- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Çok üzüldüm.cok geçmiş olsun.. bende 16 haftalık bebeğimi kaybettim ilk adetten sonra gebe kaldım sonra onu da kaybettim.sagliksiz gebelikti.. en az 1 adet geçsin doktorunuza görünün rahim ne durumda diye. Ons göre deneyin. Inşallah hayırlı vakitte sağlıklı bebekleriniz olurGunaydin. Ben de araniza yeni katildim malesef. 17 haftalik ikiz bebeklerimi kaybettim. Mayis ayinin 1de. Içimde tarifi mumkun olmayan hüzün ve boşluk var. Ben normal sanciyla dogurdum. Rahmime her hangi bir işlem yapilmadi. Ama bebeklerimden birinin kesesi delinmişdi ve enfeksiyon kapti tüm vucudum. Şu an antibiyotik tedavisi goruyorum. Doktorlar bekle diyor ama yeniden hamile kalmazsam içimdeki yangin dinmiycek acaba dusuk sonrasi ay deneyenleriniz oldu mu? 20 ay sonra hamile kalmişdim. Yine korunursam yine uzuycak diye korkuyorum. Onumuzdeki ay tutma ihtimali pek yok zaten ama deneyerek teselli bulmak istiyorum.
Çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.en kısa zamanda sağlıkla evladınıza kavuşursunuz inşallah.Gunaydin. Ben de araniza yeni katildim malesef. 17 haftalik ikiz bebeklerimi kaybettim. Mayis ayinin 1de. Içimde tarifi mumkun olmayan hüzün ve boşluk var. Ben normal sanciyla dogurdum. Rahmime her hangi bir işlem yapilmadi. Ama bebeklerimden birinin kesesi delinmişdi ve enfeksiyon kapti tüm vucudum. Şu an antibiyotik tedavisi goruyorum. Doktorlar bekle diyor ama yeniden hamile kalmazsam içimdeki yangin dinmiycek acaba dusuk sonrasi ay deneyenleriniz oldu mu? 20 ay sonra hamile kalmişdim. Yine korunursam yine uzuycak diye korkuyorum. Onumuzdeki ay tutma ihtimali pek yok zaten ama deneyerek teselli bulmak istiyorum.
İnşallah cnmHadi hayırlı sonuçlara inşallah canımkac ay oldu deneyeli
Aynen öyle oldu canımKocası varmıs, götürür onu, erkekler rahat edemez Baska yerde
Kanaman yogunmuydu? Pek çok degil gunluk pede geçtim. Dun aksama kadar olmadi aksam galiba sicak suyla yikandim diye oldu. Lekelenme tarzi kan oluyor. InsaAllah çabuk geçer. Sen kurtaj oldugun içim çok olmusdur belki de. Ben kendim sanciyla dogurdumBenim kanamam hep oluyordu ona bişey diyemem testlerde bişey çıkmadığı sürece normal olarak bakılıyor
25 ocakta kürtaj oldum kanamam çok oldu benim 1.5 ay belkide daha fazla kanamam oldu benim martın sonunda ilk adetimi oldum doktorum rahim kendini toparlamis dedi 2 ay korun dedi bana belki seninde kanaman uzun sürebilir bebek büyük olduğu için
Amin canim AminAmin ins canım sağ salim kucağıma alırımtabiki o rahme düştüğü an evlattir ve öyle kalacak hafızalarda Rabb'im ins sonradan olacak kardeşlerini bağışlar size
Canım benim çok üzüldümGunaydin. Ben de araniza yeni katildim malesef. 17 haftalik ikiz bebeklerimi kaybettim. Mayis ayinin 1de. Içimde tarifi mumkun olmayan hüzün ve boşluk var. Ben normal sanciyla dogurdum. Rahmime her hangi bir işlem yapilmadi. Ama bebeklerimden birinin kesesi delinmişdi ve enfeksiyon kapti tüm vucudum. Şu an antibiyotik tedavisi goruyorum. Doktorlar bekle diyor ama yeniden hamile kalmazsam içimdeki yangin dinmiycek acaba dusuk sonrasi ay deneyenleriniz oldu mu? 20 ay sonra hamile kalmişdim. Yine korunursam yine uzuycak diye korkuyorum. Onumuzdeki ay tutma ihtimali pek yok zaten ama deneyerek teselli bulmak istiyorum.
InsaAllah canim. Evet bir adetimin geçmesini bekliycem. Zaten enfeksiyon geçerse, rahim toparlanirsa başliycam denemeye. Umud ediyorum çabuk toparlamirim. Sadece doktorlarim vucut toparlansim diye 3 ay bekleyin dese de beklemek istemiyorjm. Hayirlisi kismet. Ilki 20 aya geldi acaba ikinciyi Allah nasib edicekmi. Hayirlisi. InsaAllah cennetteki bebeklerimiz anneleri için dua ederler de içimizdeki bu evlat yangisj dinerÇok üzüldüm.cok geçmiş olsun.. bende 16 haftalık bebeğimi kaybettim ilk adetten sonra gebe kaldım sonra onu da kaybettim.sagliksiz gebelikti.. en az 1 adet geçsin doktorunuza görünün rahim ne durumda diye. Ons göre deneyin. Inşallah hayırlı vakitte sağlıklı bebekleriniz olur❤
Benim aralıkta smear yapıldı sadece iltihap mevcuttur diyordu başka hiç bir şey çıkmadı, kültür testi dediğin vajinal kültür yaptırdın değil mi devlette sıra alsam ne kadar zamanda çıkar acabaCanım benim sürekli yeşil akıntım var, kültür smear hepsi yapıldı. Hiçbir şey çıkmadı. Doktor en sonunda yapılacak bir şey yok demek ki normalin böyle dedi gönderdi.
