Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnternetten baktım 2 adet sonra denenebilir yazıyor.. En ıyısı hazıran adetıni beklim. 3 olacak haziran
Olmadı birde doktora sor niye sormayasın hayır daha toparlan derse beklersin yok şöyle yapacağız derse ona uyarsın ama sen bu ara bol bol kefir kuru yemiş vs ye direncin artsın

Anladım hiç sorun yeterki ne varsa belli olsun artık çünkü sürekli antibiyotik fitil bir hafta ara hadi bakalım yine başladı olayından sıkıldım

Anladım hiç sorun yeterki ne varsa belli olsun artık çünkü sürekli antibiyotik fitil bir hafta ara hadi bakalım yine başladı olayından sıkıldım
Bende de aynı dert vardı. Çok sıkıntı yapıyordum bu akıntı işini. Sonra saldım gitti. İlk gebeliğimin sonlanmasından sonra iyice kötü oldu zaten bu akıntım. Sonra da tamamen düzelmedi

Olmadı birde doktora sor niye sormayasın hayır daha toparlan derse beklersin yok şöyle yapacağız derse ona uyarsın ama sen bu ara bol bol kefir kuru yemiş vs ye direncin artsın
Çok katılıyorum Sohrab bence de sor içinde kalmasın Yumurtalar sende doğuştan var zaten büyütmek de doktorun marifeti

E2 degerıne gore transfer yapıyolar, benımkı taze transfer ıcın uygun oldugundan hemen oldu, yanı rahım cok yorulmadı.. Yıne de Bı sorarım bu gıttıgımde 20. Gun gıtmıs olucam, belkı yine lucrin yaparlar o da 21. Gün yapılıyor.. Sormaktan bişey olmaz herhalde gerci o bana kızıyor sorunca da, olsun, bebegım ıcın...

Kuruyemıs cok tuketıyorum ama kefire Bı turlu alısamadım ben ya.. Doktorun yazdıgı vitamını kullanırım olmazsa bır de

Çok katılıyorum Sohrab bence de sor içinde kalmasın Yumurtalar sende doğuştan var zaten büyütmek de doktorun marifeti
Evet, doktor vücudun yüklediğimiz hormonlardan arınsın baslarız demıstı, bu ay tam olması gerektiği gunde yumurtlama sancısı cektım.. Duzeldı herhalde.. Ben sorayım en ıyısı.. Kızarsa da kızsın.. Sonucta transfer sonra yapıcak bu sefer

Bende de aynı dert vardı. Çok sıkıntı yapıyordum bu akıntı işini. Sonra saldım gitti. İlk gebeliğimin sonlanmasından sonra iyice kötü oldu zaten bu akıntım. Sonra da tamamen düzelmedi
Enfeksiyon vs çıkmasa çok takmayacağım ama enfeksiyon olursa sıkıntı ilerde bebek için sorun olur

Amin ins canım bİrdaha hamile kalırsın dikkat edersin herşeyde var bir kısmet

Amaaan kızarsa da kızsın nolacak bi açıklama yapar belki sen de tamam mantıklı dersin benimki herşeye ne gerek var deyip deyip azarlıyo beni olcak olcak diyo gönderiyo ben yine bildiğimi okucam ama onun yüzünden gecikti şimdiye çıkmış olurdu sonuçlar çok pişmanım dinlediğime

Yani toplasın hazır dursun embriyolar. Ne zararı olur ki? Vakit kaybetmemiş olursunuz

Cok rahat onlar ya, ne kadar kolay gelıyor.. 2 ay bekle 3 ay bekle sankı az bi zaman, gunler gecmıyor
Yani toplasın hazır dursun embriyolar. Ne zararı olur ki? Vakit kaybetmemiş olursunuz
Evet bence de

Cok rahat onlar ya, ne kadar kolay gelıyor.. 2 ay bekle 3 ay bekle sankı az bi zaman, gunler gecmıyor

Evet bence de
Evet anlam veremiyorum gerçekten yaşayan biziz onlar gibi rahat olmamızı beklemek stres yapma demek çok kolay ve anlamsız Vakit kaybettim boşuna gelsin de haziranı benim yerime o atlatsın şimdi stres yapmaymış

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…