- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Ben sevdim kefiriKuruyemıs cok tuketıyorum ama kefire Bı turlu alısamadım ben ya.. Doktorun yazdıgı vitamını kullanırım olmazsa bır de
Mas cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim insSelam kızlar. Bugün doktora gittim keseyi gördük. Henüz beş haftalıkmış. Bayramdan sonrayada kalp sesini duymak için çağırdı. Bakalım hayırlısı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabilmemizi de nasip etsin. Amin
Canım sen bu Dr.u acilen değiştir hiç sevmedim tavrınıAmaaan kızarsa da kızsın nolacak bi açıklama yapar belki sen de tamam mantıklı dersinbenimki herşeye ne gerek var deyip deyip azarlıyo beni olcak olcak diyo gönderiyo ben yine bildiğimi okucam ama onun yüzünden gecikti şimdiye çıkmış olurdu sonuçlar çok pişmanım dinlediğime
Senin bat ne zaman? bu duygu dalgalanmaların bana birini hatırlattı.Kendi kendime yaptığıma bakınbir klasik olarak aklım dağılsın vakit geçsin enerjim yükselsin diye bir kore dizisi açtım ağla ağla bitirdim her seferinde yanlış zamanda yanlış dizi seçiyorum
17 si ama sanmam tuttuğunu çünkü rahim ince demiştiSenin bat ne zaman? bu duygu dalgalanmaların bana birini hatırlattı.
Yaa çok sevindim maşşallah bebişeSelam kızlar. Bugün doktora gittim keseyi gördük. Henüz beş haftalıkmış. Bayramdan sonrayada kalp sesini duymak için çağırdı. Bakalım hayırlısı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabilmemizi de nasip etsin. Amin
Ya tabi bu şekilde gerek yok demiyor ben ayrıntıya girmemek için öyle dedim çok tatlıdır aslında çok da başarılı doktorum kürtajımı da çok iyi yaptı 2.gün kanamam bitmişti ama senin bir problemin yok diyor uzun uzun açıklıyor stres yapma olacak diyor her seferinde ikna edip yolluyor... testlere gerek yok demesi sinir bozucuydu prosedür gereği 2 düşükten sonra yapıyorlar bütün doktorlar ben yalan söylücem yarın gittiğimde bakalım yapacaklar mı... Bide özelde yani doktorum para kazanıcaktı ona rağmen gerek görmeyince bir şey diyemiyorum. Öff ne bileyim kafam karışık başka doktora gitsem ne olacak sanki birsürü hastaları var onlara normal geliyor düşük de neymiş yeniden olur 6 ay normal dene falan hepsi aynıCanım sen bu Dr.u acilen değiştir hiç sevmedim tavrınıyinede sen daha iyi bilirsin.Ama farklı Dr. arayışına gir derim sana.
Bende en çok çocuklara dayanamam heleki engeli olan bi yavruyu görürsem.17 si ama sanmam tuttuğunu çünkü rahim ince demiştiağlamaya gelince konusu yaşlı birinin gençken yapamadığı baleyi yapmak istemesi ve alzheimer hastası olması ile ilgili olunca dayanamadım yaşlılara hiç dayanamıyorum dedemle büyüyüp ona düşkün olunca
Evet canım denemeye devam edin diyorlar onlarda haklı çünkü tekrar düşük yaşayan daha azınlıkta gibi.Pko var değil mi sende? Kuzenim 3.oğlunu doğurdu. İnş. sana da nasip olur.Ya tabi bu şekilde gerek yok demiyor ben ayrıntıya girmemek için öyle dedim çok tatlıdır aslında çok da başarılı doktorum kürtajımı da çok iyi yaptı 2.gün kanamam bitmişti ama senin bir problemin yok diyor uzun uzun açıklıyor stres yapma olacak diyor her seferinde ikna edip yolluyor... testlere gerek yok demesi sinir bozucuydu prosedür gereği 2 düşükten sonra yapıyorlar bütün doktorlar ben yalan söylücem yarın gittiğimde bakalım yapacaklar mı... Bide özelde yani doktorum para kazanıcaktı ona rağmen gerek görmeyince bir şey diyemiyorum. Öff ne bileyim kafam karışık başka doktora gitsem ne olacak sanki birsürü hastaları var onlara normal geliyor düşük de neymiş yeniden olur 6 ay normal dene falan hepsi aynı
Evet benim de çok düzensiz geç yumurtluyormuşum başka problem yok dedi ama her ay değişiyorEvet canım denemeye devam edin diyorlar onlarda haklı çünkü tekrar düşük yaşayan daha azınlıkta gibi.Pko var değil mi sende? Kuzenim 3.oğlunu doğurdu. İnş. sana da nasip olur.Onun adetleri epey düzensizmiş.
