Büyümesi hızlanmıs olabılır belkı deSağlıkla inşallah ben ne yapacağımı da bilemedim salı gün daha 11mm gözüküyordu doktor cumartesi gel dedi ama bugün çizgi baya koyulaştı ama değerlendirmeyeceğim yarın baktım silikleşirse anca o zaman cumartesiyi beklemem ay bilemedim çok karışık hem de heyecanlı
Kızlardan görüp ben de yaptım bugunLaviniiaaa Ha-ri martın ovulasyon bereketi geldi çok şükür kızlar
PembeAnkaKusu bebiş geliyor inşallahhhh
Koyulaştı mı güzelce, nolur koyulaşsınKızlardan görüp ben de yaptım bugunama daha var bana, gögüs hassasıyetı var ben de de acaba prolaktın ım mı yuksek
Bencede cumartesi bekleme canim her ihtimale karşı kacmasınSağlıkla inşallah ben ne yapacağımı da bilemedim salı gün daha 11mm gözüküyordu doktor cumartesi gel dedi ama bugün çizgi baya koyulaştı ama değerlendirmeyeceğim yarın baktım silikleşirse anca o zaman cumartesiyi beklemem ay bilemedim çok karışık hem de heyecanlı
Ayy canimsın ya insallh kuzum ❤Laviniiaaa Ha-ri martın ovulasyon bereketi geldi çok şükür kızlar
Dün bende vardı göğüs hassaiyeti canim. Teste silikti. Sol kasık agrısı oldu sonra. Bugun bi test yaptım boyle koyu. Belki yakindir senindeKızlardan görüp ben de yaptım bugunama daha var bana, gögüs hassasıyetı var ben de de acaba prolaktın ım mı yuksek
Yok kuzu benım ki daha acık renkte, kızlar yapınca ben de heyecanlandımKoyulaştı mı güzelce, nolur koyulaşsınvallahi peş peşe muhteşem olur.
Inşallah sebep aşırı kaliteli bi yumurtadırbana heyecan basıyo
Yarın yapmıcaktım acık renkli diye, o zaman yapıyim yarın benDün bende vardı göğüs hassaiyeti canim. Teste silikti. Sol kasık agrısı oldu sonra. Bugun bi test yaptım boyle koyu. Belki yakindir seninde
Ben o koyu çizgiyi de o kadar zor yakalıyorum ki ne zaman çatlar bilemediğim için 3 gün üst üste değerlendirdik garanti olsun diye haftasonu olması çok işimize yaradıSağlıkla inşallah ben ne yapacağımı da bilemedim salı gün daha 11mm gözüküyordu doktor cumartesi gel dedi ama bugün çizgi baya koyulaştı ama değerlendirmeyeceğim yarın baktım silikleşirse anca o zaman cumartesiyi beklemem ay bilemedim çok karışık hem de heyecanlı
İnşallaahh hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinnn bekliyoruz onları çağrımı yeniliyorum gelin bebişler gelin en tatlı anneler buradaLaviniiaaa Ha-ri martın ovulasyon bereketi geldi çok şükür kızlar
Kesinlikle yap benim de akşam hiçbirşey yokken sabah bir anda koyulaşmıştı çok şaşırmıştım size sordum hattaYarın yapmıcaktım acık renkli diye, o zaman yapıyim yarın ben
Yap canım benimki bi anda koyulasti. Elinde varsa test şüpheye mahal kalmasin ❤Yarın yapmıcaktım acık renkli diye, o zaman yapıyim yarın ben
Bana başka yumurtadan bahsetmedi bende olur da bir umut hızlı büyür diye ovulasyonu takip ediyordum baya koyu çıktı üstelik öyle hafif de değil,Büyümesi hızlanmıs olabılır belkı dedoktora gittiginde çatlamış olabılır, doktor görür zaten.. Tek yumurta vardı deil mi
Yarınki teste göre bakacağım yarın silikleşirse cumartesiyi beklememBencede cumartesi bekleme canim her ihtimale karşı kacmasınsimdi gordum seninkini bende bayagi koyu ❤ gebelik testinide boyle gormek nasip olur insallh ya bende cok heyecanlandim nedense ilk defa yaptim ondan mi bilmiyorum