Sen elinden geleni yapıyorsun canım, veren Allah kuzum ondan istemek lazım verir sınar vermez sınar. Nasib tabi, en güzelinden en yakınından en kısa zamanda olsun inşallahBazen bende öyle düşünüyorum canım arkadaşım hem ciddi derecede pko hem kaç yıldır sigara içiyor hemde sagliksiz beslenir hiç dikkat etmez yaşı da benden büyük nerdeyse gebelik düşündüğü ilk ay hamile kaldı.Nasip herşey bende diyorum o kadar maddi manevi emek veriyorum en azından aklımda kalmasın neden şunu da yapmadım diye düşünmek istemiyorum canım
InsaAllah canim. Allah yarali kalpli , anne olmak arsuzuyla yanip tutuşan kimseyi evlatla imtihan etmesjnCanım benim çok üzüldümRabbim dirayet versin sana, normal sancıyla doğurmakda çok zor, biraz toparlan kuzum tedavinin iyice tamamla ki gelecek bebişin için endişelenme, acabaların, keşkelerin olmasın. Öyle düşünme hemen de olabilir. Sen biraz kendini dinleyip sakinleşmeye çalış, çünkü kolay bir acı değil. Anlıyorum hemen bir bebiş istiyorsun, onları kaybettiğin için. Biraz toparlan kuzum her iki manada, inşallah hemen olur sonrasında.
Rabbim bir daha yaşatmasınMerhaba ben de yeni katıldım aranıza baştan sona kadar okuyamadım topici kusura bakmayın. Ben de 27 nisanda kürtaj oldum.Bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durmuş. 11. Haftada rutin kontrolümde fark edildi. O gündem beridir kendimde değilim. İçim çok yanıyor. Bir an önce anne olmak istiyorum. Sizlerin de acılarını paylaşıyorum. umarım hayırlısıyla evlatlarımıza sağlıkla kavuşuruz.
Amin aminn aminnInsaAllah canim. Allah yarali kalpli , anne olmak arsuzuyla yanip tutuşan kimseyi evlatla imtihan etmesjn
Rabbim gönlüne göre versin kuzumInsaAllah canim. Evet bir adetimin geçmesini bekliycem. Zaten enfeksiyon geçerse, rahim toparlanirsa başliycam denemeye. Umud ediyorum çabuk toparlamirim. Sadece doktorlarim vucut toparlansim diye 3 ay bekleyin dese de beklemek istemiyorjm. Hayirlisi kismet. Ilki 20 aya geldi acaba ikinciyi Allah nasib edicekmi. Hayirlisi. InsaAllah cennetteki bebeklerimiz anneleri için dua ederler de içimizdeki bu evlat yangisj diner
Amin teşekkürler.evet ilkti.Rabbim bir daha yaşatmasınilk bebeğiniz miydi?
Çok geçmiş olsun canımMerhaba ben de yeni katıldım aranıza baştan sona kadar okuyamadım topici kusura bakmayın. Ben de 27 nisanda kürtaj oldum.Bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durmuş. 11. Haftada rutin kontrolümde fark edildi. O gündem beridir kendimde değilim. İçim çok yanıyor. Bir an önce anne olmak istiyorum. Sizlerin de acılarını paylaşıyorum. umarım hayırlısıyla evlatlarımıza sağlıkla kavuşuruz.
Çok geçmiş olsun.Rabbim yerlerini doldursun inş.Gunaydin. Ben de araniza yeni katildim malesef. 17 haftalik ikiz bebeklerimi kaybettim. Mayis ayinin 1de. Içimde tarifi mumkun olmayan hüzün ve boşluk var. Ben normal sanciyla dogurdum. Rahmime her hangi bir işlem yapilmadi. Ama bebeklerimden birinin kesesi delinmişdi ve enfeksiyon kapti tüm vucudum. Şu an antibiyotik tedavisi goruyorum. Doktorlar bekle diyor ama yeniden hamile kalmazsam içimdeki yangin dinmiycek acaba dusuk sonrasi ay deneyenleriniz oldu mu? 20 ay sonra hamile kalmişdim. Yine korunursam yine uzuycak diye korkuyorum. Onumuzdeki ay tutma ihtimali pek yok zaten ama deneyerek teselli bulmak istiyorum.
Çok geçmiş olsun.Allah gönlünüze göre versin en kısa zamanda İnşaAllah.Merhaba ben de yeni katıldım aranıza baştan sona kadar okuyamadım topici kusura bakmayın. Ben de 27 nisanda kürtaj oldum.Bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durmuş. 11. Haftada rutin kontrolümde fark edildi. O gündem beridir kendimde değilim. İçim çok yanıyor. Bir an önce anne olmak istiyorum. Sizlerin de acılarını paylaşıyorum. umarım hayırlısıyla evlatlarımıza sağlıkla kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?