Ay cidden insan öyle hissederEvimde yalnız kalmayalı sanki 1 yıl olmus gıbı hissediyorum
Ne guzel bir gün bu böyle
Benim ergen kalbim iflah olmaz bir Goblin fanıAynen bu kadının ve bir kadın daha var en son MR Queen de oynadı ikisinin mimiklerine bayılıyorumliseden bu zamana kadar izledim eşimi de alıştırdım
Buralardayım canım arada girip topluca okuyorum
Aklımda bulunsun canım sağolAaa güzel kore dizisi örneği istersen sana neler sıralarım nelerbu izlediğim navillera yaşlı bir adamın hastalığına rağmen bale yapma isteği çok iç ısıtıcıydı fazla duygusal ama
Ay bi an 150 deyince çok geldi bana ben bir kez baktırdım adetin 3. Günü 20 çıkmıştıBenım toplamadan ıkı gun once 750 cıvarıydı, her yumurta ıcın 150 cıvarıydı..
Doktora sordum onu benım e2 dusuktu neden dıye, 3bın cıkanlar okuyunca..
O da yoo dusuk deıl 5 yumurta herbırı ıcın 150, 750 yapıyor dedı..
Adetin ıkıncı gunu 30 cıvarı cıkardı hep, tupe baslıcsgımda 20 cıktı.. Onum da sebebı menepoz ıgnesınden dolayıymıs.. Hormonları baskılayan Bı igne cunku
Galiba başa sarıp 3 kez felan izlemişimdirBenim ergen kalbim iflah olmaz bir Goblin fanı
Oooo hemde nasılAklımda bulunsun canım sağoloo sende kore dizisi müdavimlerindesin ozaman
descendants of the sun ı izledim ben bitek çok tatlılardıOooo hemde nasıl
50nın altında olması istenir, yumurta buyudukce e2 artmaya baslarAy bi an 150 deyince çok geldi bana ben bir kez baktırdım adetin 3. Günü 20 çıkmıştı
Öğrenmiş oldum50nın altında olması istenir, yumurta buyudukce e2 artmaya baslar
Evet o da çok iyiydidescendants of the sun ı izledim ben bitek çok tatlılardı
Evet ama ben orda emre Altuğu hatırlıyorum sadeceSohrab tatlı hayat ı bilir misin, Türkan Şoray ve kaynanasının atışmaları var bi de dizi çok tatlı ya çok komik.
Bakayım bi canım bunlara sağol malum çok boşuz dizi izleyip duruyorum bendeEvet o da çok iyiydi
Crash landing on you
The King eternal monarch
MR Queen
Goblin
Secret Garden
The legend of bleu sea
Bunlar en bilindik güzeller misalama daha da zaman kaybı olmayacak sıralayabilirim
Hangı dızıdesin şimdi canmBakayım bi canım bunlara sağol malum çok boşuz dizi izleyip duruyorum bende
Bana kore dizisi cidden iyi geliyor sakinBakayım bi canım bunlara sağol malum çok boşuz dizi izleyip duruyorum bende
Gözlerinin ardındayı izledim canımHangı dızıdesin şimdi canm
Platform fena ciddenGözlerinin ardındayı izledim canım
Emily in paris i izledim
Dün de the platformu izledik filmfenaydı
Bugün de yeni bir diziye başlayacağım ama visa vis olabilir
Aa iyi o zaman ona bakayım sen başladın mı bir şeye gerçi kayınvaliden vardıPlatform fena cidden
Vis a vis harika, bir solukta biter o da
Yok canım nerde, yarın Fatma yı ızlıcez haftasonuna da Allah kerimAa iyi o zaman ona bakayım sen başladın mı bir şeye gerçi kayınvaliden vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?