Kesinlikle yap benim de akşam hiçbirşey yokken sabah bir anda koyulaşmıştı çok şaşırmıştım size sordum hattabelirtilerin de varmış her an olabilir
Tmm yarın kesın yapıyorumYap canım benimki bi anda koyulasti. Elinde varsa test şüpheye mahal kalmasin ❤
Yeterli olgunluğa gelmeden catlayabılıyor, o yuzden dollenme sansı olmuyor, ama sen sımdı bunu dusunme.. Doktor belkı 18 mm de gorurse catlatma ignesi yapalım diyebilir sanaBana başka yumurtadan bahsetmedi bende olur da bir umut hızlı büyür diye ovulasyonu takip ediyordum baya koyu çıktı üstelik öyle hafif de değil,ama şeyi bilmiyorum misal 12 13 mm de kalıp küçük halde çatlar gibi bişey olmaz değil mi standart bir boya gelmesi gerekiyor mu bu konuyu hiç bilmiyorum
Yarınki teste göre bakacağım yarın silikleşirse cumartesiyi beklemem
Valla ben de ne bileyim daha var koyulaşmasına diye dün bişeyler oldu ama korunduk bak akla bak korundukbugün T çizgisi öyle koyu görünce anaaa diye bakışımı sen hayal et o yüzden kaliteli olsun diye mecbur bugün pas geçip yarın test silikleşirse değerlendireceğiz mecbur
Ay kesinlikle yap bak hiç belli olmuyor dünkü testim benim t çizgisi bir naz ile çok az belli oldu ben de amaan daha çok dedim bide
Aman yok hiç takmıyorum çünkü o iş nasip işi zaten sağlıksız bir yumurta ise olmasın daha iyi bakalımYeterli olgunluğa gelmeden catlayabılıyor, o yuzden dollenme sansı olmuyor, ama sen sımdı bunu dusunme.. Doktor belkı 18 mm de gorurse catlatma ignesi yapalım diyebilir sana
Ay ne güzel bir gün yaBenım doktor yarın yokmus, haftaya gel dedı, sonuclar ıyı dedı
Çok teşekkür ederim canımmm inşallah bakalım yarın test yapıcam bidahaÇok güzel haber bu canım.Yeni gördüm gözün aydın.Allah tan ümit kesilmiyo.Maşallah, herşey çok iyi ilerler inşaAllah.Herşey gönlünce olsun.(amin)❤❤
Benimki uygulamayla aynı gün çıktı canim yumurtlama. Ama bu ay mi öyle denk geldi bilmiyirum. Bende yapmayi düşünmüyordum ama gecen ay olmayinca bi de bunu deneyeyim dedim. Diger türlü hangi gün yunurtlama oldugunu bilmeden gün asirı vs deniyorduk yorucu oluyor. Belirtiye gelince yoğun yumurta akı kıvamında akınti, kasık ve gögüs ağrisi oldu dün. Bügün pik gördüm. Belki seninde yaklasmıs olabilir. Boş gecme istersen bu gunleri canim.Ben hiç ovulasyon yapmadım daha önce böyle daha relax oluyorum.Bi süre denerim olmazsa yapabilirim.Yumurtlama adet gününden itibaren 14.gün oluyor değil mi? Benim hiç bi belirtim yok ama bugün bi akıntı durumu oldu daacaba olabilir mi ben de diyodum kendime.
Cevabın için sağol canım.Benimki uygulamayla aynı gün çıktı canim yumurtlama. Ama bu ay mi öyle denk geldi bilmiyirum. Bende yapmayi düşünmüyordum ama gecen ay olmayinca bi de bunu deneyeyim dedim. Diger türlü hangi gün yunurtlama oldugunu bilmeden gün asirı vs deniyorduk yorucu oluyor. Belirtiye gelince yoğun yumurta akı kıvamında akınti, kasık ve gögüs ağrisi oldu dün. Bügün pik gördüm. Belki seninde yaklasmıs olabilir. Boş gecme istersen bu gunleri canim.
