Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözlerinin ardındayı izledim canım
Emily in paris i izledim
Dün de the platformu izledik film fenaydı
Bugün de yeni bir diziye başlayacağım ama visa vis olabilir
Ay o platformu izlemez olaydım bende dedim yaa ne biçimdi anime severseniz saiki var değişik Bi dizi komik geldi bana

Yaa napalım kuzum bazende yaptırmak lazım yani yapın işte ne olur yani, onlar için bir rakam ama bizim için 1 düşük bile ne kadar zor hasretle beklerken 2 kere düşük yapmak eminimki daha da zor. Amin inşallah kuzum

Allah denk getirsin inşallah canım, hiç birşey olmasa bile olmuyor bazen. Yani bize dua edip istemek kalıyor kuzum, zaten çabalıyoruz elimizden geleni yapıyoruz, inşallah ilaç vesile olur
Amiiin kuzum inşallah
Evet tabi onlar için hiç önemli değil hala bana 3 düşükten sonra yapılıyor diyor bir de benim psikolojim ne olacak peki düşünen yok

Ya bak aklından gitti işte testleri verdin kurtuldun eksikler de sonra halledilirben 2 tüpten fazla kan alırlarsa gerisini hatırlayamayacak hale geliyorum

Evettt çok iyi oldu rahatladım biraz kuzum yaa kan mı tutuyor seni
Normalde kana bakarım midem vs de bulanmaz ama iş kan vermeye gelince zaten iki kolumu da ayrı ayrı deniyorlar bir ara hiç bir yer bulamadılar bileğimden bir yerden denediler, tüm kolları deneme bitip bir yer bulursalar bu kez tüpe kan bir anda akmıyor iki saat tık tık vurdum ettim 2 tüp alabilirseler ne hoş ben zaten 2. Tüpte hafiften ter, mide bulantısı hissediyorum ve sonrası yok bir kere babamla gittiğimde de verirken bişey olmadı hastahane kapısından çıkarken bayılmışım nişanlıyken uyanınca babam beni azarlaya azarlaya eve götürmüştü, ona göre zayıf olduğum için direncim yok ve her hastalık ondan beni buluyor

Ay kıyamam canım ya senin için işkence olmuş damarların hiç görünmüyor mu zayıf olduğun halde benimkiler dışarda duruyor resmen o konuda sıkıntı olmuyor o yüzden ama uğraşıp dursalar öyle fenalık gelebilir. Serum için kola musluk gibi bir şey takıyorlar ya mesela o beni çok fena yapıyor bir tek

Ben enfeksiyondan hastahanelik olduğumda tedavi etmek için damar yolu açamamışlardı özelde Allaha şükür kürtaj zamanı bari açtılar damarlar kaygan ve inceymiş

Ayy şükür tatlım sevindim valla hayırlı haberlerle dön inşallah darısı başıma ben daha hcg nin sıfırlanmasını beklicem, sonra regli beklicem vs. Bakalım ne zaman yaptırabilicem.. Zaten randevu da bulamıyorum. Kafan rahat olur artık

İnşallah senin de sorunsuz olur kuzum ben de bulamadım izmirde manisaya aldım mecburen ama şehir hastanesi çok güzeldi şansıma. Sen de konuma göre ara istersen enabızdan diğer illerde falan vardır belki

İnşallah senin de sorunsuz olur kuzum ben de bulamadım izmirde manisaya aldım mecburen ama şehir hastanesi çok güzeldi şansıma. Sen de konuma göre ara istersen enabızdan diğer illerde falan vardır belki
Ben de adanaya, mersine bakıyorum zaten. Hcg sıfırlanana kadar zamanım var nasılsa.. Hayırlısı olsun kuzum hepimiz için

Kızlar merhaba,
2 ay önce 9 haftalık gebeliğim sonlandı.
İlk defa bu ay tekrar deneyeceğiz kısmetse. Yumurtlama dönemindeyim. İlk defa kasıklarım çok ağrıyor bugün. Hem de iki taraf da. Kasıklarımın üst tarafı da ağrıdı. Sabahtan beri ara ara geldi diyebilirim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Kürtajla alakası var mıdır? Geçen ay da adet oldum ama hiç böyle bir şey yaşamadım sonrasında.

Geçmiş olsun oncelıkle, cift yumurta gelişiyor olabilir, Rabbim gönlümüze göre versin insallah

Ben de adanaya, mersine bakıyorum zaten. Hcg sıfırlanana kadar zamanım var nasılsa.. Hayırlısı olsun kuzum hepimiz için
Evet canım iyi yapmışsın bazı yerler daha kalabalık oluyor nüfustan dolayı maalesef izmir de öyle ne zamandır bakıyorum denk gelmedim. Bir de kendi labı olmayan hastaneler dışarı verdiği için daha hızlı bakılıyormuş ve daha ayrıntılı bakıyorlarmış bunu öğrendim bugün. Doktora dedim 3-4 ayda çıkıyor diye duydum burda iyimiş diye aynen bunu dedi bana. Aklında bulunsun Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…