O katilleri biz de elimize geçirirsek fena yapıcaz
Hemen takibe aldımPandemi süresince tüp bebek tedavisi..
Yarın saat 21.00 da
Hulusi Zeyneloglu (@dr_hulusi_zeyneloglu) • Instagram photos and videos
9,692 Followers, 1,097 Following, 432 Posts - See Instagram photos and videos from Hulusi Zeyneloglu (@dr_hulusi_zeyneloglu)instagram.com
Amin canımOlmaz İnşaAllah iyi düşün belki benimde 2.de olunca çok ağır gelmiştiama Allah daha büyük imtihan vermesin diyorum bundan sonrası hepimiz için en hayırlıları olsun.
Gebelikte aşerince 2 tencere sardım yiyince Allah affetsin bi tiksinme geldi bende tuhafım işte.Taze yaprakla cok daha guzel oldune guzel ya dıbınızde var toplat doldur dolaba
Hahah süpersin4 kg yaprgın tek tek sapını koparıp düzeltip haşladım, o yordu benı biraz.. Aslında sarmak zevkli, dizi açtım bi tane bi baktım içi bitmiş
Cok tatlıdırHemen takibe aldım
Biz eşimle kaç saattir mobilya analiz ediyoruzNapıyosunuz kızlar
Yolarız onların saçını başınıKac bebegımi öldürdüler kim bilir
En sevdiğim konuBiz eşimle kaç saattir mobilya analiz ediyoruzevlenirken sadece yatak odası takımı almıştık şimdi taşınınca bir düzen oturtmak istiyoruz
Kolay gelsin canım çok eğlenceli ve bir o kadar zor bir işBiz eşimle kaç saattir mobilya analiz ediyoruzevlenirken sadece yatak odası takımı almıştık şimdi taşınınca bir düzen oturtmak istiyoruz
Yaa cok eglenceli, bizimle de paylas secımlerınıBiz eşimle kaç saattir mobilya analiz ediyoruzevlenirken sadece yatak odası takımı almıştık şimdi taşınınca bir düzen oturtmak istiyoruz
Rahim içi bağısıklık testi diyorlar bi yerde cd56 diye bişey okumustumYolarız onların saçını başınışaka bir yana bu testin bilimsel bi adı varsa onu da öğren bizim için hazır herşeyi yaptırıyorken onu da bulup yaptırayım
Annem saplarını koparıp, su ve tuz olmadan plastik şişe ya da cam kavanoza basar sonra ağzını sıkıca kapatır. Kapağı açtığında mis gibi ekşi ekşi yaprak kokar. Sarılacak kıvama kadar haşlayıp kullanırız. Tavsiye ederim çok güzel oluyor4 kg yaprgın tek tek sapını koparıp düzeltip haşladım, o yordu benı biraz.. Aslında sarmak zevkli, dizi açtım bi tane bi baktım içi bitmiş
Süper araştıralım bakalım doktoruma da sorayım var mıymış orda diyeRahim içi bağısıklık testi diyorlar bi yerde cd56 diye bişey okumustum
Eskı calıstığım yerde oyle yapuyoalrdı, Bı kadından almıstım 3 4 kavanoz, tuz ve su yok dedıgın dırek yapragı katlayıp basıyorlardı, ben de salamura işimi beceremem diye, sıcak suya batırıp suyunu süzdürp posetleyip derin dondurucuya atıyorum, en azından tuzproblemım olmuyorAnnem saplarını koparıp, su ve tuz olmadan plastik şişe ya da cam kavanoza basar sonra ağzını sıkıca kapatır. Kapağı açtığında mis gibi ekşi ekşi yaprak kokar. Sarılacak kıvama kadar haşlayıp kullanırız. Tavsiye ederim çok güzel oluyor
Bu testı tüp bebekte 3 deneme basarisiz olunca yapıyorlarmıs bir de kalıtelı embrıyo tutmazsa, benımkı ıkıncı secenek te takıldı, 5aa embrıyolar tutmadı..Süper araştıralım bakalım doktoruma da sorayım var mıymış orda diye
Aynen tuz olmaması en güzel tarafı:) Buzlukta ben de denedim ama kırılanlar oldu bir de dolap kokusu oldu biraz. Diğeri daha dertsiz geliyor o yüzden. Saklayabiliyorsan o da kolay tabi ki, afiyetle yemek nasip olsun inşallah:)Eskı calıstığım yerde oyle yapuyoalrdı, Bı kadından almıstım 3 4 kavanoz, tuz ve su yok dedıgın dırek yapragı katlayıp basıyorlardı, ben de salamura işimi beceremem diye, sıcak suya batırıp suyunu süzdürp posetleyip derin dondurucuya atıyorum, en azından tuzproblemım olmuyor
En sevdiğim konu
Kolay gelsin canım çok eğlenceli ve bir o kadar zor bir iş
Başıma bir ağrı girdi resmenYaa cok eglenceli, bizimle de paylas secımlerını
İnsallah canımAynen tuz olmaması en güzel tarafı:) Buzlukta ben de denedim ama kırılanlar oldu bir de dolap kokusu oldu biraz. Diğeri daha dertsiz geliyor o yüzden. Saklayabiliyorsan o da kolay tabi ki, afiyetle yemek nasip olsun inşallah:)
Bence de ahşap olanBaşıma bir ağrı girdi resmenböyle olacağını hiç düşünmemiştim ama tabiki de her detayı sizle paylaşmayı düşünüyordum önce bir karar vereyim diye dön dolaş istikbalde karar kıldık ama Allahım fiyatlar uçmuş
Bu modelde baya karar kıldık koltukların üçlüsü ikisi de gri gibi olan renk olacak orijinal masası üstü siyah cam olan ama ben ahşap olanı daha çok beğendim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?