Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeterli olgunluğa gelmeden catlayabılıyor, o yuzden dollenme sansı olmuyor, ama sen sımdı bunu dusunme.. Doktor belkı 18 mm de gorurse catlatma ignesi yapalım diyebilir sana

Yeterli olgunluğa gelmeden catlayabılıyor, o yuzden dollenme sansı olmuyor, ama sen sımdı bunu dusunme.. Doktor belkı 18 mm de gorurse catlatma ignesi yapalım diyebilir sana
Aman yok hiç takmıyorum çünkü o iş nasip işi zaten sağlıksız bir yumurta ise olmasın daha iyi bakalım
Benım doktor yarın yokmus, haftaya gel dedı, sonuclar ıyı dedı
Ay ne güzel bir gün ya

Benimki uygulamayla aynı gün çıktı canim yumurtlama. Ama bu ay mi öyle denk geldi bilmiyirum. Bende yapmayi düşünmüyordum ama gecen ay olmayinca bi de bunu deneyeyim dedim. Diger türlü hangi gün yunurtlama oldugunu bilmeden gün asirı vs deniyorduk yorucu oluyor. Belirtiye gelince yoğun yumurta akı kıvamında akınti, kasık ve gögüs ağrisi oldu dün. Bügün pik gördüm. Belki seninde yaklasmıs olabilir. Boş gecme istersen bu gunleri canim.

2019 ağustosta bi topik açılmıştı ağustos bize bebekle gel dıye.sonra baslik 2020 bize bebekle gel diye değişmişti.. Katılan bi çok kisi hamile kaldi kavuştu bebeğine.. Cok guzel dostluklar kurulmuştu malesef sıkıntılar yasandi siteden gittiler.. Bizde öyleyiz cok güzel arkadaslar tanıdık burda Sohrab sayesindeins mucizelerimize de kavusucaz en yakın zamanda

Cevabın için sağol canım.Yok boş geçmem zaten

Sorun herzaman olur canım, karsılıklı anlayıs oldugu surece ınsallah bız de devam ederiz burada.. Ama gruptaki arkadslarımızla gercekten nasıl denk geldiysek cogumuz meslektasız diğer arkadslarımız donanımlı, anlayışlı cok sukur sizleri tanıdım.. Ben burda ettıgı duayı basıma kakan da tanıdım kıskanclıktan Bı gecmıs olsun demeyeni de.. Ama gercekten buradan cok guzel enerji alıyorum.. İyiki varsınız

Evet gerçekten cok güzel denk geldik çoğumuz meslektasiz bencede ins burda mucizelerimizi konuştuğumuz zamanlar da gelicek

Kızlar örgü örmeye basladım youtube dan bakarak yapiyorum, 5 sıra yaptım parmağım koptu resmen, artık 5 sıra da yarına
Ayy hiç sevmem. Küçükken heveslenmiştim böyle lif filan örmüşlugum var ama şimdi ne elimden gelir ne heves ederim

Kızlar örgü örmeye basladım youtube dan bakarak yapiyorum, 5 sıra yaptım parmağım koptu resmen, artık 5 sıra da yarına
Ben evli değilken babama bir bere örmüştüm aman yarabbi gözlerim çıkmıştı babam da ha gayret kızım diğer kışa yetişecek derdi model ortaya çıkmaya başlayınca ara ara bize de at

Ayy hiç sevmem. Küçükken heveslenmiştim böyle lif filan örmüşlugum var ama şimdi ne elimden gelir ne heves ederim
Dur kız heves ettim, benım hıc ama hıc tecrübem yok, 5 sırada mahvoldum, yarınkı 5 sırada pes etmek ıstemıyorum, ilmek atmayı zar zor basardım zaten, o cok oyaladı benı

Guzel terapi oluyor cnm bende yapiyodum bi ara.. Ama ördüğüm sadece el bezi eski tipler
Benim hıc orgu tecrübem yok, hayatımda ilk kez bısey örüyorım
Ben evli değilken babama bir bere örmüştüm aman yarabbi gözlerim çıkmıştı babam da ha gayret kızım diğer kışa yetişecek derdi model ortaya çıkmaya başlayınca ara ara bize de at
Oo atarım tabıkı, ıyıce ogrenırsem hepinizin bebıslerine birer yelek benden

Benim hıc orgu tecrübem yok, hayatımda ilk kez bısey örüyorım

Oo atarım tabıkı, ıyıce ogrenırsem hepinizin bebıslerine birer yelek benden
Benim de tek tecrübem o bereydi o da basit modeldiay merkeze gidince yün şiş bende başlıyorum zaten evde boş vakit de bol ama videodan modeli çıkartıp anlamak a benim Allahım çok zor olsa gerek

Benim de tek tecrübem o bereydi o da basit modeldiay merkeze gidince yün şiş bende başlıyorum zaten evde boş vakit de bol ama videodan modeli çıkartıp anlamak a benim Allahım çok zor olsa gerek
Ama YouTube da tane tane anlatmış kadın, hosuma gıttı.. Model cıkmaya baslarsa hızlanırım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…