Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Büyümesi hızlanmıs olabılır belkı de doktora gittiginde çatlamış olabılır, doktor görür zaten.. Tek yumurta vardı deil mi

Kızlardan görüp ben de yaptım bugun ama daha var bana, gögüs hassasıyetı var ben de de acaba prolaktın ım mı yuksek
Koyulaştı mı güzelce, nolur koyulaşsın vallahi peş peşe muhteşem olur.
Inşallah sebep aşırı kaliteli bi yumurtadır bana heyecan basıyo

Bencede cumartesi bekleme canim her ihtimale karşı kacmasın simdi gordum seninkini bende bayagi koyu ❤ gebelik testinide boyle gormek nasip olur insallh ya bende cok heyecanlandim nedense ilk defa yaptim ondan mi bilmiyorum

Kızlardan görüp ben de yaptım bugun ama daha var bana, gögüs hassasıyetı var ben de de acaba prolaktın ım mı yuksek
Dün bende vardı göğüs hassaiyeti canim. Teste silikti. Sol kasık agrısı oldu sonra. Bugun bi test yaptım boyle koyu. Belki yakindir seninde

Koyulaştı mı güzelce, nolur koyulaşsın vallahi peş peşe muhteşem olur.
Inşallah sebep aşırı kaliteli bi yumurtadır bana heyecan basıyo
Yok kuzu benım ki daha acık renkte, kızlar yapınca ben de heyecanlandım 9.gun bugun benım adet sonrası

Ben o koyu çizgiyi de o kadar zor yakalıyorum ki ne zaman çatlar bilemediğim için 3 gün üst üste değerlendirdik garanti olsun diye haftasonu olması çok işimize yaradı sen de değerlendirebildiğin kadar değerlendir kuzum pekmez takviye falan allah ne verdiyse yap birşeyler inşallahh bebiş olurrr

Yarın yapmıcaktım acık renkli diye, o zaman yapıyim yarın ben
Kesinlikle yap benim de akşam hiçbirşey yokken sabah bir anda koyulaşmıştı çok şaşırmıştım size sordum hatta belirtilerin de varmış her an olabilir

Büyümesi hızlanmıs olabılır belkı de doktora gittiginde çatlamış olabılır, doktor görür zaten.. Tek yumurta vardı deil mi
Bana başka yumurtadan bahsetmedi bende olur da bir umut hızlı büyür diye ovulasyonu takip ediyordum baya koyu çıktı üstelik öyle hafif de değil,ama şeyi bilmiyorum misal 12 13 mm de kalıp küçük halde çatlar gibi bişey olmaz değil mi standart bir boya gelmesi gerekiyor mu bu konuyu hiç bilmiyorum
Bencede cumartesi bekleme canim her ihtimale karşı kacmasın simdi gordum seninkini bende bayagi koyu ❤ gebelik testinide boyle gormek nasip olur insallh ya bende cok heyecanlandim nedense ilk defa yaptim ondan mi bilmiyorum
Yarınki teste göre bakacağım yarın silikleşirse cumartesiyi beklemem
Valla ben de ne bileyim daha var koyulaşmasına diye dün bişeyler oldu ama korunduk bak akla bak korunduk bugün T çizgisi öyle koyu görünce anaaa diye bakışımı sen hayal et o yüzden kaliteli olsun diye mecbur bugün pas geçip yarın test silikleşirse değerlendireceğiz mecbur
Yarın yapmıcaktım acık renkli diye, o zaman yapıyim yarın ben
Ay kesinlikle yap bak hiç belli olmuyor dünkü testim benim t çizgisi bir naz ile çok az belli oldu ben de amaan daha çok dedim bide

Hahaha kız neden korundunuz ki ay çok güldüm tekrar deneyiniz

Çok güzel haber bu canım.Yeni gördüm gözün aydın.Allah tan ümit kesilmiyo.Maşallah, herşey çok iyi ilerler inşaAllah.Herşey gönlünce olsun.(amin)❤❤

Ay gül gül ya cidden alışkanlık bide daha gün gelmemişti ya ne bileyim ama test ile uzun süre bakıştık
Ben hiç ovulasyon yapmadım daha önce böyle daha relax oluyorum.Bi süre denerim olmazsa yapabilirim.Yumurtlama adet gününden itibaren 14.gün oluyor değil mi? Benim hiç bi belirtim yok ama bugün bi akıntı durumu oldu da acaba olabilir mi ben de diyodum kendime.

Valla o iş bence çok değişiyor benim hep 11 veya 12.gün olurdu şimdi daha yeni oluyor. Ben telefon uygulaması ile takip ediyordum çektiğim ağrı ile akıntı da belli ediyordu kürtaj öncesi. Ama şimdi değişti galiba bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…