Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok üzüldüm.cok geçmiş olsun.. bende 16 haftalık bebeğimi kaybettim ilk adetten sonra gebe kaldım sonra onu da kaybettim.sagliksiz gebelikti.. en az 1 adet geçsin doktorunuza görünün rahim ne durumda diye. Ons göre deneyin. Inşallah hayırlı vakitte sağlıklı bebekleriniz olur

Merhaba ben de yeni katıldım aranıza baştan sona kadar okuyamadım topici kusura bakmayın. Ben de 27 nisanda kürtaj oldum.Bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durmuş. 11. Haftada rutin kontrolümde fark edildi. O gündem beridir kendimde değilim. İçim çok yanıyor. Bir an önce anne olmak istiyorum. Sizlerin de acılarını paylaşıyorum. umarım hayırlısıyla evlatlarımıza sağlıkla kavuşuruz.

Çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.en kısa zamanda sağlıkla evladınıza kavuşursunuz inşallah.

Kanaman yogunmuydu? Pek çok degil gunluk pede geçtim. Dun aksama kadar olmadi aksam galiba sicak suyla yikandim diye oldu. Lekelenme tarzi kan oluyor. InsaAllah çabuk geçer. Sen kurtaj oldugun içim çok olmusdur belki de. Ben kendim sanciyla dogurdum

Canım benim çok üzüldüm Rabbim dirayet versin sana, normal sancıyla doğurmakda çok zor, biraz toparlan kuzum tedavinin iyice tamamla ki gelecek bebişin için endişelenme, acabaların, keşkelerin olmasın. Öyle düşünme hemen de olabilir. Sen biraz kendini dinleyip sakinleşmeye çalış, çünkü kolay bir acı değil. Anlıyorum hemen bir bebiş istiyorsun, onları kaybettiğin için. Biraz toparlan kuzum her iki manada, inşallah hemen olur sonrasında.

InsaAllah canim. Evet bir adetimin geçmesini bekliycem. Zaten enfeksiyon geçerse, rahim toparlanirsa başliycam denemeye. Umud ediyorum çabuk toparlamirim. Sadece doktorlarim vucut toparlansim diye 3 ay bekleyin dese de beklemek istemiyorjm. Hayirlisi kismet. Ilki 20 aya geldi acaba ikinciyi Allah nasib edicekmi. Hayirlisi. InsaAllah cennetteki bebeklerimiz anneleri için dua ederler de içimizdeki bu evlat yangisj diner

Canım benim sürekli yeşil akıntım var, kültür smear hepsi yapıldı. Hiçbir şey çıkmadı. Doktor en sonunda yapılacak bir şey yok demek ki normalin böyle dedi gönderdi.
Benim aralıkta smear yapıldı sadece iltihap mevcuttur diyordu başka hiç bir şey çıkmadı, kültür testi dediğin vajinal kültür yaptırdın değil mi devlette sıra alsam ne kadar zamanda çıkar acaba

Sen elinden geleni yapıyorsun canım, veren Allah kuzum ondan istemek lazım verir sınar vermez sınar. Nasib tabi, en güzelinden en yakınından en kısa zamanda olsun inşallah

InsaAllah canim. Allah yarali kalpli , anne olmak arsuzuyla yanip tutuşan kimseyi evlatla imtihan etmesjn

Rabbim bir daha yaşatmasın ilk bebeğiniz miydi?

Rabbim gönlüne göre versin kuzum

Çok geçmiş olsun canım allah birdaha yaşatmasın inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize

Çok geçmiş olsun.Rabbim yerlerini doldursun inş.Acınız daha çok yeniymiş zamanla toparlanıp tekrar denersiniz.Kendinize biraz toparlanmak için bikaç ay verin bence rahim de, vücudunuzda toparlanmış olur.

Çok geçmiş olsun.Allah gönlünüze göre versin en kısa zamanda İnşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…