Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın

Canım iyi yapmışsın gözün aydın.
direk tıbbi genetiğe mi randevu aldın? Araştırma hastanesi miydi? Onlar mı dahiliyeye yönlendirdi ekstra? Direk baktılarmı?

Kızlar merhaba hiç devlet hastanesi yada şehir hastanesinde infertilite bölümüne gittiniz mi direk araştırma yapıp güzelce bakıyorlar mı acaba herşeye? Bilginiz var mı?

Canım iyi yapmışsın gözün aydın.
direk tıbbi genetiğe mi randevu aldın? Araştırma hastanesi miydi? Onlar mı dahiliyeye yönlendirdi ekstra? Direk baktılarmı?
Teşekkürler kuzum manisa şehir hastanesiydi çok büyük yeni bir hastane hatta genetik doktoru martta gelmiş daha yeni. O yüzden rahat randevu buldum muhtemelen. Yok canım o yönlendirmedi ben iki randevuyu arka arkaya aldım. Tıbbi genetik eşime ve bana ayrı ayrı bir de kendim için iç hastalıklarına aldım. İç hastalıkları diretti yok hematoloji yada romatolojiye gitmen lazım ben yorumlayamam yok biz yorumlamadığımız testi yapmayız. Ama onlar açık değil alamadım dedim açtı bir baktım çok sonraya randevu. Dedim siz bana testleri yapın ben gider özelde yorumlatırım. Bir şekilde ikna ettim artık

Anladım canım iyi olmuş ya böyle uğraşmadan olmuyor birşeyler

Anladım canım iyi olmuş ya böyle uğraşmadan olmuyor birşeyler
Uğraşıyoruz valla napalım 1 düşükte hiçbirşey yapmıyor kimse sağolsun ille 2 travma yaşıcaz da doktor yaptır dicek de bizi düşünen yok... ipleri elime aldım mecburen kafama göre randevular yalanlar ısrarlar allah sonumuzu hayır etsin

İyi canım iftar sonrası çay su depolama karın şişirme sen napıyorsun
Ben de aynı durumdayım, kırmızı oda izliyorum bugun aksama kadar yaprakla ugrastık, 4 kg aldım dondurucuya stokladım, kucuk bi tencerede sardım aksama kadar hıc bos vaktım olmadı, yoruldum epey..
Biz eşimle xbox’ta oyun oynuyoruz yüzüklerin efendisinin oyunuymuş baya güzel sonunda 9 gün tatil başladı bir de yumurtlasam çok iyi olacaktı sen napıyosun kuzum
Ohhh keyifler yerinde desene testi de yaptırdın ya rahatlama gelmıstır sana.. Ovulasyon yapıyosun deıl mı

Oyy hamaratlıklar ellerine sağlık canım maşşallah aynen valla yük kalktı sonucu ne çıkarsa ona göre hareket edicem o yüzden dert etmiyorum belirsizlik insanı mahvediyormuş ovulasyon yapmaya devam bu birbuçuk yılda 50lik kaç kutu bitirdim sayamadım

Hıc sorma, benı yedi bitirdi o belirsizlik.. Bende pazartesi ıcın heyecanlıyım..
Ben de cok yaptım o testleri, artık test yapmadan da anlıyorum ne zaman olacagını sancıdan

Hıc sorma, benı yedi bitirdi o belirsizlik.. Bende pazartesi ıcın heyecanlıyım..
Ben de cok yaptım o testleri, artık test yapmadan da anlıyorum ne zaman olacagını sancıdan
Ptesi yumurta toplama olayını doktora soracaksın değil mi? Belki iğneyi de yapar diyordun. Hayırlısı olsun inşallah ben de çok merak ediyorum ne diyecek ya aslında bende de akıntı sancı falan oluyor ama bu pko laneti yüzünden yanıltıcı olabiliyor malesef akıntılar ağrılar oldu oldu ovulasyon pozitif çıkmadı o yüzden saymıyorum Günaşırı ilişki devam bakalım denk gelir inşallah bebiş olur

Aynen öyle benim 1 yıl olacak bi kayıp daha yaşarsam nasıl toparlarım kendimi hepsi bir sınav tamam ama araştırılması lazım

Ohh ellerine sağlık sarmada yoruyor insanı yerken hemen bitiyor

En saglam şekilde ilerliyorsun, ovulasyon gerek bıle yok o zaman

Soracam, isteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü demişler büyük ihtimal diğer adetin de gel dicek.. Bu arada yarın benım doktor instgramda canlı yayın yapıcak izlemek isterseniz link atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…