Valla ben de ne bileyim daha var koyulaşmasına diye dün bişeyler oldu ama korunduk bak akla bak korundukBen o koyu çizgiyi de o kadar zor yakalıyorum ki ne zaman çatlar bilemediğim için 3 gün üst üste değerlendirdik garanti olsun diye haftasonu olması çok işimize yaradısen de değerlendirebildiğin kadar değerlendir kuzum pekmez takviye falan allah ne verdiyse yap birşeyler inşallahh bebiş olurrr
Ay kesinlikle yap bak hiç belli olmuyor dünkü testim benim t çizgisi bir naz ile çok az belli oldu ben de amaan daha çok dedim bideYarın yapmıcaktım acık renkli diye, o zaman yapıyim yarın ben
Hahaha kız neden korundunuz ki ay çok güldümBana başka yumurtadan bahsetmedi bende olur da bir umut hızlı büyür diye ovulasyonu takip ediyordum baya koyu çıktı üstelik öyle hafif de değil,ama şeyi bilmiyorum misal 12 13 mm de kalıp küçük halde çatlar gibi bişey olmaz değil mi standart bir boya gelmesi gerekiyor mu bu konuyu hiç bilmiyorum
Yarınki teste göre bakacağım yarın silikleşirse cumartesiyi beklemem
Valla ben de ne bileyim daha var koyulaşmasına diye dün bişeyler oldu ama korunduk bak akla bak korundukbugün T çizgisi öyle koyu görünce anaaa diye bakışımı sen hayal et o yüzden kaliteli olsun diye mecbur bugün pas geçip yarın test silikleşirse değerlendireceğiz mecbur
Ay kesinlikle yap bak hiç belli olmuyor dünkü testim benim t çizgisi bir naz ile çok az belli oldu ben de amaan daha çok dedim bide
Ay ne bileyim alışkanlık olmuş daha da zaman var dedim ama bugün zank diye koyulaştı o an cidden gitti dedim ya hazır elde olan boşa gitti yaniHahaha kız neden korundunuz ki ay çok güldümtekrar deneyiniz
Kusura b. ben de güldümAy ne bileyim alışkanlık olmuş daha da zaman var dedim ama bugün zank diye koyulaştı o an cidden gitti dedim ya hazır elde olan boşa gitti yani
Çok güzel haber bu canım.Yeni gördüm gözün aydın.Allah tan ümit kesilmiyo.Maşallah, herşey çok iyi ilerler inşaAllah.Herşey gönlünce olsun.(amin)İnşallah daha çok erken konuşmak için ama yoldaşlarımla paylaşmak istedim belirtilerim de var inşallah hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşalımsana ayrıca çok teşekkür ediyorum bu grup en iyi terapiden bile daha iyi ve iyi ki kurmuşsun inşallah yarın da daha koyu çıkarsa o zaman birazcık sevinebilcem
Ay gül gülKusura b. ben de güldümAlışkanlıktan yada kesinlikle basiret bağlanması.
Ben hiç ovulasyon yapmadım daha önce böyle daha relax oluyorum.Bi süre denerim olmazsa yapabilirim.Yumurtlama adet gününden itibaren 14.gün oluyor değil mi? Benim hiç bi belirtim yok ama bugün bi akıntı durumu oldu daAy gül gülya cidden alışkanlık bide daha gün gelmemişti ya ne bileyim ama test ile uzun süre bakıştık
Valla o iş bence çok değişiyor benim hep 11 veya 12.gün olurdu şimdi daha yeni oluyor. Ben telefon uygulaması ile takip ediyordum çektiğim ağrı ile akıntı da belli ediyordu kürtaj öncesi. Ama şimdi değişti galiba bilemedimBen hiç ovulasyon yapmadım daha önce böyle daha relax oluyorum.Bi süre denerim olmazsa yapabilirim.Yumurtlama adet gününden itibaren 14.gün oluyor değil mi? Benim hiç bi belirtim yok ama bugün bi akıntı durumu oldu daacaba olabilir mi ben de diyodum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?