Ay izle nasıl söylesene banada merak ettim ama fazla bayık gibi sankiYok canım nerde, yarın Fatma yı ızlıcez haftasonuna da Allah kerim
Yorumlarımı yazarım yarın ınsallahAy izle nasıl söylesene banada merak ettim ama fazla bayık gibi sanki
Gözün aydın canım, yaparlar demiştim, sordular mı peki kaç düşük var dıye..?Kızlaaar günaydın. Genetiğe gittim kan verdim bir ayda çıkar sonuçlar dedi dışarı laba veriyorlarmış o yüzden sonuçlar hızlı çıkıyormuş pıhtılaşma daha da önce çıkarmış iyi ki izmirde bulamayıp manisaya gitmişimiç hastalıklarına da gittim önce bi hematoloji yada romatolojiye gitmen lazım ben yorumlamadığım için bu testleri yapmıyorum dedi. Ben de onlar açık değildi alamadım açar mısınız dedim sonra baktım yakın zamana randevu yok. Israr ettim siz testleri yapın ben yorumlatırım özelde diye eksik olabilir dedi ama yaptırdı çoğunu 4 tüp aldılar 2 tüp de genetik ve pıhtılaşma için kansız kaldım
Evet evet 2 dedim canım biri evde düştü doktora gidemeden dedim genetikteki kadın çok tatlıydı sorgulamadı direk işte ailelerimizi falan sordu ben sorun çıkacağını düşünmüyorum sizde dedi eşimden de bir tüp alındı ama dahiliyeci gıcıktı biraz bilmiyorum neler yaptırdı lupus yok gibi birşeyler dedi ısrar ettim ama belki o eksiktir sadece ANA protein c s bişiler bakılacak. Eksik olanı da özelde yaptırırım artıkGözün aydın canım, yaparlar demiştim, sordular mı peki kaç düşük var dıye..?
Ben de 4 tüp vermiştim, esim 1 tüp vermişti. Zaten tüp bebek tedavısınde verdiğim kanların haddi hesabı yok
Pekmez iç canım ben bilirim kansızlık çok zormuş.Hastalandım ve bir buçuk yılda 30 tüp kan verdim.Gözün aydın canım, yaparlar demiştim, sordular mı peki kaç düşük var dıye..?
Ben de 4 tüp vermiştim, esim 1 tüp vermişti. Zaten tüp bebek tedavısınde verdiğim kanların haddi hesabı yok
E benden çok test yapmışlar sana.Evet evet 2 dedim canım biri evde düştü doktora gidemeden dedim genetikteki kadın çok tatlıydı sorgulamadı direk işte ailelerimizi falan sordu ben sorun çıkacağını düşünmüyorum sizde dedi eşimden de bir tüp alındı ama dahiliyeci gıcıktı biraz bilmiyorum neler yaptırdı lupus yok gibi birşeyler dedi ısrar ettim ama belki o eksiktir sadece ANA protein c s bişiler bakılacak. Eksik olanı da özelde yaptırırım artıken çok hızlı çıkacak olmasına sevindim doğru valla sen de çok kan vermiştin dimi pekmez mi yesek ne yapsak
Lupus da onemlı ona da baktır, benım lupus negatıf cıktı, anayı pek onemsemedı, benımkı poztif ama tek poztif, cıft pozıtıf olunca cıddeıye alırım dıyo doktor..Evet evet 2 dedim canım biri evde düştü doktora gidemeden dedim genetikteki kadın çok tatlıydı sorgulamadı direk işte ailelerimizi falan sordu ben sorun çıkacağını düşünmüyorum sizde dedi eşimden de bir tüp alındı ama dahiliyeci gıcıktı biraz bilmiyorum neler yaptırdı lupus yok gibi birşeyler dedi ısrar ettim ama belki o eksiktir sadece ANA protein c s bişiler bakılacak. Eksik olanı da özelde yaptırırım artıken çok hızlı çıkacak olmasına sevindim doğru valla sen de çok kan vermiştin dimi pekmez mi yesek ne yapsak
Saglık ocakları verıyor dıye biliyordum hamılelere, yanlıs mı bılıyorum acaba?Pekmez iç canım ben bilirim kansızlık çok zormuş.Hastalandım ve bir buçuk yılda 30 tüp kan verdim.Allah bi daha yaşatmasın.Bugünlerde kan ilacına başlamam gerek ama Dr. yazmadı daha, kontrolde yazdırmam lazım artık.Göz altlarım karardı bayağ oradan anlıyorum.
Benden beklenmeyen performans sergiledim kuzum çok ısrarcı oldum eşim bile baya şaşırdı normalde yalan söylemeyi de hiç beceremem ısrar da edemem peki der giderim ama 2. kimyasal bile demedim 2 düşük dedim direkE benden çok test yapmışlar sana.Bi sorun çıkmazsa testlerde özelde başka testler yaptırma bence.
Doğru verir belki ama önce testler de yapılacak onlar çağırmayınca hiç gitmek istemedim.Korona çok artmıştı o yüzden korktum idrar tahlili de isterlerse o tuvaletlere giremezdim.Saglık ocakları verıyor dıye biliyordum hamılelere, yanlıs mı bılıyorum acaba?
