- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Çok sevindim. Inşallah sağlıkla ilerler. Her şey gönlünce olsuuunKızlar ben dün akşam dayanamadım test yaptım idrar seyreltik olduğu halde ince bir çizgi çıktı ama o öncekiler gibi ışıkla bakıp oynata oynata görmeye çalıştıklarımdan değil ve 3 dakika içinde çıktı ve eşim de diğerleri gibi değil bu görünüyor pembemsi dedi. Predictor early testten yaptım. Adeti pazar ya da ptesi bekliyordum. Yarın sabah birdaha yapıcam o yüzden kesinleşmeden söylemek istemedim ama çok umutluyumdua edin koyulaşsın olur mu Koyulaşırsa yarın akşam da acilden kan testi yaptırıcam çok heyecanlıyım inşallah bebiş vardır ve bu sefer sağlıkla gelir
Çok güzel canimm
Yaa öyle mi kuzummKız bu bariz ben burdayım diyor
Çok teşekkür ederim canımÇok sevindim. Inşallah sağlıkla ilerler. Her şey gönlünce olsuuun
Ayyyy süper haber bebiş gelıyoooÇok teşekkür ederim hepinize valla sizin sayenizde sürekli ağlama krizlerim geçti illa ki onun da etkisi vardırptesi yaşadığım buhrandan sonra hiç beklemiyordum şok oldum inşallah koyulaşır Fotoda pek net çekemedim akşam ama atayım. Gözle görülüyor normalde ışık tutmaya gerek kalmıyor burda çok belli değil. Flashsız çektim bunu da.
Yaa inşallah öyledir bu sefer kötü şeyleri aklıma getirmemeye çalışıyorum inşallah herşey yolunda gider hayırlısıylaAyyyy süper haber bebiş gelıyoooDüşükten sonra kaçıncı ayın kuzum?
İnşallah artık hep güzel şeyler paylaşırızAmin kuzumben de dün akşamdan beri yazsam mı yazsam mı delirdim bide yazmazsam ihanet gibi geldi o kadar birlikte dualar ettik nasıl yazmam sevinç de üzüntü de beraber
Amiiiiinİnşallah artık hep güzel şeyler paylaşırız
Çok şükür Kasım ayından bu yana beni de burası toparladıAmiiiiindualara devam bu grup inanılmaz
Rabbim ol desin yeter kuzumYaa inşallah öyledir bu sefer kötü şeyleri aklıma getirmemeye çalışıyorum inşallah herşey yolunda gider hayırlısıyla9 kasımda olmuştu operasyon 3 ay oldu yani çok şaşırdım nerdeyse eşim işgüzar bi doktor yüzünden varikosel ameliyatı olucaktı ve deneyemeyecektik bile iyi ki başka doktora da gitmiş takviye (zeucit ve keçiboynuzu pekmezi) işe yaradı demekki... Bir önceki gebeliğim 1 yılda anca olmuştu çok şaşkınım
Benide burası topladı kuzum cok guzel bir enerjisi var bu topiğinÇok şükür Kasım ayından bu yana beni de burası toparladıyoksa 3 ayın sonunda şimdi asla deneyemezdim tekrar bakalım ne zaman nasip olur
Cok net goruluyorYaa öyle mi kuzummben de üzülmüştüm atıcam ama göremicekler diye birtürlü netleyemedim kasıklarımda batma bel ağrısı var göğüslerim de şişti geçen seferki gibi bakalım inşallah
Ayni gün yumurtladik o zaman canim ❤ cok heyecanliAy bugün benim de koyu
Ay insallh kuzum yaOoo çok iyi koyulaşmış değerlendirin kesinlikleinşallah yumurtacık bebeğe dönüşür
Çok şükür Kasım ayından bu yana beni de burası toparladıyoksa 3 ayın sonunda şimdi asla deneyemezdim tekrar bakalım ne zaman nasip olur
Rabbim ol desin yeter kuzumİlk 3 ay gebelık oranı zaten cok yuksek oluyomuş canım.. cokkk sevındım boyle biri hamıle kalınca insanın içi kıpır kıpır oluyo pozitif seyler gormek istiyo insan
Hepimizin yüzünü güldürsün inşallah allahımCok net goruluyoryarın cok heycanlı Bi gün olcka
Evet sukur kuzum ❤Çok güzel canimm
Ayy keşke boyle hergun 1 kişi hamile olsaHepimizin yüzünü güldürsün inşallah allahımhala inanamıyorum burada paylaşınca daha bir heyecan bastı
Sağlıkla inşallah ben ne yapacağımı da bilemedim salı gün daha 11mm gözüküyordu doktor cumartesi gel dedi ama bugün çizgi baya koyulaştı ama değerlendirmeyeceğim yarın baktım silikleşirse anca o zaman cumartesiyi beklemem ay bilemedim çok karışık hem de heyecanlıAyni gün yumurtladik o zaman canim ❤ cok heyecanlibebislere dönüsur ikiside insallah kuzum
Aminnn aminnn daha ne isterizAyy keşke boyle hergun 1 kişi hamile olsayarın senden duyalım dıger gun Baska birinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?