Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum büyüktü karnimda baya çıkmıştı oğlum olucakti ama nasip değilmiş
Ahh kıyamam Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın, bu en kötüsü olsun, kucaklar dolsun inşallah sağlıkla hayırla
Benimde baska hastaneye gitmiştik bi kere kadın doğuma mi demişlerdi minicik bi göbeğim vardı 3 buçuk kilo almıştım sadece göbeğime cok guzel oldun diyodu her gören
Yine olacak inşallah sağlıkla

InsaAllah canim siz denemiyormusunuz? Dusukden sonra uzun sure olmaz diye de korkuyorum zaten(

Ahh kıyamam Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın, bu en kötüsü olsun, kucaklar dolsun inşallah sağlıkla hayırla

Yine olacak inşallah sağlıkla
Ins cnm ins olucak ama zamam geçtikçe psikolojik olarak da cok etkileniyorum eşim de beni böyle gördükçe etkileniyor cok.. Pzr günü anneler günü içim cok kotu ağlıyorum sürekli

InsaAllah canim. Sen de sagsaglim al kucağina. Allah kimseye bebeyiyle aci imtahan yaşatmasin. Bebek dogmus olsun ya daha karinda olsun farketmez. Anne için o rahime düstuyu andan bir evlat

Bende kirmizi kanlar geliyordu. Biraz daha koyu. Hatta avuç içi kadar pihti bile dusurdum 3 kere. Buyuklugunden şok geçirmişdim. 3nu toplasan bir rahim ederdi o derece. Bebeklerim yaşiyordu o sirada ama. Senin de basin sagolsun geçmiş olsun. Nezaman yaşandi bu olay sende ? Denemeye ne zaman izin verildi? Antibiyotik kullandigim için adetim geç olur diye korkuyorum bari adet sureyi uzatmasin.

InsaAllah canim siz denemiyormusunuz? Dusukden sonra uzun sure olmaz diye de korkuyorum zaten(
Deniyoruz kuzum benim bebeğimin 8 haftalık kalbi durmuştu zorunlu kürtaj oldum kasımda ama küçük olduğu için doktor bir adet bekletti sadece. 5 aydır deniyoruz olmuyor canım. İlki de 1.yılda olmuştu anca. Aynı endişeler var maalesef ama çok güzel haberler de aldık ilk sayfaya bakarsan yarısı hemen hamile kaldı ve gayet sağlıklı çok şükür olmaz diye bir şey yok vakti var demek ki

Ben de 20 ay sonra kavuşmuşdum. Almadigim tedavi kalmamisdi. En son asilama yaptiracakdik ama o ay ikizlerime kendim hamile kaldim. Mucize işte. O yuzden birşey olmayacagina çok inandim. Ama Allah saxece 17 haftalik bana emanet etmiş cennet kuşlarini. InsaAllah fazla bekletmez. Evlatla sinamaz bir daha. Evet ilk sayfayi goruo aşiri umut doldum ben de. Demek ki düşük somrasi hamile kalmak kolaylasiyor dedim. Benim 2 ablam var. Ilki 3 sene sonra hamile kaldi. Onda da 7 haftalik ikizleri düştü 3 ay korundu sonra hamile kaldi. Diyer ablamda da 6 haftaljk dusdu. Sonraki ay tek iliskiyle hamile kaldi. Arkadaşim da 2 sene sonra kaldi ama tupdeydi gebelik. Tupun biri de alindi çok aorun yaşadi gecikmişdi. Ondan sonra tek tuple hamile kaldi. Kizindan sonra da tek tuple ikizleri dogurdu. Yani Allah InsaAllah verir bize de hayirli evlatlar. Acimizi çekip sabredelim elimizden birsey gelmez nede olsa

Şu listedeki arkadaşlarım da bir an önce sağlıkla hayırla hamile kalıp bebeklerine kavuşurlar

İşte herkesin başına bir şeyler geliyor maalesef senin çevrende de çok varmış bildiğin durumlar ben hiç beklemiyordum ailemde çevremde yok ablam kuzenim arkadaşlarım falan hep 5-6 ayda hamile kalıp sağlıkla doğurdu. Kıyaslamamak lazım çok şanslı insanlar da var mı var ama herzaman daha iyisi de daha kötüsü de vardır... Allah yardımcımız olsun...

Ben bı yapicam deniycem olmazsa sağlık olsun

Benimde baska hastaneye gitmiştik bi kere kadın doğuma mi demişlerdi minicik bi göbeğim vardı 3 buçuk kilo almıştım sadece göbeğime cok guzel oldun diyodu her gören
Ben hiç kilo almadım sabit kilomda kaldım bebek iyi kilo aliyodu o yüzden karnım baya büyümüştü bana öyle söylüyorlardı direk hamilemisin diyorlardı

Bulantılar için çok erken değil mi kuzum başka birşeyden olmasın? Ovulasyon testi yapmış mıydın? Ptesi yapsan olur bence idrar testlerine güven olmuyor ama silik falan bir şey çıkarsa kan verirsin...
Ovulasyon yapmıyorum ama takvimimden baktım yumurtlama günüydü 2 gün ilişki yaşadik ben bı yapicam bakalım ne çıkacak

Amin canim. Çok haklisin

Benim kanamam hep oluyordu ona bişey diyemem testlerde bişey çıkmadığı sürece normal olarak bakılıyor
25 ocakta kürtaj oldum kanamam çok oldu benim 1.5 ay belkide daha fazla kanamam oldu benim martın sonunda ilk adetimi oldum doktorum rahim kendini toparlamis dedi 2 ay korun dedi bana belki seninde kanaman uzun sürebilir bebek büyük olduğu için

Ovulasyon yapmıyorum ama takvimimden baktım yumurtlama günüydü 2 gün ilişki yaşadik ben bı yapicam bakalım ne çıkacak
Erken mi döllendi acaba dedim de sadece o 2 gün ilişki olduysa geç olur erken olamaz tabi... Döllenme olduysa bile rahme gelmesi tutunması 6-7 gün sürüyormuş mide bulantısı için erken geldi. Hayırlısı olsun kuzum inşallah bebiştir

Ben hiç kilo almadım sabit kilomda kaldım bebek iyi kilo aliyodu o yüzden karnım baya büyümüştü bana öyle söylüyorlardı direk hamilemisin diyorlardı
Bana da doktorum 12. Hafta kontrolünde herşey cok güzel uzun ince bi bebeğin olucak demişti cok iyiydi kilosu boyu ama nasip olmadi iste..

Canım benim sürekli yeşil akıntım var, kültür smear hepsi yapıldı. Hiçbir şey çıkmadı. Doktor en sonunda yapılacak bir şey yok demek ki normalin böyle dedi gönderdi.

Canım benim sürekli yeşil akıntım var, kültür smear hepsi yapıldı. Hiçbir şey çıkmadı. Doktor en sonunda yapılacak bir şey yok demek ki normalin böyle dedi gönderdi.
Aa öyle olur muymuş kuzum başka doktora da mı gitsen?

InsaAllah canim. Sen de sagsaglim al kucağina. Allah kimseye bebeyiyle aci imtahan yaşatmasin. Bebek dogmus olsun ya daha karinda olsun farketmez. Anne için o rahime düstuyu andan bir evlat
Amin ins canım sağ salim kucağıma alırım tabiki o rahme düştüğü an evlattir ve öyle kalacak hafızalarda Rabb'im ins sonradan olacak kardeşlerini bağışlar size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…