Evet kuzum haklısın lupus için işte mırın kırın etti ben burda onu göremiyorum falan dedi sanki ne olacak yaptırsa cebinden veriyor sankiLupus da onemlı ona da baktır, benım lupus negatıf cıktı, anayı pek onemsemedı, benımkı poztif ama tek poztif, cıft pozıtıf olunca cıddeıye alırım dıyo doktor..
Pekmezi de cok sevmem ama kısın ıctim, benım ınsulın direnci var sekerlı olunca cekınıyprum da, sımdı yaz yaklasıyor meyvesiz yapamıyorum da, ölcüyü de kacırıyorum napıcam bılmıyorum
Hasretlik bitsin İnşaAllah.Benden beklenmeyen performans sergiledim kuzum çok ısrarcı oldum eşim bile baya şaşırdı normalde yalan söylemeyi de hiç beceremem ısrar da edemem peki der giderim ama 2. kimyasal bile demedim 2 düşük dedim direkdahiliyeci 3ten sonra yapılıyor normalde dedi kadına bile hayır 2den sonra yapılıyor yalnız dedim o kadar emin söyledim ki sustu evlat hasreti olunca böyle insan herşeyi yapıyormuş çabalarımız boşa çıkmaz umarım bebişlerimize kavuşuruz
İdrar tahlili de mı istiyorlar, onu bılmıyordum benn.. Bayramdan sonra vakalar azalır ıyıce ınsallah ozaman gidersinDoğru verir belki ama önce testler de yapılacak onlar çağırmayınca hiç gitmek istemedim.Korona çok artmıştı o yüzden korktum idrar tahlili de isterlerse o tuvaletlere giremezdim.Bayramdan sonra giderim inş testleri de alıp Dr. gösteririm kan ilacına başlatır zaten.
Yaptırmıştım ilk hamileliğimde öyle hatırlıyorum.Aynen inş.öyle olur.İdrar tahlili de mı istiyorlar, onu bılmıyordum benn.. Bayramdan sonra vakalar azalır ıyıce ınsallah ozaman gidersin
Beni kadın dogum yonlendırmısti direk kan verdım, ama sorun olsaydı romatolojiye yönlendirecekti, muhakkak onlar yapıyordur, o da 1haftada cıktı, gecikiyor, onun ıcın de randevu al ıstersen en yakın tarihe.Evet kuzum haklısın lupus için işte mırın kırın etti ben burda onu göremiyorum falan dedi sanki ne olacak yaptırsa cebinden veriyor sankiyaptırmamıştır muhtemelen onu da özelde yaptırırım romatoloji mi yapıyordu hematoloji mi?
Aynen ben de hiç sevmem bazen insülin direncim 2.5 in de üstüne çıkıyor iniyor açlık şekerim de üst sınıra yakın tatlı yememeye çalışıyorum yemesem mi? Karpuz sezonu geldi yaa en büyük sıkıntı o napcaz bayılırım ben
Yaa demi ben de öyle düşünüyorum belli olmaz bu işler bide bizde dedem kalpten vefat etmiş annemde de varis var benim de ince ince damarlarım görünüyor söyledim özellikle ona rağmen bunlar doğrudan ilişkili değil çok beyaz tenli olduğunuz için damarlarınız belirgindir dedi aileyi çok sordu soyağacı gibi bişey çizdi akraba evliliği yok hiç onu sordu annemlerin düşükleri sordu ablamı yeğenimi sordu ilginçtiHasretlik bitsin İnşaAllah.2.de yapıyorlar iyi yapmışsın sonuçlar iyi çıkar inş.Bizim ailede kalp hastalığı yok ben de varis yok.Kanımı alsalar yada bi yerim kesilse geç durur ama 2 gende homozigot çıktı ben beklemezdim.Annemle babama sizden bozuk genleri almışım dedim, tuhaf oldular
Onu artık kendi doktoruma yaptırırım bu ay da bebiş olmazsa gidicem ya zaten hem başka eksik test var mı bakarım onu da istesin ya da yönlendirsin...Beni kadın dogum yonlendırmısti direk kan verdım, ama sorun olsaydı romatolojiye yönlendirecekti, muhakkak onlar yapıyordur, o da 1haftada cıktı, gecikiyor, onun ıcın de randevu al ıstersen en yakın tarihe.
Allah denk getirsin inşallah canım, hiç birşey olmasa bile olmuyor bazen. Yani bize dua edip istemek kalıyor kuzum, zaten çabalıyoruz elimizden geleni yapıyoruz, inşallah ilaç vesile olurAmiiin balım inşallah bakalım gebeliğim doğal olmuştu benim aslında hiç ilaç falan kullanmadım şimdiye kadar ama iyi büyüyüp çatlayan yumurtaya denk gelmesi lazım ihtimal düşük süreç uzuyorbazı aylar dediğin gibi çatlıyor mu belli değil Neyse bakalım bir de ilaçla denicez bu ay olmazsa
Gözün aydın canım gitti miEvimde yalnız kalmayalı sanki 1 yıl olmus gıbı hissediyorum
Ne guzel bir gün bu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?