Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun.Rabbim yerlerini doldursun inş.Acınız daha çok yeniymiş zamanla toparlanıp tekrar denersiniz.Kendinize biraz toparlanmak için bikaç ay verin bence rahim de, vücudunuzda toparlanmış olur.
Çok tesekkur ediyorum. Haklisiniz ama keşke kendime soz geçire bilsem( zaten ben denesem de adet bile zor olan biriyim nasil hemen olucakki( o yuzden sadece deneyerek teselli etmek istiyorum kendimj

Evet smear gibi aldılar onu da. Ben özelde yaptırmıştım onu canım. Smeari devlette yaptırdım 20 günde çıkmıştı, kültür o kadar sürmez sanırım

Çok tesekkur ediyorum. Haklisiniz ama keşke kendime soz geçire bilsem( zaten ben denesem de adet bile zor olan biriyim nasil hemen olucakki( o yuzden sadece deneyerek teselli etmek istiyorum kendimj
Allah dilerse beklenmedik anda olur.Bi kez olmuş yine olur inşaAllah.

Çok geçmiş olsun, rabbim sabır versin, sizin de yeni olmus, tez zamanda toparlanıp yeniden denemelere baslarsınız ınsallah

Evet smear gibi aldılar onu da. Ben özelde yaptırmıştım onu canım. Smeari devlette yaptırdım 20 günde çıkmıştı, kültür o kadar sürmez sanırım
Smear 20 gunde cıktıysa benım bagısıklık da o civarda cıkar o zaman acaba bir aklım diyor ki bu ay mı yumurta toplatsam doktor kabul ederse

Evet yoğundu cnm bende doğurdum ama parça kaldimi diye Kürtaja aldılar

Benimde baska hastaneye gitmiştik bi kere kadın doğuma mi demişlerdi minicik bi göbeğim vardı 3 buçuk kilo almıştım sadece göbeğime cok guzel oldun diyodu her gören
Gözü çıksın o nazar edenlerin canım hamile iken dikkat etmek lazım ben bol giyiniyom kimse çevremdekiler hamile olduğumu anlamason sormasinlar die bilemeyiz kimin niyeti iyi kiminki kötü

Anladım ne kadara yaptırmıştınız hemen hemen smear kadardır diye düşünüyorum ama yinede hazırlıklı gideyim özele bazen bir test ucuz sanıyoruz alakasız 300 küsür hesap çıkıyor karşımızasizde smear da iltihap vs de mi çıkmadı demekki cidden rengi öyle sizin

Smear 20 gunde cıktıysa benım bagısıklık da o civarda cıkar o zaman acaba bir aklım diyor ki bu ay mı yumurta toplatsam doktor kabul ederse
Ben de özelde smear verdim aynen 20 günde ancak çıktı ama sen acele etme bence dinlen tüp için tekrar bi kendini topla

Normalde 1 ay demişlerdi ama erken çıktı. Özelde smear en geç 1 haftada çıkıyordu. Canım ben senin yerinde olsam yumurta toplatmak için beklemezdim zaten. Dondurulmuş embriyo olarak transfer için uygun zamanı beklerdim ama tabi yumurtalıkların ve rahmin şu an bunun için uygun olmayabilir. Doktorun bekle demiş çünkü.

Hepsine bakılmıştı iki tüpte örnek vardı. Geçen yaz 220-250 arası bir şey ödemiştim. Yok çıkmadı. Candida, trik hepsi negatif çıktı. Doktor da bir şey yapamam, ilaç versem ne için vereceğim bir şey yok dedi.

Kız benımkı de 15 dk once gitti
Kv lere bay deme günü müymüş bugün
Valla ben hep özelde yaptırdım bir hafta bile sürmüyordu smear testi kuzum 20 gün imkansız geldi

Gözü çıksın o nazar edenlerin canım hamile iken dikkat etmek lazım ben bol giyiniyom kimse çevremdekiler hamile olduğumu anlamason sormasinlar die bilemeyiz kimin niyeti iyi kiminki kötü
Ah sorma ah pişmanım karnım çıktı hadi alisverise gidelim diye diye hep erteledik almamıştım bişey.. Aynen öyle bide ben kendi kendime de nazar degdirmistim tam hayallerimdeki gibi ne güzel sadece karnım var diyodum.. Annem de valla ne güzel sadece kilonu karnına aldın diyodu.. Ama dikkat etcem ins bidaha hamile kalinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…