Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle benim 1 yıl olacak bi kayıp daha yaşarsam nasıl toparlarım kendimi hepsi bir sınav tamam ama araştırılması lazım
Evet kuzum sınav çalışmadığımız yerden gelmesin benim de derdim pıhtılaşmaysa iğnesini olalım en azından

Ahaha evet ağlamayana meme yok vardı bide çok doğru laflar bugün anladım at tabi çok iyi oluyor canlı yayınlar hangi konuyu anlatacak?

4 kg yaprgın tek tek sapını koparıp düzeltip haşladım, o yordu benı biraz.. Aslında sarmak zevkli, dizi açtım bi tane bi baktım içi bitmiş
Hamarat günündesin bizim terasta var ama gidip toplamadım üşengecim bu ara eşime toplatıcam

Evet arada tutuyorum, kötü hissedersem tutmuyorum ama bugün gayet iyiydim.
Allah kabul etsin canım sevapları bebişinle sana kat kat ulaşsın.. Benım bu ramazan epey borcum oldu ya, ramazanın başı tedavı zamanına denk geldı, sonuc bellı oldu regl basladı.. İnsallah en kısa zamanda öderim borcumu

4 kg yaprgın tek tek sapını koparıp düzeltip haşladım, o yordu benı biraz.. Aslında sarmak zevkli, dizi açtım bi tane bi baktım içi bitmiş
Ayy ellerin bezeşir böyle dimi saatlerce annemle oturup sarardık eğlenceli de olurdu ama artık hiç yapamıyorum onlar yapınca yiyoruz saatlerce sar 3 dakikada bitsin verimli bi yemek değil

Aynen öyle benim 1 yıl olacak bi kayıp daha yaşarsam nasıl toparlarım kendimi hepsi bir sınav tamam ama araştırılması lazım
Olmaz İnşaAllah iyi düşün belki benimde 2.de olunca çok ağır gelmişti ama Allah daha büyük imtihan vermesin diyorum bundan sonrası hepimiz için en hayırlıları olsun.

Sağol Allah razı olsun.Tutarsın kuzum bunun stresini yapma önemli olan niyetlenmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…