Çok şükür Kasım ayından bu yana beni de burası toparladı yoksa 3 ayın sonunda şimdi asla deneyemezdim tekrar bakalım ne zaman nasip olur
Rabbim ol desin yeter kuzum İlk 3 ay gebelık oranı zaten cok yuksek oluyomuş canım.. cokkk sevındım boyle biri hamıle kalınca insanın içi kıpır kıpır oluyo pozitif seyler gormek istiyo insan
Cok net goruluyor yarın cok heycanlı Bi gün olcka
Hepimizin yüzünü güldürsün inşallah allahım hala inanamıyorum burada paylaşınca daha bir heyecan bastı

Ayni gün yumurtladik o zaman canim ❤ cok heyecanli bebislere dönüsur ikiside insallah kuzum
Sağlıkla inşallah ben ne yapacağımı da bilemedim salı gün daha 11mm gözüküyordu doktor cumartesi gel dedi ama bugün çizgi baya koyulaştı ama değerlendirmeyeceğim yarın baktım silikleşirse anca o zaman cumartesiyi beklemem ay bilemedim çok karışık hem de heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…