Hadi hayırlisi o zaman canimCevabın için sağol canım.Yok boş geçmem zaten
Sorun herzaman olur canım, karsılıklı anlayıs oldugu surece ınsallah bız de devam ederiz burada.. Ama gruptaki arkadslarımızla gercekten nasıl denk geldiysek cogumuz meslektasız2019 ağustosta bi topik açılmıştı ağustos bize bebekle gel dıye.sonra baslik 2020 bize bebekle gel diye değişmişti.. Katılan bi çok kisi hamile kaldi kavuştu bebeğine.. Cok guzel dostluklar kurulmuştu malesef sıkıntılar yasandi siteden gittiler.. Bizde öyleyiz cok güzel arkadaslar tanıdık burdaSohrab sayesinde ins mucizelerimize de kavusucaz en yakın zamanda
Hayırlısı İnşaAllah ... CancağızımHadi hayırlisi o zaman canim
Evet gerçekten cok güzel denk geldik çoğumuz meslektasizSorun herzaman olur canım, karsılıklı anlayıs oldugu surece ınsallah bız de devam ederiz burada.. Ama gruptaki arkadslarımızla gercekten nasıl denk geldiysek cogumuz meslektasızdiğer arkadslarımız donanımlı, anlayışlı cok sukur sizleri tanıdım.. Ben burda ettıgı duayı basıma kakan da tanıdım kıskanclıktan Bı gecmıs olsun demeyeni de.. Ama gercekten buradan cok guzel enerji alıyorum.. İyiki varsınız
Ayy hiç sevmem. Küçükken heveslenmiştim böyle lif filan örmüşlugum var ama şimdi ne elimden gelir ne heves ederimKızlar örgü örmeye basladım youtube dan bakarak yapiyorum, 5 sıra yaptım parmağım koptu resmen, artık 5 sıra da yarına
Guzel terapi oluyor cnm bende yapiyodum bi ara.. Ama ördüğüm sadece el bezi eski tiplerKızlar örgü örmeye basladım youtube dan bakarak yapiyorum, 5 sıra yaptım parmağım koptu resmen, artık 5 sıra da yarına
Ben evli değilken babama bir bere örmüştüm aman yarabbi gözlerim çıkmıştıKızlar örgü örmeye basladım youtube dan bakarak yapiyorum, 5 sıra yaptım parmağım koptu resmen, artık 5 sıra da yarına
Dur kız heves ettim, benım hıc ama hıc tecrübem yok, 5 sırada mahvoldum, yarınkı 5 sırada pes etmek ıstemıyorum, ilmek atmayı zar zor basardım zaten, o cok oyaladı benıAyy hiç sevmem. Küçükken heveslenmiştim böyle lif filan örmüşlugum var ama şimdi ne elimden gelir ne heves ederim
Benim hıc orgu tecrübem yok, hayatımda ilk kez bısey örüyorımGuzel terapi oluyor cnm bende yapiyodum bi ara.. Ama ördüğüm sadece el bezi eski tipler
Oo atarım tabıkı, ıyıce ogrenırsem hepinizin bebıslerine birer yelek bendenBen evli değilken babama bir bere örmüştüm aman yarabbi gözlerim çıkmıştıbabam da ha gayret kızım diğer kışa yetişecek derdi model ortaya çıkmaya başlayınca ara ara bize de at
Benim de tek tecrübem o bereydi o da basit modeldiBenim hıc orgu tecrübem yok, hayatımda ilk kez bısey örüyorım
Oo atarım tabıkı, ıyıce ogrenırsem hepinizin bebıslerine birer yelek benden
Ama YouTube da tane tane anlatmış kadın, hosuma gıttı.. Model cıkmaya baslarsa hızlanırım ınsallahBenim de tek tecrübem o bereydi o da basit modeldiay merkeze gidince yün şiş bende başlıyorum zaten evde boş vakit de bol ama videodan modeli çıkartıp anlamak a benim Allahım çok zor olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?