- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Evet kuzum sınav çalışmadığımız yerden gelmesin benim de derdimAynen öyle benim 1 yıl olacak bi kayıp daha yaşarsam nasıl toparlarım kendimi hepsi bir sınav tamam ama araştırılması lazım
Rahim içi bağısıklık testi yapılacak.. Bana baya baya testler yapıldı cunkuSenin hangileri yapılacak canım o çok önemli gerçekten sende başka problem yok çünkü
4 kg yaprgın tek tek sapını koparıp düzeltip haşladım, o yordu benı biraz.. Aslında sarmak zevkli, dizi açtım bi tane bi baktım içi bitmişOhh ellerine sağlık sarmada yoruyor insanı yerken hemen bitiyor
Evet arada tutuyorum, kötü hissedersem tutmuyorum ama bugün gayet iyiydim.İçin yanmış demek ki, oruc tutuyo musun yoksa
Ahaha evet ağlamayana meme yok vardı bide çok doğru laflar bugün anladımEn saglam şekilde ilerliyorsun, ovulasyon gerek bıle yok o zaman
Soracam, isteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü demişlerbüyük ihtimal diğer adetin de gel dicek.. Bu arada yarın benım doktor instgramda canlı yayın yapıcak izlemek isterseniz link atarım
Hamarat günündesin4 kg yaprgın tek tek sapını koparıp düzeltip haşladım, o yordu benı biraz.. Aslında sarmak zevkli, dizi açtım bi tane bi baktım içi bitmiş
Allah kabul etsin canımEvet arada tutuyorum, kötü hissedersem tutmuyorum ama bugün gayet iyiydim.
Ayy ellerin bezeşir böyle dimi saatlerce annemle oturup sarardık eğlenceli de olurdu ama artık hiç yapamıyorum onlar yapınca yiyoruz4 kg yaprgın tek tek sapını koparıp düzeltip haşladım, o yordu benı biraz.. Aslında sarmak zevkli, dizi açtım bi tane bi baktım içi bitmiş
Ay doğru anlattın onu sen katil hücreler olan dimi aklımdan çıkmışRahim içi bağısıklık testi yapılacak.. Bana baya baya testler yapıldı cunku
Pandemi süresince tüp bebek tedavisi..Ahaha evet ağlamayana meme yok vardı bide çok doğru laflar bugün anladımat tabi çok iyi oluyor canlı yayınlar hangi konuyu anlatacak?
Olmaz İnşaAllah iyi düşün belki benimde 2.de olunca çok ağır gelmiştiAynen öyle benim 1 yıl olacak bi kayıp daha yaşarsam nasıl toparlarım kendimi hepsi bir sınav tamam ama araştırılması lazım
Taze yaprakla cok daha guzel olduHamarat günündesinbizim terasta var ama gidip toplamadım üşengecim bu ara eşime toplatıcam
Hıc sorma parmak uclarım büzüstü resmenAyy ellerin bezeşir böyle dimi saatlerce annemle oturup sarardık eğlenceli de olurdu ama artık hiç yapamıyorum onlar yapınca yiyoruzsaatlerce sar 3 dakikada bitsin verimli bi yemek değil
Aynen, yakalıcam ınsallah o katilleriAy doğru anlattın onu sen katil hücreler olan dimi aklımdan çıkmış
Artık algılar değişince sabah kadın doğumcuları izliyorum tüp bebek ve düşük konusunada çok denk geliyorum.Pandemi süresince tüp bebek tedavisi..
Yarın saat 21.00 da
Hulusi Zeyneloglu (@dr_hulusi_zeyneloglu) • Instagram photos and videos
9,692 Followers, 1,097 Following, 432 Posts - See Instagram photos and videos from Hulusi Zeyneloglu (@dr_hulusi_zeyneloglu)instagram.com
Benım tatlış doktorumu da izle yarınArtık algılar değişince sabah kadın doğumcuları izliyorum tüp bebek ve düşük konusunada çok denk geliyorum.
Elinin lezzeti geçmiştir ellerine sağlıkHıc sorma parmak uclarım büzüstü resmenama güzel oldu..
Teşekkür ederimElinin lezzeti geçmiştir ellerine sağlık
O katilleri biz de elimize geçirirsek fena yapıcazAynen, yakalıcam ınsallah o katilleri
Sağol Allah razı olsun.Tutarsın kuzum bunun stresini yapma önemli olan niyetlenmek.Allah kabul etsin canımsevapları bebişinle sana kat kat ulaşsın.. Benım bu ramazan epey borcum oldu ya, ramazanın başı tedavı zamanına denk geldı, sonuc bellı oldu regl basladı.. İnsallah en kısa zamanda öderim borcumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?