Olmadı birde doktora sor niye sormayasın hayır daha toparlan derse beklersin yok şöyle yapacağız derse ona uyarsın ama sen bu ara bol bol kefir kuru yemiş vs ye direncin artsınİnternetten baktım 2 adet sonra denenebilir yazıyor.. En ıyısı hazıran adetıni beklim. 3 olacak haziran
Anladım hiç sorun yeterki ne varsa belli olsun artık çünkü sürekli antibiyotik fitil bir hafta ara hadi bakalım yine başladı olayından sıkıldımHepsine bakılmıştı iki tüpte örnek vardı. Geçen yaz 220-250 arası bir şey ödemiştim. Yok çıkmadı. Candida, trik hepsi negatif çıktı. Doktor da bir şey yapamam, ilaç versem ne için vereceğim bir şey yok dedi.
Bende de aynı dert vardı. Çok sıkıntı yapıyordum bu akıntı işini. Sonra saldım gitti. İlk gebeliğimin sonlanmasından sonra iyice kötü oldu zaten bu akıntım. Sonra da tamamen düzelmediAnladım hiç sorun yeterki ne varsa belli olsun artık çünkü sürekli antibiyotik fitil bir hafta ara hadi bakalım yine başladı olayından sıkıldım
Çok katılıyorumOlmadı birde doktora sor niye sormayasın hayır daha toparlan derse beklersin yok şöyle yapacağız derse ona uyarsın ama sen bu ara bol bol kefir kuru yemiş vs ye direncin artsın
E2 degerıne gore transfer yapıyolar, benımkı taze transfer ıcın uygun oldugundan hemen oldu, yanı rahım cok yorulmadı.. Yıne de Bı sorarım bu gıttıgımde 20. Gun gıtmıs olucam, belkı yine lucrin yaparlar o da 21. Gün yapılıyor.. Sormaktan bişey olmaz herhaldeNormalde 1 ay demişlerdi ama erken çıktı. Özelde smear en geç 1 haftada çıkıyordu. Canım ben senin yerinde olsam yumurta toplatmak için beklemezdim zaten. Dondurulmuş embriyo olarak transfer için uygun zamanı beklerdim ama tabi yumurtalıkların ve rahmin şu an bunun için uygun olmayabilir. Doktorun bekle demiş çünkü.
Bızımkı de yarı ozel unıversıte hastanesı 1 haftada cıkar belkı, onu da sorarım pazartesı gıdınceKv lere bay deme günü müymüş bugün
Valla ben hep özelde yaptırdım bir hafta bile sürmüyordu smear testi kuzum 20 gün imkansız geldi
Kuruyemıs cok tuketıyorum ama kefire Bı turlu alısamadım ben ya.. Doktorun yazdıgı vitamını kullanırım olmazsa bır deOlmadı birde doktora sor niye sormayasın hayır daha toparlan derse beklersin yok şöyle yapacağız derse ona uyarsın ama sen bu ara bol bol kefir kuru yemiş vs ye direncin artsın
Evet, doktor vücudun yüklediğimiz hormonlardan arınsın baslarız demıstı, bu ay tam olması gerektiği gunde yumurtlama sancısı cektım.. Duzeldı herhalde.. Ben sorayım en ıyısı.. Kızarsa da kızsın.. Sonucta transfer sonra yapıcak bu seferÇok katılıyorumSohrab bence de sor içinde kalmasın Yumurtalar sende doğuştan var zaten büyütmek de doktorun marifeti
Enfeksiyon vs çıkmasa çok takmayacağım ama enfeksiyon olursa sıkıntı ilerde bebek için sorun olurBende de aynı dert vardı. Çok sıkıntı yapıyordum bu akıntı işini. Sonra saldım gitti. İlk gebeliğimin sonlanmasından sonra iyice kötü oldu zaten bu akıntım. Sonra da tamamen düzelmedi
Bende kefiri hiç sevmem çok odaklanmadan içiyorumKuruyemıs cok tuketıyorum ama kefire Bı turlu alısamadım ben ya.. Doktorun yazdıgı vitamını kullanırım olmazsa bır de
Amin ins canım bİrdaha hamile kalırsın dikkat edersinAh sorma ah pişmanım karnım çıktı hadi alisverise gidelim diye diye hep erteledik almamıştım bişey.. Aynen öyle bide ben kendi kendime de nazar degdirmistim tam hayallerimdeki gibi ne güzel sadece karnım var diyodum.. Annem de valla ne güzel sadece kilonu karnına aldın diyodu.. Ama dikkat etcem ins bidaha hamile kalinca
Amaaan kızarsa da kızsın nolacak bi açıklama yapar belki sen de tamam mantıklı dersinEvet, doktor vücudun yüklediğimiz hormonlardan arınsın baslarız demıstı, bu ay tam olması gerektiği gunde yumurtlama sancısı cektım.. Duzeldı herhalde.. Ben sorayım en ıyısı.. Kızarsa da kızsın.. Sonucta transfer sonra yapıcak bu sefer
Yani toplasın hazır dursun embriyolar. Ne zararı olur ki? Vakit kaybetmemiş olursunuzE2 degerıne gore transfer yapıyolar, benımkı taze transfer ıcın uygun oldugundan hemen oldu, yanı rahım cok yorulmadı.. Yıne de Bı sorarım bu gıttıgımde 20. Gun gıtmıs olucam, belkı yine lucrin yaparlar o da 21. Gün yapılıyor.. Sormaktan bişey olmaz herhaldegerci o bana kızıyor sorunca da, olsun, bebegım ıcın...
Cok rahat onlar ya, ne kadar kolay gelıyor.. 2 ay bekle 3 ay bekle sankı az bi zaman, gunler gecmıyorAmaaan kızarsa da kızsın nolacak bi açıklama yapar belki sen de tamam mantıklı dersinbenimki herşeye ne gerek var deyip deyip azarlıyo beni olcak olcak diyo gönderiyo ben yine bildiğimi okucam ama onun yüzünden gecikti şimdiye çıkmış olurdu sonuçlar çok pişmanım dinlediğime
Evet bence deYani toplasın hazır dursun embriyolar. Ne zararı olur ki? Vakit kaybetmemiş olursunuz
Evet anlam veremiyorum gerçekten yaşayan biziz onlar gibi rahat olmamızı beklemek stres yapma demek çok kolay ve anlamsızCok rahat onlar ya, ne kadar kolay gelıyor.. 2 ay bekle 3 ay bekle sankı az bi zaman, gunler gecmıyor
Evet bence de
Sen daha iyi anlarsın ama bence bekle gün doğmadan neler doğar İnşaAllah.Transfer 2 3 ay sonra yapılacak, donudrulmus deneriz dedı.. Bekleyım mı, hıc soylemım mı
Çok teşekkür ederim.inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.Çok geçmiş olsun, rabbim sabır versin, sizin de yeni olmus, tez zamanda toparlanıp yeniden denemelere baslarsınız ınsallah
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahSelam kızlar. Bugün doktora gittim keseyi gördük. Henüz beş haftalıkmış. Bayramdan sonrayada kalp sesini duymak için çağırdı. Bakalım hayırlısı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabilmemizi de nasip etsin. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?