E2 değerin kaç çıkıyor canım?E2 degerıne gore transfer yapıyolar, benımkı taze transfer ıcın uygun oldugundan hemen oldu, yanı rahım cok yorulmadı.. Yıne de Bı sorarım bu gıttıgımde 20. Gun gıtmıs olucam, belkı yine lucrin yaparlar o da 21. Gün yapılıyor.. Sormaktan bişey olmaz herhaldegerci o bana kızıyor sorunca da, olsun, bebegım ıcın...
Hangi dizi bende bir tane izlemiştim güzel oluyor kore dizileride.Kendi kendime yaptığıma bakınbir klasik olarak aklım dağılsın vakit geçsin enerjim yükselsin diye bir kore dizisi açtım ağla ağla bitirdim her seferinde yanlış zamanda yanlış dizi seçiyorum
Ay hayırlı olsun canım ne güzelSelam kızlar. Bugün doktora gittim keseyi gördük. Henüz beş haftalıkmış. Bayramdan sonrayada kalp sesini duymak için çağırdı. Bakalım hayırlısı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. hayırlı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabilmemizi de nasip etsin. Amin
Ben de hıc hazır yogurt almıyorum, ankaraya gelınce nerden süt bulcam dıye kara kara dusunuyordum, hergun sütcü geliyor, yanıbasımızdakı markette bıle süt getiriyorlarmıs istersek cok sukur o dertten kurtuldum ben de sureklı kendım yaparım yogurdumu.. Sen bebıs ıcın hergun duzenlı ıcıyosundur, benımkı o kadar duzenlı deıl tabıBen sevdim kefiribikaç ay önce düzenli tüketiyordum.Şimdi evde yoğurt mayalıyorum ayran ve süt içiyorum.
Benım toplamadan ıkı gun once 750 cıvarıydı, her yumurta ıcın 150 cıvarıydı..E2 değerin kaç çıkıyor canım?
Hangi dizi bende bir tane izlemiştim güzel oluyor kore dizileride.
Ay hayırlı olsun canım ne güzel
Aaa güzel kore dizisi örneği istersen sana neler sıralarım nelerE2 değerin kaç çıkıyor canım?
Hangi dizi bende bir tane izlemiştim güzel oluyor kore dizileride.
Ay hayırlı olsun canım ne güzel
Bir sürü dizi sıralayabileceğin profil resminden belli.Aaa güzel kore dizisi örneği istersen sana neler sıralarım nelerbu izlediğim navillera yaşlı bir adamın hastalığına rağmen bale yapma isteği çok iç ısıtıcıydı fazla duygusal ama
Pko lu çok arkadaşım çocuk sahibi oldu kuzum, hatta komşum var 5 aylık oğlu var Allah sana da Nasib etsin, aslında pko da daha çok yumurta oluyor daha şanslı ama çatlaması muamma onu da doktorun takip etmesi lazım, bu süreçte arkadaşım kullandığı şampuanlarfan, pedlere herşeyi doğal kullanmaya dikkat etmiş kuzum, inşallah tez zamanda sana da Nasib olur kuzum,Evet benim de çok düzensiz geç yumurtluyormuşum başka problem yok dedi ama her ay değişiyorburada çok okudum o ilaç tedavileri de tehlikeli olabiliyor hormon sonuçta yumurtalığı alınanlar falan neler neler var ondan heralde kendiliğinden olsun istedi ama bu ay da olmazsa gittiğimde artık ilaçla tedavi yapıcak çatlatma iğnesi vericek konuştuk... Pko da bebek olmuyor diye bir şey yok ama zor oluyor tabii İnşallah işe yarar canım çok teşekkür ederim
Aynen bu kadının ve bir kadın daha var en son MR Queen de oynadı ikisinin mimiklerine bayılıyorumBir sürü dizi sıralayabileceğin profil resminden belli.ne güzel diziydi ya
Amiiin balım inşallah bakalım gebeliğim doğal olmuştu benim aslında hiç ilaç falan kullanmadım şimdiye kadar ama iyi büyüyüp çatlayan yumurtaya denk gelmesi lazım ihtimal düşük süreç uzuyorPko lu çok arkadaşım çocuk sahibi oldu kuzum, hatta komşum var 5 aylık oğlu var Allah sana da Nasib etsin, aslında pko da daha çok yumurta oluyor daha şanslı ama çatlaması muamma onu da doktorun takip etmesi lazım, bu süreçte arkadaşım kullandığı şampuanlarfan, pedlere herşeyi doğal kullanmaya dikkat etmiş kuzum, inşallah tez zamanda sana da Nasib olur kuzum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?