Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 kg yaprgın tek tek sapını koparıp düzeltip haşladım, o yordu benı biraz.. Aslında sarmak zevkli, dizi açtım bi tane bi baktım içi bitmiş
Annem saplarını koparıp, su ve tuz olmadan plastik şişe ya da cam kavanoza basar sonra ağzını sıkıca kapatır. Kapağı açtığında mis gibi ekşi ekşi yaprak kokar. Sarılacak kıvama kadar haşlayıp kullanırız. Tavsiye ederim çok güzel oluyor

Eskı calıstığım yerde oyle yapuyoalrdı, Bı kadından almıstım 3 4 kavanoz, tuz ve su yok dedıgın dırek yapragı katlayıp basıyorlardı, ben de salamura işimi beceremem diye, sıcak suya batırıp suyunu süzdürp posetleyip derin dondurucuya atıyorum, en azından tuzproblemım olmuyor

Aynen tuz olmaması en güzel tarafı:) Buzlukta ben de denedim ama kırılanlar oldu bir de dolap kokusu oldu biraz. Diğeri daha dertsiz geliyor o yüzden. Saklayabiliyorsan o da kolay tabi ki, afiyetle yemek nasip olsun inşallah:)

En sevdiğim konu
Kolay gelsin canım çok eğlenceli ve bir o kadar zor bir iş
Yaa cok eglenceli, bizimle de paylas secımlerını
Başıma bir ağrı girdi resmen böyle olacağını hiç düşünmemiştim ama tabiki de her detayı sizle paylaşmayı düşünüyordum önce bir karar vereyim diye dön dolaş istikbalde karar kıldık ama Allahım fiyatlar uçmuş

Bu modelde baya karar kıldık koltukların üçlüsü ikisi de gri gibi olan renk olacak orijinal masası üstü siyah cam olan ama ben ahşap olanı daha çok beğendim sanki

Eklentiler

• Screenshot_20210507_232541.webp
    38 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20210507_232437.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20210413_162756.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 24
Aynen tuz olmaması en güzel tarafı:) Buzlukta ben de denedim ama kırılanlar oldu bir de dolap kokusu oldu biraz. Diğeri daha dertsiz geliyor o yüzden. Saklayabiliyorsan o da kolay tabi ki, afiyetle yemek nasip olsun inşallah:)
İnsallah canım agız tadıyla yemeyi nasip etsin rabbim

Bence de ahşap olan cok guzel secımlerın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…