- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Çok geçmiş olsunKızlar merhaba,
2 ay önce 9 haftalık gebeliğim sonlandı.
İlk defa bu ay tekrar deneyeceğiz kısmetse. Yumurtlama dönemindeyim. İlk defa kasıklarım çok ağrıyor bugün. Hem de iki taraf da. Kasıklarımın üst tarafı da ağrıdı. Sabahtan beri ara ara geldi diyebilirim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Kürtajla alakası var mıdır? Geçen ay da adet oldum ama hiç böyle bir şey yaşamadım sonrasında.
Canım iyi yapmışsın gözün aydın.Kızlaaar günaydın. Genetiğe gittim kan verdim bir ayda çıkar sonuçlar dedi dışarı laba veriyorlarmış o yüzden sonuçlar hızlı çıkıyormuş pıhtılaşma daha da önce çıkarmış iyi ki izmirde bulamayıp manisaya gitmişimiç hastalıklarına da gittim önce bi hematoloji yada romatolojiye gitmen lazım ben yorumlamadığım için bu testleri yapmıyorum dedi. Ben de onlar açık değildi alamadım açar mısınız dedim sonra baktım yakın zamana randevu yok. Israr ettim siz testleri yapın ben yorumlatırım özelde diye eksik olabilir dedi ama yaptırdı çoğunu 4 tüp aldılar 2 tüp de genetik ve pıhtılaşma için kansız kaldım
İyi canım iftar sonrası çay su depolamaNapıyosunuz kızlar
Biz eşimle xbox’ta oyun oynuyoruz yüzüklerin efendisinin oyunuymuş baya güzelNapıyosunuz kızlar
Teşekkürler kuzumCanım iyi yapmışsın gözün aydın.
direk tıbbi genetiğe mi randevu aldın? Araştırma hastanesi miydi? Onlar mı dahiliyeye yönlendirdi ekstra? Direk baktılarmı?
Anladım canım iyi olmuş ya böyle uğraşmadan olmuyor birşeylerTeşekkürler kuzummanisa şehir hastanesiydi çok büyük yeni bir hastane hatta genetik doktoru martta gelmiş daha yeni. O yüzden rahat randevu buldum muhtemelen. Yok canım o yönlendirmedi ben iki randevuyu arka arkaya aldım. Tıbbi genetik eşime ve bana ayrı ayrı bir de kendim için iç hastalıklarına aldım. İç hastalıkları diretti yok hematoloji yada romatolojiye gitmen lazım ben yorumlayamam yok biz yorumlamadığımız testi yapmayız. Ama onlar açık değil alamadım dedim açtı bir baktım çok sonraya randevu. Dedim siz bana testleri yapın ben gider özelde yorumlatırım. Bir şekilde ikna ettim artık
Uğraşıyoruz valla napalım 1 düşükte hiçbirşey yapmıyor kimse sağolsun ille 2 travma yaşıcaz da doktor yaptır dicek de bizi düşünen yok... ipleri elime aldım mecburen kafama göre randevular yalanlar ısrarlar allah sonumuzu hayır etsinAnladım canım iyi olmuş ya böyle uğraşmadan olmuyor birşeyler
Ben de aynı durumdayım, kırmızı oda izliyorumİyi canım iftar sonrası çay su depolamakarın şişirme sen napıyorsun
Ohhh keyifler yerinde deseneBiz eşimle xbox’ta oyun oynuyoruz yüzüklerin efendisinin oyunuymuş baya güzelsonunda 9 gün tatil başladı bir de yumurtlasam çok iyi olacaktı sen napıyosun kuzum
Oyy hamaratlıklar ellerine sağlık canım maşşallahBen de aynı durumdayım, kırmızı oda izliyorumbugun aksama kadar yaprakla ugrastık, 4 kg aldım dondurucuya stokladım, kucuk bi tencerede sardım aksama kadar hıc bos vaktım olmadı, yoruldum epey..
Ohhh keyifler yerinde desenetesti de yaptırdın ya rahatlama gelmıstır sana.. Ovulasyon yapıyosun deıl mı
Hıc sorma, benı yedi bitirdi o belirsizlik.. Bende pazartesi ıcın heyecanlıyım..Oyy hamaratlıklar ellerine sağlık canım maşşallahaynen valla yük kalktı sonucu ne çıkarsa ona göre hareket edicem o yüzden dert etmiyorum belirsizlik insanı mahvediyormuş ovulasyon yapmaya devam bu birbuçuk yılda 50lik kaç kutu bitirdim sayamadım
İftar dan sonra bi şekerleme yapmışım sonra bi dondurma yedim bu gebeliğimde dondurmaya sarmış durumdayım.Bi de paketli gıdalardan uzak durcam diyorum.Napıyosunuz kızlar
Hayırdır pazartesi ne var?Hıc sorma, benı yedi bitirdi o belirsizlik.. Bende pazartesi ıcın heyecanlıyım..
Ben de cok yaptım o testleri, artık test yapmadan da anlıyorum ne zaman olacagını sancıdan
İçin yanmış demek ki, oruc tutuyo musun yoksaİftar dan sonra bi şekerleme yapmışım sonra bi dondurma yedim bu gebeliğimde dondurmaya sarmış durumdayım.Bi de paketli gıdalardan uzak durcam diyorum.
Benım bagısıklık testı yapılacakHayırdır pazartesi ne var?
Ptesi yumurta toplama olayını doktora soracaksın değil mi? Belki iğneyi de yapar diyordun. Hayırlısı olsun inşallah ben de çok merak ediyorum ne diyecekHıc sorma, benı yedi bitirdi o belirsizlik.. Bende pazartesi ıcın heyecanlıyım..
Ben de cok yaptım o testleri, artık test yapmadan da anlıyorum ne zaman olacagını sancıdan
Aynen öyle benim 1 yıl olacak bi kayıp daha yaşarsam nasıl toparlarım kendimi hepsi bir sınav tamam ama araştırılması lazımUğraşıyoruz valla napalım 1 düşükte hiçbirşey yapmıyor kimse sağolsun ille 2 travma yaşıcaz da doktor yaptır dicek de bizi düşünen yok... ipleri elime aldım mecburen kafama göre randevular yalanlar ısrarlar allah sonumuzu hayır etsin
Senin hangileri yapılacak canım o çok önemli gerçekten sende başka problem yok çünküBenım bagısıklık testı yapılacak
Ohh ellerine sağlık sarmada yoruyor insanı yerken hemen bitiyorBen de aynı durumdayım, kırmızı oda izliyorumbugun aksama kadar yaprakla ugrastık, 4 kg aldım dondurucuya stokladım, kucuk bi tencerede sardım aksama kadar hıc bos vaktım olmadı, yoruldum epey..
Ohhh keyifler yerinde desenetesti de yaptırdın ya rahatlama gelmıstır sana.. Ovulasyon yapıyosun deıl mı
En saglam şekilde ilerliyorsun, ovulasyon gerek bıle yok o zamanPtesi yumurta toplama olayını doktora soracaksın değil mi? Belki iğneyi de yapar diyordun. Hayırlısı olsun inşallah ben de çok merak ediyorum ne diyecekya aslında bende de akıntı sancı falan oluyor ama bu pko laneti yüzünden yanıltıcı olabiliyor malesef akıntılar ağrılar oldu oldu ovulasyon pozitif çıkmadı o yüzden saymıyorum Günaşırı ilişki devam bakalım denk gelir inşallah bebiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?